Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

πεγκ κοριτσάρα μου δεν υπάρχει μέρα που δεν αγχώνεσαι για το παιδί σου για οποιονδποτε λόγο!!

μην σε παίρνει απο κάτω..ολα θα πάνε καλά με το γαλατάκι σου συνέχισε να δίνεις...και γω λόγω αλλεργίας της μικρής μέχρι να χρονίσει, ούτε γαλακτοκομικά έτρωγα, ούτε πορτοκάλι, ούτε ξηρούς καρπούς.......

αισιοδοξια σου το κοριτσάκι σου ανυπομονεί να αγκαλιαστείτε!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι "δυνατοί" άνθρωποι με τρομάζουν γιατί ποτέ δεν ξέρω αν είναι δυνατοί ή απλώς αδιάφοροι ;)

Οι "δυνατοί" άνθρωποι, είναι δυνατοί μόνο για τους έξω...............όταν πάνε σπίτι τους υποφέρουν επειδή δεν μπορούν να ξεσπάσουν, είναι νευρικοί, οξύθυμοι, αρθυρόστομοι και ολοι νομίζουν ότι δεν τρέχει καστάνο γι'αυτούς.

Ενίοτε η "δύναμη" τους, τους ξεσπάει σε σωματικά συμπτώματα και μαζί με τα ψυχολογικά.

Οι "δυνατοί" άνθρωποι έχουν ψυχολογικά.........άραγε που να τα ξέρω όλα αυτά?:confused::confused::confused::confused:

Pegg κι εγώ σε παρακολουθώ κάθε μέρα.

Μην προσπαθείς να είσαι "δυνατή", να ξεσπάς για να εκτονώνεσαι για να ξαναβρίσκεις δύναμη για την μικρούλα σου.

Όλα θα πάνε καλά

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Οι "δυνατοί" άνθρωποι, είναι δυνατοί μόνο για τους έξω...............όταν πάνε σπίτι τους υποφέρουν επειδή δεν μπορούν να ξεσπάσουν, είναι νευρικοί, οξύθυμοι, αρθυρόστομοι και ολοι νομίζουν ότι δεν τρέχει καστάνο γι'αυτούς.

Ενίοτε η "δύναμη" τους, τους ξεσπάει σε σωματικά συμπτώματα και μαζί με τα ψυχολογικά.

Οι "δυνατοί" άνθρωποι έχουν ψυχολογικά.........άραγε που να τα ξέρω όλα αυτά?:confused::confused::confused::confused:

Pegg κι εγώ σε παρακολουθώ κάθε μέρα.

Μην προσπαθείς να είσαι "δυνατή", να ξεσπάς για να εκτονώνεσαι για να ξαναβρίσκεις δύναμη για την μικρούλα σου.

Όλα θα πάνε καλά

Συμφωνώ.Χρησιμοποιούν την αδιαφορία ως άμυνα πολλές φορές ίσως.

Djccp2.png

67KIp2.png

Ta άνοιξε τα ματακια της η μικρουλα μου σημερα:P:p:p:p:pΑπλα ηταν ακομα διασωληνομενη γιατι εκανε ενα οιδηματακι απο το σωληνα στο λάρυγγα και θα της δώσουν κορτιζονη να ξεπρηστει και μάλλον αυριο θα βγαλουμε το σωλήνα.Σημερα πηραμε 40 γρ παρολο που εφαγε παρεντερικα χθες λογω της επεμβασης.Σημερα θα πιει το γαλατακι της κανονικα ομως:P

Τα κακάκια της ειναι άλλες φορες πράσινα,αλλες κιτρινα και κάποιες φορες πορτοκαλί.Αιμα δεν εχει στα κακακια και το γαλα ειπαν ειναι αντιαλλεργικο.

Διαφημίσεις

Μπραβο μωρε η μικρούλα!!Πόσο βαρος εχει τωρα Πεγκ;Τα ματακια της τι χρωμα εχουν;

Οσο για τα κακα καλά είναι, απλά να ξερεις οτι οταν γινονται πρασινωπα, το πιθανότερο ειναι οτι εχει πάρει ελαφρυ γαλα.Προσεξε αυτο που σου ειπα με την αντληση.Πέτα λίγο γαλα και μετα συνεχισε την αντληση!τωρα με το συμφωνυ θα ειναι και πολύ πιο ευκολο.Εχεις πάρει διπλής αντλησης σωστα;

καλό ειναι που κανεις και την αποχη απο τα γαλακτοκομικα, εστω και προληπτικα, να σας λειπουν αλλεργιες, θα ταλαιπωρηθεις λίγο αλλα αξίζει τον κόπο!Πρόσεχε τα κρυφα ε;Αν και δεν νομιζω να εχει.Η αλλεργια στην αγελαδινη πρωτεινη απο το γαλα της μαμας παρουσιαζεται με αιμα στα κακα.Εσας τι ενδειξεις ειχαν για αλλεργια;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Peg μου πρωτη φορα σου γράφω. Εχω συγκινηθει πολύ με σενα και τη μικρουλα σου. Μου θυμιζεις τα δικα μου, οχι σαν κιλα, αλλα σαν θερμοκοιτιδα. Τωρα ο μικρος χρονιζει, αλλα εχουμε περασει μια χρονια κολασμενη. Τελειομηνο μωρο, 51 μερες θερμοκοιτιδα, δυο χειρουργεια και τωρα περιμενουμε το τριτο. Χωρις να εχουν δει τιποτα σε υπερηχους.

Καθε φορα που ενα μωρο πήγαινε σπίτι του από τη μοναδα, εκλαιγα ζηλευα, ηθελα κι εγω και τελικα ηρθε και η ωρα μας και γυρισαμε σπίτι μας. Πολυ αγχος, εξετασεις γιατροι, ειδικα οταν ηταν εξι μηνων, σε αυτη την ηλικια φαινονται πολλα, ειχα καθημερινα και από ενα ραντεβου.. Γενικα τα παιδια που μενουν πολυ σε νοσοκομεια καλο ειναι να παρακολουθουνται στενα, εστω και προληπτικα. Ειναι κουραστικο και ψυχοφθορο, αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο, οτι ολα βαινουν καλως. Εμεις ειχαμε αγχωθει και μηπως ειχε επηρρεαστει και το μυαλουδακι του. Τελικα, οταν μας χαμογελασε πρωτη φορα συνειδητα, ηταν η πρωτη μερα που κοιμηθηκαμε ησυχα. Ακομα και τωρα παρακολουθουμε τις αντιδρασεις του σε σχεση με την ηλικια του, η αναπτυξιολογος που τον παρακολουθει ειναι ευχαριστημενη. Η ηρεμια ομως δεν ειναι πλεον κομματι της ζωης μας.

Από ψυχολογια, τα σκαμπανεβασματα ειναι η καθημερινοτητα μας, αλλα τα γελια τους ειναι η αμοιβη μας. Και η κορη μας, το στηριγμα μας ολο αυτο το διαστημα.

Οσο για το θηλασμο εγω με νοσοκομειακο θηλαστρο, εβγαζα εξι φορες τη μερα και τους το πηγαινα. Συνεχισα οταν ηρθε σπίτι μεχρι εξι μηνων περιπου.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Μπραβο μωρε η μικρούλα!!Πόσο βαρος εχει τωρα Πεγκ;Τα ματακια της τι χρωμα εχουν;

Οσο για τα κακα καλά είναι, απλά να ξερεις οτι οταν γινονται πρασινωπα, το πιθανότερο ειναι οτι εχει πάρει ελαφρυ γαλα.Προσεξε αυτο που σου ειπα με την αντληση.Πέτα λίγο γαλα και μετα συνεχισε την αντληση!τωρα με το συμφωνυ θα ειναι και πολύ πιο ευκολο.Εχεις πάρει διπλής αντλησης σωστα;

καλό ειναι που κανεις και την αποχη απο τα γαλακτοκομικα, εστω και προληπτικα, να σας λειπουν αλλεργιες, θα ταλαιπωρηθεις λίγο αλλα αξίζει τον κόπο!Πρόσεχε τα κρυφα ε;Αν και δεν νομιζω να εχει.Η αλλεργια στην αγελαδινη πρωτεινη απο το γαλα της μαμας παρουσιαζεται με αιμα στα κακα.Εσας τι ενδειξεις ειχαν για αλλεργια;

870 ΓΡ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΚΡΙΖΩΠΑ ΕΙΝΑΙ:P:pΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΑΝΤΛΩ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΩ ΕΥΤΥΧΩΣ

870 ΓΡ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΚΡΙΖΩΠΑ ΕΙΝΑΙ:P:pΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΑΝΤΛΩ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΩ ΕΥΤΥΧΩΣ

Μπράβο pegg! εχει πάρει πολύ καλό βάρος για τις μέρες που νοσηλεύεται. Μόνο σε παρακαλώ επέμεινε να της δίνουν το δικό σου γάλα είναι πολύ σημαντικό γλυκιά μου ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.

τα ματάκια της θα αλλάξουν μετά τους 6 μήνες, είμαι σίγουρη ότι είναι μια κούκλα :D

Διαφημίσεις

πωπω!!!μεγαλώσε η μικρούλα!!!!μπραβο!κοντευετε τα 1000!!!θα δεις με το συμφωνυ θα σου λυθουν τα χερια!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Τυχαία χτες διάβασα την ιστορία σας...στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με όσα

σας έτυχαν...

εύχομαι πολύ γρήγορα να πάρετε τη μικρή μαχήτρια σπίτι σας και να ξεχάσετε κάθε στενοχώρια

Κάνε κουράγιο κοριτσάκι μου κ όλα θα ξεπεραστούν

Να ξέρεις πως ακόμα ένα άτομο σας σκέφτεται κ προσεύχεται για εσάς

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Μπραβο τη μπουμπου!pegg κι εγω δε καταλαβα...γιατι να κοψεις για καναδυο μερες το δικο σου,αφου αν εχει αλλεργια σε κατι πρεπει να περασουν βδομαδες αποχης κ παρακολουθησης στο προγραμμα διατροφης απο αυτο για να διαπιστωθει τι φταιει.Οι μια-δυο μερες δε λενε κατι...εκτος και αν υπαρχει καποια ειδικη εξεταση που της κανουν κ το βλεπουν.Καλα δ χαλασε κι ο κοσμος να πιει κ μια μερα ξενο,αρκει εσυ να κανεις κανονικα αντλησεις...Και να θυμασαι ...Απεφευγε να της δινεις κατεψυγμενο γαλα

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!η μπεμπουλα ειναι καλα και σημερα πηρε βάρος αλλα μπορει να ειναι και κατακρατηση υγρων θα φανει αυριο.Σημερα τρωει το γάλα της μαμάς της:P:p:p:p:pΕιναι ακόμα διασωληνωμενη και περιμενουμε να φυγει το οιδημα για να βγει.Αντε να δουμε πότε!!!!:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

pegg,

Ολα θα πανε τελεια μην κοιτας συνεχεια ποσα κιλα περνει αυτο ειναι το τελευταιο που θα κοιτας μου το ελεγαν μεσα οι νεογνολογοι στο ελενα ,γιατι και εγω αγχωνομουν καθε μερα και ρωταγα μας ενδιαφερει να μπορει να αναπνεει χωρις να ειναι διασοληνομενη και να μην παρει καμοια λοιμωξη και οταν θα βγει απο την γυαλα να δεις ποσο γρηγορα θα μεγαλωσει και θα περνει βαρος .

και η αδελφη μου γεννηθηκε 1100 γρ.πριν 30 χρονια και τωρα ειναι ολοκληρη γυναικαρα.

ολες μας σας σκεφτομαστε και σας νοιαζομαστε.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!!!επειδη ο αντρας μου φευγει καθε μερα στις 6.30 για δουλεια και εχει 1 ωρα δρομο μεχρι να παει και δε θελω να τον ταλαιπωρω γινεται να βγαλω στις 12 γαλα και μετα 6.3 το πρωι?γιατι ειναι ταλαιπωρια να ξυπναει μες στα αγρια μεσανυχτα.λετε να κοπει αν εχω αυτο το προγραμμα?????

pegg αν δεν μπορει να γινει αλλιως, κανε το ετσι.στις 12-12:30 η τελευταια αντληση(εξαρταται τι ωρα κοιμασαι)και μετα πάλι στις 6:30.δεν θα σου κοπει αλλα ισως σε βαθος χρονου σου μειωθει.αν χρειαστει το αντιμετωπίζεις τοτε.

cceXp3.png

pcTFp3.png

ο αντρας σου γιατι να ξυπναει πεγκακι?σορρυ δε το καταλαβα(ειναι η ωρα που υπολειτουργω!!) παντως αν θες τη γνωμη μου πρεπει να κανεις μια αντληση στις 12 κ μια κατα τις 3 ...

καλημέρα πεγκάκι, καλό είναι να κάνεις μια άντληση μεταξύ 12-6 αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς δεν χάλασε ο κόσμος, προσπάθησε όμως να κάνεις 8 μέσα στην ημέρα (αν γίνεται), κυρίως γιατί δεν έχεις ακόμη και το ζουζούνι μαζί σου!

Σε αυτή τη φάση το μωρό σε χρειάζεται και έχει προτεραιότητα...

Βάλε τον άντρα σου για λιγάκι στην άκρη, αν θεωρείς οτι τον ταλαιπωρείς. Εξάλλου και εσύ παιδεύεσαι πολύ! Ας προσπαθήσετε και οι δύο για το μωρό.

Βγάζε και ενδιάμεσα το βράδυ γιατί ακόμη είναι πολύ νωρίς και μπορεί να σου μειωθεί το γάλα. Η μπεμπούλα σου το έχει ανάγκη!!!

Ολα καλά να σας πάνε και σύντομα να την πάρεις αγκαλίτσα!

πεγκ σαν φυσιοθεραπευτρια σου λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση παιδακι που μπηκε σε θερμοκοιτιδα να μην κανει φυσιοθεραπεια...

στο παπαγεωργιου ειναι φυσιοθεραπευτρια η Μαρια ...η οποια ειναι λιγομιλητη αλλα κανει καλη δουλεια..εχει δει πολλα και καταλαβαινεις τωρα..

εν πασει περιπτωσει να ξερεις οτι ολα παλευονται απλα θελει δουλεια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...