Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπάθεια για σύλληψη serpafar-pregnyl

Recommended Posts

Πήγες μετά τη χορήγηση των χαπιών κάποια συγκεκριμένη ημέρα στο γιατρό;

Επαφή είχατε συγκεκριμένη ημέρα μετά τα χάπια;

Ναι πας για να σε δει με υπερηχο και σου λεει ποτε ειναι ετοιμο το ωαριο για να κανεις την ενεση που προκαλει την ωορρηξια,,..Ειχαμε επαφη ακριβως στην ωρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 407
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenaki25

Elenaki25 22 δημοσιεύσεις

• Marypa

Marypa 17 δημοσιεύσεις

• jennny

jennny 16 δημοσιεύσεις

• Evg

Evg 14 δημοσιεύσεις

Ναι πας για να σε δει με υπερηχο και σου λεει ποτε ειναι ετοιμο το ωαριο για να κανεις την ενεση που προκαλει την ωορρηξια,,..Ειχαμε επαφη ακριβως στην ωρα...

Λόγω των πολυκυστικων δεν κάνω καλή ωορρηξία. Με αποτέλεσμα να κατεβάζω μονο ενα η και κανενα ωαριο στις σαλπιγγες

Μου είπε να παίρνω τα χάπια μέχρι την 9η ημέρα και να πάω την δέκατη αλλα δεν μου είπε κάτι για ένεση μονο τα χάπια.

Είναι απαραίτητη η ένεση;

Πόσα χάπια την ημέρα έπερνες;

Ποιες μέρες του κύκλου από ποια μέχρι ποια;

Ποια μέρα είχες επαφή; Κατάλαβες την γόνιμη μέρα; Ποια ήταν;

PLEASE HELP ME!

Μου έχει δώσει πολύ κουράγιο το όλο θέμα;

Έπαιρνα 1 το πρωι και 1 το βράδυ από την 2η έως την 7η μέρα αν θυμαμαι καλά. Τον πρώτο μήνα δεν είχα πάει για υπέρηχο. Τον δεύτερο μήνα πήγα την 12η μέρα του κύκλου για υπέρηχο στο γιατρό και αυτός είδε τα ωάρια και μου είπε ότι μέσα στις 2-3 επόμενες μέρες μάλλον θα μπορούσε να γίνει η σύλληψη. Προσπαθήσαμε εκείνες τις μέρες και έμεινα έγκυος.

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Ακόμη και εγώ την επόμενη φορά μπορεί να μην τα καταφέρω τόσο γρήγορα. Δυστυχώς υπάρχουν και πολλές κοπέλες που πήραν serpafar για πολλούς μήνες και δεν έμειναν έγκυες.

Εσύ θα πρέπει να σκέφτεσαι βέβαια θετικά....είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Και ακολούθησε ακριβώς τις οδηγίες του γιατρού σου. Αυτός θα σου πεί πόσες μέρες και πόσα χάπια θα παίρνεις. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική!

Καλησπέρα! Κι εγώ έμεινα στον δεύτερο κύκλο έγκυος χωρίς ένεση!!!έπαιρνα από την πρώτη μέρα περιόδου μέχρι την πέμπτη δύο την ημέρα...πιθανότατα ο κάθε γιατρός κρίνει ανάλογα με την περίπτωση και δίνει την αγωγή...απλά εμένα με παρακολουθούσε με υπέρηχο από την ένατη μέρα και μετά μέρα παρά μέρα και κάποιες φορές κάθε μέρα ίσως γιατί ήταν να πάμε για σπερματέγχυση...

gETUp2.png

Γι αυτο έχω αγχωθεί γιατί ο γιατρός της καθεμιας μας δίνει διαφορετική δοδολογία και θέλω να ξέρω αν γίνεται να πιάσεις παιδί χωρίς ένεση!

Πως καταλαβαίνεις την ωορηξία. εγω πολύ σπάνια την καταλαβαίνω ισωσ γιατι λογω των κυστων εχω ανα 3 ημερες πονακια χαμηλα. βεβαια ευτυχως αυτον τον μηνα καθαρισα απο κυστες ημουν αδεια

και ξερετε ποσο θελω τη θεση τουσ να παρει ενα μωρακι και να εγκατασταθει εκει.

Έχετε ακουσει για το τεστ ωορηξιας του clear blue; Είναι έγκυρο;

Πως αλλιώς μπορώ να καταλάβω ποια ειναι η γονιμή μου ημέρα;

Και σε επαφή μπορώ να ερθω συγκεκριμένη ώρα και αν ναι ποια είναι αυτή;

Please βοηθήστε με... Είμαι πρωτάρα και το θέλω παρααααααααααααααααααααα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Γι΄αυτό πηγαίνεις στο γιατρό προς τη μέση του κύκλου σου για να δει από τον υπέρηχο το ωάριο και να υπολογίσει πότε περίπου θα έχεις ωορηξία. Δεν είναι απαραίτητο να την καταλάβεις μόνη σου.

Δε χρέιάζεται να αρχίσεις τα tests ωορηξίας. Αυτό που πρέπει μάλλον είναι να χαλαρώσεις....και το μωράκι θα έρθει...αυτόν, τον επόμενο μήνα....θα έρθει....δε χρειάζεται τόσο άγχος :)

Λόγω των πολυκυστικων δεν κάνω καλή ωορρηξία. Με αποτέλεσμα να κατεβάζω μονο ενα η και κανενα ωαριο στις σαλπιγγες

Μου είπε να παίρνω τα χάπια μέχρι την 9η ημέρα και να πάω την δέκατη αλλα δεν μου είπε κάτι για ένεση μονο τα χάπια.

Είναι απαραίτητη η ένεση;

Κατα την γνωμη μου ειναι απαραιτητη η ενεση για να γινει σιγουρα η οωρρηξια αφου αυτο ειναι και το προβλημα!!Αλλιως μπορει να δημιουργηθει καμια κυστη αν δεν σκασει το ωαριο ...υπαρχει και αυτος ο κινδυνος..

Πάει και ο τέταρτος μήνας με κλομιφεν, εκανα δυο ωραιότατα αυγουλάκια,αλλά δεν με ήθελε κανένα για μαμά.Εντω μεταξύ πολλά καφέ υγρά μου φέρνουν τα κλομιφέν.Ο γιατρος είπε σπερματεγχυση με κλομιφεν και πρεγνύλ,είναι δυνατόν χωρίς ενέσεις?Με κλομιφέν και πρεγνύλ προσπαθώ και μόνη μου.Ατιμες πολυκυστικές....Με σταθερο κυκλο,κιλά,καλο σπέρμα,διαβατές σάλπιγγες τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει?

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Πάει και ο τέταρτος μήνας με κλομιφεν, εκανα δυο ωραιότατα αυγουλάκια,αλλά δεν με ήθελε κανένα για μαμά.Εντω μεταξύ πολλά καφέ υγρά μου φέρνουν τα κλομιφέν.Ο γιατρος είπε σπερματεγχυση με κλομιφεν και πρεγνύλ,είναι δυνατόν χωρίς ενέσεις?Με κλομιφέν και πρεγνύλ προσπαθώ και μόνη μου.Ατιμες πολυκυστικές....Με σταθερο κυκλο,κιλά,καλο σπέρμα,διαβατές σάλπιγγες τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει?

Καλημέρα!Τα καφέ υγρά είναι φυσιολογικά κι εγώ είχα...Η σπερ/ση γίνεται μόνο με κλομιφένη και τέλος πρεγκνύλ...το καλό με την σπερ/ση είναι ότι ο γιατρός τοποθετεί κατευθείαν το σπέρμα στο ωοάρριο κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνει όλη αυτή την διαδρομή μόνο του...το ενδομήτριο σου ήταν καλό?σου δίνει τίποτα άλλο να παίρνεις?(π.χ. βιταμίνες)

gETUp2.png

Διαφημίσεις

Το ενδομήτριο κατα ένα περίεργο τρόπο είναι πάντα παραπάνω από αψογο,παχύ και καλή αιμάτωση μήτρας.Γιαυτό δεν καταλαβαίνω τι δεν πάει καλά.Ειχα μείνει έγκυος πριν 20 μήνες περίπου και δεν μπορώ να ξαναμείνω.Κυκλο έχω 30-32 ημέρες χωρίς ποτέ να πάρω χάπια,αντισυλλυπτικά.Ουτε θυροειδή έχω.Απλά δεν τα έχω καλά με τον εαυτό μου,νιωθω να χάνω την πίστη μου,κουράστηκα.Μου μπήκε μηπως έχω ενδομητρίωση,γιατί πάντα βρίσκει το ενδομήτριο παχύ και καλό, μήπως δεν είναι καλό?

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Απ'όσο ξέρω όσο πιό παχύ το ενδομήτριο τόσο πιό καλά...κι εγώ χάρη στο παχύ μου ενδομήτριο έχω τώρα το σποράκι μου...τώρα για το ενδεχόμενο της ενδομητρίωσης ειλικρινά δεν γνωρίζω να σου απαντήσω...

Κάνε υπομονή και όλα θα γίνουν θα δείς...το καλό πράγμα αργεί...δεν θα έπρεπε να ανησυχείς τόσο ειδικά απ'τη στιγμή που έχεις μια εγκυμοσύνη στο ιστορικό σου...

gETUp2.png

Σοφουλικάκι ακριβώς στα ίδια είμαστε μόνο που εμείς προσπαθούμε περισσότερο διάστημα και δεν έχω μείνει ποτε έγκυος (δστυχώς).

Όσο για τη σπερματέγχυση ναι γίνεται με ή χωρίς ενέσεις (ανεξάρτητα απο την πρεγκνυλ) που την κάνεις οπωσδήποτε και γίνεται ακόμα και σε φυσικό κύκλο δηλαδή χωρίς καθόλου φάρμακα όταν μια γυναίκα κάνει κανονικά ωορρηξία και δεν τα χρειάζεται..

Καλή μας τύχη!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Α ξέχασα να σου πω οτι αυτό το ερώτημα με την ενδομητρίωση μου χει μπει κ μένα στο μυαλό... έλα όμως που δεν μπορούμε να το μάθουμε παρά με λαπαροσκοπική- υστεροσκόπηση.:confused:

Koρίτσια και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσάς είμαι....Τώρα είμαι στο 2ο μήνα serpafar - pregnyl και βλέπουμε...

Οσο για την ενδομητρίωση...Εκανα λαπαροσκόπηση πριν 1,5 χρόνο, βρέθηκαν κάποιες εστίες ενδομητρίωσης, καθαρίστηκαν, όλα τα άλλα καλά.... Μου είπε ο γιατρός σε 2 μήνες το αργότερο θα μείνεις έγκυος....ΠΟΥΝΤΟ??? Καμία εγκυμοσύνη...Είναι να σε θέλει τελικά....

Sofoulikaki και υπολοιπα κοριτσια και εγω ειμαι στην ιδια φαση..δεν μπορω να εξηγησω γιατι δεν γινεται πια η συλληψη εφοσον εχω κανονικη πια περιοδο /,τον τελευταιο μηνα ηρθε στισ 28!!! ειχα επαφες στα μεσα του κυκλου αλλα παρολαυτα τιποτα...:-( ?/ το σπερμα καλο, ορμονες αψογες, εκανα λαπαροσκοπηση και βρεθηκαν ολα καλα και οι σαλπιγγες..μονο τις σκατοπολυκυστικες εχω και με πεδεουν..Το κακο ειναι ουτε και ο γιατρος μπορει να το εξηγησει και τωρα ειμαι σε φαση που πηρα τα κλομιφεν και θα παω παρασκευη για τον πρωτο υπερηχο.Αν δεν πιασει και αυτο ο γιατρος προτεινε την σπερματεγχυση σαν επομενο βημα..τι τραβαμε και εμεις οι γυναικες!!!Για να δουμε τι θα δουμε..ποτε θα το πετυχουμε το μωρο _..

Διαφημίσεις

κορίτσια να σας δώσω μια συμβουλή εαν και είμαι σίγουρη πως την ξέρετε αλλά καλό είναι να την θυμάστε που και που.Βασικός παράγοντας για να μείνετε έγκυος παίζει η ψυχολογία.Τα φάρμακα κάνουν μόνο την μισή δουλειά.Μην σκέφτεστε συνέχεια πότε θα μείνετε έγκυες!!!Χαλαρώστε όσο φυσικά είναι δυνατόν...Το καλοκαίρι που πηγαίνουμε διακοπές και χαλαρώνουμε έχει αποδειχτεί ότι γίνονται οι περισσότερες συλλήψεις.Βγείτε λοιπόν έξω να διασκεδάσετε, κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλάξτε την ψυχολογία σας και με τη βοήθεια των φαρμάκων θα έρθει και η εγκυμοσυνη..Καλή επιτυχία σε όλες σας!!!!!!

κορίτσια να σας δώσω μια συμβουλή εαν και είμαι σίγουρη πως την ξέρετε αλλά καλό είναι να την θυμάστε που και που.Βασικός παράγοντας για να μείνετε έγκυος παίζει η ψυχολογία.Τα φάρμακα κάνουν μόνο την μισή δουλειά.Μην σκέφτεστε συνέχεια πότε θα μείνετε έγκυες!!!Χαλαρώστε όσο φυσικά είναι δυνατόν...Το καλοκαίρι που πηγαίνουμε διακοπές και χαλαρώνουμε έχει αποδειχτεί ότι γίνονται οι περισσότερες συλλήψεις.Βγείτε λοιπόν έξω να διασκεδάσετε, κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλάξτε την ψυχολογία σας και με τη βοήθεια των φαρμάκων θα έρθει και η εγκυμοσυνη..Καλή επιτυχία σε όλες σας!!!!!!

Ωραια τα λες κοπελα μου και εχεις δικιο αλλα η ψυχολογια μας ειναι ανεβασμενη στην αρχη που ξεκιναμε με ονειρα και σχεδια για το μελλον, πηγαμε φυσικα και τισ διακοπες μας ,τα ταξιδια μας σε χαλαρωτικα μερη και ξενοδοχεια...αλλα το επιθυμητο δεν ηρθε..και οσο καταλαβαινουμε οτι δεν εξαρταται πια μονο απο μας, οτι δεν μπορουμε να το προγραμματισουμε ειναι λογικο να πεφτει η ψυχολογια μας και να απογοητευομαστε , ειδικα οταν ακουμε για αλλες περιπτωσεις που τους ερχονται ολα αμεσως και βολικα..

Ωραια τα λες κοπελα μου και εχεις δικιο αλλα η ψυχολογια μας ειναι ανεβασμενη στην αρχη που ξεκιναμε με ονειρα και σχεδια για το μελλον, πηγαμε φυσικα και τισ διακοπες μας ,τα ταξιδια μας σε χαλαρωτικα μερη και ξενοδοχεια...αλλα το επιθυμητο δεν ηρθε..και οσο καταλαβαινουμε οτι δεν εξαρταται πια μονο απο μας, οτι δεν μπορουμε να το προγραμματισουμε ειναι λογικο να πεφτει η ψυχολογια μας και να απογοητευομαστε , ειδικα οταν ακουμε για αλλες περιπτωσεις που τους ερχονται ολα αμεσως και βολικα..

marypa επεμβαινω στην συζητηση γιατι συμφωνω απολυτα και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ μαζι σου...ολοι μας λενε να μην αγχωνομαστε...λες κ εχουμε διακοπτη,να τον γυρισουμε κ να ξεχασουμε ολα τα προβληματα που εχουμε..γιατι για να αγχωνομαστε καποιο προβλημα εχουμε εντοπισει...δεν αγχωνομαστε ετσι επειδη μας την βαρεσε....mama nefelis δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα,αλλα σε ολους αυτους που μας το λενε συνεχεια αυτο,απο γιατρους,γονεις,φιλους...εισαι ηδη μανουλα κ να χαιρεσαι το παιδακι σου..μεχρι ομως να ερθει,δεν αγχωθηκες ουτε στιγμη?μαλλον (κ στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου),δεν θα ειχες σοβαρα θεματα να αντιμετωπισεις..ή πιο απλα ειναι θεμα νοοτροπιας,προσωπικοτητας,ιδιοσυγκρασιας...

Κορίτσια,

κι εγώ νευριάζω όταν μου λένε ότι για την υπογονιμότητά μας φταίει το άγχος μου γιατί πράγματι δεν έχω. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα ξαναμείνω έγκυος αλλά πρέπει να βρω το πώς (εξού και τα serpafar).

Η πεθερά μου θεωρεί ότι αφού έμεινα πανεύκολα στο πρώτο, τώρα εγώ μπλοκάρω τον εαυτό μου από το να μείνω διαβάζοντας στο ίντερνετ και ενημερώνοντας τον ευατό μου για εναλλακτικές θεραπείες. Αν ήταν έτσι θα περίμενα επάπειρον για το θαύμα. Έχω μπει σε μια σειρά τώρα και αν δεν πετύχει κι αυτό ίσως πάω και για σπερματέγχυση γιατί δεύτερο παιδί θέλω οπωσδήποτε. Άγχος πάντως δεν νοιώθω και κάθε φορά που περιμένω να μην έρθει η περίοδος δεν είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ούτε όταν βρίσκομαι με τον άντρα μου σκέφτομαι μόνο αυτό. Ευχαριστιέμαι τις επαφές μας και όταν πάλι βλέπω περίοδο λέω δεν πειράζει ένας καινούργιος μήνας αρχίζει.

tt1724b1.aspx

Κορίτσια,

κι εγώ νευριάζω όταν μου λένε ότι για την υπογονιμότητά μας φταίει το άγχος μου γιατί πράγματι δεν έχω. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα ξαναμείνω έγκυος αλλά πρέπει να βρω το πώς (εξού και τα serpafar).

Η πεθερά μου θεωρεί ότι αφού έμεινα πανεύκολα στο πρώτο, τώρα εγώ μπλοκάρω τον εαυτό μου από το να μείνω διαβάζοντας στο ίντερνετ και ενημερώνοντας τον ευατό μου για εναλλακτικές θεραπείες. Αν ήταν έτσι θα περίμενα επάπειρον για το θαύμα. Έχω μπει σε μια σειρά τώρα και αν δεν πετύχει κι αυτό ίσως πάω και για σπερματέγχυση γιατί δεύτερο παιδί θέλω οπωσδήποτε. Άγχος πάντως δεν νοιώθω και κάθε φορά που περιμένω να μην έρθει η περίοδος δεν είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ούτε όταν βρίσκομαι με τον άντρα μου σκέφτομαι μόνο αυτό. Ευχαριστιέμαι τις επαφές μας και όταν πάλι βλέπω περίοδο λέω δεν πειράζει ένας καινούργιος μήνας αρχίζει.

Συμφωνω απολυτα και θεωρω πως δεν εχει σημασια αν ειναι το πρωτο ειτε το δευτερο παιδι οταν προσπαθεις και λαχταρας κατι τοσο πολυ!!!Σημαντικο λοιπον ειναι να προσπαθουμε και αν ειναι να ερθει φυσιολογικα θα ερθει γιατι να αγχωνομαι με το αν θα ερθει η ακατανομαστη αφου εχω βαλει τα δυνατα μου και ο,τι μπορουσα να κανω το εχω κανει...οπως ειπες ενας καινουριος μηνας ξεκιναει!!!Να σου ζησει η κορουλα σου!!

δεν ξερω πως λειτουργει το site αλλα θα γραψω το προβλημα μου και αν ξερει καποιοσ κατι μου απανταει...ειχω μεγαλα προβληματα με την περιοδο μου...ειχα μια φορα στα 12 μια στα 16 μια στα 17 και μετα στα 24 και 28 αυτεσ χωρις τη βοηθεια καποιον χαπιων...εχω παρει τονους αντισυλληπτικα και duphaston εχω κανει αμετρητες εξετασεις αλλα κανενας δεν μπορει να βρει την αιτια...τωρα προσπαθω να κανω παιδακι αλλα εδω και 6 μηνες τιποτα...αν παρω duphaston θα βοηθησουν?δεν εχω ψυχικα κουραγια να τρεξω σε αλλουσ γιατρους...ευχαριστω!

Και η δική μου ιστορία κάπως παρόμοια είναι. Μόνο που εγώ έχω πρόβλημα στη σύλληψη λόγω ενδοκρινολογικών προβλημάτων. Πάνω από τρία χρόνια προσπαθούσα με ορμονικές εξετάσεις και αλλαγές στη φαρμακευτική μου αγωγή να ρυθμίσω το πρόβλημα. Τελικά κατάφερα πριν από μερικούς μήνες να σταθεροποιήσω τον κύκλο μου και να κάνω κανονική ωορρηξία. Σε μια εξέταση ρουτίνας που ζήτησε ο γυναικολόγος για το σύζυγο, ανακαλύψαμε ότι το σπέρμα του δεν είναι και το καλύτερο από άποψη μορφολογίας και κινητικότητας. Τόσα χρόνια δεν το κοιτούσαμε γιατί ξέραμε πως το πρόβλημα ήταν δικό μου.

Έκανα και υστεροσαλπιγγογραφία, όλα καλά. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε σπερματέγχυση, να μην χάνουμε άλλο χρόνο. Παρακολουθήσαμε την ωορρηξία μου ανά δύο μέρες από την όγδοη μέρα του κύκλου και την Τρίτη το βράδυ ο γυναικολόγος μού έκανε μια ένεση Pregnyl 5000 μονάδων. Είχα ένα ωοθυλάκιο στα 20 χιλιοστά. Χτες το μεσημέρι έκανα την σπερματέγχυση και τώρα περιμένω. Ο γιατρός μου είπε να περιμένω κανονικά, να μην κάνω τεστ πριν περάσουν τουλάχιστον 15 ημέρες. Μάλιστα, μου πρότεινε να μην μπω καθόλου στη διαδικασία του τεστ στο σπίτι και να πάω κατευθείαν για εξέταση χοριακής γοναδοτροπίνης. Μου έγραψε και χάπια προγεστερόνης για να βοηθήσει, λέει, την κατάσταση.

Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχει μια ουσιαστική πιθανότητα να είμαι έγκυος, αλλά είμαι μουδιασμένη. Δεν θέλω να πιστέψω τίποτα. Θέλω μόνο να ρωτήσω αν κάποια από τις υπόλοιπες κοπέλες τα κατάφερε με αυτήν τη μέθοδο. Με συνδυασμό ένεσης Pregnyl και σπερματέγχυσης.

Ευχαριστώ. Ευχές από καρδιάς για αίσια αποτελέσματα σε όλες τις κοπέλες που δυσκολεύονται ν' αποκτήσουν παιδί. Μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια πως καταλαβαίνω τι περνούν.

If you're lost you can look and you will find me, time after time. If you fall I will catch you, I will be waiting, time after time.

CMARITA εγώ δεν τα κατάφερα με τις σπερμεγχύσεις (έχει και μενα προβλημα ο σύζυγος) και φαντάσου ότι έκανα 5 ωάρια με τα clomiphene που μου έδινε,βεβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Να σου πω την προσωπική μου γνώμη καλά κάνεις και ξεκίνησες με σπερματ/ση αλλά μετά σκέψου την εξωσωματική.

Σου εύχομαι να μην χρειαστείς και όλα να πάνε καλα.:-P

YiMXp3.png

και κατι ακομα το SERPAFAR που αναφερετε πιο πανω χρειαζεται να πασ στο γιατρο για να το παρεισ?εχει παρενεργειες?

Απο οσο γνωριζω εχουν παρενεργειες και για αυτο το λογο παρακολουθει ο γιατρος με υπερηχο τα ωαρια και την αναπτυξη τους.Ορμονολογικες εξετασεις εχεις κανει?Τα χαπια αυτα καλυτερα να τα παρεις με την επιβλεψη του γιατρου σου...ευχομαι τα καλυτερα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...