Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Pegg μου, πραγματικά μου έφτιαξες τη μέρα. Χαίρομαι τόσο πολύ για εσάς, εύχομαι να ξεχάσετε τα προβλήματα που περάσατε, να είστε πάντα καλά και η ζωή σας να είναι γεμάτη χαρές.

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο. :D:D:D

Φιλάκια στη μικρή Ιωαννούλα, στο αστέρι σας που τα κατάφερε. Να της πεις όταν μεγαλώσει, ότι έκανε πολλούς ανθρώπους να καρδιοχτυπήσουν με την περιπέτειά της.

Να τη χαίρεστε. :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1γερες και δυνατες.Τα ματακια μας δε θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα το μονο που μπορει να μας μεινει ειναι μια μικρη μυωπία.Ειμαστε κοντα στα 2 κιλά και ολα καλα.Μιλήσμε και με τη φυσιοθεραπευτρια ειπε οτι το παιδι εχει πάρα πολυ καλό μυικο τονο και θα χρειαστει απλα βασικα πραγματα για φυσιοθεραπειες τιποτα το ιδιαιτερο. Ειμαι χαρουμενη και ευτυχισμενη εχει 2 μερες κλαιω συνεχεια.Δε μπορω να εκφρασω τα τοσα ευχαριστω που σας χρωσταω γιατι σε όλη τη πορεια της μπεμπουλας σας ειχα συμπααστατες Σας ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου!!!!!!!!!!!!!

Και το καλυτερο?????????Μπηκαμε και στο στηθος και θα αρχισουμε να τρωμε μάλλον μονο απο εκει πλεον:P:p:p

Μπράβο κοριτσια μου Δόξα τον Θεό τα καταφέρατε!!!!!!!Ζητω γιουπι!!!!!

Δεν εχω λόγια μόνο δακρυα χαράς!!!Ο Θεος να σας εχει παντα καλά!!!!

Ζητω το γαλατάκι της μανούλας!!!!!

Αχ βρε Πεγκ, τι χαρά ειναι αυτή!!!

Η ευτυχία με όλη της την σημασία!

Συγκινήθηκα με τα υπέροχα σου νέα, τα Χριστούγεννα όλες μας είχαμε μελαγχολήσει.

Και κοίτα τι χαρά παίρνουμε από την μικρή σου!

Να σου ζήσει, και να την δεις όπως επιθυμείς!

Φιλιά πολλά και στις δυο!!!!

Ζήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!τα καταφέρατε!!!!!!!!!!!!!μπράβο Πεγκούλα!φαντάζομαι πόσο ανακουφισμένη νιώθεις μετά από το Γολγοθά που πέρασες!δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!κάθε μέρα αγωνιούσα και τώρα νιώθω τέτοια χαρά..σαν να'στε δικοί μου άνθρωποι!απόλαυσέ την..ηρέμησε σιγά σιγά..όλα πήγαν καλά!τώρα ξεκινάει μια καινούρια ζωή!να είστε πάντα υγιείς, καλότυχες και πάντα νικήτριες σε όλες τις προκλήσεις της ζωής!!ααααα....να μας λες πως πάει..πως μεγαλώνει ...κτλ!!γαλατάκι!!μιαμ!μιαμ!!

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο υπέροχα νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα τελείωσαν και επιτέλους είστε αγκαλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας συγκίνησες όλες πολύ και το ξέρεις!!! Να της δώσεις πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Μα δεν θα μπορουσαν τα νεα ειναι καλυτερα,γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

Τι χαρα και τι ανακουφιση που ολα πηγαν καλα,συγχατητηρια πεγκ μου σε ολους σας που ησασταν δυνατοι και τα καταφερατε.Να δεις που απο εδω και περα ολα θα πανε καλα και μερα με τη μερα θα τη βλεπεις να μεγαλωνει,να φιλησεις τα πατουσακια της και εκ μερους μας.:P

fc01f465d2.png

Τέλεια νέα pegg!!!

Επιτέλους στο σπιτάκι σας, αγκαλίτσες και φιλάκια!

Να χαρείς την κάθε σας στιγμή και να μην ξαναπεράσετε τίποτα άσχημο από δω και πέρα!

Η μικρή μας μαχήτρια τα κατάφερε!!!!

AtKRp3.png

Διαφημίσεις

πεγγ απολαυσε απο εδω και περα καθε στιγμη καθε λεπτο της κοινης σας ζωης με την κορουλα σου!!!!!!

υπεροχα τα νεα σου!!!!!!!

εμοτικον που χορευει και χοροπηδαει πανω κατω απο την χαρα του δεν εχουμε;:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Τέτοια καλά νέα είναι που δίνουν αληθινό νόημα στη ζωή και μας κάνουν να εξακολουθούμε να χαμογελάμε, ότι κι αν συμβεί! Τι αναπάντεχη ανατροπή ήταν αυτή, από το ταξίδι εκτάκτου ανάγκης στη Γερμανία :( κατευθείαν στην κουνίτσα του σπιτικού :) ... Είμαι κι εγώ από τους πολλούς που παρακολουθούσαν βουβά και αγχωμένα την πορεία σας, αλλά τώρα πρέπει να φωνάξω κι εγώ τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!!!

Τώρα και για πάντα σας περιμένει η αληθινή ευτυχία...

ΥΓ: έλεγα στον άντρα μου ότι, μετά από αυτά που περάσατε, λυπάμαι τον επίδοξο μνηστήρα που θα τολμήσει μεθαύριο να μη φερθεί καλά στην κορούλα σας. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του! Πραγματικά τον λυπάμαι! Θα έρθω κι εγώ πάντως να βάλω ένα χεράκι στο ξύλο ;)

8He6p3.png

CYQKp3.png

Είμαι κι εγώ από τους πολλούς που παρακολουθούσαν βουβά και αγχωμένα την πορεία σας, αλλά τώρα πρέπει να φωνάξω κι εγώ τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!!!

Τώρα και για πάντα σας περιμένει η αληθινή ευτυχία...

Μπραβο κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

υπέροχες στιγμές!να την χαρείτε επιτέλους!και εκείνη η καημενούλα έχει απλευθερωθεί από τα σωληνάκια κλπ και χαίρεται την αγάπη των γονιών της.φοβερό!που είναι τόσο δεδομένο για όλους μας αυτό, αλλά κάποιοι παλεύουν σκληρά για να φτάσουν αυτό.μπράβο της Ιωάννας.μας έκανε όλουσ περήφανους και μας έδωσε αισιοδοξία και ελπίδες για αυτά που έρχονται και για εμάς.πολύ θα ήθελα να δώ την φατσούλα της.

πολλά φιλάκια και αγκαλίτσες σε όλη την οικογένεια.πάντα υγεία και ευτυχία από εδώ και πέρα.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο τα κορίτσια μας!!!!!!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένες και σφιχταγκαλιασμένες και να μην χρειαστεί να χωρίσετε ποτέ ξανά!

Αι στο καλό... συγκινήθηκα σνιφ σνιφ σνιφ :oops:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Παρακολουθούσα σιωπηλα το θεμα σας και περίμενα ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .... ΝΑ ΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ...

Ευχομαι καμια άλλη δοκιμασία να μη βρεθει μπροστά σας

Να τη χαρεις , να την απολαύσεις , να τη ζουλας , να τη χαιδευεις

Ναι , είναι αλήθεια κοριτσι μου , ειστε μαζι επιτελους και ευτυχισμένες :D !!!

Η Παναγια μαζί σας, να σας δίνει μόνο υγεια και χαρα !!

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...