Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Neoset ντουλάπα, απαράδεκτοι μάστορες

beba09

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχει αγοράσει κανείς από εσάς πρόσφατα ντουλάπα της NEOSET και πείτε μου αν μείνατε ευχαριστημένη από τους μαστόρους. Λυπάμαι που το λέω αλλά θέλω να ξέρω αν αυτό έτυχε μόνο σε εμάς ή και σε άλλους. Έφτιαξα το καλοκαίρι μια ντουλάπα για το εξοχικό. Οι μάστορες είχαν θέμα, και κάναν και μια ζημιά στο πάνω μέρος της ντουλάπας. Κάνω παραγγελία δεύτερη ντουλάπα μεγάλη για το υπνοδωμάτιο στην Αθήνα. Ίδιοι μάστορες με απαράδεκτοι συμπεριφορά. Τους έπεφταν τα εργαλεία στο ξύλινο πάτωμα (μιλάμε για τα τρυπάνια), έβαλαν τα πόμολα στραβά και άνισα (μισό πόντο)….., έκαναν άσχετες τρύπες εσωτερικά και μας ζήτησαν να τους πούμε και ευχαριστώ γιατί συνέθεσαν μια τόσο ακριβή ντουλάπα και δούλεψαν πάρα πολύ….και γενικά κάτι έψαχναν αλλά δεν ξέρω τι (μήπως έξτρα χρήματα). Προσωπικά…..τους προσέβαλα με τρόπο λέγοντας τους…ότι αλίμονο κάνατε πάρα πολύ δουλειά και τέλος πάντων τι φταίτε εσείς αν βάλατε τα πόμολα κατά μισό πόντο άνισα, να σας είχαν από την εταιρεία έτοιμες τις τρύπες. Βασικά κατάλαβα ότι αν τους ζητούσα να μου διορθώσουν οτιδήποτε θα μου έκαναν χειρότερη ζημία. Συγνώμη, μήπως θέλαν να τους δώσουμε κάτι για την εργασία τους. Εμένα όμως μου είχαν πει από την εταιρεία ότι η τοποθέτηση και η μεταφορά είναι μέσα στην τιμή. Δηλαδή έπρεπε μήπως να δώσω κάποιο χαρτζιλίκι από πριν (άσχετα τι λέε η Neoset). Τέλος πάντων. Έλεγα να πάρω να κάνω παράπονα αλλά στεναχωριέμαι γιατί λέω μην τους διώξουν και είναι και η κρίση στην μέση. Με απασχολεί το θέμα γιατί θέλω να φτιάξω και το παιδικό δωμάτιο και οι τιμές την εν λόγω εταιρείας είναι καλές. Αν όμως είναι να ξαναέρθουν οι ίδιοι μάστορες θα πάθω έφραγμα, τουλάχιστον να ξέρω τι παίζει από πριν.

Διαφημίσεις

Πριν 2 χρονια ετυχε και εκανα μια αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα.Ηρθανε 2 ατομα για να συναρμολογησουνε.Καποια στιγμη παρατηρω οτι ενα κομοδινο δεν ειναι σταθερο και τους ζηταω να το διορθωσουνε μου απαντανε οτι φταιει το πατωμα με εκνευρισμενο στυλακι.Παιρνω το κομοδινο και το βαζω σε αλλο μερος εννοειται οτι δεν ηταν παλι σταθερο,τους το ξαναλεω και απανταει ο ενας με υφακι λες και η εταιρεια ηταν δικη του ο αλλος ο κακομοιρης ουτε που μιλαγε.Αυτοματως με πιανει μια κριση και αρχιζω,ετοιμη να παρω τηλεφωνο στο καταστημα και ως δια μαγειας και το πατωμα ισιωσε και το κομοδινο επισης!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Αγορασαμε μια κουκετα στα παιδια,απ το στοκ καταστημα.Μας φερνουν τα κομματια,πανε να τα συνδεσουν και παρατηρουν οτι ειχαν ανοιξει τρυπες και στο κεφελαρι και στα ποδια ,απ την ιδια πλευρα!!!!(δηλ.επρεπε και τα δυο να ειναι κεφαλαρια η να δεχτουμε να ανοιξουν στο ενα απ τα δυο κομματια,δευτερες τρυπες οι οποιες θα φαινονταν....)ζητησαμε να μας αντικαταστησουν το ενα κομματι....δεν υπηρχε το χρωμα που ηθελαν τα παιδια,περιμεναμε καμποσες μερες,τελικα συμβιβαστηκαμε με αλλο χρωμα και ηρθε η μερα να μας συνδεσουν την κουκετα.Τους λεω "παρακαλω προσοχη στη συνδεση,εαν καποιο κομματι εχει χτυπηματακι να μπει απ τη μεσα πλευρα του τοιχου κτλ.)Το αποτελεσμα!!!!Οσα χτυπηματακια υπηρχαν μπηκαν φατσα καρτα!!!και το μοναδικο σχεδιακι που ειχε το κομματι των ποδιων(ενα ομορφο κυμματισμο του ξυλου,ο οποιος διευκολυνει και το παιδακι να κρατηθει,οταν ανεβαινει στο πανω κρεββατι,ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!!!ουτε σχεδιο πλεον βλεπεις ουτε να κρατηθεις ευκολα μπορεις!!!!!Οταν το ειδα μου ηρθε να βαλω τα κλαματα!!Φυσικα οι κυριοιι ειχαν εξαφανιστει και δεν προλαβαμε να τους πουμε κουβεντα!!

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ...."ΜΑΜΑ"!!!!!!!!!

αποψη μου να παρετε στην εταιρια στα κεντρικα και να κανετε παραπονα, ειχα και εγω προβλημα με την συγκεκριμενη εταιρια και πηρα και ηρθε καποιος στο σπιτι να ελενξη και να μεε ακουσει και απο οτι κατάλαβα δινουν σημασια σε αυτα γιατι δεν θελουν δυσφήμηση, εγω λεω παρτε δεν χανετε τιποτα σε μενα παντως ανταποκρίθηκαν αμεσως και ηταν διατεθημενη να μου αντικαταστησουν αυτο που ειχε το προβλημα.

Διαφημίσεις

Εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από αυτή την εταιρεία και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Γρήγοροι, καθαροί, χωρίς πρόβλημα. Χρησιμοποίησα 3 διαφορετικά υποκαταστήματα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

74Qtp3.png2SeRp3.png

Αχ τι μου θυμίσατε… λοιπόν εγώ και η εν λόγω εταιρεία έχουμε πάρει διαζύγιο από το 2004. Αγοράσαμε καναπέ γωνιακό και πληρώσαμε το μισό ποσό 1η Δεκεμβρίου μετρητά. Παράδοση θα μας έκαναν σε 15 μέρες. Κατά την παραγγελία και το σχέδιο που έκανε η πωλήτρια δλδ από ποια μεριά θα είναι η γωνία τη ρώτησα μήπως είχε κάνει λάθος και μας είχε σχεδιάσει, βάση κωδικού, 2 ανάκλιντρα αντί για έναν καναπέ και ένα ανάκλιντρο που κάνει τη γωνία. Το έδειξε στην υπεύθυνη και μου είπε ότι έτσι γίνετε η παραγγελία, αποτέλεσμα ήταν αν παραλάβω 2 γωνίες στις 15 Δεκεμβρίου και επειδή το εργοστάσιο θα έκλεινε την περίοδο των Χριστουγέννων μου αντικατέστησαν τη μια γωνία τον Ιανουάριο!!! Όχι μόνο δεν είπαν συγνώμη αλλά ότι λάθη γίνονται και εμείς μείναμε με ένα έκτρωμα για καναπέ Χριστουγεννιάτικα!! Εννοείτε ότι κάλεσα και στα κεντρικά αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, ήταν πιο ευγενικοί από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που έγινε η παραγγελία μας.

Όλο το παιδικό δωμάτιο είναι NEOSET. Κρεββάτια γραφεία βιβλιοθήκες συρταριέρες κομοδίνα, όλα.

Και ενώ τα έπιπλα ήταν πολύ καλά οι τεχνικοί επειδή πληρώνονται με το "κομμάτι" κοιτάνε να τελειώνουν όσο γρήγορα γίνεται για να πάνε και αλλού. Στη δική μου περίπτωση όμως επειδή ξέρω πολλά πάνω στο θέμα, μετο που ανοίξανε την τρύπα στον τοίχο και είδα το νούμερο του ούπα που πήγαν να βάλουν για να στηρίξουν την βιβλιοθήκη στον τοίχο του είπα του κυριούλη "σταματάς και τα μαζεύεις ΤΩΡΑ!!!" Του πεσε η μασέλα "γιατί?" με ρωτάει "ξέρεις πολύ καλά γιατί" τους πέταξα έξω και την επόμενη μέρα ήρθε άλλο συνεργείο με δώρο μια καρέκλα γραφείου σχέδιο μπάλα ποδοσφαίρου για την αναστάτωση που μου προκάλεσαν. ΜΗΝ υποχωρείται και ειδικά σε θέματα ασφαλείας!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Πριν 2 χρονια ετυχε και εκανα μια αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα.Ηρθανε 2 ατομα για να συναρμολογησουνε.Καποια στιγμη παρατηρω οτι ενα κομοδινο δεν ειναι σταθερο και τους ζηταω να το διορθωσουνε μου απαντανε οτι φταιει το πατωμα με εκνευρισμενο στυλακι.Παιρνω το κομοδινο και το βαζω σε αλλο μερος εννοειται οτι δεν ηταν παλι σταθερο,τους το ξαναλεω και απανταει ο ενας με υφακι λες και η εταιρεια ηταν δικη του ο αλλος ο κακομοιρης ουτε που μιλαγε.Αυτοματως με πιανει μια κριση και αρχιζω,ετοιμη να παρω τηλεφωνο στο καταστημα και ως δια μαγειας και το πατωμα ισιωσε και το κομοδινο επισης!!!

και εμένα μου είπαν και για το πάτωμα....

Αχ τι μου θυμίσατε… λοιπόν εγώ και η εν λόγω εταιρεία έχουμε πάρει διαζύγιο από το 2004. Αγοράσαμε καναπέ γωνιακό και πληρώσαμε το μισό ποσό 1η Δεκεμβρίου μετρητά. Παράδοση θα μας έκαναν σε 15 μέρες. Κατά την παραγγελία και το σχέδιο που έκανε η πωλήτρια δλδ από ποια μεριά θα είναι η γωνία τη ρώτησα μήπως είχε κάνει λάθος και μας είχε σχεδιάσει, βάση κωδικού, 2 ανάκλιντρα αντί για έναν καναπέ και ένα ανάκλιντρο που κάνει τη γωνία. Το έδειξε στην υπεύθυνη και μου είπε ότι έτσι γίνετε η παραγγελία, αποτέλεσμα ήταν αν παραλάβω 2 γωνίες στις 15 Δεκεμβρίου και επειδή το εργοστάσιο θα έκλεινε την περίοδο των Χριστουγέννων μου αντικατέστησαν τη μια γωνία τον Ιανουάριο!!! Όχι μόνο δεν είπαν συγνώμη αλλά ότι λάθη γίνονται και εμείς μείναμε με ένα έκτρωμα για καναπέ Χριστουγεννιάτικα!! Εννοείτε ότι κάλεσα και στα κεντρικά αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, ήταν πιο ευγενικοί από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που έγινε η παραγγελία μας.

και με το σχέδιο είχα πρόβλημα, υποτίθεται ότι θα χώραγε μακριά πχ παλτό σε 4 μέρη και τελικά χωράει μόνο σε 2. έπαθα έφραγμα...και κοπέλα μου είχε πει ότι σίγουρα τα παίρνει.

Διαφημίσεις

Όλο το παιδικό δωμάτιο είναι NEOSET. Κρεββάτια γραφεία βιβλιοθήκες συρταριέρες κομοδίνα, όλα.

Και ενώ τα έπιπλα ήταν πολύ καλά οι τεχνικοί επειδή πληρώνονται με το "κομμάτι" κοιτάνε να τελειώνουν όσο γρήγορα γίνεται για να πάνε και αλλού. Στη δική μου περίπτωση όμως επειδή ξέρω πολλά πάνω στο θέμα, μετο που ανοίξανε την τρύπα στον τοίχο και είδα το νούμερο του ούπα που πήγαν να βάλουν για να στηρίξουν την βιβλιοθήκη στον τοίχο του είπα του κυριούλη "σταματάς και τα μαζεύεις ΤΩΡΑ!!!" Του πεσε η μασέλα "γιατί?" με ρωτάει "ξέρεις πολύ καλά γιατί" τους πέταξα έξω και την επόμενη μέρα ήρθε άλλο συνεργείο με δώρο μια καρέκλα γραφείου σχέδιο μπάλα ποδοσφαίρου για την αναστάτωση που μου προκάλεσαν. ΜΗΝ υποχωρείται και ειδικά σε θέματα ασφαλείας!

Χίλια συγνώμη αλλά δεν σε κατάλαβα...δηλαδή πως πληρώνονται ......δεν έχουν μισθό.

Κορίτσια σας παρακαλώ μπορείται να μου πείτε εάν η περιγραφή του συνεργείου είναι η ακόλουθη....2 άτομα ο ένας ξέρει πολύ καλά ελληνικά (μάλλον και οι δυο από Αλβανία) ο άλλος όχι, με τα πολύ καλά ελληνικά είναι κοντός με γαλάζια μάτια....με πολύ άνεση και στυλάκι σαν να σε ξέρει 5 χρόνια. Δεν έχει σχέση εάν είναι ξένοι απλά σας τους περιγράφω να δω εάν είναι το ίδιο συνεργείο που ήρθε και σε μένα....θέλω να πάρω και άλλα πράγματα από neoset αλλά και μόνο στην σκέψη ότι θα έρθουν αυτοί οι δυο τρέμω ολόκληρη. Δυστυχώς είμαι καμιά φορά των άκρων....η θα το αφήσω να πάει περίπατό ή θα τους βρίσω αισχρά. Εάν όντως στέλνουν άλλο συνεργείο το προτιμώ χίλιες φορές αλλά θέλω να το ξέρω εκ των προτέρων.

Χίλια συγνώμη αλλά δεν σε κατάλαβα...δηλαδή πως πληρώνονται ......δεν έχουν μισθό.

όχι, δεν έχουν μισθό, συνήθως πληρώνονται με την παράδοση της παραγγελίας, δηλ. στην δική σου περίπτωση, μία ντουλάπα π.χ.50Ε,

σε μία παράδοση με περισσότερα έπιπλα π.χ. όλο το δωμάτιο, π.χ.100Ε,

όλα αυτά ενδεικτικές τιμές, εξαρτάται από την συμφωνία που έγινε

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Είναι δυνατόν να συμβιβαστείς σε θέματα ασφάλειας, αισθητικής ή οτιδήποτε άλλο για το οποίο και πλήρωσες τα δεδουλευμένα σου; ΠΟΤΕ! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω ότι θα πάρω αύριο να κάνω παράπονα να ζητήσω να μου επισκευάσουν τις βλακείες τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δεχθώ τους ίδιους. Παιδιά μιλάμε για πολύ αγένεια.

Κορίτσια στείλτε email στη neoset για ότι πρόβλημα έχετε. Εμείς φτιάξαμε το παιδικό δωμάτιο (κουκέτα, βιβλιοθήκη και κάτι μικροπράγματα) και ενώ γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα είχαμε ένα μικρο πρόβλημα στο ένα γραφείο της βιβλιοθήκης το οποίο το διαπιστώσαμε την επόμενης ημέρα από την τοποθέτηση. Πρέπει να κάναμε γύρω στα 20 τηλεφωνήματα στο κατάστημα για να έρθουν να το διορθώσουν (5 λεπτά υπόθεση) και μας πήγαιναν από μέρα σε μέρα. Τελικά έστειλα email στα κεντρικά και το πρόβλημα λύθηκε σε 2 ημέρες.

Λοιπόν πήρα στα κεντρικά τηλέφωνο μου είπαν ότι υπάρχει αρμόδιος για τα παράπονα και να καλέσω πρωινές ώρες. Για να δούμε τι θα γίνει.

εγω παλι που ειμαι θεσσαλονικη εχω παρει βιβλιοθηκη, γραφειο, τα επιεπλα στα γραφειο του αντρα μου και κρεβατι και ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε με την εταιρια ουτε με τους μαστορους ισα ισα που ηταν καθαροι , προσεχτικοι και γρηγοροι. Στειλε ενα email με τα παραπονα σου

Εμείς είχαμε αγοράσει 2 κομοδίνα για την κρεβατοκάμαρα πριν παντρευτούμε και το ένα το χτύπησαν και το συναρμολόγησαν με την χτυπημένη πλευρά να φαίνεται. ΄Οταν πήρα τηλέφωνο για να κάνω παράπονο μου απάντησαν πως έπρεπε να το παρατηρήσω πριν φύγουν και αφού υπέγραψα πως τα παρέλαβα καλά δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Ας πρόσεχα λοιπόν!

Κορίτσια ευχαριστώ για το θάρρος που μου δώσατε, πήρα τηλέφωνο στην Neoset και τους ενημέρωσα. Πήρα στα κεντρικά και υπάρχει ένας κύριος αρμόδιος για τα παράπονα. Του τα ανέφερα όλα και μου είπε ότι θα με πάρει να μου πεί. Πάντως έδειχνε να ενδιαφέρθηκε. Το κυρίοτερο όταν πάρω από εκεί το παιδικό δωμάτιο θα ζητήσω να μην ξαναέρθει αυτό το συνεργείο.

μου κανει εντυπωση γιατι εγω εχω την ακριβως αντιθετη αποψη.ηρθαν πριν 4 χρονια περιπου.ειχα παρει πολλα πραγματα.βιβλιοθηκη μπουφε καρεκλες τραπεζι γραφειο.ηταν αψογοι ευγενικοι καθαροι μου ζητησαν και σκουπα να παρουν τα πανω πανω πεταξαν τα σκουπιδια οταν εφυγαν.το καπακι του γραφειου ειχε μια γρατζουνια το εβγαλαν απο μονοι τους και το πηραν ηρθαν την αλλη μερα με καινουργιο και το καλυτερο?μετα απο καμια 15ρια μερες με πηραν τηλ απο την εταιρεια με ενα ερωτηματολογια και με ρωτησαν αν ηταν οι υπαλοιλοι οκ αν καθαρισαν αν εκαναν γρηγορα αν μαζεωαν τα σκουπιδια μεχρι και αν καπνισαν με ρωτησαν.εχω παρει επιπλα απο πολλα μαγαζια τυπου νεοσετ και πρωτη φορα η αντιμετωπιση ηταν τοσο καλη.

Κορίτσια επικοινώνησαν μαζί μου και μου στείλαν 2 άλλους μάστορες, απλά για να καταγράψουν και να φωτογραφήσουν, όντως διαπίστωσαν ότι δεν έχει γίνει καλή δουλειά και μάλιστα μου είπαν ότι ήταν απαράδεκτοι αυτοί που την έστησαν. Καταγράψαν τα πάντα και θα με ενημερώσουν, ίσως να χρειαστέι να αλλάξουν και τα πορτάκια. Το αστείο είναι ότι με ενημέρωσαν ότι η ντουλάπα δεν είναι στερεωμένη στον τοίχο και με δυνατό σεισμό θα μπορούσαμε να έχουμε θέμα άρα μάλλον θα πρέπει και αυτό να γίνει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...