Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

LA LATINA

Recommended Posts

Βρε Στελλα εχεις τον αντρα σου με το μερος σου να σε καταλαβαινει και να βλεπει τα λαθη της πεθερας σου και καθεσαι και σκας???Το παν καλη μου ειναι να εισαι με τον αντρουλη σου καλα.Για τους υπολοιπους μη σκας.

"Σε οποιον αρεσουμε...για τους αλλους δε θα μπορεσουμε...";)!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 144
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα αυτο με κατηγορουν οτι ειμαι υπερπροστατευτικη γι αυτο τα δινω μονο μια φορα το μηνα ενα διωρο........

Και εγώ μπορώ να σε κατηγορήσω ότι είσαι ανεύθυνη,χαζή, κακάσχημη, ανηθικη κλπ κλπ κλπ. Όρεξη να έχω να λέω...:D

Θα κάτσεις να με πάρεις στα σοβαρά ή θα πείς "τι λέει τώρα η #$%@νη :confused::confused::confused:"

Μαλλον το 2ο, σωστά? ;) Και θα συνεχίσεις την δουλειά σου σαν να μην άκουσες τίποτα. Γιατί δεν κάνεις το ίδιο με την πεθερα?

κοριτσακι μου γλυκο και ο αντρας σου λογικος ανθρωπος σιγουρα μάυτα που εχει δει και εχει τραβηξει...πωπωπω...

Καλα σου λενε τα κοριτσια μην σκας...και μην βγαζεις μονη σου τα ματακια σου...

Μακριααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

[quote name=ster;

χτες ηρθε σπιτι μου κι επειδη εβαλα στο παιδι παραπανω τυρι γιατι τρελλαινεται κι εχει μερες να φαει ειναι αρρωστος χλωμος και βηχει' date=' το πηρε απ το πιατο, μες το σπιτι μου, μου ειπε "δε χρειαζεται να φαει τοσο τυρι, μισο κιλο ειναι αυτο" ηταν δυο σπιρτοκουτα τυρακι

[/quote]

Εγώ παιδιά δεν έχω καλή μου Στέλλα αλλα και μόνο που φαντάστηκα την σκηνή αυτή φούντωσα!!:shock::shock:

Θα έκανα τρελό τσακωμό μιλάμε, μπορεί και να τη βουτούσα απ το μαλλί.

Και μένα μου στέλνει η πεθερά μου τυριά, και λοιπά καλούδια απ το χωριό, λοιπόν απο τη στιγμή που στο δίνει το κάνεις ότι θέλεις, το τρως εσύ, το παιδί σου, το δίνεις στη γάτα, το πετάς. Μην κολόνεις.

Το οτι άφησε το παιδί χωρίς αντηλιακό και ΚΑΗΚΕ είναι ένας πολύ καλός λόγος να μην το ξαναφήσεις να πάει εκεί.

Και όλα τα άλλα που γράφεις δηλαδή.

Θα της πεις οτι σου έχει γυρίσει το μάτι με αυτά που βλέπεις και οτι δεν θες να βγαίνουν στον ήλιο χωρίς αντηλιακό και να παθαίνουν έγκαυμα γιατί η ηλιακή ακτινοβολία δρα συσσωρευτικά στον ανθρώπινο οργανισμό.

Επίσης αφού τα φοβερίζει, δεν τα ταίζει, δεν τα πλένει, τι εγγόνια θέλει?

Και ναι μπορεί να γίνεις κακιά αλλα θα τη βάλεις και λίγο στη θέση της και χωρίς να τη βρίσεις ή να την προσβάλεις άσχημα.

Εμένα την φοβήθηκε το μάτι μου την πεθερά όταν είχα πάει εκεί μετα συζύγου ΠΣΚ και ήταν εκεί δυο εγγονάκια της-παιδια της κόρης της.

Τα μικρά 5 και 6 ετών είχαν μαζί τους οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμα και τους λέει η γιαγιά(50 ετών): "Δεν πειράζει μην τα πλένετε, μικρά είστε εσείς δεν χρειάζεται" βάζω και εγώ ολη μου την ευγενεια και τα πήγα εγω στο μπάνιο να πλύνουν τα δοντάκια.

Και ονειρευεται αυτή και η κουνιάδα μου η μικρή οτι όταν θα κάνω μωρό θα το αφήνω εκει μερόνυχτα και λέει η κουνιάδα "θα μας το αφήνεις όταν θα είναι πμωράκι και χωρίς να είσαι εσύ εδω:shock::shock: "

Διαφημίσεις

Στελλα ως ενα βαθμο σε νιωθω!Κι εμενα η πεθερα μου ειναι λιγο επικυνδυνη!Εχει αφησει το παιδι νηστικο,χωρις νερο,ξεσκεπαστο, και πολλα αλλα!και το σημαντικοτερο περσυ το καλοκαιρι της αφηνα το παιδι καμια φορα και την παρακαλουσα να βαλει πλεγμα στα μπαλκονια γιατι φοβομουν πολυ(μενει στον 4ο)αλλα εκεινη το χαβα της!Ελεγε οτι εχει το νου της και τετοιες αηδιες!Τελικα αγορασα πλέγμα και το βαλα μονη μου!Την περασενη βδομαδα ειχε ξεχασει την μπαλκονοπορτα ανοιχτη και βγηκε το παιδι στο πισω μπαλκονι μονο του χωρις να τον παρουμε χαμπαρι!(αυτο το μπαλκονι δεν ειχε λπεγμα....ουτε να το σκεφτομαι τι θα μπορουσε να εχει συμβει)Με τα πολλα 9 στις 10 ποιυ θα αφησω το παιδι ερχεται σπιτι μου...που οσο ναι ειναι πολυ ασφαλεστερο!Καποια στιγμη βεβαια της ειπα ολα αυτα που με τρελλαινουν...οχι οτι εδειξε οτι καταλαβαινει αλλα χεσ@##κα!Προκειμενου να παθει το στομαχι μου για να βλεπουν το παιδι...ας ερχονται εδω!

Μιλα της κι αν δεν καταλαβει εξηγησε της οτι αν θελει να βλεπει τα παιδια η να ειναι πιο προσεχτικη ή να ερχεται σπιτι σου!Και στην τελικη αφου αφηνεις τα παιδια οταν εχεις αναγκη ας σεβαστει και το αγχος σου....

Στην τελικη ριξ το πανω σου αν φοβασαι μην παραξηγηθειτε...Οτι και καλα εισαι πολυ φοβιτσιαρα,πολυ αγχωδης,οτι δεν μπορεις να το ελενξεις και οτι παει συνεχεια το μυαλο σου στο κακο..,οτι εισα υπερβολικη,ι οτι θελεις να σε καταλαβει και να προσπαθησει παραπανω!!!

[Και ονειρευεται αυτή και η κουνιάδα μου η μικρή οτι όταν θα κάνω μωρό θα το αφήνω εκει μερόνυχτα και λέει η κουνιάδα "θα μας το αφήνεις όταν θα είναι πμωράκι και χωρίς να είσαι εσύ εδω:shock::shock: "

Αυτο δεν καταλαβεινω

το "χωρις να εισαι εσυ εδω"

γιατι τι ενοχλουμε??? και με μενα αυτο συμβαινει....να τα παρουν αλλα να μην ειμαι εγω

επρεπε να δεις τον παιδιατρο οταν ειδε το παιδι τριων χρονων με τα συγκαματα ως το μπουτι

μου λεει "ποιος το εκανε αυτο γιατι εσυ δεν το εκανες!" μα τρια χρονια ποτε δεν ηταν ετσι το παιδι μου....και μπροστα μου συνεχιζε....εκανε κακα, τον φωναζε στην ππισινα, εριχνε δυο χουφτες νερο, βαλε βρακακι, και μετα ξανα μες την βρωμοπισινα και εβαζε και το μωρο μεσα εκει που πριν ξεβγαζε τα σκατα..... και ειπα στον πεθερο μου "σε παρακαλω οταν κανει κακα να τον πηγαινετε τουαλετα να τον πλενετε με σαπουνι" καλα, καλα, ειπε

και την επομενη βδομαδα τη βλεπω παει το βουταει στην πισινα και της λεει

"η μαμα του θελει να τον πηγαινεις στην τουαλετα" τελειως απαξιωτικα ομως, γελωντας ειρωνικα, λες και ζητησα κατι τρομερο.....και φυσικα δεν τον πηγε.....το κακο με μενα ειναι οτι δε μπορω εκεινη την ωρα να πω "τι κανεις εκει περα?" καθομαι σα χανος απο σεβασμο και μονο....και κοιταω να φυγουμε μια ωρα αρχιτερα...

στην τελικη αφου αφηνεις τα παιδια οταν εχεις αναγκη ας σεβαστει και το αγχος σου....

α καλα....εδω ημουν περυσι νοσοκομειο και με πηρε να τηλ να μου πει οτι το μωρο περπατησε (6μιση μηνων) και παταω κατι κλαματα που δεν ημουν να το δω και να ειμαι μπαλονι απ το κλαμα ολη μερα και παιρνω τηλ τον αντρα μου και μου λεει "Ναι βρε πεταχτηκε και στο περιπτερο να σου παρει τσιγαρα μα πας καλα???" και το Δεκεμβρη τωρα που ημουν παλι μια βδομαδα μεσα, μια μερα μιλουσα με τον μεγαλο και επειδη συνεχεια μου το εκλεινε το παιδι στεναχωριομουν και την ωρα που του λεω γεια τον ακουω να λεει "ελα γιαγια, μην την κλεινεις τη μαμα μου, θελω να της πω κατι!"

ποιος να σεβαστει τι......

αχ βρε καλή μου, βρήκαν πεδίο ελεύθερο και πατάνε... αυτά που γράφεις δεν έχουν να κάνουν με το αν το παιδί τρώει σοκολάτες όταν πηγαίνει στη γιαγιά ενώ εσύ το έχεις απαγορεύσει, μιλάμε για σοβαρά θέματα ασφάλειας... είναι προς τιμήν σου που παρόλο που σου φέρονται άσχημα θες να τους έχετε στη ζωή σας, αλλά σκέψου μόνο το χειρότερο εφιάλτη σου να πάθει κάποιο από τα παιδάκια σου κάτι εξαιτίας των κακών χειρισμών τους και πάρε δύναμη από αυτό! Δεν είναι απαραίτητο να ξεκατινιαστείς, αλλά αν χρειαστεί, ακόμη κι αυτό πρέπει να κάνεις για να διασφαλίσεις ότι τα παιδάκια σου είναι ασφαλή και μεγαλώνουν σωστά (χωρίς να τους παίρνει κάποιος το φαγητό από το πιάτο! :shock:). Για την ασφάλεια των παιδιών είμαστε υπεύθυνοι αποκλειστικά εμείς οι γονείς, βρες έναν τρόπο να τους παρέχεις ένα σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον!

Έχεις ψάξει αν δικαιούσαι κάποια βοήθεια σε αυτό το θέμα, λόγω της κατάστασής σου;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Αυτά που διάβασα είναι απαράδεκτα ακόμα και αν υπερβάλλεις σε μερικά (που δεν έχεις λόγο εδώ μέσα). Εσύ είσαι η μάνα και ΕΣΥ αποφασίζεις για τα παιδιά σου. Από την στιγμή που ο άντρας σου δεν είναι κανένας αγροίκος και να σου επιβάλλει τι θα κάνεις κι εφ'όσον αντιλαμβάνεται κι εκείνος το τι συμβαίνει δεν υπάρχει κανένας λόγος να βλέπει τα παιδιά αυτή η γυναίκα χωρίς την παρουσία σου ανεξάρτητα με το που θα είναι αυτό το μέρος. Η γυναίκα αυτή είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για την υγεία και την ύπαρξη των παιδιών σου. Λυπάμαι αλλά εάν λέω εάν συμβεί κάτι στα παιδιά όσο είναι μαζί τους τι θα γίνει? Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη? Ποιός θα πάει στο ψυχιατρείο και ποιός θα γίνει φονιάς? Μιλάω λίγο σκληρά και απάνθρωπα αλλά η συμπεριφορές που περιέγραψες είναι χειρότερες από τα δικά μου λόγια. Ξέρεις στα λόγια μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Στις πράξεις όμως και ειδικά όταν αυτές αφορούν παιδιά δεν υπάρχουν περιθώρια τέτοιων πιθανών λαθών και είναι λάθος η συνύπαρξη αυτής της γυναίκας με τα παιδιά σου χωρίς την παρουσία σου (το ξαναλέω και το τονίζω). Ανάφερες ότι χτυπούσαν τον γιό τους. Τι σου λέει πως δεν θα κάνουν τα ίδια με τα δικά σου τα παιδιά? Είπες ότι κοροϊδεύουν το παιδί που φοράει ακόμα πάνες. Τι αυτοπεποίθηση λαμβάνουν? Γράφεις πως άφησαν τα παιδιά να παίζουν με σπασμένα γυαλιά....ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!

Ακόμα αναρωτιέσαι εάν πρέπει να εμπιστεύεσαι σε αυτή την γυναίκα τα παιδιά σου? Μιλάμε για την ζωή των παιδιών σου!!!

Μην το συζητάς άλλο εδώ μέσα...όλες λίγο πολύ τα ίδια λέμε. Πάρε απόφαση εσύ μαζί με τον άντρα σου και θέσε τους όρους για την οικογενειακή ποιότητα ζωής των παιδιών σου και τα παραδείγματα που διδάσκονται. Μακρυά τα παιδιά σου από αυτή την γυναίκα χωρίς την δική σας παρουσία....Ποτέ ξανά!

Διαφημίσεις

[Και ονειρευεται αυτή και η κουνιάδα μου η μικρή οτι όταν θα κάνω μωρό θα το αφήνω εκει μερόνυχτα και λέει η κουνιάδα "θα μας το αφήνεις όταν θα είναι πμωράκι και χωρίς να είσαι εσύ εδω:shock::shock: "

Αυτο δεν καταλαβεινω

το "χωρις να εισαι εσυ εδω"

γιατι τι ενοχλουμε??? και με μενα αυτο συμβαινει....να τα παρουν αλλα να μην ειμαι εγω

επρεπε να δεις τον παιδιατρο οταν ειδε το παιδι τριων χρονων με τα συγκαματα ως το μπουτι

μου λεει "ποιος το εκανε αυτο γιατι εσυ δεν το εκανες!" μα τρια χρονια ποτε δεν ηταν ετσι το παιδι μου....και μπροστα μου συνεχιζε....εκανε κακα, τον φωναζε στην ππισινα, εριχνε δυο χουφτες νερο, βαλε βρακακι, και μετα ξανα μες την βρωμοπισινα και εβαζε και το μωρο μεσα εκει που πριν ξεβγαζε τα σκατα..... και ειπα στον πεθερο μου "σε παρακαλω οταν κανει κακα να τον πηγαινετε τουαλετα να τον πλενετε με σαπουνι" καλα, καλα, ειπε

και την επομενη βδομαδα τη βλεπω παει το βουταει στην πισινα και της λεει

"η μαμα του θελει να τον πηγαινεις στην τουαλετα" τελειως απαξιωτικα ομως, γελωντας ειρωνικα, λες και ζητησα κατι τρομερο.....και φυσικα δεν τον πηγε.....το κακο με μενα ειναι οτι δε μπορω εκεινη την ωρα να πω "τι κανεις εκει περα?" καθομαι σα χανος απο σεβασμο και μονο....και κοιταω να φυγουμε μια ωρα αρχιτερα...

Εγώ Στέλλα μου είμαι από τη φύση μου άνθρωπος ευγενικός. Δεν θέλω να στενοχωρώ κανέναν. Μηπως αν τους έκραζε λίγο ο άνδρας σου? Βρε συ το πολύ πολύ να σε πουν γλωσσού, κακια νύφη κτλ. Ξεσπάθωσε καλή μου!

Α και το άλλο, ναι πήγαινε, αλλα κραζε τους κάθε φορά, γείωση κανονική συνέχεια, να σου πω εγώ μετα! Οχι σε βρήκανε καλή και αλωνίζουν!

5 χρονια...πρωτη κουβεντα της ηταν οτι ειμαι "κοντη και χοντρη!" (1.70 - 65 κιλα)
κατι μου θυμηζει μπας και ειναι η θεοπουλα απο το παρα πεντε??:lol::lol::lol::lol:
δευτερη κουβεντα οτι ειμαι τουρκαλα (γιατι ειμαι ποντια)
, τεμετερον!!!:P;)

μια μερα ξεχασε την εξωπορτα της ανοιχτη και ο μεγαλος μου ανοιξε και αρχισε να ανεβαινει στα επανω πατωματα (2 ετων)

2) μια αλλη μερα τον αφησε μονο του μεσα και την κλειδωσε εξω και τον παρακαλουσε απο το μπαλκονι μιση ωρα να της ανοιξει (2 ετων)

3) οταν εγω ημουν στο νοσοκομειο λογω αυτοανοσου και τον κρατησε του πηρε φαρμακα μονη της απ το φαρμακειο ενω ειχα πει ρητα να μην του δωσουν τιποτα αν δε με ρωτησουν γιατι παιρνει συγκεκριμενη αγωγη

4) αφηνει τα γυαλικα στρωμενα και τα παιδια τα σπανε και παιζουν με τα θρυψαλα

5) τις προαλλες ξεχασε τις βελονες του ραψιματος τις τεραστιες και τα παιδια τα βρηκαμε να μαλωνουν μ αυτες στα χερια...

6) μαγειρευει παντα οταν τα παιδια ειναι εκει (ενα διωρακι τα αφηνω συνηθως) με τα τηγανια της παντα με τα χερουλια προς τα εξω και το φουρνο τον στηριζει με ενα ξυλο....

7) φοραει στα παιδια πυτζαμες πανω απ τα ρουχα για να μην αναψει καλοριφερ

:cool: το μονο που τα ταιζει ειναι 2-3 πατατες φουρνου

9) αν γελαστω να βαλω και λιγο τυρακι μου κανει παρατηρηση και βγαζει το μισο απ το πιατο

10) το καλοκαιρι εβαζε ταινια με ναζι που καινε εβραιους στον μεγαλο (ακομα λεει για τις φωτιες το παιδι) και ηταν και χαρουμενη που του αρεσουν οι φωτιες

μπας ειναι ο χιτλερ τελικα...:twisted:

11) πηρε τον μεγαλο 2 μερες στο εξοχικο και πηγα και τον βρηκα συγκαμενο ως τα μπουτια γιατι δεν τον ξεπλενε οταν εκανε κακα με σαπουνι- του εριχνε μονο νερακι απ την πισινα δυο χουφτες και μετα τον εβαζε και μες τα βρωμονερα στην πισινα

12) τον βρηκα κατακαμενο γιατι δε θελανε να βαλουνε αντιηλιακο (ενω εδωσα ολοκαινουριο)

13) τον βρηκα καταφαγωμενο απ τα κοιυνουπια ενω σερνοταν και ο ιος των κουνουπιων γιατι ξεχασανε και αντικουνουπικο να βαλουν (που ειχα δωσει ολοκαινουριο)

14) στο εξοχικο οπου και να πατησεις εχει φιδακια για τα κουνουπια, ΤΕΖΑ και φαρμακα

15) φαρμακα εβγαλε το παιδι μια μερα απο την κρεβατοκαμαρα της γιατι δεν τα ειχε σηκωσει

16) μια αλλη μερα κοντεψε να πιει την κολωνια της γιατι δε τον προσεχε κανεις

17) διπλα στην πισινα που παιζαμε με τα παιδια βρηκαμε ενα φιδι, τα μαζεψαμε και φυγαμε και η κυρια θυμωσε, "ηταν λαφιατης, μικρουλικο, δεν τσιμπαει" και την αλλη βδομαδα ο πεθερος μου μου ειπε οτι βρηκε αλλα δυο μεγαλυτερα...

18) τα χερια της ειναι 2-3 φορες εγχειρισμενσ και δε μπορει να σηκωνει μωρα ουτε πρεπει

19) λεει παντα ψεμματα οτι τα παιδια φαγανε κι εκεινα γυρνανε σπιτι ψωμολυσαγμενα

20) εχουν χτυπησει πολλες φορες και βλεπω τα σημαδια και ποτε δεν παραδεχεται οτι εγιναν σπιτι της

21) φοβεριζουν τα παιδια με μια ενεση (κουνιαδος γιατρος) για να καθονται φρονιμα

22) κοροιδευουν το παιδι γιατι φοραει ακομα πανες με αηδιαστικο τροπο (το παιδι δεν μπορεσε να τις βγαλει γιατι εγω ειμαι ολο το χειμωνα καθηλωμενη σε μια καρεκλα σχεδον αναπηρη και δε μπορουσα να το παω τουαλετα)

και γενικως.....το μονο που περιμενει ειναι να πεθανει η μανα μου(80) γιατι νομιζει οτι μετα θα παω να μεινω πανω κατω μαζι της- δεν παω στην Αυστραλια καλυτερα... χτες ηρθε μετα απο μια βδομαδα (που ειχα παει εγω σερνομενη) και μας εφερε φαγητο ειπε...ενα μπολακι που καλα καλα δεν εφτασε για τα παιδια....ευτυχως η μαμα μου φερνει την κατσαρολαρα την αφηνει και ουτε μας ενοχλει.... το μονο της μελημα ειναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ, ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!!!! και Ε Ρ Ω Τ Ω !!!!!!Ποια τρελλη θα τα εδινε??? αμα κατσω θα γραφω μεχρι αυριο το τι μας εχει κανει τοσα χρονια...ολα τα ξεχασα, τα εβαλα πισω, της μιλαω με το σεις και με το σας.....αλλα για τα παιδια, οχι ρε φιλε!!!!!!! Φ Ο Β Α Μ Α Ι!!!!!!! εμενα ας με κανει κουρελι, ας κανει κι αλλα τοσα, που κοντεψα να μεινω αναπηρη και το μονο που ειπε (εννοειται ποτε δεν ηρθε στο νοσοκομειο κι εχω νοσηλευτει 4 φορες απο μια βδομαδα) ηταν "πες το γιατρο σου ως ποτε, θα γερασεις για να γινεις καλα???" βαρεθηκα ρε παιδια σας ορκιζομαι σε οτι εχω ιερο.....οσο για τον αντρα μου γιατι σιγουρα θα ρωτησετε.....στις αρχες τους σιχαινοταν, με το ζορι τον πηγαινα σπιτι τους....εγω η ΗΛΙΘΙΑ και τωρα το μονο που λεει ειναι "ακομα δεν την εμαθες, ακομα μαζι της ασχολεισαι, βριστην, χεστην, κλειστης το τηλεφωνο!" αλλα εγω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος...απλα, δε θελω να εχει τα παιδια μου, οπως δεν τα εχει και η μαμα μου, οπως δεν τα δινω σε κανεναν......ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! πειτε μου αν ειμαι κακια νυφη, αν θα τα βρω απ τις νυφες μου, οτι θελετε, αλλα πειτε κατι......

οσο για τα υπολοιπα παναγια μου τι ανθρωπος:shock::shock::shock:

κουραγιο κοπελα μου και ακου των αντρα σου...αστην εκει ....οπου ειναι μην κανει κανενα κακο...οταν μεγαλωσουν τα μικρα θα αποφασισουν μονα τους αν θελουν να πανε εκει στην γιαγια η οχι,...:?

Στελλα αν δεν εβλεπα οτι εισαι απο Θεσσαλονικη θα εκοβα το κεφαλι μου οτι εισαι η συνειφαδα μου!

Η δικια μου εχει βαλει 2 φορες πυρκαγια στην κουζινα της.

Ηθελε να βαλει μπαϊγκον στο κεφαλι της εγγονης της για τις ψειρες.

Αφηνε τον εγγονο να ανοιγει την κρυσταλιερα και να σπαει τα κρυσταλλα και μετα κοκορευοταν για τα καταρθωματα του.

Σε εμας μεχρι στιγμης εχει κανει τα εξης :

στο μαιευτηριο επεσε η κουβερτα και οι λαβετες στο πατωμα και με ανεση τα ξαναεβαζε στο κουνακι του μωρου ή πηγαινε να του σκουπισει το στομα. Α το ιδιο εκανε και με την πετσετα.

δεν επλενε τα χερια της με τιποτα οταν ερχοταν να δει το μωρο και της φιλουσε επιμονα τα χερακια που εβαζε στο στομα και συγχρονως παραπονιοταν που δεν της εδινα πιπιλα.

εχει ρευματισμους και οτι πιανει με τα χερια της, της πεφτει κατω. Κραταει λοιπον στο αερα το μωρο με πολυ επικυνδινο τροπο.

η πρωτη επισκεψη στο σπιτι μας μετα το μαιευτηριο εφερε με τον ζορι τον αντρα της κρυωμενο, επιασαν το μωρο χωρις να πλυνουν χερια(δεν το ειχα καταλαβει οτι ηταν κρυωμενος) και ενω ο πεθερος καθοταν στο μπαλκονι για να μην κολλησει το μωρο αυτη επεμενε να μπει μεσα να το δει, και μπηκε.

και πολλα πολλα αλλα, ευτυχως εγω εχω την μαμα μου απο κατω και δεν προκειται να της αφησω παιδι χωρις την επιβλεψη μου και πλεον που περασε η επηρεια των ορμονων της βαζω ορια. ερχεται να βλεπει το μωρο οποτε θελει αλλα πλεον με τους δικους μου ορους.

sq3Zp2.png

κατι μου θυμηζει μπας και ειναι η θεοπουλα απο το παρα πεντε??:lol::lol::lol::lol:

...αχ βρε ΕΛΕΝΑ απο το στομα μου το πηρες.....ακριβως πολυ τηλεοραση βλεπει η κυρια.....

Τι να πω Στελλα υπομονη και κουραγιο....οι ανθρωποι δυστιχως σε αυτη την ηλικια δεν αλλαζουν....απλα να περιοριστεις στις ακρως τυπικες επισκεψεις και τα παιδια οσο το δυνατον λιγοτερο μονα τους μαζι της.......

Έχεις ψάξει αν δικαιούσαι κάποια βοήθεια σε αυτό το θέμα, λόγω της κατάστασής σου;

Ουτε καν επιδομα δεν παιρνω ακομα γιατι δεν ξερουν αν ειναι μυοσιτιδα η αλλο ειδος μυοπαθειας..αλλα προς τη μυοσιτιδα συγκλινουμε (αυτο που ειχε και η Κορομηλα)

Διαφημίσεις

Ουτε καν επιδομα δεν παιρνω ακομα γιατι δεν ξερουν αν ειναι μυοσιτιδα η αλλο ειδος μυοπαθειας..αλλα προς τη μυοσιτιδα συγκλινουμε (αυτο που ειχε και η Κορομηλα)

κατάλαβα...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

πωπω τι μου θυμησες τωρα και φουντωσα.....

να ερχεται απ εξω και να βαζει τα δαχτυλα της στο στομα του μωρου για να διε αν εχει πολλα δοντακια???

μπλιαχ!!!

κατάλαβα...

ευτυχως μπορεσα και ξαναπερπατησα γρηγορα μονο μεσα στο σπιτι βεβαια αλλα παλι καλα

ειχα να βγω απ το σπιτι απο τις πρωτες εκλιγες 7 Νοεμβρη εκτος απο ενα γιατρο και τα νοσοκομεια, προχτες πηγα στη χαρη της για φαγητο....και γυρισα με τα νευρα τσαταλια....

ευχαριστω ολες για τις συμβουλες

ηξερα οτι εχω δικιο

αλλα λες καμια φορα βρε μπας και...

τωρα ξερω πολυ καλα τι θα κανω

να ειστε καλα κι ευχαριστω και παλι για το χρονο σας

Αφροδιτη και στερ,

καμια φορα η ζωη τα φερνει ετσι ωστε να μην εχουμε επιλογη...

δεν ηθελα να επεκταθω αλλα επειδη βλεπω οτι με κατηγορειτε οτι κανω πλακιτσα

να σας πω οτι εχω μια νοσο που απο περυσι το Φεβρουαριο ζω με κορτιζονες και περπαταω το πολυ τρια βηματα.....εφτασα σε τετοια μυικη αδυναμια που επρεπε να με λουζουν, να με ταιζουν στο στομα, να με κρατανε για να παω τουαλετα, γι αυτο θα σας παρακαλουσα να μην κανετε πλακιτσα αφου ετσι το λετε.... το τι κανω για τα παιδια μου το ξερω εγω και ο Θεος απλα ειπα οτι ηθελα να δειχνω σεβασμο στους γονεις του αντρα μου- ετσι με μεγαλωσανε μ αυτες τις αρχες και δεν ηθελα φασαριες, ουτε να βρισω, ουτε να κλεισω τηλεφωνα δεν ειναι του χαρακτηρα μου.....και τα περισσοτερα απο αυτα που εξεθεσα συμβαινουν οταν ειμαι κι εγω εκει, γι αυτο και τα ξερω αλλωστε.....απλα και εκει να ειμαι, δεν μ αφηνει κανεις να πλησιασω τα παιδια μου, τα αναλαμβανουν αυτοι....και καλα επειδη εχουν μερες να τα δουν....δε θελω να ειμαι αγενης, δε θελω να ειμαι κακια, και θελω να τους αντιμετωπιζω σαν ανθρωπους που αγαπουν τα παιδια μου- απλα δεν ξερουν να τα προσεχουν.

κοριτσακι μου δεν σε κατηγορισα ,ουτε ειπα οτι κανεισ πλακιτσα .

ευχομαι να ξεπερασεισ πολυ γριγορα τα προβληματα υγειας σου ,φενετε οτι ειναι σοβαρα και γιαυτο ενεχεσαι ολα αυτα .διαβασα μονο το πρωτο μηνυμα και δεν καταλαβα την εκταση του θεματοσ υγειασ σου .φανταζομαι οτι ουτε οικονομικα σας περνει να παρετε κοπελα να βοηθαει .....δεν μπορω να πω και παρα μονο υπομονη και ο θεοσ μαζι σας να γινεισ γριγορα καλα και να προφυλαξει τα παιδακια σου απο ατυχηματα .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

αυτη ειναι η αληθεια....αν δεν ημουν σχεδον παραλυτη δε θα τα εδινα οπως δεν τα εδινα και πριν... αλλα εφτασα σε οριακο σημειο που δε θελω να μιλησω γι αυτο γιατι ειναι αλλο θεμα τελειως....δεν ειμαι απο τις μανες που ρισκαρουν και αφηνουν τα παιδια τους απο δω κι απο κει....εχω υπαρξει απειρες φορες σερνομενη στο πατωμα για να τα εχω εγω....και τωρα που μιλαμε για να βγαλω το μικρο απο το παρκο γυρναω το παρκο στο πλαι να βγει γιατι ουτε να τον σηκωσω μπορω ουτε να σκυψω...και τωρα ειμαι καλα υποτιθεται...αφηστε τα ρε κοριτσια.... ασχημη κατασταση μου ειχε η ζωη κρυμενη... ευχομαι γρηγορα να ειναι ολα παρελθον και να μην εχω αναγκη κανεναν! αυτο μονο!!

πραγματικα το ευχομαι κοπελα μου να περασει γριγορα .

συγνωμη που σου ειπα οτι φταισ και εσυ αλλα δεν ειχα καταλαβει ....

κουραγιο ,ολλα θα περασουν .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

πραγματικα το ευχομαι κοπελα μου να περασει γριγορα .

συγνωμη που σου ειπα οτι φταισ και εσυ αλλα δεν ειχα καταλαβει ....

κουραγιο ,ολλα θα περασουν .

δεν θυμωνω μην ανησυχεις κοπελα μου

αν δεν ησασταν κι εσεις δεν ξερω τι θα εκανα

αληθεια...

Στελλιτσα κοπελα μου δε φταιει η υγεια σου γι'αυτη την κατασταση.Και καλα να ησουνα παλι τα ιδια θα εκανε...οποτε τα εβλεπε.Γιατι μπορει να μη της τα αφηνες τοσο συχνα αλλα και παλι θα τα εβλεπε τα παιδια και μαλιστα θα σε εκραζε κιολας οτι δε της τα αφηνεις.

Η λυση σου δεν ειναι να περιμενεις να γινεις καλα για να μη της τα αφηνεις...σκεφτεσαι λαθος.Η λυση ειναι να της κοψεις τον αερα.Μιλα.Εσυ εισαι η μανα ...εσυ αποφασιζεις.Οταν γινεται κατι που δε σου αρεσει πες το ορθα κοφτα να καταλαβει το ρολο της.Μονο αν της κοψεις τον αερα θα στρωσει.Λυπαμαι που το λεω αλλα κι εγω οσο ημουνα καλη και δε μιλαγα η πεθερουλα μου επαιρνε ολο και περισσοτερο αερα,νομιζε θα με κανει οτι θελει και θα κανει αυτη κουμαντο στη ζωες μας.Ε με εφτασε στο σημειο να γινω η κακια της υποθεσης προκειμενου να μαζευτει.

τη λυπαμαι ρε παιδια...δε μπορω να εχω τυπικες σχεσεις,μανα ειναι που να παρει

ποσες φορες ο αντρας μου τη γραφει κι εγω της λεω λεπτομερειες να ειναι ενημερη....ποσες φορες τον βαζω απο διακοπες να την παρει αν φτασαμε, αν ειμαστε καλα, να μην ανησυχει, ποσες φορες την ενημερωνω για πραγματα που ουτε στη μανα μου λεω...και κανει και κατι ερωτησεις ρε παιδια......πως το κανουμε, ποτε το κανουμε, αν ειναι μικρο το τσιου τσιου του γιου της, μεχρι μια μερα με ρωτησε αν ξυριζ--- και που!!!!!!!!! ειναι γλοιωδης η γυναικα....κι εγω λεω, ε δεν ειχε κοριτσια και λαχταραει ρε παιδι μου γυναικοκουβεντες, και απανταω.....

Συγνώμη, αλλά επειδή μου αρέσει πάντα να λέω αυτό που σκέφτομαι, εμένα αυτό που γράφεις δεν με πείθει. Κι εγώ είμαι θετική προς τις μανούλες όλου του κόσμου και έχω ανεχτεί και από τη μαμά μου και την πεθερά μου και τα έχω διάγράψει γιατί 'μανούλες είναι'. Όταν όμως πρόκειται για τα παιδιά γίνομαι λέαινα, όποιος και να είναι. Και δεν είναι λογική μου απόφαση. Από ένστικτο το κάνω. Το να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, όπως μας λες, και εσύ να σκέφτεσαι μήπως αισθάνεται μόνη...... δεν μπορώ να το συλλάβω. Συγνώμη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...