Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μεταμόσχευση και παιδί

Recommended Posts

nano μου, αν και έχουμε συναντηθεί δεν γνώριζα τίποτα για αυτή την υπέροχη και στενάχωρη συνάμα ιστορία σου, και για την ακόμη πιο υπέροχη πράξη της μητέρας σου... τώρα που είσαι πλέον μανούλα νομίζω ότι έχεις καταλάβει τι σημαίνει η μητρότητα και το αίσθημα του να δίνεις!!!!ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό!!!!!

Πραγματικά το γλυκό σου χαμόγελο, μου αφήνει να υποθέσω ότι όλα έχουν ξεπεραστεί πλέον (εννοώ τα προβλήματα υγείας) και μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι οικογενειακώς μία υπέροχη συνέχεια στην ζωή σας με πολλά χαμόγελα και ίσως και νέα πρόσωπα.... σου το εύχομαι πραγματικά!!!

Διαφημίσεις

23021iu7hwxh7hf.gif

για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας !!!

αυτή η παρέα έχει γεμίσει την ημέρα μου ... τόσο που δεν δουλεύω πια :lol::lol::lol::lol:

asteraki τολμάω να ελπίζω κι εγώ σε νέα πρόσωπα :wink: ...

age.png

Mόλις τώρα είδα την ιστορία σου Nano ... πραγματικά η μανούλα σου μας εδωσε μαθήματα ζωής και απέδειξε έμπρακτα τι σημαίνει μητρική αγάπη ...

Να χαιρεσαι την ομορφη οικογένεια σου και να ειστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

nano μου, στην αρχή αισθάνθηκα και ήθελα να σου γράψω ότι ειλικρινά λυπάμαι πολύ για όλες αυτές τις περιπέτειες υγείας με τις δυσκολίες τους, που χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις κι ότι ήταν απλώς μια μεγάλη ατυχία. Αλλά πραγματικά πιστεύω πως είσαι πολύ τυχερή που έχεις αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή σου και μπόρεσες όχι απλώς να ξεπεράσεις τα προβλήματα υγείας αλλά κατάφερες με τη δύναμη της αγάπης σου και το ψυχικό σου σθένος να αποκτήσετε μια νέα ζωούλα. Σου εύχομαι να τη χαίρεστε, και όλες οι ευχές σας να γίνουν πραγματικότητα. Αξίζεις τα καλύτερα, δίνεις ένα πραγματικό μάθημα ζωής - παράδειγμα προς μίμηση! Αν κάποιος εκτιμάει την αξία της ζωής και της οικογέναιας τότε αυτή θα πρέπει να είσαι εσύ! Τώρα που όλα τα δύσκολα πέρασαν, να περιμένεις μόνο τα καλύτερα και σίγουρα θα΄ρθουν γιατί στο χρωστάει η ζωή. Να΄σαι καλά κοπέλα μου. Σ΄ευάριστούμε που μοιράστηκες κάτι τόσο όμορφο και μεγάλο μαζί μας.

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

Διαφημίσεις

Olg@, mamakoulina, kati σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ... :oops:

τις καλύτερες ευχές μου και για εσάς και τις οικογένειες σας :D

σήμερα ξαναέκανα τις καθιερωμένες εξετάσεις μου

δεν έχω ακόμα αποτελέσματα

παρ'όλο που κάνω συχνά περίπου κάθε 1,5 μήνα μου ψιλοχαλάνε την διάθεση :?

ας είναι να είμαστε καλά και να είναι αυτή και μόνο η σχέση μου με το νοσοκομείο :D

age.png

Έχω τη μητέρα μου με ένα νεφρό και το άλλο στο αρχικό στάδιο νεφρικής ανεπάρκειας. Όμως η μητερα μου ειναι τώρα 72 χρονών, ενώ εσύ είσαι κοριτσάκι. Καταλαβαίνω τι έχεις περάσει και πραγματικά σε θαυμάζω που μετα από την ταλαιπωρία σου έφερες στον κόσμο μια ψυχούλα... Να είσαι πάντα καλά, γερή και δυνατή, να χαρείς το κοριτσάκι σου και την οικογένειά σου... μέσα απ' την καρδιά μου σου εύχομαι τα καλύτερα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Μακάρι να γίνουμε όλες ΜΗΤΕΡΕΣ σαν την μαμά σου!

Να την χαίρεσε!

Να είναι πάντα καλά!

Σημείωση για να μην παρεξηγηθώ : δεν εννοώ οτι τα παιδάκια μας να εχουν προβλημα!

Εννοώ να ήμαστε πάντα εκεί για τα μικρά μας, προσφέροντάς τους ανοιδιοτελώς ακόμα και την ίδια μας τη ζωή (ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ Χριστέ μου!!!)

Μπράβο σου Nano!!!!

Η αγάπη είναι αυτή που χαρίζει την ζωή...

Σ'αγαπούν και ξέρεις να αγαπάς!!!!!

Να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου, τον αντρούλη σου και φυσικά την μητερούλα σου!

229053.png

• 2 εβδομάδες μετά...

κορίτσια μου, zouzounel, nea mamaka, tsebebou έστω και λίγο καθηστεριμένα σας ευχαριστώ πολύ

σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για μένα

σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια έγινε η μεταμόσχευση και ΞΑΝΑΓΕΝΗΘΗΚΑ !!!

θέλω να πω και από εδώ και για πολλοστή φορά ευχαριστώ τόσο στην μητέρα μου όσο και σε όλους αυτούς που στάθηκαν και στέκονται στο πλάι μου, ο άντρας μου, ο αδελφός μου και η νύφη μου Χριστίνα, τα αδέλφια του άντρα μου, οι από τόσα χρόνια φίλοι μου (Τζένη, Άντα, Έφη, Ελένη, Σημέλα, Νίκος)

και θα μου επιτρέψετε να ξανά αφιερώσω στην μητέρα μου τα λόγια που της δημόσια είπα και στην βάφτιση της Κάτιας

Είσαι το πιο καλόκαρδο, γενναιόδωρο και ανιδιοτελές άτομο που ξέρω

Πάντα δίνεις χωρίς να ζητάς ΤΙΠΟΤΑ για αντάλλαγμα …

Βάζεις πάνω απ' όλα,

από εγωισμούς,

από πρέπει,

από το τι λέει ο κόσμος,

ακόμα και από την υγεία σου … την ευτυχία των παιδιών σου

δε με έχεις φέρει ποτέ σε δύσκολή θέση

δε μου δημιούργησες ποτέ ενοχές

κι όμως μου έχεις δώσει τα ΠΑΝΤΑ

όχι μόνο μου έδωσες ΖΩΗ ΔΥΟ φορές

το σπουδαιότερο: μου έδωσες την ευκαιρία να γίνω και εγώ ΜΑΝΟΥΛΑ

Σου ζητώ συγνώμη αν σε αδίκησα ή σε πίκρανα

Το Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο

Το Σ' ΑΓΑΠΩ είναι αυτονόητο

Το ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ είναι αυτό που θέλω να σου πω και πως είσαι το παράδειγμα μου

Μακάρι να σου μοιάσω έστω και λίγο

Είμαι πολύ τυχερή που σε έχω ΜΑΝΑ

age.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε nano...με έκανες και δάκρυσα βρε κορίτσι μου..

Να σαι πάντα καλά, εσύ και η οικογένειά σου...

Ότι και να πεις για τη μαμά σου, είναι λίγο καλή μου....

Να την έχει ο Θεός καλά!!!!!

Συγκινήθηκα....υπέροχα λόγια..γεμάτα αγάπη και ευγνωμοσύνη σου. Είσαι τυχερή που έχεις μια τέτοια μανούλα αλλά κι εκείνη που εχει ένα τοσό καλό παιδί!!!Είστε υπέροχη οικογένεια!!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Nano μου, τις ευχές μας να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά τα πράγματα με την υγεία σου!! Η ιστορία σου μας έχει συγκινήσει και μας έχει δώσει ελπίδα! Εύχομαι το καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου!

Διαφημίσεις

Πραγματικά, πόσο αξιολάτρευτη φαίνεται μέσα από τα λόγια σου η μαμά σου. Ακόμη κι εμείς που δε την ξέρουμε τη θαυμάζουμε και όλοι θα θέλαμε να έχουμε μια τέτοια μανούλα, είσαι τυχερή όχι μόνο γιατί έχεις μια τόσο καλή μανούλα αλλά και απειδή μια τέτοια μανούλα τι αρχές μπορεί να έχει δώσει στα παιδιά της (το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά θα πέσει). Πόσο σπάνιο είναι στην εποχή μας, να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, να το αναγνωρίζουμε και να τους θαυμάζουμε. Να τη χαίρεσαι, να σε χαίρεται...

Και σου εύχομαι, όταν η κόρη σου μεγαλώσει να αισθάνεται κι αυτή το ίδιο ακριβώς για σένα, άκρατο θαυμασμό και αγάπη, να αναγνωρίσει ότι μετά από μια μεταμόσχευση αποφάσισες να γίνεις μάνα!

Να΄στε καλά.

an1cCph0g410010MDAwNzM4OGR8MTAwMDk5OHNhfEggRXZnZW5pYSBtYXMgZWluYWkuLi4.gif

κορίτσια σας ευχαριστώ κι εγώ και η μαμά μου :oops::oops::oops:

Και σου εύχομαι, όταν η κόρη σου μεγαλώσει να αισθάνεται κι αυτή το ίδιο ακριβώς για σένα, άκρατο θαυμασμό και αγάπη

πράγματι αυτό θα ήθελα ... όπως φαντάζομαι κάθε μανούλα!!! :oops:

για πολύ καιρό πίστευα ότι όλες οι μάνες το ίδιο θα έκαναν (κάτι που δεν εύχομαι για κανέναν) μέχρι που γνώρισα ... την πεθερά μου :lol::lol::lol::twisted:

οπότε εκτίμησα ακόμα περισσότερο την μάμα μου!!!

age.png

nano ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τα συναισθήματα σου....

Η μαμά σου είναι άξια θαυμασμού που σου έδωσε δύο φορές ζωή

αλλά και την ευκαιρία να φέρεις στον κόσμο αυτό το αξιολάτρευτο

πλασματάκι που ακούει το όνομα Κάτια....

Μακάρι όλες οι μανούλες να ήταν σαν την δική σου....

όσο για την πεθερά δεν θα το συζητήσουμε σ΄ αυτό το τόπικ

που είναι αφιερωμένο σε ωραίους ανθρώπους με αισθήματα

ήθος,αξιοπρέπεια και όνειρα για ζωή και δημιουργία..

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Nano μετα απο ολα αυτα που περασες δεν νομιζω πλεον να σε φοβιζει τιποτα στη ζωη.Την μαχη σου την εδωσες και την κερδισες......

Σου ευχομαι απο δω και περα η ζωη να σου δινει απλοχερα την χαρα που σου στερησε τα προηγουμενα χρονια....

Να εισαι γερη και να χαιρεσαι την κορουλα σου....

• 2 εβδομάδες μετά...

Sam και maria70 σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και τις ευχές σας

και συγνώμη για την μεγάλη αργοπορία της απάντησης (δεν μου στέλνει καθόλου αναφορά :evil: ... μάλλον θα πρέπει να το πω στον admin!!!)

Sam έχεις δίκιο

δεν χωράει εδώ μέσα να μιλάω για τα πεθερικά μου

δυστυχώς μας (και τον άντρα μου) έχουν απαγοητεύσει πολύ

maria70 το μόνο που με "φοβίζει" είναι να είναι καλά το παιδί μου

και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν θέλω να επιτρέπω τον εαυτό μου να φοβάται

είμαι βλέπεις της άποψης πως οι πεποιθήσεις μας και το πιστεύω καθορίζουν την ζωή μας

βλέπε "The Secret" :wink:

age.png

Αχ βρε nano...με έκανες και δάκρυσα βρε κορίτσι μου..

Να σαι πάντα καλά, εσύ και η οικογένειά σου...

Ότι και να πεις για τη μαμά σου, είναι λίγο καλή μου....

Να την έχει ο Θεός καλά!!!!!

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε σενα και στην απίθανη μητέρα σου...Μπράβο απο τα βαθη της ψυχής μου κοριτσάκι μου

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Nano,εισαι παραδειγμα για ολες μας!!Θα επρεπε να λεμε ολες ποσο αγαπαμε τις μανουλες μας,καθε μερα!!Απλα μας εχει φαει η καθημερινοτητα!!Να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι τη κορουλα σου!!

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Θα επρεπε να λεμε ολες ποσο αγαπαμε τις μανουλες μας,καθε μερα!!Απλα μας εχει φαει η καθημερινοτητα!!

αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια!!!

και ισχύει προς κάθε άνθρωπο γύρω μας ...

ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μου έμαθαν τα θέματα της υγείας μου είναι ότι ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ

δηλαδή να νιώθω την ΑΞΙΑ κάθε μέρας κάθε ώρας κάθε στιγμής!!!

κάθε στιγμή, ώρα, μέρα που είμαστε καλά που οι γύρω μας είναι καλά πρέπει να την χαιρόμαστε και να ευγνωμονούμε τον Θεό για 'υτό

και προς Θεού μην με θεωρήσετε (και μη το δείτε έτσι) απαισιόδοξη

όχι, αλλά επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ξημερώνει για εμάς και τους γύρω μας καλό είναι να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας και την ευγνωμοσύνη μας για όλα

Aggeloudia, athinabr, Gold σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!

age.png

• 14 χρόνια μετά...

Μπήκαμε πρόσφατα σε αυτήν την περιπετεια της αιμοκάθαρσης με τον άντρα μου. Εκείνος δηλαδή...εγώ τι περνάω...τιποτα...έχουμε ένα κοριτσάκι 8 ετών, γνωρίζουμε το πρόβλημά του 10 χρόνια τώρα, κατάφερε να κρατήσει το νεφρό του ως μέχρι πριν 4 μήνες...δυστυχώς όμως επειδή τα νευρά είχαν και κακοήθεις όγκους έπρεπε να τα βγάλει....θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 2 χρόνια μέχρι να μπει σε λίστα για μεταμόσχευση. Μου έδωσες κουράγιο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...