Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αποπειρες απαγωγης απο π.σταθμους

fistikaki

Recommended Posts

η ειδηση κυκλοφορει ευρεως στα μεσογεια...

εδω και καιρο, γινονται αποπειρες απαγωγης παιδιων απο παιδικους σταθμους..

αγνωστοι προσποιουνται οτι ειναι απεσταλμενοι απο γονεις, και προσπαθουν να παραλαβουν παιδακια.....

εγω προσωπικα, ξερω 3 περιπτωσεις... 2 στα καλυβια, και μια στο λαυριο.... βρηκα και αυτο σε ειδησεις http://sarwnikos.wordpress.com/2011/01/28/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA/

εδω στη σαρωνιδα,αναβυσσο και καλυβια εχει βουιξει ο τοπος...

στο φροντ που δουλευω δεν μας αφηνουν να βγαλουμε πολυ μικρα παιδακια απο την ταξη, πρεπει να ερθει ο ιδιος ο γονιος να τα παραλαβει ΜΕΣΑ απο την ταξη...

γενικα, ολοι ειναι πολυ ανησυχοι...

οι απαγωγεις ειναι επιμονοι.... βεβαια, μολις βλεπουν οτι η νηπιαγωγος παει να τσεκαρει με γονεις αν οντως εστειλαν καποιον να παρει παιδακι, εξαφανιζονται... αλλα παρ ολα αυτα, εχουν προσπαθησει αρκετες φορες...

και ειναι και παραξενο που ζητανε παιδακια με το ονοματεπονυμο τους.. αρα, το εχουν ψαξει το θεμα...

μεγαλη προσοχη..............

Διαφημίσεις

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το φωναζουν στα δελτια ειδησεων...εκτος αν εχει ακουστει και δεν το ειδα εγω.Αυτο θα επρεπε να το φωναζουν!!

δεν εχουν απαγαγει παιδακι ακομα ΕΥΤΥΧΩς..

υποθετω οτι δεν θελουν να πανικοβαλλουν τον κοσμο...

απ οσο ξερω, σε σχολεια και φροντιστηρια της περιοχης μου εχει γινει ενημερωση

Γραψε κι αλλα τετοια φιλεναδα και βλεπω τον Μαριο να πηγαινει σχολειο στα 18 και να υπογραφει με σταυρο.

Τι ειναι παλι τουτο Παναγια μου???

καλέ μπες στο θέμα homeschooling να λύσεις το πρόβλημά σου ;)

πέρα από την πλάκα πάντως, αυτό είναι όντως σοβαρό θέμα... και όντως πολύ περίεργο που ξέρουν ονοματεπώνυμα! Καμια περιγραφή στην αστυνομία των ατόμων αυτών έχει δώσει κανείς;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

Δεν είμαστε καλά!!!

Ζητάνε τα παιδιά από τις δασκάλες???

Αυτό που ξέρουν στοιχεία δεν είναι καινούργιο! Αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα σε πλησίαζαν γνωρίζοντας ονόματα κλπ για να σου αποσπάσουν χρήματα!

Nothing you would take... Everything you gave...

Καθε μερα ολο και κατι νεο κ ανατριχιαστικο μαθαινεις.

Μεγαλο σφαλμα που δεν εχουν ενημερωσει τον κοσμο να ξερει, δλδ περιμενουν να γινει κανα κακο και μετα να βγουν να τα πουν.....ελεος!!!

Και συγνώμη δηλαδή... υπάρχει παιδικός σταθμός που θα έδινε παιδί χωρίς να έχει ενημερωθεί από τους γονείς;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Και συγνώμη δηλαδή... υπάρχει παιδικός σταθμός που θα έδινε παιδί χωρίς να έχει ενημερωθεί από τους γονείς;

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ.

Υπάρχει τέτοιος παιδικός σταθμός γιατί αν υπάρχει τότε μιλάμε για εγκληματική αμέλεια!!

Στον παιδικό σταθμό που πήγαινα την κόρη μου για ένα φεγγάρι πέρα από εμένα ή τον πατέρα της ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν μπορούσε να πάρει το παιδί αν δεν ενημέρωνα έστω τηλεφωνικά τα στοιχεία του συνόδου ο οποίος ΜΟΝΟ με την ταυτότητα του μπορούσε να το πάρει.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

έλα ντε!!!

οι παιδικοί σταθμοί είναι πολύ αυστηροί σε αυτό το θέμα!

Διαφημίσεις

Έχω ανατριχιάσει......

Φυστικάκι μου, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Θεέ μου φύλαγε τα παιδάκια μας, είναι το μόνο που με νοιάζει και τίποτε άλλο.

έλεος πια !εντωμεταξύ, εδώ και λίγες μέρες ακούστηκε οτι σε κωμόπολη του νομού ηρακλείου κάποιοι με τζιπ επιχείρησαν δύο φορές να αρπάξουν παιδια!άκουσα κι αυτό για τους παιδικούς κι έχω πάθει πλάκα.

εμενα παντως οταν πηγε ο πατερας μου πρωτη φορα να παρει την κορη μου ετσι του την εδωσαν, χωρις να τον ξερουν!!!!τους τραβας μια καταγγελια ή οχι???

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

δεν νομιζω να υπαρχει! εξαλλου για αυτο κ δεν εχουν καταφερει να απαγαγουν καποιο παιδακι:(. ευτυχως!

ισως πονταρουν σε αφηρημαδα, αβλεψια,καποιας δασκαλας:confused: τι να πω πια????

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

εμενα παντως οταν πηγε ο πατερας μου πρωτη φορα να παρει την κορη μου ετσι του την εδωσαν, χωρις να τον ξερουν!!!!τους τραβας μια καταγγελια ή οχι???

:shock::shock::shock::shock::shock: αρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ :confused::confused::confused::confused: κ ανεθυνοι:evil::evil::evil::evil:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

εχω παραλαβει παιδακι φιλης μου...

οχι απο παιδικο ομως... απο δημοτικο... 1ης δημοτικου παιδακι...

θα μου πεις αλλο δημοτικο, αλλο παιδικος...

παντως, εδω στην περιοχη τωρα, εχουν τα ματια τους ολοι 400, και σε παιδικους, και σε δημοτικα και σε φροντιστηρια

εχω παραλαβει παιδακι φιλης μου...

οχι απο παιδικο ομως... απο δημοτικο... 1ης δημοτικου παιδακι...

θα μου πεις αλλο δημοτικο, αλλο παιδικος...

παντως, εδω στην περιοχη τωρα, εχουν τα ματια τους ολοι 400, και σε παιδικους, και σε δημοτικα και σε φροντιστηρια

Το παρέλαβες χωρίς να είναι ενημερωμένη η δασκάλα?

Κι εμας ο παιδικος σ συτό το θεμα είναι πολύ αυστηρος!!!

Δεν δινει το παιδι σε κανέναν άλλον εκτος απο 2 ταυτότητες (παππού,γιαγιά)που έχω δώσει.

Κι οταν πήγε να παραλάβει ο παππούς απο τον παιδικό με πήρε τηλέφωνο για επιβεβαίωση και γενικά όταν είναι να τον πάρουμε απο τον παιδικό θέλει τηλεφωνο πιο πριν για ενημέρωση!!

Πω πω να σου συμβει κάτι τετοιο!!! Θα τρελλαθώ!!!

δεν ξερω αν ειχε ενημερωθει η δασκαλα, μην πω ψεμματα... νομιζω πως οχι ομως, με πηρε η μαμα του παιδιου τελευταια στιγμη τηλ, και το ιδιο το παιδακι δεν ηξερε πως δεν θα το παρει η μαμα του... βεβαια ηξερε εμενα και ηρθε μαζι μου ευκολα, αλλα αυτο δε λεει τιποτα... μη σας πω πως ειναι και χειροτερο!!!

κ σε μας με ταυτοτητες μονο...ειχα δηλωσει λαθος το επιθετο της πεθερας εδωσα του συζυγου (πεθερου) ενω στην ταυτοτητα ειχε το πατρικο κ δεν το ηξερα κ επρεπε να παρει αυτ η την μικρη απο το παιδικο κ τους πηρα τηλ να τους ενημερωσω οτι θα ερθει η πεθερα μου κ οτι δηλωσα λαθος επιθετο κ δεν δεχτικαν επρεπε να παει καποιος η ςγω η ο αντρας μου να το αλλαξειι εκει αλλιως δεν θα την εδιναν...μετα απο αυτο ειμαι πιο ησυχη σε αυτο το θεμα αλλα ποτε δεν ξερεις οντως πρεπει να εχουμε τα ματια μας 400 παντου οχι μονο στο θεμα παιδικου, ακομα κ στις κουνιες αφου ταν παιζει η μικρη στο παρκο δεν την αφηνω απο τα ματια μου αν για καποια στιγμη την χασω παω κ κοιταω που ειναι η την φωναζω,,,φοβαμαι πολυ αυτα τα θεματα...κ καλο μας κανει καμια φορα να τα διαβαζουμε κ ας μην εχει συμβει καποιο κακο ακομα ετσι για να ειμαστε παντα σε επιφυλακη...

Δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί έχουν πρόσβαση στις λίστες; Γιατί πως αλλιώς γνωρίζουν πως λένε τον κάθε γονέα που έχει το παιδί του στον τάδε σταθμό;

922316fbi6gpetld.gif

Δηλαδή όποιος θέλει μπορεί να έρθει στο σχολείο και να πάρει ένα μικρό παιδί 6 ετών?

Τουλάχιστον υπήρχε κάποιος στην εξώπορτα που παρέδιδε τα παιδιά να διαπιστώσει αν οι συνοδοί είναι οικείοι προς τα παιδιά και δεύτερον να μην φύγει καποιο παιδί μόνο του?

Δεν ξέρω πως είναι σε άλλα Δημοτικά αλλά στο δικό μας τα πράγματα είναι πιο αυστηρά τουλάχιστον για τις 2 μικρότερες τάξεις. Τα μεγαλύτερα πηγαινοέρχονται συνήθως μόνα τους.

εμας τα συνοδευουν μεχρι εξω οι δασκαλες αλλα τι να το κανεις αν τα δινουν στον οποιονδηποτε?ισως βεβαια να ειδαν οτι η κορη μου τον γνωρισε τον παππου της και δεν ηταν καποιος ξενος.

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

Κοριτσια παντως εδω και πολυ καιρο ακουγετε οτι υπαρχει καποιος με BMV μαυρη ή μπλε σκουρο που εχει προσπαθησει να απαγαγει παιδια στο δρομο το εχω διαβασα στα νεα Αθηνα και Ανατολικη Αττικη......προσοχη πρεπει να ενημερωσουμε τα μεγαλυτερα παιδακια των Μεσογειων και να προσεχουμε σαν τα ματια μας τα παιδια μας!!!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

Κοριτσια παντως εδω και πολυ καιρο ακουγετε οτι υπαρχει καποιος με BMV μαυρη ή μπλε σκουρο που εχει προσπαθησει να απαγαγει παιδια στο δρομο το εχω διαβασα στα νεα Αθηνα και Ανατολικη Αττικη......προσοχη πρεπει να ενημερωσουμε τα μεγαλυτερα παιδακια των Μεσογειων και να προσεχουμε σαν τα ματια μας τα παιδια μας!!!!!!

κι εγω το εχω ξανακουσει εδω και πολυ καιρο!!!!

526437xvildghyb3.gif

EBX2p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...