Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς αυτόν τον παιδικό σταθμό? Τον είδα πρόσφατα, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά δεν βρήκα κανένα σχόλιο γι'αυτόν. Υπάρχει κάποιος που έχει άποψη? Θέλω να γράψω τη μικρή μου (27 μηνών) και όπως καταλαβαίνετε έχω ένα σχετικό άγχος.

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Όταν είχα πάει να το δω πριν 3 χρόνια περίπου μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση.

-Στις σκάλες στον επάνω όροφο δεν είχε πορτούλα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε παιδί μπορεί να κουτρουβαλιαστεί άμεσα μόνο του είτε αν το σπρώξει άλλο.

-Είναι δίπλα κολλητά σε κάποιο συνεργείο? ή κάτι τέτοιο- δεν ξέρω αν ακόμα λειτουργεί.

- Μου είχαν πει ότι έχουν άδεια (δεν ζήτησα να την δω), αλλά ρωτώντας στον ΠΑΣΠ δεν τους βρήκα εγγεγραμένους. Όσοι σταθμοί είναι γραμμένοι έχουν σίγουρα άδεια γιατί είναι προϋπόθεση για να γραφτείς.

-Ο ιδιοκτήτης (νομίζω) είναι και ο οδηγός του σχολικού..........γενικά μου έδωσε την εντύπωση προχειροφτιαγμένων πραγμάτων, οπότε δεν ασχολήθηκα περισσότερο.

Βέβαια αυτές είναι δικές μου καθαρά εντυπώσεις και έχουν περάσει 3 χρόνια και δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται μετά από τόσο καιρό, αλλά θα σε συμβούλευα να ζητάς να βλέπεις τις άδειες σε όσους σταθμούς πας.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

-Στις σκάλες στον επάνω όροφο δεν είχε πορτούλα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε παιδί μπορεί να κουτρουβαλιαστεί άμεσα μόνο του είτε αν το σπρώξει άλλο.

-Είναι δίπλα κολλητά σε κάποιο συνεργείο? ή κάτι τέτοιο- δεν ξέρω αν ακόμα λειτουργεί.

- Μου είχαν πει ότι έχουν άδεια (δεν ζήτησα να την δω), αλλά ρωτώντας στον ΠΑΣΠ δεν τους βρήκα εγγεγραμένους. Όσοι σταθμοί είναι γραμμένοι έχουν σίγουρα άδεια γιατί είναι προϋπόθεση για να γραφτείς.

-Ο ιδιοκτήτης (νομίζω) είναι και ο οδηγός του σχολικού..........γενικά μου έδωσε την εντύπωση προχειροφτιαγμένων πραγμάτων, οπότε δεν ασχολήθηκα περισσότερο.

Βέβαια αυτές είναι δικές μου καθαρά εντυπώσεις και έχουν περάσει 3 χρόνια και δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται μετά από τόσο καιρό, αλλά θα σε συμβούλευα να ζητάς να βλέπεις τις άδειες σε όσους σταθμούς πας.

Δεν είδα κανένα συνεργείο εκεί πέρα. Μια χαρά γειτονιά είναι. Μια ελαφρότητα η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αλλά είδα τα παιδάκια τόσο χαρούμενα...

Μήπως γνωρίζετε κάποιον άλλο σταθμό εκεί κοντά? Καμίνια, Ρέντη κλπ.?

Καλησπέρα. Από όσο ξέρω στο Ρέντη δεν υπάρχει παιδικός σταθμός. Για Καμίνια δεν ξέρω. Δεν ξέρω αν σε βολεύει αλλά εγώ πάω το γιο μου (και από τον άλλο μήνα και την κόρη μου) στην "ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ" στο Ν. Φάληρο (βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το γεφυράκι της ΙΟΝ). Γενικά είμαι ευχαριστημένη (ευχάριστες οι κοπέλες των παιδιών, φρεσκομαγειρεμένο φαγητό και αυλή κλπ). Υπάρχει και σχολικό. Λίγο πιο κάτω υπάρχει και άλλος ένας σταθμός ο "ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΟΠΟΣ" και έχω ακούσει καλά λόγια (χωρίς κάτι το ιδιαίτερα αρνητικό).

• 1 χρόνο μετά...

Kαλησπερα, και εγω ενδιαφερομαι για την ιδια περιοχη και εκανα μια επισκεψη στον εν λογο σταθμο και εχω ακριβως την ιδια εντυπωση! Εγω προσωπικα με τιποτα!!!!! τι αλλο εχετε να προτεινετε κοντα?

Διαφημίσεις

• 7 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ , ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ,ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ .ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΥΛΟΥΔΟΤ0ΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΦΗΝΑΚΙΑ , ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ KIDS PLANET ?

• 5 months later...

Τελικά υπάρχει κάποιος καλός σταθμός στην περιοχή (κεραστίνι, αγία σοφία)? Έχω απογοητευθεί από το ψάξιμο και ψάχνω αρκετό καιρο.

Εάν κάποιος έχει πρόσφατη προσωπική εμπειρία από κάποιον παρακαλώ ας μας πει , καθώς η πρώτη εικόνα που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της συνάντησης - ξενάγησης στους χώρους κτλ ίσως να μην είναι σωστή.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...