Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κρίση

epipolaiotita

Recommended Posts

Νιώθω ότι φταίω που δεν μπορώ να παρέχω μια καλύτερη ζωή στα παιδιά μου και ότι έχω κάνει λάθος επιλογές και απλά η κρίση ήρθε να επιδεινώσει το πρόβλημά μου.

σε τι φταις; και τι ακριβώς εννοείς καλύτερη ζωή; βρίσκεσαι σε τέτοιο αδιεξοδο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο άντρας μου έχει μισθό.Εγώ έχω ελεύθερο επάγγελμα και με τις δύο γέννες μου κοντά κοντά άφησα τη δουλειά μου λίγο πίσω.Πέρα από αυτό όμως βλέπω ότι και η δουλειά έχει πέσει λόγω κρίσης και έχω ανασφάλεια για τη δουλειά μου.Αν δεν μπορέσω να τα καταφέρω,δεν ξέρω τι θα κάνω.Προσαρμόζομαι στα λιγότερα αλλά με ανησυχεί το αύριο.Θέλω να έχω τα δικά μου χρήματα και να μην εξαρτώμαι από τον άνδρα που φυσικά δεν φτάνουν μόνο τα δικά του.

Μετανιώνω που επέλεξα το ελεύθερο επάγγελμα γιατί βλέπω ότι δεν συνδυάζεται με την οικογένεια.Ψωνίζω μόνο τα βασικά.Και δεν ξέρω από πού να περικόψω,νιώθω μιζέρια.

Ο άντρας μου έχει μισθό.Εγώ έχω ελεύθερο επάγγελμα και με τις δύο γέννες μου κοντά κοντά άφησα τη δουλειά μου λίγο πίσω.Πέρα από αυτό όμως βλέπω ότι και η δουλειά έχει πέσει λόγω κρίσης και έχω ανασφάλεια για τη δουλειά μου.Αν δεν μπορέσω να τα καταφέρω,δεν ξέρω τι θα κάνω.Προσαρμόζομαι στα λιγότερα αλλά με ανησυχεί το αύριο.Θέλω να έχω τα δικά μου χρήματα και να μην εξαρτώμαι από τον άνδρα που φυσικά δεν φτάνουν μόνο τα δικά του.[/quote

εντάξει! λογικό αυτό που λες! αυτή η ανασφάλεια ισχύει πλέον για όλους. Το να εχεις αγχωθεί όμως τοσο πολύ θα εχει αντικτυπο στην υγεία σου και κυρίως στην εικόνα που δίνεις στα παιδάκια σου.Αν και οι εποχές ειναι πολυ δύσκολες βρες τρόπους να ξανακυνηγήσεις τη δουλειά σου-αν γινεται, δεν ξερω τι δουλειά κάνεις-.Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκονται οι περισσότεροι έλληνες.Κοιτα να δεις τα πράγματα και απο τη θετική πλευρά. Ίσως πλέον να γυρίσουμε σε συνήθειες-και κυρίως αξίες- που ειχαμε ξεχάσει.Μην ανησυχείς. Δεν ηρθε το τέλος του κόσμου!

Όλοι με συμβουλεύουν όπως εσύ και έχετε δίκιο.Το ξέρω ότι κάνω κακό σε όλους.Απλά δεν εκτιμώ όσα έχω,είμαι αχάριστη και κλαίγομαι.Δεν μπορώ να βρω δύναμη να συνεχίσω.

Διαφημίσεις

Εγώ νιώθω ότι δεν συμπάσχετε μαζί μου...Νιώθετε τόσο χάλια όσο εγώ και πώς την παλεύετε?

Tι να κανουμε? Και να πεσουσε σε καταθλιψη θα μας ερθουν χρηματα εξ ουρανου?

Με οτι εχουμε πορευομαστε. Κοψαμε τα πολλα πολλα, φαγαμε και τα ετοιμα και βλεπουμε...

κοίταξε το θέμα είναι να έχεις ένα back up plan σε περίπτωση που τα βρεις σκούρα η κατάσταση όπως ανέφερε μια φίλη παραπάνω δεν πρόκειται να αλλάξει για πολλά χρόνια ακόμα

το δικό μας πλάνο είναι αν μείνει ο σύζυγος χωρίς δουλειά (γιατί εγώ έχασα τη δική μου) να πάμε στο χωριό μας ντοματούλες μαρουλάκια κατσικούλες κάπως θα την βγάλουμε..... τουλάχιστον δεν θα πεινάσουμε εμείς και το παιδί ........ γιατί σου φάνηκε περίεργη η ειρωνικό το σχόλιο της συμφουρμίτισας για αποκέντρωση ............... η Ελλάδα εν μέρη έφτασε σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν παράγουμε πλέον σχεδόν τίποτα............... καιρός να γυρίσουμε στα χωριά μας μπας και δούμε και καμιά άσπρη μέρα :mrgreen::mrgreen: (θα χιονίσει λένε) :mrgreen::mrgreen:

Tι να κανουμε? Και να πεσουσε σε καταθλιψη θα μας ερθουν χρηματα εξ ουρανου?

Με οτι εχουμε πορευομαστε. Κοψαμε τα πολλα πολλα, φαγαμε και τα ετοιμα και βλεπουμε...

αυτο..

ο ανθρωπος ειναι προσαρμοστικο ζωάκι...μολις συνελθουμε απο το πρώτο σοκ του "φτου γμτ δεν εχω λεφτα να πάρω ουισκι καρντου και 8α ερ8ει ο συμπε8εροσ αποψε" 8α ισιώσουμε....

εννοειται οτι το παραδειγμα αναφερεται στην πλειοψηφια των ελληνων που περασαμε κατι στιγμές... μαγικής σουπερμαρκετικής ηδονής και ατελειωτα σαββατα πρωί στα μιντια μαρκτ να αγοραζουμε ηλεκτρικά αποφλοιωτηρια..με πιστωτική και δεν ενοοώ ανθρώπους που παντα τραβουσαν ανελέητα οικονομικά ζόρια

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Μαρα μου....δυστυχως εγω γυρω μου μια χαρα βλεπω να βασιλευει ακομη το καρντου κι ολα τα καλα....

Μια χαρα ζωαρα κανουν ακομη οι μεσοαστοι...ναι το λεω ετσι....μα πως αλλιως να το πω???

Λυπαμαι αλλα ακομη δεν εχουμε καταλαβει τι εστι βερυκοκο...οι περισσοτεροι και κυριως εμεις οι της επαρχιας!!!

Βεβαια παντα υπηραχαν κι εδω τα ατομα που αγοραζαν αυτοκινηταρα κι εβαζαν μονο 10 ευρω βενζινη ισα για να κανουν τον γυρο της πλατειας...

αλλα δεν βαριεσαι....

τα καφε ειναι γεματα καθε μερα απο το πρωι!!!!

Κι εδω το καφεδακι κοστιζει 2,80 μεν αλλα για σκεψου καθε μερα....

Εχω φιλη δημοσιο υπαλληλο οπως εγω....με τον ιδιο μισθο και δεν βγαζει το μηνα....Αλλα αν θες 200 ευρω τσιγαρα τον μηνα,πας στα πρακτικερ και σου γυαλιζει ενα ζαρτινο κουτι με 42 ευρω και το παιρνεις...μου λες μετα κριση...

Εχουμε δρομο ακομη...οσο βαστανε οι περιουσιες των παπουδων,μπαμπαδων...

Διαφημίσεις

αυτο 8α ελεγα μολις τωρα μαρσυ..οτι η γενια μασ κατα ενα μεγαλο ποσοστο βασιζετε στα εξοχικα και στα σπιτια των γονιων μας (και εγω μεσα) αλλα απο την άλλη ρε κοριτσια ποτε πηγαμε και ψωνισαμε ορθολογιστικά σε ένα σουπερ μαρκετ για παράδειγμα? εμεις που δεν ειχαμε παιδακια προ κρισης ας πουμε και ειμασταν..νιοπαντρες και ανεμελες.. του τσακιζαμε το ταμ τιριρι...φερε κοσμε κι αλλα να καταναλώσω...τωρα που δεν δυναμε8α..πεσαμε στα σκληρα..ε τεσπα καποια στιγμή θα ισιώσουμε

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

ΚΛΑΨ! το τσιγαρο δεν ειναι πολυτελεια μαρι μαρσι..ειναι αναγκη..ΚΛΑΨ!

Επιπολαιότητα, να παρακαλάς να έχετε την υγεία σας, εσείς και τα παιδάκια σας! Όλα τα άλλα γίνονται, κανείς δε πάει χαμένος....

Εχουμε μάθει όλοι στη καλοπέραση και τώρα βλέπουμε τα δύσκολα. Ο καθένας τα βγάζει πέρα, βάσει του δικού του προϋπολογισμού και αναγκών. Δεν υπάρχει κοινή γραμμή...

iyuNp3.png4hNCp3.png

ΚΛΑΨ! το τσιγαρο δεν ειναι πολυτελεια μαρι μαρσι..ειναι αναγκη..ΚΛΑΨ!

ααα...τωρα θα τα ακουσεις αγαπημενη:mrgreen::mrgreen:....τα 2 πακετα τσιγαρα την ημερα οταν ξεμενεις απο αλλα βασικα και δεν εχεις να βγαλεις τον μηνα δεν ειναι αναγκη καλη μου...ειναι πολυτελεια,υπερβολη και...σορρυ κιολας θανατος!!!

κανε 1 πακετακι....εξακολουθει να ειναι σκατοσυνηθεια αλλα κατισ ου μενει...

Η κρίση είναι πολύ μεγάλη! Ο άντρας μου κι εγώ, είμαστε και οι δύο ελεύθεροι επαγγελματίες και το βιώνουμε άμεσα στο πετσί μας... Αλλά και φίλοι που είναι υπάλληλοι - μια από τα ίδια (περικοπή μισθών, απολύσεις, αυξημένο κόστος διαβίωσης, κ.λ.π.)

Σε άλλους (γονείς, κ.λ.π) δεν μπορούμε αλλά κυρίως δεν θέλουμε να στηριχτούμε.

Είμαι πολύ απαισιόδοξη για το μέλλον, πιστεύω πως η κρίση θα ενταθεί... ΑΛΛΑ δεν φοβάμαι, με κάποιο τρόπο... θα τα καταφέρουμε...!!!!!!!

Διαφημίσεις

ααα...τωρα θα τα ακουσεις αγαπημενη:mrgreen::mrgreen:....τα 2 πακετα τσιγαρα την ημερα οταν ξεμενεις απο αλλα βασικα και δεν εχεις να βγαλεις τον μηνα δεν ειναι αναγκη καλη μου...ειναι πολυτελεια,υπερβολη και...σορρυ κιολας θανατος!!!

κανε 1 πακετακι....εξακολουθει να ειναι σκατοσυνηθεια αλλα κατισ ου μενει...

Καλά εάν ήμουν καπνίστρια, θα το 'χα κόψει!! 4 ευρώ το πακέτο;;;;;;;;;;;;:shock:

Και πες κάνεις 1 την ημέρα, τη βδομάδα σου βγαίνει 28 ευρώ, το μήνα δηλαδή 112 ευρώ σε στάχτη και γόπες;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μου φαίνεται υπερβολικά πολύ....:confused:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μαρα μου....δυστυχως εγω γυρω μου μια χαρα βλεπω να βασιλευει ακομη το καρντου κι ολα τα καλα....

Μια χαρα ζωαρα κανουν ακομη οι μεσοαστοι...ναι το λεω ετσι....μα πως αλλιως να το πω???

Λυπαμαι αλλα ακομη δεν εχουμε καταλαβει τι εστι βερυκοκο...οι περισσοτεροι και κυριως εμεις οι της επαρχιας!!!

Βεβαια παντα υπηραχαν κι εδω τα ατομα που αγοραζαν αυτοκινηταρα κι εβαζαν μονο 10 ευρω βενζινη ισα για να κανουν τον γυρο της πλατειας...

αλλα δεν βαριεσαι....

τα καφε ειναι γεματα καθε μερα απο το πρωι!!!!

Κι εδω το καφεδακι κοστιζει 2,80 μεν αλλα για σκεψου καθε μερα....

Εχω φιλη δημοσιο υπαλληλο οπω ς εγω....με τον ιδιο μισθο και δεν βγαζει το μηνα....Αλλα αν θες 200 ευρω τσιγαρα τον μηνα,πας στα πρακτικερ και σου γυαλιζει ενα ζαρτινο κουτι με 42 ευρω και το παιρνεις...μου λες μετα κριση...

Εχουμε δρομο ακομη...οσο βαστανε οι περιουσιες των παπουδων,μπαμπαδων...

Η μένουμε στον ίδιο τόπο ή αυτά συμβαίνουν παντού. κι εγώ τα ίδια έχω να πω!κρίση κρίση αλλά οι αυτοκινητάρες για το γύρο της πλατείας και η ανόητη μόστρα σε πανάκριβα ρούχα , παπούτσια, κοσμήματα για να ζουλέψουν οι άλλες καλά κρατούν κι εδώ!

Θαυματακι...φαντασου λοιπον 112χ2....

Ενταξει...μπορω να κατανοησω την αναγκη ενος καπνιστη...αλλα δεν μπορω να κατανοησω την υπερβολη του....Ε,κατσε φαε καπνο λοιπον...

Κατερινακρητη...βασικα εχουμε μερικα χλμ και μια θαλασσα αναμεσα μας αλλα οι ψωνοσυνηθειες επικρατουν παντου και ειναι ιδιες...

Για να σου δωσω και γεωγραφικο στιγμα...εδω τα καπνα μεγαλωσαν γενιες και γενιες....δουλευε ο καψοπατερας στα καπνοχωραφα για να φτιαξει περιουσια να τρωει ο καθε χαραμοφαης γιοκας!!Τιιιι.....να δουλεψει το παιδι στα καπνα?????Να δουλεψει στα χωραφια?????Δενε χω εγω να το ζησω....Και φαε κανακαρη...εφτασε ο κανακαρης να κανει μοστρα στην παραπανω πλατεια με γυαλλιιι,μαλλλιιι και παντελονι Λιιιιιι...

κι οταν στερεψε η στερνα κι εμεινε ο μπαμπας με την συνταξη του ΟΓΑ μονο κι εξανεμιστηκε η περιουσια.....Βραστα!!!

Αλλα...ακομη και τωρα...αν δεν παμε το ταξιδακι μας στο εξωτερικο,να μην ψωνισουμε στο τοπ πιασοκωλε καταστημα,να μην παμε καθημερινως για καφε???

Κι ενταξει...οταν ημουν ελευθερη ειχα μια μισθουρα για την παρτη μου,οΚ...(αλλο που εγω προσωπικα ειχα μαθει αλλιως..πιο μετρημενα να το πω) οταν εκανα οικογενεια θα ημουν ηλιθια παντως να συνεχιζω στο ιδιο μοτιβο.

Η Αθηνα εχει δει την κριση.....στην επαρχια ακομη δν εχουμε δει τιποτε(και να ειστε σιγουροι οτι δεν μιλαω απο θεση ισχυος)

...Η Αθηνα εχει δει την κριση.....στην επαρχια ακομη δν εχουμε δει τιποτε(και να ειστε σιγουροι οτι δεν μιλαω απο θεση ισχυος)

Μάρσυ, τι εννοείς? Πως γίνεται αυτό?

θα σου πω Ζωπυρον μου...

στην Αθηνα ο αδελφος μου εχει ελευθερο επαγγελμα..

πριν την κριση δεν τον βρισκαμε στα τηλεφωνα απο την δουλεια...

Τωρα...τον βρισκουμε πολυ ευκολα...

Παρολο που τα εσοδα του μειωθηκαν,τα εξοδα του για παραδειγμα το ενοικιο ειναι ιδια και μεγαλυτερα.Μειωσε τις εξοδους του,μειωσε αγορες,μειωσε αρκετα για να μπορει να ανταπεξελθει

Εδω που ειμαι εγω...οι δουλειες ειναι μεν πεσμενες αλλα τα ενοικια πολυ πιο οικονομικα,τα μαγαζια λογω γνωριμιων σου κανουν και καλυτερες τιμες,θα σε κερασουν ισως κι ενα ποτο που στην Αθηνα θα το πληρωνες,δεν χρησιμοποιεις το αυτοκινητο πολυ συχνα οποτε γλυτωνεις κι απο την βενζινη...και σε γενικες γραμμες υπαρχει κι αυτος ο κηπος που ειπαν τα κοριτσια παραπανω και οι θειοι στο διπλανο χωριο που θα σου δωσουν και κανενα αυγο χωρις να το πληρωσεις...

Οποτε η κριση δεν εχει ερθει ακομη στο πετσι μας...

Την ακουμε,ισως να την εχουμε ψιλοαισθανθει αλλα στην ουσια ακομη δεν την εχουμε βιωσει...

Ο αδελφος μου που ανεφερα πιο πανω ως παραδειγμα,τελος Μαρτη επιστρεφει στα πατρια...Ηταν κατι που ειχε δρομολογηθει πριν ξεσπασει το μεγαλο κακο αλλα το ανεβαλε οσο μπορουσε γιατι δεν ρισκαρε να αφησει τα κερδη...Τωρα δεν ρισκαρει να μεινει στην πρωτευουσα!Εδω τουλαχιστον ακομη η ζωη ειναι ακομη λιιιγο πιο ανθρωπινη!!

διαβαστε εδω για τους τραμπουκισμους των πασοκων κ τον δικτατορισκο παπανδρεου απεναντι σε φοιτητες στο βερολινο, οταν διαμαρτυρηθηκαν για τα μετρα στη χωρα μας: http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%BF

Νομίζω ότι με ειρωνεύεστε λίγο.Πραγματικά αγωνιώ.Είμαι τόσο λάθος?Βλέπω ότι τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν πέσει έξω και πρέπει να πληρώνουμε όλους τους γιατρούς. Δουλειές δεν υπάρχουν.Το χρήμα δεν κινείται.Τι θα γίνει? Θα επιβιώσουν οι πολλοί πλούσιοι και όλοι οι άλλοι θα χαθούν?

θα εξαχρειωθουμε τοσο πολυ που η βια, θα ειναι ανεξελεγκτη, βια κρατικη, παρακρατικη, μεταξυ πολιτων, βια ρατσιστικη, ενδοοικογενειακη, σεξιστικη....

για μενα, μονη λυση ειναι τα δικτυα αλληλεγγυης μεταξυ των ανθρωπων, μονη λυση η αντιδραση σε οσα μας συμβαινουν. ολα τα αλλα ειναι ...φουσκες..

για μενα, μονη λυση ειναι τα δικτυα αλληλεγγυης μεταξυ των ανθρωπων, μονη λυση η αντιδραση σε οσα μας συμβαινουν. ολα τα αλλα ειναι ...φουσκες..

αλληλλεγγυη ναι, στον υπάλληλο που έχασε την δουλειά του επειδή το αφεντικό δεν θέλει να βγάλει 80% κέρδος αντί για 100% ή στον συνταξιούχο που ενώ πλήρωνε τόσα χρόνια για μια σύνταξη του κόβουν λεφτά που ουσιαστικά του χρωστάνε...αλλά σε αυτόν που πούλαγε 3 φορές ακριβότερα και τώρα κλαίγεται επειδή δεν έχει κίνηση ή (ακόμα χειρότερα) στους χαραμοφάηδες που περιέγραψε η marsolan....ευχαριστώ δεν θα πάρω

θα σου πω Ζωπυρον μου...

στην Αθηνα ο αδελφος μου εχει ελευθερο επαγγελμα..

πριν την κριση δεν τον βρισκαμε στα τηλεφωνα απο την δουλεια...

Τωρα...τον βρισκουμε πολυ ευκολα...

Παρολο που τα εσοδα του μειωθηκαν,τα εξοδα του για παραδειγμα το ενοικιο ειναι ιδια και μεγαλυτερα.Μειωσε τις εξοδους του,μειωσε αγορες,μειωσε αρκετα για να μπορει να ανταπεξελθει

Εδω που ειμαι εγω...οι δουλειες ειναι μεν πεσμενες αλλα τα ενοικια πολυ πιο οικονομικα,τα μαγαζια λογω γνωριμιων σου κανουν και καλυτερες τιμες,θα σε κερασουν ισως κι ενα ποτο που στην Αθηνα θα το πληρωνες,δεν χρησιμοποιεις το αυτοκινητο πολυ συχνα οποτε γλυτωνεις κι απο την βενζινη...και σε γενικες γραμμες υπαρχει κι αυτος ο κηπος που ειπαν τα κοριτσια παραπανω και οι θειοι στο διπλανο χωριο που θα σου δωσουν και κανενα αυγο χωρις να το πληρωσεις...

Οποτε η κριση δεν εχει ερθει ακομη στο πετσι μας...

Την ακουμε,ισως να την εχουμε ψιλοαισθανθει αλλα στην ουσια ακομη δεν την εχουμε βιωσει...

Ο αδελφος μου που ανεφερα πιο πανω ως παραδειγμα,τελος Μαρτη επιστρεφει στα πατρια...Ηταν κατι που ειχε δρομολογηθει πριν ξεσπασει το μεγαλο κακο αλλα το ανεβαλε οσο μπορουσε γιατι δεν ρισκαρε να αφησει τα κερδη...Τωρα δεν ρισκαρει να μεινει στην πρωτευουσα!Εδω τουλαχιστον ακομη η ζωη ειναι ακομη λιιιγο πιο ανθρωπινη!!

Και ομως και η επαρχια την ενιωσε γιατα καλα την κριση.και καθε μερα το κακο χειροτερευει. μαγαζια κλεινουν το ενα μετα τοαλλο,τα υπολοιπα χτυπανε μυγες, η οικοδομη πεθανε, δουλειες δεν υπαρχουν πουθενα και η ανεργια ειναι απιστευτη. ναι τα ενοικια ειναιχαμηλοτερα αλλα ελα που τα σπιτια πλεον δεν νοικιαζονται. πολυ μετακομιζουν στα σπιτια των δικων τους και μενουν ολοι μαζι. και ο κηπος δε λυνει τα προβληματα δυστυχως....το νερο για το ποτισμα του μποστανιου το σκεφτηκατε?:lol::lol::lol::lol::lol: τα χειροτερα ερχονται και πρεπει με το ετσι θελω τους να κατσουμε να τα υποστουμε? οπως λεει μια κοπελα στην υπογραφη της ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΡΙΣΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Η ΛΥΣΗ.

Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...