Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδικότητα / εργασία /ασχολίες των μελών του www.parents.gr

Recommended Posts

Γεια σας,

:)Με τη σειρά μου θα σας πω ότι ασχολούμαι με τα ναυλομεσιτικά στον χώρο σκαφών αναψυχής.

Γενικά μου αρέσει ότι έχει σχέση με την θάλασσα γιαυτό και παλαιότερα ασχολήθηκα με την αυτόνομη κατάδυση και την ιστιοπλοοία ... όλη η οικογένεια έχει σχέση με την θάλασσα.

Τώρα με τα πιτσιρίκια και ειδικά με τις ιώσεις τους δεν μου μένει χρόνος παρα μόνο ν'ασχοληθώ με αυτά. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναρχίσω μαζι με τον άντρα μου να κάνουμε αυτά που θέλουμε....

Ο λιγοστός χρόνος που μας μένει όταν δεν είναι άρρωστα τα παιδάκια μας είναι να τους πάμε ή σινεμά ή θέατρο ή κάπου όμορφα για να παίξουμε καλά δεν μιλάμε για καθημερινή γιατί και να θέλουμε να βγούμε μόνοι μας είναι απίθανο αφού δεν υπάρχει βοήθεια....

Ελπίζω να μπορέσουμε όπως όλοι σας άλλωστε να καταφέρουμε κάποια στιγμή να κάνουμε αυτά που αγαπούμε γιατί είναι ωραίο και το παιδί σου να σε βλέπει ότι είσαι αυτόνομος και έχεις ενδιαφέροντα...

.png.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 410
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!

κι εγω με τη σειρα μου να σας πω πως ειμαι κομμωτρια και ασχολουμαι με τις ασφαλειες σε μια μεγαλη εταιρεια!

χομπι μου ειναι το μπασκετ αλλα δεν παιζω πια!!που χρονος...

9a7bp2.pngIm47p2.png

είμαι στον ιατρικό κλάδοςκαι έχω εταιρία μαζί με άλλη γιατρό, χόμπι μου είναι η μουσική(έχω τρελάνει την μπεμπού μου στην μουσική)έκανα και κάποια εποχη μουσική εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό πράγμα που μου λείπει πολύυυυυυυυυ τώρα :cry::cry::cry:

Δούλευα ως υπάλληλος γραφείου μέχρι πριν 3 χρόνια. Ένα δυσάρεστο γεγονός με έκανε να κλειστώ σπίτι...και να χάσω επικοινωνία με φίλες και συναδέλφους. Έτσι ασχολήθηκα με τον κήπο. Τρελαίνομαι απο χαρά όταν γίνονται οι πατάτες που φυτεύω, όταν τρώω τις φράουλες που έδωσα ζωή εγώ. Χαίρομαι με την παραγωγή δικών μου προϊόντων ακόμη και τώρα που έχω τον γιό μου, κάπου, κάπου προλαβαίνω και κάνω κάτι. Όταν αρχίσει να τρώει στέρεες τροφές και όχι κρέμες θα πάω να κάνω μαθήματα για μερικούς μήνες για τεχνιτά νύχια-μακιγιάζ-μανικιούρ-πεντικιούρ-nail design.

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους!

Είμαι η Σωτηρία, μένω Πάτρα και είμαι καθηγήτρια Αγγλικών διορισμένη στη Δευτεροβάθμια. Είμαι από τους μαζοχιστές που τους αρέσει πολύ η τάξη και κυρίως η διδασκαλία σε αυτες τις δυσκολες ηλικίες του Γυμνασίου-Λυκείου.

Παλιά έτρεχα τρελά με μαθήματα, αλλά τωρα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μπορω να έχω άδεια και να απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου. Από χομπυ διάβασμα και πολλή μουσική- πριν την εγκυμοσύνη ταξιδάκια με τη μηχανή με τον άντρα μου....άραγε θα τα συνεχίσουμε μετά ή αυτό ήταν???

Εκ πείρας, μάλλον αυτό ήταν.

Εμείς τώρα με το δεύτερο παιδί μάλλον θα χρειαδστούμε δύο αυτοκίνητα για τις διακοπές. :D

Καλώς ή κακώς δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτά γιατί δεν είμαστε ολοκληρωμένοι χωρίς να είναι δίπλα μας.

Όσο για τα hobby μου?

ασχολούμε με τη φωτογραφία (digital scrapbooking) και το video (φτιάχνω DVD και video clips).

Πρόσφατα έφτιαξα μια ιστοσελίδα (blog) για να μοιράζομαι αυτά που φτιάχνω με αυτούς που αγαπώ.

Όποιος θέλει ας μπει http://holidaydigi-scrap.blogspot.com

Θα μου άρεσε να μάθω τη γνώμη σας για αυτό. :oops

Holiday μου άρεσε πολύ η σελίδα σου και όλα αυτά που φτιάχνεις. Ασχολούμαι και εγώ ερασιτεχνικά όποτε βρω χρόνο με τις φωτογραφίες του γιου μου και τα βιντεάκια του αλλά χρησιμοποιώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που δε μου δίνει και τόσες επιλογές. Μου άρεσε πολύ η δουλειά σου και γενικά το digital scarbooking αν και ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω. Πάντως έχω ενθουσιαστεί και θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω όταν βρω χρόνο.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Γεια σας κ απο μενα

Ειμαι η Αφροδιτη και ειμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικος, τελειωσα το 2001 το ΕΜΠ. Τωρα ειμαι στο δημοσιο στον τομεα της ενέργειας.

Μου αρέσουν τα ταξιδια και τελευταια οι ξενες γλωσσες. Χαζομιλάω ισπανικά και ο επομενος στοχος είναι τα γερμανικά. Βλεπω ταινιες αν κ εχω να παω σινεμα... 8 μηνες!

Προτιμώ να με δειρεις παρα να με πας σε μπουζούκια ή σε κλαμπ, περπαταω για ωρες οταν βρω μερος που περπατιέται και πιστεύω οτι θα είχαμε καλυτερη ποιοτητα ζωης αν δεν ειχαμε τηλεόραση (σαν αυτη που έχουμε τουλάχιστον).

Δυστυχως και γω (οπως η συναδελφος Sofia στη πρώτη σελίδα) δεν εχω καθολου φαντασία :idea: κ δεν πιανουν τα χερια μου.... Μονο στο μαγειρεμα κατι λίγο...

GwASp3.png

Διαφημίσεις

Γειάς σας και από εμένα!!! Μόλις σήμερα έδωσα το πρώτο στίγμα μου στο site (αν και το παρακολουθώ εδώ και καιρό). Έχω τον Γεράσιμο 2,5 ετών και είμαι έγκυος στον 5 μήνα (κορίτσι).

Σπούδασα ναυτιλιακά αλλά τελικά δούλεψα στο sales support σε εταιρείες εισαγωγής χαρτιού στην Ελλάδα (χαρτί για εφημερήδες,περιοδικά,ντοσιέ κλπ.)

Εδώ και 2,5 χρόνια όμως με έχει προσλάβει ο άντρας μου στο σπίτι ως νυκοκοιρά και μαμά. Ταυτόχρονα είμαι το παιδί για όλες τις δουλειές στο φαρμακείο του άντρα μου (πολύ χαρτούρα και γραφειοκρατεία στο back stage).

Τα μόνα κοινά χόμπυ που έχουμε πιά τις καθημερινές, όταν ηρεμούμε βλέπουμε ταινίες (από internet).Διαφορετικά ασχολούμε με παζλ (έχω τρέλα) και ο άντρας μου τρέχει με καρτ!!!!!!!!

Αυτά τα ολίγα!!!

Γειά σας κι απο μένα...

Με λένε Αλεξάνδρα και κάνω ιδιαίτερα Γερμανικής Γλώσσας σε παιδάκια κι όταν με το καλό γεννήσω λέω να ψάξω και μία δουλείτσα σε φροντηστήριο για λίγες ώρες για να μου μένει και λίγος χρόνος με τον πρίγκιπά μου, που θα γεννηθεί τον Ιούνιο.

Χόμπυ; Χμμμμμμμμ...μου αρέσει πολύ να γράφω στίχους τραγουδιών (τρομάρα μου) :lol:

να σερφάρω στο Ίντερνετ, να διαβάζω και λατρεύω την θάλασσα...από σπορ τίποτε...δεν ντρέπομαι λιγάκι που δεν γυμνάζω το σώμα μου! :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ,ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΤΟΝ

''ΤΡΩΝΕ"....ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ, 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 1 ΕΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΜΆΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!! ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ INTERNET KAI ΦΥΣΙΚΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΔΟΥΛΕΙΕΣ.....

Ειμαι Μηχανικος Τηλεπι/νιων,εργαζομαι στην Panasonic,Εχω χομπι την φωτογραφια,Ηλεκτρονικους Υπολογιστες,Επεξεργασια Ηχου και Εικονας,Multimedia,Software αλλα και Hardware,Internet...and Something else!!!

Βλέπεις πολλούς έξυπνους άντρες με ηλίθιες γυναίκες, αλλά ποτέ μια έξυπνη γυναίκα με ηλίθιο άντρα.

Erica Jong,

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα. Με λένε Γιάννα είμαι 32 και μαμά του Κωνσταντίνου 3,5 χρονών. Μέχρι πριν 1 χρόνο δούλευα ως διακοσμητρια σε super market και επειδή σιγα σιγα υπήρχε έλλειψη αντικειμένου μετακόμισα στη μηχανογράφηση του καταστήματος. :!: Ναι το ξέρω άσχετο το ένα με το άλλο αλλά αφού είχα τα προσόντα και ήταν κάτι που μου άρεσε γιατί όχι;

χομπυ: παλιά ο αθλητισμός γενικά με ιδιαίτερο πάθος το volley. Προσπαθώ να μάθω ραπτομηχανή (έραψα τα σεντόνια του μικρού μου για το καινούργιο του κρεβάτι) το κέντημα (!!) και φυσικα το pc και το internet. Και η πιο ωραία και κυριότερη ασχολία μου οι διάφορες δραστηριότητες με τον Κωνσταντινάκο μου!!

Κωνσταντινος 26/08/2004.png

nininos, καλως ηρθες.

Αυτο με τη ραπτομηχανή το παλευεις απο μονη σου ή πας καπου? Με ενδιαφερει...

τί θα σε ενδιεφερε να κάνεις;; υπάρχουν σεμινάρια που μπορείς να κάνεις μέσω ίντερνετ ή να το ψάξεις μέσω του δήμου ή κάποιου συνδέσμου γυναικών

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Επαγγελματικα : γεωπόνος, Επιστήμων Τεχνολόγος Τροφίμων

Χόμπυ: να ράβω sling και γενικότερα να δείχνω σε άλλες μαμάδες για το babywearing.

επειδή δε με καλύπτει αυτό που είχα γράψει στην 3η σελίδα, το συμπληρώνω

Χόμπυ: να φτιάχνω διάφορα χειροποιητα πράγματα όπως τσάντες, πορτοφόλια με ραπτομηχανή, να φτιάχνω κοσμήματα από πηλο, και διαφορα άλλα διακοσμητικά από πηλό για το δωμάτιο της Αννας και φίλων.

Μου αρέσει επίσης να παίζω με τις φωτογραφίες (ηλεκτρονικά) και να φτιάχνω κολάζ, να σερφάρω στο ίντερνετ και σε διάφορα φόρα με μαμάδες, να πηγαίνω βόλτες με την Αννα στη θάλασσα ή σε σπίτια άλλων μαμάδων.

Μου αρέσει επίσης να διαβαζω βιβλία παιδοψυχολογίας και να προσπαθώ να είμαι πολύ καλή μαμά για την Αννα μου.

αυτάααααααα

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Ξεκίνησα με τη ραπτομηχανή της πεθεράς μου και προσπαθώ μόνη μου. Με ενδιαφέρουν για αρχή τα λευκά είδη κι αργότερα ισως κάτι πιο περίπλοκο. Εχεις κάτι υποψιν σου να μου προτείνεις;

Κωνσταντινος 26/08/2004.png

εχουμε μια ραπτομηχανή που κάθεται... Για αρχη θα ηθελα να μαθω τα βασικά, πχ να φτιαξω κατι που ξηλωθηκε ή να κοτυνω κανενα παντελόνι... Τωρα αν μου βγει κ το γυρισω σε haute couture :wink::wink::wink:

euapap αυτα τα μηθηματα στο internrt που έλεγες, εχεις το link? Δε μπορω να λειπω απο το σπιτι επειδη θηλαζω, οποτε μονο το ιντερνετ μας εμεινε

thanx

GwASp3.png

Γεια σας από την Λάρισα.

Με λένε Δήμητρα και είμαι καθηγήτρια Πληροφορικής (αλλά είμαι ακόμη σε άδεια ανατροφής τέκνου).

Χόμπι δεν προλαβαίνω να έχω καθώς κάνω μεταπτυχιακό στις Γραφικές Τέχνες, με πολύ κόπο -ομολογουμένως- καθώς είμαι έξω από τα νερά της ειδικότητάς μου.

Αγαπημένη μου ενασχόληση είναι να παίζω με την μικρούλα μου που μας έχει ξετρελάνει.

line_test_beg_39_time_1186113600_text_d4ef20e1f3f4e5f1dceae920ece1f220e5dfede1e9.gif

• Δημιουργία νέου...