Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδικότητα / εργασία /ασχολίες των μελών του www.parents.gr

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 410
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά χαρά σε όλες και όλους

Ειμαι η Ελίνα, έχω σπουδάσει φιλολογία, μένω τα τελευταία 4 χρόνια στη Σαντορίνη (ναι, ξέρω με ζηλεύετε πολλοί) λόγω μετάθεσης συζύγου, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψουμε Αθήνα, στο σπίτι μας. Εργάζομαι ως ωρομίσθια στο λύκειο του νησιού αλλά επειδή οι ώρες είναι ελάχιστες και τα χρηματα θα τα πάρουμε μετα από καμιά διετία, κάνω και κάποιες ώρες ιδιαίτερα για να κρατάω επαφή με το αντικείμενο. Είμαι παντρεμένη μ'εναν καταπληκτικό άνθρωπο για χάρη του οποίου χώρισα με την προηγούμενη σχέση μου μία βδομάδα πριν αρραβωνιαστώ, μόνο και μόνο για να ζήσω το όνειρο...Και ευτυχώς το όνειρο κρατάει ακόμα...Εχουμε δύο αγοράκια, το Μιχαλη που είναι σχεδόν δυομισυ και το μπεμπούλη, 7 μηνών. Τα χόμπυ μου, διάβασμα και παιχνίδι με τα μωράκια μου. Το Σεπτέμβρη ξεκινώ μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ, στον τομέα Σπουδές στην Εκπαίδευση και σκέφτομαι να δώσω στον ασεπ για τους καθηγητές. Χαίρομαι πολύ που διαβάζω τις σκέψεις και τις απόψεις σας, είστε η καλύτερη παρέα.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

• 2 εβδομάδες μετά...

Αν και γράφω καιρό τώρα στο φόρουμ, δεν έχω γράψει εδώ. Έχω σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και έχω μεταπτυχιακό στη Λεξικογραφία. Έχω δουλέψει στην Ευρωγνώση κ στον όμιλο Γράψα ως καθηγήτρια, έκανα ιδιαίτερα [από Σεπτέμβρη ξανά],δούλεψα για τη συγγραφή λεξικού για το Πανεπιστήμιο Αθηνών κ τον εκδοτικό οίκο Σιδέρη κ τώρα είμαι διορισμένη στη Β/βάθμια [σε άδεια].

Πάντα ασχολούμουν με τον αθλητισμό [κολύμβηση, στίβο, βόλεϊ], τώρα μόνο γυμναστήριο [κ πάλι καλά].

Μου αρέσει πολύ το διάβασμα [μυθιστορήματα, μυστηρίου, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών κ , τελευταία, βιβλία για γονείς].

Βλέπω [ή τουλάχιστον έβλεπα γιατί τώρα νυστάζω] πολλά DVDs, λύνω σταυρόλεξα/γρίφους με τις ώρες, σερφάρω επίσης με τις ώρες, κεντάω κ , τελευταία, ξεκίνησα πλέξιμο. Παίζω πιάνο κ μου αρέσει γενικώς πολύ η μουσική.

Πριν το μπεμπέ, κάναμε πολλά ταξίδια εντός κ εκτός Ελλάδας, κυρίως με μηχανή. Λίγο πριν μείνω έγκυος, πουλήσαμε τη μηχανή κ πήραμε 2ο αυτοκίνητο για να πηγαίνω κ εγώ στη δουλειά. Κάποια στιγμή ίσως ξαναπάρουμε. Όταν χρονίσει η μικρή θα ξαναξεκινήσουμε τα ταξίδια!

3ig4p2.png 

Ειμαι Μηχανικος Τηλεπι/νιων,εργαζομαι στην Panasonic,Εχω χομπι την φωτογραφια,Ηλεκτρονικους Υπολογιστες,Επεξεργασια Ηχου και Εικονας,Multimedia,Software αλλα και Hardware,Internet...and Something else!!!

Καλώς όρισες :D

μήπως ασχολείσαι και με digital scrapbooking? δεν είναι και τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα..

Τοσο καιρο και δεν εχω γραψει τιποτα εδω!!!!

Κι εγω της πληροφορικης ειμαι...

Τμημα Πληροφορικης & Επικοινωνιων!!!

(προγραμματισμος, multimidia, ασυρματη & ενσυρματη τηλεφωνια, και οτι εχει να κανει με υπολογιστες και τηλεπικοινωνιες)

Επισης μου αρεσει πολυ η φωτογραφια και η επεξεργασια φωτογραφιας και βιντεο!!!

Τρελαινομαι για καινουριες συνταγες μαγειρικης και ζαχαροπλαστικης!

Μου αρεσουν τα ταξιδια και γενικα καθε ειδους βολτα!!! :wink::wink::wink::wink:

ikfUp2.png WTMrp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Οπως έγραψα και σ΄ενα παρομοιο post είμαι δημοσιογράφος και τώρα με τα 2 παιδιά πάιρνω μια γερή αναάσα μέχρι να ξαναγυρίσω μετά απο καναχρόνο πίσω στα κανάλια και εργάζομαι με συμβαση στο Υπουργειο Δικαιοσύνης στο Ελεγκτικό Συνέδριο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!!!!!!

Παράλληλα κάνω σποραδικά πλέον εκφωνωνήσεις σε studio παραγωγης ή σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για διαφημιστικά spot.

Ως χόμπυ κάποτε έκανα ημιεπαγγελματικά θέατρο αλλά μετά το γάμο σταμάτησαν όλα αυτά περι θεατρου γιατί το να αποστηθήσεις λόγια ιδιαιτερως απο αρχαια τραγωδια είναι πλέον σκέτη....τραγωδία. Τωρα κατα καιρούς παρακολουθώ σεμινάρια σχετικά με την κατασευή πχ. μεταλικών στεφανιών.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Γεια χαρά σε όλες-όλους!

Και εγώ δημοσιογράφος. Δουλεύω στο ραδιόφωνο και καλύπτω κατά σύμπτωση το ρεπορτάζ Δικαιοσύνης. (Αγγελούδια σίγουρα είσαι σε παράδεισο!) :wink: .

Τα χόμπυ μου τώρα πια είναι το parents.gr, γενικότερα το σερφάρισμα στο Ίντερνετ, η διακόσμηση εσωτερικών χώρων και κυρίως να είμαι με τα παιδιά μου. Α, ξέχασα και ότι είμαι φανατική μαζώχτρα διαφόρων αντικειμένων... Μαζεύω από δαχτυλίθρες έως τα χαρτιά της δουλειάς μου και πετάω με πόνο ψυχής μόνο όταν ο άντρας μου απειλεί να μετακομίσει...

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

• 3 εβδομάδες μετά...
Εδώ μπορείτε να γράψετε εάν θέλετε, τον τομέα στον οποίο έχετε ειδικευτεί ή που εργάζεστε αλλά και τα χόμπι με τα οποία ασχολείστε.
Ζουμε στην Αμοργο και εχουμε Τεχνικο και Μεσιτικο Γραφειο.Η Μαιρουλα μου ειναι πολιτικος μηχανικος και εγω μεσιτης αστικων συμβασεων ακινητων.Χομπυ εχουμε ολη η οικογενεια,το ψαρεμα, τη βολτα με το βαρκακι,κολυμπι,τα μανιταρια,και το περπατημα στα παραδοσιακα μονοπατια της Αμοργου,απο οπου βλεπεις απιστευτες ομορφιες.Ως εμεγαλυνθεις τα εργα σου Κυριε.Μακαρι να ελθετε ολοι να τα δειτε.Αμοργιανος.

Εχω σπουδασει ΠΛηροφορικη κ διδασκω πανω σε αυτο. Με συνεπηρε ομως η θεωρια κ η εξερευνηση της παιδαγωγικης κ ξεκινησα το διδακτορικο μου πανω στην παιδαγωγικη στην ανωτατη εκπαιδευση. Μου αρεσει πολυ να διαβαζω βιβλια πανω στην ψυχολογια, φιλοσοφια, κοινωνιολογια, μυθιστορηματα, επιστημονικα. Τελευταια με εχει συνεπαρει η κλιματολογικη αλλαγη κ το αν υφισταται τελικα :D Μεγαλο μου χομπυ ειναι η μαγειρικη κ ζαχαροπλαστικη (ευτυχως εχω πολλους καλους φιλους που τα δοκιμαζουν ολα :D ). Μ αρεσει πολυ να ασχολουμαι με προγραμματακια κ να φτιαχνω διαφορα πραγματακια, αλμπουμς, βιντεακια κλπ. Λατρευω τη μουσικη κ τον χορο. Δεν τραγουδαω αλλα χορευω μπαλετο, μαλλον χορευα...τωρα γεραζω :roll: Μ αρεσει επισης να ασχολουμαι με το σπιτι κ να το διακοσμω καθε μερα κ διαφορετικα. Ολα αυτα ειναι τελειως διαφορετικα απο τη δουλεια μου κ μου δινουν μια ηρεμια μετα απο τη τοση κουραση κ το αχγος.

Eγω εχω σπουδασει μαθηματικος δουλεψα χρονια σε ιδιαιτερα (απο τοτε που μπηκα στην σχολη) σε φροντιστηριο, και καποιους μηνες σε ενα γυμνασιο. Αλλα τωρα πια ασχολουμαι με εκδοσεις βιβλιων (πως αλλαζουμε πορεια τελικα στην ζωη μας!!).

Μου αρεσει να συλλεγω διαφορων ειδων κουτακια (εχω τρελα), κανω επισης συλλογη απο διαφορα αντικειμενα που παιρνω κατα καιρους απο τα διαφορα ταξιδια που κανω και τελος απο πορσελανινες κουκλες (αυτες απο τοτε που γεννηθηκε η κορη μου)...

Μου αρεσει να βγαινω εξω με την παρεα μου και να χορευουμε σαλσα....

Αλλα πιο πολυ απο ολα ευχαριστιεμαι να κανω βολτες με την κορη μου, να παιζουμε, να μιλαμε, να χορευουμε και να τραγουδαμε (κλασικη χαζομαμα).........

Ξεχασα να αναφερω το shopping therapy (κλασικη γυναικα) λατρευω να παω για ψωνια να βλεπω βιτρινες να δοκιμαζω και να αγοραζω πραγματακια για το σπιτι μου, για εμενα και την κορη μου...

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι αρχιτέκτονας μηχανικός και έχω δικό μου γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

Όταν πρωτοβγήκα από τη σχολή δούλεψα για 8 χρόνια σε μια μελετητική εταιρεία.

Εδώ και 4 χρόνια δουλεύω μαζί με την οικογένεια μου (γονείς και αδελφός) που είναι όλοι μηχανικοί, και συνεργάζομαι με το άντρα μου που είναι περιβαλλοντολόγος.

Από ελεύθερο χρόνο και χόμπι δε μπορώ να πως έχω ιδιαίτερα τώρα με την μικρούλα μας (που την τραβολογάω μαζί μου όλη μέρα στο γραφείο!) και το μεταπτυχιακό που παρακολουθώ στο ΕΑΠ και τώρα προσπαθώ να κάνω τη διπλωματική μου.

Το μόνο που καταφέρνω να κάνω (και αυτό, δυστυχώς όχι πάντα) είναι δύο φορές την εβδομάδα yoga!

age.png

Εχω τελειωσει βρεφονηπιοκομος σε δημοσιο ΙΕΚ και εχω κανει αρκετες δουλειες,απο συνοδος σε σχολικο μεχρι babysitting στη Θεσσαλονικη που εμενα και τωρα που μενω Καστορια με τον αντρα μου δεν βρισκω ευκολα δουλεια εδω.Κρατουσα ενα μωρο 8 ωρες τη μερα απο τοτε που ηταν 4 μηνων ως 1 ετους αλλα μετακομισαν.

Τις πολλες λοιπον ελευθερες ωρες επειδη ειμαι και τρελη σπιτογατα τις περναω κανοντας δουλειες του σπιτιου,ψωνια,καφεδακια και τρελο σερφαρισμα στο ιντερνετ για να μαθω οσα πιο πολλα μπορω για την εγκυμοσυνη μιας και θελουμε παιδακι.

Α!!!Επισης τρελο κολλημα εχω με τα ενυδρεια,εχω 3.

.png

Εγω δεν εργαζομαι τωρα,γιατι ειπαμε να κανουμε πρωτα ενα μπεμπεκακι,να μεγαλωσει λιγο,και μετα θα πιασω δουλεια.

Ειμαι οικονομολογος,αλλα δεν εχω εργαστει ποτέ,σε αυτο το κλαδο.

Επισης υπηρξα καποτε ΜΙΣΣ,σε ξενη χωρα,οπου και σπουδασα.Πριν πολααααα χρονια.Πηγαινα να κανω καριερα στο χωρο της μοδας ,αλλα φαινεται οτι με κερδισε το νοικοκυριο!

Ο ανδρας μου ,τότε,δεν συμφωνουσε με αυτο,και εγω εκανα το μεγαλο και τραγικο λαθος,να δεχτω να μεινω μαζι του,παρα να ακολουθησω την καριερα μου.

Το λεω"λαθος" γιατι κουβαλαω ακομα στην ψυχη μου την αγαπη μου για το επαγγελμα αυτο!Μονο οι αναμνησεις μου μεινανε,και οι ωραιες στιγμες απο τον διαγωνισμο!

Τωρα ειμαι 38 χρονων,και εκτος απο την αγαπη του αντρα μου δεν εχω τιποτα να μου γεμιζει την ψυχη.Παιδια δεν εχω...αν ειχα παιδι,πιστευω οτι δεν θα μετανιωνα ποτέ,για το δρομο που διαλεξα στην ζωη μου.

Κατα τα αλλα,ολα καλα,

Οταν τελειωνω τις δουλειες του σπιτιου ,καθε μερα παω στο εργαστηριο μου(ραπτικης)και ραβω,...τα παντα!

Ειναι στο ισωγειο του σπιτιου,ειδικα διαμορφωμενο,για μενα για να δημιουργω.Ραβω συνηθως,μοναδικα κομματια,για μενα και για τις φιλες μου.Αν μου πεις να κανω δευτερο φορεμα το ιδιο,δεν μπορω!

Ο'τι κανω ειναι μοναδικο,δεν το φοραει καμια αλλη,και ετσι ,τουλαχιστον παιρνω μια ικανοποιηση,οτι κατι κανω σε αυτη τη ζωη.Αμιν.

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Ααα,και κατι αλλο,που ξεχασα να πω=Απο τοτε που σας βρηκα,εδω στο φορουμ,εχω παρατησει σπιτι,δουλειες,ραψημο,βολτες...τα παντα,δηλαδη, περναω την ημερα μου,εδω μεσα,παρεα με σας,

Το χομπυ μου ,πλεον,ειναι ο Η/Υ.

Ποναει και η μεση μου,απο την σταση που παιρνω και μενω ακινητη τοσες ωρες...Εχω κοψει και τα νυχια μου για να μπορω να φραφω πιο ανετα....ασ'τα να πανε....βασανα,δεν λες τιποτα...

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

εγω κοριτσια δεν δουλευω κ μαλλον δεν θα δουλεψω ουτε στο μελλον.τελειωσα σε τεχνικο λυκειο με ειδικοτητα βοηθος νοσηλευτη.εκανα την πρακτικη μου σε νοσοκομειο αλλα απο κει κ περα ειναι πολυ δυσκολο να σε προσλαβουν ειτε σε κλινικη ειτε σε νοσοκομειο αν δεν εχεις συνεχισει σε ΤΕΙ.προσπαθησα παντως και αφησα βιογραφικα σε νοσοκομεια αλλα τζιφος.φροντιζα 3 παιδακια αργοτερα, για 4 χρονια περιπου.μεγαλωσαν κι αυτα κ υστερα εγω παντρευτηκα κ ετσι τωρα περιμενω να γεννηθει η μπεμπα μου!!!

Διαφημίσεις

Να συστηθώ και εγώ.

Είμαι η Σοφία και έχω two boys!!!!

Πρόσφατα διορίστηκα στο δημόσιο. Τη μία μέρα ορκίστηκα και την επόμενη πήρα άδεια ανατροφής τέκνου (χιχιχιχιχι)

Αμέσως μετά μετακόμισα στην επαρχία!!!!

Από μηχανικός υπολογιστών λοιπόν στην Αθήνα σε δημόσιο υπάλληλο στην επαρχία έχοντας και τη βοήθεια των γονιών μου. Πολύ τυχερή θα έλεγα!

:wink:

Hobby μου το tennis. Μόνο που όταν αρχίζω να φορτσάρω μένω έγκυος :roll:

Αυτή τη φορά όμως το χω :wink:

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Καλημέρα σε όλες

Με λένε Ισμήνη. Εχω μία κόρη που μόλις έκλεισε τον 6ο μήνα. Εχω σπουδάσει χορό σε Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού. Μετά έκανα μετεκπαίδευση στο Λονδινο και τη Νέα Υόρκη (την λατρέυω αυή την πόλη)Διδάσκω μπαλέτο και έχω δική μου σχολή χορού στην Αθήνα. Μπήκα σε αυτό το forum γιατί την 1η Ιουνίου βαφτίζουμε την κόρη μας και έψαχνα προσκλητήρια κυρίων με μπαλαρίνα. Χαίρομαι πολύ για την γνωριμία όλων σας. Ρψτάω τις πιο παλιές στο Forum... κανονίζετε καμιά συναντηση ποτέ. ίσως σε κανέναν παιδότοπο... Φιλια

age.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΟΥΛΑ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΝΑ 9 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 18 ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΙ Β.ΛΟΓΙΣΤΟΥ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ .ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΟΜΠΥ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

GIOULA

Λοιπον εγω τελειωσα β.μικροβιολογου δουλευα σε ενα μεγαλο εργαστηριο στην Αθηνα αλλα καποια στιγμη κουραστηκα στην Αθηνα και ψαχνομουνα να φυγω για επαρχια.Ετσι αποφασισα να ανοιξω ενα μαγαζι.Που ομως και τι θα εκανα?Το που το βρηκα ευκολα,Καλαματα γιατι ειμαι απο τη Πυλο,το τι ηταν το δυσκολο.Επειδη μου αρεσουν πολυ τα ζωα αποφασισα να φτιαξω ενα οργανωμενο pet shop που θα ελειπε.Και ετσι και εγινε!!!Ζω 4 χρονια Καλαματα,γνωρισα τον αντρα μου και περιμενω και το παιδακι μας με το καλο!!!Και να σκεφτητε οτι αν μου το ελεγες πριν απο 10 χρονια οτι θα ηταν ετσι η ζωη μου ουτε που θα το πιστευα!!!! :lol::lol::lol:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Λοιπον εγω τελειωσα β.μικροβιολογου δουλευα σε ενα μεγαλο εργαστηριο στην Αθηνα αλλα καποια στιγμη κουραστηκα στην Αθηνα και ψαχνομουνα να φυγω για επαρχια.Ετσι αποφασισα να ανοιξω ενα μαγαζι.Που ομως και τι θα εκανα?Το που το βρηκα ευκολα,Καλαματα γιατι ειμαι απο τη Πυλο,το τι ηταν το δυσκολο.Επειδη μου αρεσουν πολυ τα ζωα αποφασισα να φτιαξω ενα οργανωμενο pet shop που θα ελειπε.Και ετσι και εγινε!!!Ζω 4 χρονια Καλαματα,γνωρισα τον αντρα μου και περιμενω και το παιδακι μας με το καλο!!!Και να σκεφτητε οτι αν μου το ελεγες πριν απο 10 χρονια οτι θα ηταν ετσι η ζωη μου ουτε που θα το πιστευα!!!! :lol::lol::lol:Οσο για χομπι οταν προλαβαινω (οχι τωρα που ειμαι εγκυος)κανω ιππασια(εχουμε μια πανεμορφη φοραδα)και αρκετα λογοτεχνικα βιβλια στο σπιτι!!!! :wink:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Αγαπητή athinabr σε συγχαίρω για την απόφασή σου! Εγώ μεγάλωσα στην επαρχία και πάντα ονειρευόμουν να ζήσω στην Αθήνα. Κατάφερα να έρθω για σπουδές -πριν 10 χρόνια σχεδόν- και έκτοτε ζω στην Αθήνα.

Ποιός θα το έλεγε όμως ότι θα ερχόταν η ώρα που θα ονειρευόμουν να επιστρέψω στην επαρχία;;;; Θα ήθελα πολύ τα παιδιά μου κι εγώ μαζί μ' αυτά να έχουμε μια πιο ανθρώπινη ζωή, με πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, αλλά δυστυχώς ο άντρας μου είναι δικηγόρος και δεν μπορεί να τα αφήσει όλα τώρα που έχει στρώσει η δουλειά του. Δυστυχώς για μας.... Πάλι καλά που έχουμε τον παππού και την γιαγιά για να θυμόμαστε τί θα πει εξοχή!

Αγαπητή athinabr σε συγχαίρω για την απόφασή σου! Εγώ μεγάλωσα στην επαρχία και πάντα ονειρευόμουν να ζήσω στην Αθήνα. Κατάφερα να έρθω για σπουδές -πριν 10 χρόνια σχεδόν- και έκτοτε ζω στην Αθήνα.

Ποιός θα το έλεγε όμως ότι θα ερχόταν η ώρα που θα ονειρευόμουν να επιστρέψω στην επαρχία;;;; Θα ήθελα πολύ τα παιδιά μου κι εγώ μαζί μ' αυτά να έχουμε μια πιο ανθρώπινη ζωή, με πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, αλλά δυστυχώς ο άντρας μου είναι δικηγόρος και δεν μπορεί να τα αφήσει όλα τώρα που έχει στρώσει η δουλειά του. Δυστυχώς για μας.... Πάλι καλά που έχουμε τον παππού και την γιαγιά για να θυμόμαστε τί θα πει εξοχή!

Ισως να μη με πιστεψεις αλλα οταν εφυγα απο την Αθηνα αυτο σκεφτομουνα.Τη ποιοτητα ζωης που μου παρεχει η επαρχια και που θα ειχαν τα παιδια μου στο μελλον!!!Αρκετα πραγματα μου λοιπουν αλλα τα θεωρω οχι και τοσο σημαντικα μπροστα στην ηρεμια που βρηκα!!!Ανεπιφυλαχτα το συνιστω σε ολους!!! :D:D

n10D.jpg.png

Ακομα δεν εχω γραψει εδω?και εγω που νομιζα......

εστω και αργα λοιπον ας γραψω :lol: Λοιποοοον....ειμαι παιδαγωγος.Εχω δουλεψει πολλα χρονια σε παιδικο σταθμο στο Π.Φαληρο ενω την εποχη που σπουδαζα εκανα φυλαξη και δημιουργικη απασχοληση παιδιων.Καποια στιγμη εκανα μαθηματα επαγγελματικου μακγιαζ,ηταν η εποχη που εψαχνα κατι που να μου δινει καποια χρηματα και να μπορω να ειμαι περισσοτερο χρονο με τον γιο μου!!!Ετσι για ενα χρονο εκανα μακιγιαζ σε νυφες!(να και κατι νεο για αυτους που με ξερουν :lol: )

Τωρα εχω εναν παιδοτοπο στον Αλιμο που ηταν και το ονειρο μου :D:D:D

Χομπυ δεν νομιζω πως εχω,μου αρεσει πολυ να περναω τον ελευθερο χρονο μου με φιλους και ειμαι της....βολτας,του σινεμα,του καφε,του ιντερνετ και ολων των ωραιων και χαλαρων πραγματων!Παλια εκανα χορο τωρα.....μαυρο χαλι,καταλαβα ποσο αγυμναστη ειμαι τωρα που εσπασα το ποδι μου και λαχανιαζω μεχρι να παω λιγα βηματα με τις πατεριτσες :oops: αν και εχω βελτιωσει τον χρονο μου :lol:

Λοιπον εγω τελειωσα β.μικροβιολογου δουλευα σε ενα μεγαλο εργαστηριο στην Αθηνα αλλα καποια στιγμη κουραστηκα στην Αθηνα και ψαχνομουνα να φυγω για επαρχια.Ετσι αποφασισα να ανοιξω ενα μαγαζι.Που ομως και τι θα εκανα?Το που το βρηκα ευκολα,Καλαματα γιατι ειμαι απο τη Πυλο,το τι ηταν το δυσκολο.Επειδη μου αρεσουν πολυ τα ζωα αποφασισα να φτιαξω ενα οργανωμενο pet shop που θα ελειπε.Και ετσι και εγινε!!!Ζω 4 χρονια Καλαματα,γνωρισα τον αντρα μου και περιμενω και το παιδακι μας με το καλο!!!Και να σκεφτητε οτι αν μου το ελεγες πριν απο 10 χρονια οτι θα ηταν ετσι η ζωη μου ουτε που θα το πιστευα!!!! :lol::lol::lol:Οσο για χομπι οταν προλαβαινω (οχι τωρα που ειμαι εγκυος)κανω ιππασια(εχουμε μια πανεμορφη φοραδα)και αρκετα λογοτεχνικα βιβλια στο σπιτι!!!! :wink:

Αυτό θα πεί ζωή!! Πίστεψέ με...σε ζηλεύω!!

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

• Δημιουργία νέου...