Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεγγουλίνι μου γλυκό όλα καλά θα πάνε!! Έχε πίστη και όταν γυρίσετε θα ανταμοιφθείς για όλα αυτά κοριτσάκι μου!! Θα είστε και οι 3 σύντομα μαζί στο σπιτάκι σας!! Με το καλό κοριτσάκι μου, οι προσευχές μας συνοδοιπόροι σας...

K6Evp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ Ν ΓΡΑΨΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ γιατι τρέχουμε σα τους τρελούς.Φεύγουμε Γερμανια αρχες τηςεβδομαδας και μπλέξαμε στη γραφειοκρατία. Παμε για το καλυτερο για τη μπεμπα και θα βγουμε νικητες ειμαι σιγουρη.Νιωθω πολυ δυνατη και ετοιμη για ολα!!!Ευχαριστω για τις προσευχές σας.Το καλο ειναι οτι δε θα ειναι επεμβαση αυτο που θα κανουμε αλλα μια εγχυση ενος φαρμακου στο μάτι που δε γινεται εδω.Δεν ειναι επιπονο μας ειπαν ευτυχως.Δε ξερω ποτε θα μπορεσω να ξαναμπω ισως και μετα τη Γερμανια για να σας πω οτι νικησαμε:P:p:p:pΤο καλυτερο!!!!!!ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ!!!!!

pegg διάβασα το θέμα σου από την αρχή. Αυτά που θα σου γράψω μόνο λόγια παρηγοριάς δεν είναι. Είχα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι στην ίδια κατάσταση με την δική σου. Εδώ είναι το θέμα. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77434 ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑΔΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ. Τρείς ολόκληρους μήνες κράτησε το μαρτύριο μας και ακόμη δεν μπορώ να πω πως έχουμε ξεμπερδέψει. Ψευδομονάδες, αιματόματα στον εγκέφαλο, χειρουργεία στα μάτια, ακόμη η μικρή νοσηλεύεται, όμως τα παιδιά αυτά είναι μεγάλοι αγωνιστές. Αφού λοιπόν τα κατάφεραν και έφτασαν ως εδώ σημαίνει πως τα παιδιά μας έχουν όρεξη για ζωή. Να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Το ξέρω πως τώρα όλα σε έχουν αναστατώσει, όπως και εμάς, γνωρίζω καλά από πρώτο χέρι τι τρέξιμο και πανικό έχετε περάσει. Εμείς παρατήσαμε τα πάντα, δουλειές, σπίτι και 3 μήνες τρέχαμε πανικόβλητοι και ακόμη συνεχίζουμε........ξέρουμε όμως πως θα έρθει μια μέρα που όλα θα έχουν τελειώσει και θα έχουν αυτά τα παιδιά καταφέρει να βγούν νικητές. ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ. Έλενα.

Διαφημίσεις

Mia χαρα θα τα παει η μικρουλα!!!! Θα τα καταφερει και παλι!!!

Ελενα ευχομαι να ειναι παντα καλα τα μωρακια σου και να χορτασουν αγκαλιτσες που τοσο τους ελειψαν!!!

p7z6p3.pngsQqep3.png

παρακολουθουσα κ εγω σιωπηλα βεβαια το θεμα μεχρι τωρα ,ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλα και να σας σκεπαζει η χαρη του Θεου και της Παναγιας.ειστε οι ιδιοι αγωνιστες και η μικρη ακολουθει τα βηματα σας .

Prospathoume n Bo apo kinito kaname laser telika k Ola Kala simera ta apotelesmata deutera eyxaristo Gia Ola filia Kai apo ti mpempa

μπράβο!γι άλλη μια φορά μας έκανε περήφανους η Ιωάννα.

άντε σας περιμένουμε να γυρίσετε.

φιλιά πολλά

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Prospathoume n Bo apo kinito kaname laser telika k Ola Kala simera ta apotelesmata deutera eyxaristo Gia Ola filia Kai apo ti mpempa

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπράβο, μπράβο, μπράβο.

Ολα καλά θα πάνε.

Φιλιά πολλά και από εμάς, στα πατουσάκια της μπεμπουλίνας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...