Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Δεν υπάρχουν απαντήσεις πάντα στα γιατί... γιατί έτσι έπρεπε για κάποιο λόγο να γίνει... Μπορεί ποτέ να μην μάθεις το λόγο, μπορεί απλώς να έπρεπε να γίνεις πιο δυνατή, μπορεί να πρέπει να μάθεις ποια είναι τα όριά σου (που πιστεύω ότι δεν έχουμε)... μπορεί χιλιάδες πράγματα...

Το γεγονός δεν αλλάζει και εσύ πρέπει να το αντιμετωπίσεις! Καλά κάνεις και λυγίζεις και καλά κάνεις και ξεσπάς... αν δεν το έκανες δεν θα ήσουν άνθρωπος! Εγώ χαίρομαι που σε συνάντησα έστω και δικτυακά. Τέτοιους ανθρώπους θέλω να συναντάω στη ζωή μου. Οι "δυνατοί" άνθρωποι με τρομάζουν γιατί ποτέ δεν ξέρω αν είναι δυνατοί ή απλώς αδιάφοροι ;)

Φιλάκια και αγκαλίτσες θερμές!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες!

Δεν είμαστε στη θέση σου όμως μέχρι στιγμής μας έχετε δώσει μαθήματα ζωής...

Θα έρθουν και οι στιγμές που θα λυγίσεις .

όμως όλα θα πάνε καλά ...

Η κορούλα σου θα βγεί νικήτρια!!!

Υπομονή κοριτσάκι μου, και ψυχραιμία!!

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

πεγκ μου απορω πως δεν ειχες λυγισει τοσο καιρο....ειναι εντελως ανθρωπινο και κατανοητο....μην σε ανησυχει η παρακολουθηση, ειναι στανταρ διαδικασια που ακολουθειται για όλα τα προωρακια!ολα καλα θα πανε!εχω βρεθει κατα καποιο τροπο στην θεση σου και μπορω, εν μερη να καταλάβω τι περνας...η εντατικη ειναι σκληρη δοκιμασια...με το γαλατακι σου τι εγινε;διαβασες τα μηνυματα που σου γραψαμε με τα κοριτσια απο χθες;

cceXp3.png

pcTFp3.png

ειναι λογικο να λυγιζεις και να τρομαζεις και να αναρωτιεσαι γιατι αλλα μην απογοητευεσαι... και σε μας τα ιδια λεγαν για την μικρη οτι επειδη βγηκε 24εβδομαδων κ 6 ημερων δεν γλιτωνουμε φυσικοθεραπειες κι ενα σωρο αλλα κι οτι θα αργησει να μιλησει κλπ... τελικα το καμαρι μας ειναι μια χαρουλα και χτες ειπε και για πρωτη φορα μπαμπα... και μας ειπε η παιδιατρος [κρατησαμε μια απο την μοναδα] οτι το παιδι ειναι μια χαρα και δεν χρειαζετα τπτ... μην απογοητευεσαι... θα δεις οταν θα την παρεις σπιτι ολα θα ειναι καλυτερα... απλα υπομονη και κουραγιο μεχρι τοτε

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

ΌΛΟΙ λυγάμε σε τέτοια εγώ σε μια λοίμωξη βάραγα κυριολεκτικά το κεφάλι μου στον τοίχο κι έκλαιγα......αλλά ΠΡΕΠΕΙ να ισιώσεις ξανά!!!!΄να δεις που όλα θα πάνε καλά, κρατάνε και πισινές οι γιατροί για να σιγουρευτούν και για την πιο μικρή πιθανότητα.....

και εμείς από τότε είμαστε 100% καλά 11 χρονών μόνο μυωπία γύρω στο3.5 έχει και είναι άριστη μαθήτρια μιλάει 2 γλώσσες, κάνει αθλήματα και με.....δουλεύει κανονικά και όλα τα παιδιά που είμασταν στην ΜΕΝΝ είναι μια ΧΑΡΑ!!!!!

μην μασάς υπομονή και επιμονή!:wink:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΑΠΛΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ.Καναμε το laser στα ματάκια και θα δουμε τα πρωτα αποτελεσματα την Τετάρτη και τα τελικα σε 2 εβδομάδες.Πιστευουμε οτι πήγαν όλα καλά.Σημερα όμως όταν γυρισα σπιτι λύγισα δεν άντεξα.Σκαω γιατι μας είπε ο διευθυντης του νοσοκομείου(Άριστος άνθρωπος) μετα από δική μας ερώτηση οτι το παιδί (και καθε παιδι που νοσηλευτηκε μακρόχρονια στην εντατική) θέλει στενή παρακολούθηση σίγουρα μεχρι τα 4 χρόνια του.Δε ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε (φυσιοθεραπειες,εργοθεραπειες,λογοθεραπειες,κινησιοθεραπειες μαθησιακες δυσκολιες κλπ κλπ).Στεναχωριεμαι πααααααρα πολυ και σημερα μου ήρθε στο μυαλο ενα τεραστιο γιατι????και λυγισα.Σημερα δεν ειμαι καθόλου καλα εχω ψυχοπλακωθει πληρως.Πιστευω οτι ματακια θα πανε ολα καλα αλλά για άλλα 4 χρονια θα μας φάει το αγχος για το τι θα γινει και τι θα προκύψει:cry::cry::cry:

peggoula μου ότι και να πούμε δεν πρόκειται να φύγει η αγωνία και η θλίψη σου...έχεις δίκιο. Δεν είναι ότι λύγισες, αλλά έτσι είναι. θα υπάρχουν μέρες που πετάς από τη χαρά σου γιατί πήρε 10γρ. και άλλες που θα αισθάνεσαι ράκος γιατί σου είπαν την τάδε πληροφορία. Η ΜΕΝΝ είναι σκωτσέζικο ντους δυστυχώς. Όμως σου λέω -όπως μας είχε πει εμάς ο διευθυντής της ΜΕΝΝ τότε- ότι το 4 χρόνια είναι στατιστική πληροφορία. Όταν είναι να πάρετε τη μικρούλα θα ξέρετε σχεδόν 100% τι χρειάζεται παρακολούθηση και ενδεχομένως παρέμβαση και τι πάει καλά και στο εξάμηνο που θα έχετε και το νευρολογικό έλεγχο θα ησυχάσετε.

Κουράγιο μανούλα! ο χρόνος μπορεί να περνάει βασανιστικά αργά αλλά όμως περνάει και όσο περνάει το διαμαντάκι σου θα μεγαλώνει και θα στρουμπουλεύει ;)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΑΠΛΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ.Καναμε το laser στα ματάκια και θα δουμε τα πρωτα αποτελεσματα την Τετάρτη και τα τελικα σε 2 εβδομάδες.Πιστευουμε οτι πήγαν όλα καλά.Σημερα όμως όταν γυρισα σπιτι λύγισα δεν άντεξα.Σκαω γιατι μας είπε ο διευθυντης του νοσοκομείου(Άριστος άνθρωπος) μετα από δική μας ερώτηση οτι το παιδί (και καθε παιδι που νοσηλευτηκε μακρόχρονια στην εντατική) θέλει στενή παρακολούθηση σίγουρα μεχρι τα 4 χρόνια του.Δε ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε (φυσιοθεραπειες,εργοθεραπειες,λογοθεραπειες,κινησιοθεραπειες μαθησιακες δυσκολιες κλπ κλπ).Στεναχωριεμαι πααααααρα πολυ και σημερα μου ήρθε στο μυαλο ενα τεραστιο γιατι????και λυγισα.Σημερα δεν ειμαι καθόλου καλα εχω ψυχοπλακωθει πληρως.Πιστευω οτι ματακια θα πανε ολα καλα αλλά για άλλα 4 χρονια θα μας φάει το αγχος για το τι θα γινει και τι θα προκύψει:cry::cry::cry:

κοριτσακι μου γλυκο ειναι επομενο να λυγιζεις καποιοες φορες...αλλωστε ειναι τοσα πολλα αυτα που σκεφτεσαι που ειναι απολυτως λογικο...ομως ειμαι σιγουρη οτι τα πρωτα χαμογελα της μικρης θα σε κανουν να ξεχασεις.....ειμαστε μαζι σου,εισαι στις καρδιες μας.....επεσες σημερα,αυριο ομως ειναι μια νεα μερα που θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα!!!!καλη δυναμη Μανουλα,οι προσευχες μας (κ ειναι πολλες οπως βλεπεις) θα σας κανουν γρηγορα καλα!!!!!:D

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν απαντήσεις πάντα στα γιατί... γιατί έτσι έπρεπε για κάποιο λόγο να γίνει... Μπορεί ποτέ να μην μάθεις το λόγο, μπορεί απλώς να έπρεπε να γίνεις πιο δυνατή, μπορεί να πρέπει να μάθεις ποια είναι τα όριά σου (που πιστεύω ότι δεν έχουμε)... μπορεί χιλιάδες πράγματα...

Το γεγονός δεν αλλάζει και εσύ πρέπει να το αντιμετωπίσεις! Καλά κάνεις και λυγίζεις και καλά κάνεις και ξεσπάς... αν δεν το έκανες δεν θα ήσουν άνθρωπος! Εγώ χαίρομαι που σε συνάντησα έστω και δικτυακά. Τέτοιους ανθρώπους θέλω να συναντάω στη ζωή μου. Οι "δυνατοί" άνθρωποι με τρομάζουν γιατί ποτέ δεν ξέρω αν είναι δυνατοί ή απλώς αδιάφοροι ;)

Φιλάκια και αγκαλίτσες θερμές!

Ακριβώς αυτό!Όλα θα πάνε καλά,θα δεις;)

Djccp2.png

67KIp2.png

Tα ειπε ολα το Αερικο. Καθημερινα παρακολουθω τον αγωνα σας και ευχομαι να τελειωσει γρηγορα. Θα δεις που οταν με το καλο πας σπιτι ολα σιγα σιγα θα παρουν τον δρομο τους. Και τις περισσοτερες φορες αυτα που λενε οι γιατροι στην πορεια δεν τα συναντας παντα, Να σκεφτεσαι θετικα, υπαρχουν παρα πολλα προωρακια που δεν αντιμετοπισαν κανενα προβλημα η τουλαχιστον μεγαλα προβληματα.

Οταν σου σκασει το πρωτο χαμογελο θα πεταξεις στα ουρανια και οι φοβοι θα καταλαγιασουν. Θα δεις που ολα θα πανε καλα για την απιστευτη κορη σου!!!!!!!

Εχεις το δικαιωμα να λυγισεις ανθρωπος εισαι αλλα το αυριο θα σε κανει ξανα να νιωσεις δυνατη!!!!!! Εγω ειχα πιο μεγαλο προωρακι παρολαυτα και μενα οι γιατροι μου ειχαν πει διαφορα που με τρομαξαν αλλα ολα τελικα πηγαν καλα και η προωροτητα ηταν ενας εφιαλτης που τον αφησαμε στο παρελθον. Αυτο ευχομαι και σε εσας!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

πεγκ μου απορω πως δεν ειχες λυγισει τοσο καιρο....ειναι εντελως ανθρωπινο και κατανοητο....μην σε ανησυχει η παρακολουθηση, ειναι στανταρ διαδικασια που ακολουθειται για όλα τα προωρακια!ολα καλα θα πανε!εχω βρεθει κατα καποιο τροπο στην θεση σου και μπορω, εν μερη να καταλάβω τι περνας...η εντατικη ειναι σκληρη δοκιμασια...με το γαλατακι σου τι εγινε;διαβασες τα μηνυματα που σου γραψαμε με τα κοριτσια απο χθες;

Ta διαβασα ολα σημερα νοικιασα και το νοσοκομειακο θήλαστρο.Απλά έχω 2 ερωτησεις.Ποτε καταλαβαινεις οτι εδραιωνεις γαλουχια? και αν επηρεαζεται καθολου το γάλα αν μια μερα (οπως εγω σημερα με το χειρουργειο) δε βγαζω 8 φορες αλλα 5 ας πουμε.Το ενισχυτικο το βρήκαμε ευτυχως!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τα λογια σας πραγματικα μακαρι να πανε ολα καλα αλλά φοβάμαι πολυ!!!!!

πεγκακι για να εδραιωσεις πρεπει να κανεις τουλαχιστον 8-10 αντλησεις την ημερα!καταλαβαινεις οτι εδραιωσες γαλουχια οταν το στηθος ειναι πρισμενο την ωρα που θα πρεπει το μωρο να φαει κ δε σταζει γαλα ασχετες ωρες...αλλα στη δικη σας περιπτωση δε ξερω να σου πω...γιατι μονο αντλεις...

πεγκακι για να εδραιωσεις πρεπει να κανεις τουλαχιστον 8-10 αντλησεις την ημερα!καταλαβαινεις οτι εδραιωσες γαλουχια οταν το στηθος ειναι πρισμενο την ωρα που θα πρεπει το μωρο να φαει κ δε σταζει γαλα ασχετες ωρες...αλλα στη δικη σας περιπτωση δε ξερω να σου πω...γιατι μονο αντλεις...

Το στηθος μεχρι τωρα δεν εχει σταξει γάλα να σου πω την αληθεια αλλα εχω γαλατακι!!!!Δε ξερω θα δουμε με το νοσοκομειακο!!!!!Τωρα θα αρχισω να ξυπναω και μια φορα τη νυχτα ειπα.

Εχω αγωνια αυριο ναδω τη μπεμπα κοριτσια πολυ ομως!!!!

ειδικα τη νυχτα πρεπει να αντλεις γιατι τοτε ρυθμιζεται καλυτερα η παραγωγη.οποτε καλυτερα να σηκωνεσε 2 φορες τη νυχτα για αντληση.ολα θα φτιαξουν θα δεις!!!

Το στηθος μεχρι τωρα δεν εχει σταξει γάλα να σου πω την αληθεια αλλα εχω γαλατακι!!!!Δε ξερω θα δουμε με το νοσοκομειακο!!!!!Τωρα θα αρχισω να ξυπναω και μια φορα τη νυχτα ειπα.

Εχω αγωνια αυριο ναδω τη μπεμπα κοριτσια πολυ ομως!!!!

peggoula πρέπει να κάνεις μια νυχτερινή άντληση οπωσδήποτε είναι σημαντικό!! φαντάζομαι νοίκιασες το symphony έτσι; έχει διπλό σύστημα ώστε να βγάζεις κι από τα 2 στήθη. Δες εδώ για τις αντλήσεις:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59853

Μια χαρούλα θα είναι αύριο η μπεμπούλα σου!

Φιλάκια :D

Διαφημίσεις

μερικες φορες ειμαι τοσο πολυ θυμωμενη με τον θεο και με τους ανθρωπους που μου ελεγαν κανε την προσευχη σου και ο θεος βλεπει και σε βοηθαει εγω εκανα τοσες πολλες προσευχες εκλαψα παρακαλεσα να μου αφησει το ενα τουλαχιστον αλλα δεν με ακουσε μου τα πηρε και ταδυο αφου πρωτα με εκανε κομματια.

ομως αυτο με εκανε πιο δυνατη και ανακαλυψα ποσο δυναμη ειχα μεσα μου και δεν το ηξερα.\

Δυναμη και θετικη σκεψη pegg θα κλαψεις θα λυγισεις και αλλες φορες γιατι τον πονο την αγωνια και το κενο δεν τον νιωθει κανενας μονο εσυ που την ειχες μεσα σου η μικρη θα τα καταφερει ειμαι σιγουρη δινει τον αγωνα της καθημερινα και θα τα καταφερει θα το δεις

Κοριτσι μη σκεφτεσε το αυριο...το σημερα να σκεφτεσε...το τωρα!Πολλες φορες οι γιατροι σου λενε πολλα...κακα ωστε αυτα που θα ακολουθησουν να μη σου φανουνε τιποτα...Συνηθιζεται αυτο...Θυμαμαι οταν εκανα πρακτικη στο παιδιατρικο τμημα κ λεγαμε για προωρα οι γιατροι μας λεγαμε οτι γινονται πολυυυ εξυπνα παιδια κ μου εχει μεινει!Μην απελπιζεσε...Να κοιταξεις να θηλασεις κ οπως σου λενε τα κοριτσια να πετας το πρωτο γαλα που βγαινει γιατι ειναι το χαμηλοτερο σε λιπαρα και να ξανα αντλεις και παλι κ να της κρατας το δευτερο.Απεφευγε να της δωσεις γαλα απο τη καταψυξη δεν ενδεικινται για προωρα...Πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη αναγκη για να το δωσεις...Δε νομιζω οτι επειδη εκανες...οτι δε μπορεις να δωσεις το γαλα σου.Δεν εχει σχεση αυτο.πες μας για το χρωμα απο τα κακα της μικρης πρασσινα η κιτρινα?Αν ειναι κιτρινα με σπορακια ειναι "ΟΛΑ ΚΑλΑ".Αν θελεις να μιλησεις με συμβουλο θηλασμου μπορω να σου δωσω το τηλεφωνο της δικιας μου να τη παρεις εκ μερους μου.Δωσε της το γαλα σου οσο μπορεις,ειναι "Φαρμακο" και μιλα της και χαδευε την ολη την ωρα...Με εχεις κανει κι εχω δακρυσει πολλα βραδια...Κινδυνεψε κι εμενα ο μικρος μου μερες μετα τη γενηση του κ μου θυμιζεις το πονο μου τοτε...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Peggουλα,

κι εγω ξερω περιπτωση που γεννησε μωρακι περιπου στα ιδια γραμμαρια με την κορουλα σου και χαιρει ακρας υγειας τωρα. Βλεπεις που ειναι πολλες οι περιπτωσεις???;)

Μην ανησυχεις, οφειλουν οι γιατροι να παρακολουθουν την εξελιξη ενος ανθρωπου που νοσηλευτηκε για μεγαλο διαστημα. Δεν σημαινει οτι θα εχει επιπτωσεις.Εχει προχωρησει παρα πολυ η ιατρικη και πλεον γι αυτους ειναι υποθεση ρουτινας τα προωρακια. Εσυ να φροντιζεις να της δινεις το γαλατακι σου(ειναι ο,τι καλυτερο εχεις να δωσεις στο κοριτσακι σου) και να φροντιζεις να ξεσπας, να εκτονωνεσαι στο σπιτι σου,ωστε να πηγαινεις ηρεμη στο παιδακι σου. Φυσιολογικα τα σκαμπανεβασματα σου.Θα ηταν αφυσικο να εισαι στο τσακιρ κεφι με τοσα που σας βρηκαν....ολα καλα θα πανε.

Ολων μας τα παιδια θελουν παρακολουθηση ως τα 4 τους, αφου ολα τα παιδια αυτην την τετραετια αναπτυσσουν τις δαφορες δεξιοτητες....;)

Πιστευω οτι ματακια θα πανε ολα καλα αλλά για άλλα 4 χρονια θα μας φάει το αγχος για το τι θα γινει και τι θα προκύψει:cry::cry::cry:

εχω ενα παιδακι 2μιση χρονων.... δεν γεννηθηκε προωρα, κανονικα γεννηθηκε...

δεν εχει περασει μερα απο τοτε που τη γεννησα, που να μην με τρωει το αγχος... τι θα γινει.............. και τι θα προκυψει...

οπως θα σου πουν και ολες οι μαναδες εδω μεσα, για καθε μια απο μας, το δικο της μωρακι ειναι σαν το δικο σου, ετσι τα νιωθουμε ολες μας, ακομα κι αν μας εχουν διαβεβαιωσει οι γιατροι οτι ειναι υγιεστατα, τι κι αν γεννηθηκαν τελειομηνα κλπ!!!!

μα τρωει το αγχος!!! οι περισσοτερες ειμαστε τρελαμενες, τρωγομαστε με τα ρουχα μας, "ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!" αναρωτιομαστε διαρκως, με το παραμικρο!!!

και συ λοιπον, σαν και μας, εδω, μαζι θα τα λεμε.....

δεν εχει σημασια αν το παιδακι ειναι προωρακι ή οχι... θα δεις, θα χει γινει μεγαλη κοπελαρα, θα βγαινει τις βολτες τις, θα εχει τα φλερτ της, και εμεις εδω ακομα θα τρωγομαστε με τα ρουχα μας!!!!!! "ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!! δεν εφαγε τη μπανανα του!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: "

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :P:p:p

Και γω πιστεύω ότι θα πανε όλα καλά κ όταν πάτε Σπιτι σας θα την βλέπεις να μεγαλώνει κ δεν θα το πιστεύεις!κ γω έχω πρόωρο αγοράκι γεννήθηκε 1730 και τώρα είναι 4 μηνών κ 6 κιλά.σαν όνειρο μου φαίνεται ο ένας μήνας στη θερμοκοιτιδα!ξέρω ότι είναι δύσκολο,σε καταλαβαίνω αλλά κανε κουράγιο κ θα δεις όλα θα πανε καλά!

Ta διαβασα ολα σημερα νοικιασα και το νοσοκομειακο θήλαστρο.Απλά έχω 2 ερωτησεις.Ποτε καταλαβαινεις οτι εδραιωνεις γαλουχια? και αν επηρεαζεται καθολου το γάλα αν μια μερα (οπως εγω σημερα με το χειρουργειο) δε βγαζω 8 φορες αλλα 5 ας πουμε.Το ενισχυτικο το βρήκαμε ευτυχως!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τα λογια σας πραγματικα μακαρι να πανε ολα καλα αλλά φοβάμαι πολυ!!!!!

Πολύ χαρηκα που βρηκατε το ενισχυτικο και που δεν σου ειπαν να δωσετε αλλο γαλα!ειναι πολύ σημαντικό να συνεχισεις να του δινεις το γαλατακι σου, το προστατευει απο πολλά!λογικα η γαλουχια εχει εδραιωθει, οταν κανεις αποκλειστικη αντληση γινεται πολύ πιο γρηγορα γιατι μπαινει αμεσως σε προγραμμα το στηθος!

τωρα που πήρες το νοσοκομειακο θα αυξηθει σταδιακα και η παραγωγη σου.απλά απέφυγε να του δινεις απο την καταψυξη.δες τις πληροφορίες της κοπέλας που εγραψε εχθες για το γαδολίνιο.αν θες πες μας τι σκευασμα πήρες να το ψαξω στο νετ αν ειναι συμβατο.στα προωρα το κατεψυγμενο γαλα πρεπει να αποφευγεται, κρατα το για αργοτερα!

δεν πειραζει αν μια μερα εκανες λιγοτερες αντλήσεις απλά προσπάθησε την επόμενη μερα να κανεις 1-2 παραπάνω ωστε να επανελθει η παραγωγη στα προηγούμενα επίπεδα.Μην περιμενεις να περασει σωνει και καλλά 3ωρο.Εγω οταν ηθελα να αυξησω την παραγωγη μου(σου θυμιζω οτι αντλούσα αποκλειστικα 11 μηνες)μπορει να αντλουσα για δευτερη φορα μετα απο 1 ωρα.Δεν θα βγαλεις ποσότητα απλά θα δωσεις το ερεθισμα στο στηθος να παραγει περισσότερο γαλα και σταδιακά θα αυξηθει η παραγωγη!ειναι πολύ σημαντικη η νυχτερινη αντληση!προσπάθησε να κανεις εστω και μια!

αν χρειαζεσαι κατι αλλο πρακτικο η οποιαδηποτε αλλη πληροφορια πες μας, ωστε να ασχοληθουμε εμεις με αυτο και εσυ να ξεκουραστεις, να αντλήσεις να πας να δεις την μικρούλα σου!!!να κανεις τελος πάντων οτι αλλο θελεις!!

ολα καλα θα πάνε Πεγκ μην ανησυχεις.Η μικρή ειναι τσαουσα, στο εχω ξαναπει, δεν το βαζει κατω με τιποτα!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

καλημερα Μανουλα,ευχομαι ολα καλα να ειναι σημερα με την μικρη!!!για το γαλα εχω να σου συστησω μια παιδιατρο η οποια ειναι ειδικη σε θεματα θυλασμου.αν θελεις πληροφορ μπορω να σου στειλω π.μ..εμας μας την ειχαν συστησει οι νεογνολογοι του Ιπποκρατειου κ καταφερε να μου επαναφερει το γαλα ενω ειχα γεννησ στον 5!!!!

ειναι στην θεσσαλονικη.

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕς δυστηχως θα της δωσουν ξενο γαλα γιατι μπορει να εχει σε κατι αλλεργεια η μικρη και πρεπει να το βρουν.Γιαυτο μου ειπαν να σταματησω να τρωω οτιδηποτε γαλακτοκομικοκαι μετα απο 3 μερες να τις παω γαλα με το ενισχυτικο φυσικα.Το ενισχυτικο ειναι της νουτριτσια.Χθες το απογευμα δε την ειχαν αποδιασωληνωσει ακομα γιατι δεν ειχε ξυπνησει απο την αναισθησια.Αρχισε να ξυπναει μολις φευγαμε οποτε σημερα θα τη δουμε αποδιασωληνωμενη και μπορει να ανοιξει και τα ματακια της:P:p:pΜου δινετε πολυ κουραγιο κοριτσια ευχαριστω πολυ!!!!!!

Πεγκ τα κακακια της ειναι πρασινα;κανε αποχη απο τα γαλακτοκομικα αλλά αποτελέσματα θα δεις αρκετα αργότερα.Θελει δυο εβδομαδες να καθαρισει ο δικός σου οργανισμος και αλλες δυο μετα για να καθαρισει ο δικος της.θα προσεχεις τα κρυφα που βρισκονται στα μπισκοτα, κεηκ, γλυκα κτλ.Τα κοβεις όλα. βελτιωση θα δειτε, νομιζω απο τις πρώτες μερες.Αλλα πες μου τι ενδειξεις εχουν για αλλεργια;εχει αιμα στα κακα της;θα της δωσουν αντιαλλεργικο γαλα δηλαδη;η υποαλλεργικο;γιατι το δικό σου ειναι καλύτερο απο το υποαλλεργικο(ναι, εχω εμπειρια και στις τροφικες αλλεργιες, δυστυχως!)

Αντε να ανοιξει και τα ματακια της σημερα να πάρεις λίγο τα πάνω σου, που κατσουφιασες εχθες!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...