Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδικότητα / εργασία /ασχολίες των μελών του www.parents.gr

Recommended Posts

Και με το μωρό έχασε τα συναυλιακά του φτερά!!!

Papapete αγαπούλα μου μην στεναχωριέσαι!Να γεννηθεί με το καλό ο γιόκας μας και μηχανή θα ξαναπάρουμε και σε συναυλίες θα πηγαίνουμε και για raftng θα σε πάω και όπου θες!!!Άλλα προς το παρών εχουμε άλλη πιο σημαντική και ιερή αποστολή!!! :wink:

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 410
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έτσι τα λες alienaki για να με παρηγορήσεις.... :cry::cry::cry:

xaxaxaxaxaxa :D:D:D:D:D

το ξέρω μωρό μου και έχω ήδη βρεί την μοτοσυκλέτα που παίρνει 5 άτομα και χωράει και τη βάρκα του rafting... :P

Babies, boats, bikes and the blues, the whole blues and nothing but the blues...

έτσι τα λες alienaki για να με παρηγορήσεις.... :cry::cry::cry:

xaxaxaxaxaxa :D:D:D:D:D

το ξέρω μωρό μου και έχω ήδη βρεί την μοτοσυκλέτα που παίρνει 5 άτομα και χωράει και τη βάρκα του rafting... :P

Κράνος για το μωρό βρήκες???

age.png

Επιτρεψτε μου... κρανος για το μωρο θα παρετε απο Πατρα μερια.... Αφροδιτακι ............ ελα παιδι μου !!!  :D

Ναι ναι !!!διαλέξτε να σας το στείλουμε !  :P  :lol:  :P

kidwn4.jpg

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Δωρααααααααααααααααααααα

Θανασηηηηηηηηηηηηηηη

για ελατε να παραγγειλετε κρανος για τον γιόκα σας, τον γαμπρό μου και την νύφη σας, την κοράκλα μου !!!

Γρήγοραααααααααα !!! :wink:

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις!! (στα κράνη...)

και για το καλωσόρισες βέβαια...

Μήπως να πάρω ένα κράνος και στον ανιψιό μου που δεν τα πάει καλά με τις σκάλες? Κάθε φορά που γυρνάω το κεφάλι μου , όλο ξάπλα τον βρίσκω μετά... :shock:

είναι λίγο επιρρεπής...

Babies, boats, bikes and the blues, the whole blues and nothing but the blues...

Εγώ είμαι φιλόλογος και διορίστηκα στο Δημόσιο πριν 2,5 χρόνια μέσω ΑΣΕΠ. Τώρα, βέβαια, δεν εργάζομαι, είμαι σε άδεια κύησης και περιμένουμε το μωράκι μας σε 3 εβδομάδες.. Παλιότερα έκανα ιδιαίτερα (κλασικά πράματα). Μου αρέσει το διάβασμα- κυρίως ελληνικής λογοτεχνίας- οι εκδρομές και τα ταξίδια.

.png

Γεια σας παρεα! Η δουλεια μου εχει σχεση με το εμποριο και τα σκαφη αναψυχης, πιο συγκεκριμενα ασχολουμαι με τη χαρτουρα και το κυνηγι των οφειλων! Εχω ζησει στην Αγγλια και την Κυπρο 2 και 4 χρονια αντιστοιχα, αγαπω πολυ τα ταξιδια, εκτος τα εντος Ελλαδας, εχω παει Τυνησια, Τουρκια, Ισραηλ και Αιγυπτο. Ελπιζω κι εγω πως οταν μεγαλωσει λιγο ο γιος μου, ειναι τωρα 16μηνων, θα ταξιδεψουμε και μαζι.

Για την ωρα, ξεφευγω μεσα απο τα βιβλια και τις ταινιες, και το σερφαρισμα! Αν και πιο συχνα, μολις παει 10.30-11.00 ξεφευγω στον κοσμο του Μορφεα!....

Μου αρεσει επισης πολυ η μαγειρικη και εχω σκοπο να μαθω στο γιο μου να μαγειρευει κι αυτος!

Διαφημίσεις

Tzoanoula, στείλε κανένα σκαφάκι κατά εδώ από κανέναν που δεν μπορεσε να το ξεχρεώσει.!!!!!Ασε που περιμένω τώρα και το λαχείο, οπότε θα σου πώ να μου στείλεις κανένα καλό!!!!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Γεια σας παρεα! Η δουλεια μου εχει σχεση με το εμποριο και τα σκαφη αναψυχης, πιο συγκεκριμενα ασχολουμαι με τη χαρτούρα....

Λές να σε έχει παιδέψει και ο κουμπάρος μου ? Έιχε αγοράσει απο Κέρκυρα ένα φουσκωτό μαρκας ΑΤΑΚ ...να το λέω σωστά ! Έχε έρθει με τον άντρα μου τόττε στην Κέρυρα (πριν περίπου 3 χρόνια) για να αποφασήσει ποιο θα αγοράσει ! :P

Λές να σε έχει παιδέψει και ο κουμπάρος μου ? Έιχε αγοράσει απο Κέρκυρα ένα φουσκωτό μαρκας ΑΤΑΚ ...να το λέω σωστά ! Έχε έρθει με τον άντρα μου τόττε στην Κέρυρα (πριν περίπου 3 χρόνια) για να αποφασήσει ποιο θα αγοράσει ! :P

Καλημερα και παλι!

Μπα ο κουμπαρος δεν με εχει παιδεψει καθολου, γιατι δεν εμπορευομαι σκαφη αλλα εξοπλισμο σκαφων. Σορρυ δεν το εθεσα σωστα πριν...

Παντως να ρθειτε οσοι θελετε μια βολτα απο εδω, ειμαστε εξω απο τη Μαρινα Γουβιων, κερναμε και καφεδακι!

Διαφημίσεις

και τα τελευταία μοτοσυκλέτα.

.

Καλά κάνεις...

Εγώ έτσι γνώρισα τον άντρα μου

μια μηχανή εγώ,μια αυτός και συναντήθηκαν οι δρόμοι μας

Λέμε κάποια στιγμή να πάρουμε μια εν καιρό βεβαια...

..sine qua non..

Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους!

Είμαι η Σωτηρία, μένω Πάτρα και είμαι καθηγήτρια Αγγλικών διορισμένη στη Δευτεροβάθμια. Είμαι από τους μαζοχιστές που τους αρέσει πολύ η τάξη και κυρίως η διδασκαλία σε αυτες τις δυσκολες ηλικίες του Γυμνασίου-Λυκείου.

Παλιά έτρεχα τρελά με μαθήματα, αλλά τωρα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μπορω να έχω άδεια και να απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου. Από χομπυ διάβασμα και πολλή μουσική- πριν την εγκυμοσύνη ταξιδάκια με τη μηχανή με τον άντρα μου....άραγε θα τα συνεχίσουμε μετά ή αυτό ήταν???

Σωτηρία εγω μπορώ να σου πω πως εαν θέλετε φυσικά και θα συνεχίσετε τα ταξιδάκια με την μηχανή σας !

Ισως όχι αμέσως αλλα μετα απο λίγο καιρό ειμαι σίγουρη πως αν αγαπάτε τις βόλτες και την αίσθηση απόλυτης ελευθερίας που προσφέρει ένα ταξιδάκι με μηχανή , σίγουρα θα βρίσκετε χρόνο !

Μιλάω εκ'πείρας ! Εκτός απο μεσα μεταφοράς , το δίτροχα έχουν γίνει τρόπος ζωής για εμάς πια !

α! και πολύ χαίρομαι που ακόμα μια Πατρινιά είναι μέλος αυτού του φόρουμ! :D

Έχουμε και σημείο αναφοράς μεταξύ μας .....

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1625 σε μία απο τις επόμενες συναντήσεις θα χαρούμε πολύ να σε έχουμε κοντά μας!

Περιμένουμε την συνάδερφό σου Όλγα να μαζευτεί απο τις διακοπές της... :D

Sotiria, σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντησή μας.

Λοιπόν, εγώ είμαι χημικός μηχανικός κι εργάζομαι στην αμυντική βιομηχανία (μην τρομάζετε.....!)

Από χόμπυ δεν έχουν μείνει και πολλά πια. Τρελαίνομαι για σινεμά και προσπαθώ να μη μένω πολύ πίσω παρακολουθώντας DVD (ξέρετε....μισή ταινία τη μία μέρα την άλλη μισή μετά από δύο μέρες!!!). Μου αρέσει πολύ η διακόσμηση, οι μικροκατασκευές και ο χορός με τους δύο άντρες της ζωής μου!!!

Γεια σας και παιδική χαρά σας !

Με λένε Σαχλαμπούχλα ( εμμμμ Κλεάνθη ήθελα να πω :) :) :) ) και τα χόμπι μου είναι:

Να κρύβω μαντήλια και να τα εμφανίζω μέσα σε βουλωμένες μυτούλες :), να συγκολώ όλα τα σπασμένα από τα ζογκλερικά με κρίκους και μπαλάκια, βάζα, να πηγαίνω για ψάρεμα και να πιάνω μερικές σαγιονάρες Μιτσούκο ( άντε και σε καμιά καλή μέρα καμιά πλαστική παιδική καρέκλα ) ενώ χρόνο αφιερώνω και στις μπαλονοκατασκευές.

Παλαιότερα έπαιζα στη μπάντα του δήμου Πατρέων, ενώ σχεδόν όλα τα χρόνια της ζωής μου έχω παρακολουθήσει ή συμμετάσχει στο Πατρινό Καρναβάλι!

Μιας και από πιτσιρίκι μ' έντυναν κλόουν,τους αγάπησα, κι εδώ και κάποια χρόνια εργάζομαι - λειτουργώ σαν European Auguste κλόουν.

Η συναναστροφή με παιδιά όλων των ηλικιών είναι κάτι που το αγαπώ ιδιαίτερα και μου δίνει δύναμη και γνώση.Αυτά τα τριβολάκια τα ξέρουν όοοοοοοοολα. :)

Τυπικά, εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρώ και τη φοιτητική ιδιότητα αλλά, μάλλον, θα καθυστερήσω κι άλλο να τελειώσω τη σχολή μου.Όλα μαζί δε γίνονται. :)

Αυτάααααααααααα...

Χαιρετισμούς από την καρναβαλοΠάτρα.

Γεια σας από την Θεσσαλονίκη.

Λεγομαι Εύη έχω τρία παιδάκια περιμένω και το τέταρτο. Είμα γραφίστρια και εργάζομαι ως καθηγήτρια σε ιδιωτική σχολή.

Ο άντρας μου είναι εργοθεραπευτής και ασχολείται με παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Χαίρομαι που θα τα λέμε από δώ και πέρα!

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

Καλημέρα!

Επαγγελματικά: Γενικός - Οικογενειακός γιατρός _ Ομοιοπαθητικός. Από τότε που γεννήθηκε η μικρούλα μου δεν δουλεύω-κάποια στιγμή θα βάλω πλώρη για ελεύθερο επάγγελμα (μέχρι πριν ένα χρόνο έκανα ειδικότητα).

Χρόνος για χόμπι δεν υπάρχει-με ξεκουράζει όμως να ασχολούμαι με τα φυτά μου, να ψάχνω στο Internet για διάφορα πράγματα κυρίως σχετικά με τη δουλειά μου και να διαβάζω βιβλία....

.png

[εδωσα εξετασεις και μπηκα στην εθνικη τραπεζα οπου δουλευω 2,5 χρονια τωρα.Μια χαρα ειμαι δε λεω, κι εγω αδειουλα εχω απο το Φεβρουαριο 2007 που γεννησα ως τον Μαιο του 2008!

Στην Εθνικη Τραπεζα της Δραμας διοριστηκες?

Η ερωτηση απευθυνεται στη rena

• Δημιουργία νέου...