Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδικότητα / εργασία /ασχολίες των μελών του www.parents.gr

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 410
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λουκά καλώς ήρθες και εδω ....

άντε πολύ άργησες .....ενας δικηγόρος μας έλειπε να μπεί μια τάξη!!! :D

Να χαίρεσαι τον Κωστή σου!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

γεια,

ζω στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη,

και ειμαι δικηγόρος.

είμαι χωρισμένος και έχω έναν γιο, τον Κώστα.

μου αρέσει η καλή rock μουσική, ο αθλητισμός και τα extreme sports.

παλαιά έπαιζα volley ball και έκανα στίβο.

τώρα είμαι διαιτητής volley ball και κριτής στίβου.

μου αρέσει η παρέα σας γιατί είναι υγιής και συζητάτε θέματα που εγώ δεν είχα την τύχη να συζητήσω όταν και όπως έπρεπε.

ελπίζω και η συμμετόχή μου να είναι εποικοδομητική.

τα λεμε

923el92ebczg1.gif

Διαφημίσεις

Καλοσώρισες Λουκά! Να χαίρεσαι το γιόκα σου!

Κι επειδή αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ζούμε στην ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ πόλη της Ελλάδας...

Καλωσόρισες Λουκά!

Stellaki, όντως, οι θεσσαλονικείς, μένετε στην πιο όμορφη πόλη της Έλλάδος... Και μένα η Θεσ/νίκη είναι η αγαπημένη μου πόλη. Ευχαρίστως θα έφευγα από το Βόλο και θα πήγαινα εκεί.

sL7ap2.png

Καλώς ήρθες Λουκά στην παρέα μας!!

Λία τι είναι αυτά που λες? Ζεις και συ σε μία από τις πιο προνομιουχες πόλεις της Ελλάδος! Μέσα στη θάλασσα, κάτω από το πανέμορφο Πήλιο και με τα πιο γνωστά τσιπουράδικα ........

Ναι, πέρα από τα τσιπουράδικα για έξοδο δεν έχει και τίποτα.... Νέκρα.... Και γενικώς, η αγορά δεν έχει τίποτα.... Το ξέρεις ότι πολλοί Βολιώτες πηγαίνουν και ψωνίζουν στη Λάρισα;

Όσο για το Πήλιο δεν το συζηταω... είναι όντως φοβερό.... !!!! Όσοι δεν έχετε πάει το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Ο Βόλος είναι μια καλή πόλη για.... διακοπές.!!! :):):)

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και αγόρια!

Με λένε Νατάσα είμαι 35 ετών και έχω ένα γιο 2 ετών.

Μου αρέσει πολύ η μουσική (τρελαίνομαι για τα 80's και την καλή κλασική μουσική rock των 70's).

Η μεγάλη μου ψύχωση ήταν ο Sting (POLICE) μέχρι που ήρθε ο γιος μου (Σταύρος). Τρελαίνομαι για ταξίδια και συναυλίες (συγκεκριμένα εκστασιάζομαι στις συναυλίες, έχω ταξιδέψει 3 φορές στην Αγγλία μόνο για συναυλία :D ). Ανυπομονώ να μεγαλώσει ο γιος μου και να τον πάρω ταξίδια να του δείξω απίστευτα πράγματα (λεφτά να έχουμε μόνο....).

Πρέπει όμως να παραδεχθώ τον αντρούλη μου που με ανέχεται με όλες τις τρελές ιδέες που του τσαμπουνάω ανά διαστήματα.... Μπορούμε όμως να ζήσουμε χωρίς λίγη τρέλα? :D:D

Καλέ ξέχασα να αναφέρω ότι σπούδασα Τουριστικές επιχειρήσεις (ΤΕΙ Αιγάλεω) και τώρα εργάζομαι σε μία εταιρία που έχει ώς αντικείμενο τον καφέ και το τσάι και πελάτες ξενοδοχεία! Εχουμε έκθεση (ΧΕΝΙΑ) αυτό το Σ/Κ και πήζουμε λίγο....

Φιλιά,

Νατάσα

• 2 εβδομάδες μετά...

Να`μαι κι εγώ!!Εμένα μ`αρέσει...μωρέ να δεις τι μ`αρέσει..μ`αρέσει η μουσική κ ο χορός.Θέλω κάποια στιγμή να μάθω ανατολίτικο χορό κ χιπ-χοπ κ ράπ.Επίσης ξετρελαίνομαι για ταξίδια και καφέ με φίλους.Διαβάζω πολύ λογοτεχνία :shock: και ποίηση και γράφω επίσης.Τα των δικαιωμάτων των ανθρώπων μ`ενδιαφέρουν πολύ κ ακόμη τα ψυχολογικά,ιατρικά και μεταφυσικά θέματα.Μ`αρέσει να κάνω παρέα με θετικούς και ισσοροπημένους ανθρώπους,με αρχές και που να είναι της άποψης ότι για να κρατήσει οποιαδήποτε σχέση χρειάζεται διαρκής αγώνας.Και τελικά,γενικώς.....μ`αρέσει η ζωή!!!!!La vie est belle.

la vie est belle

• 2 εβδομάδες μετά...
γεια,

ζω στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη,

και ειμαι δικηγόρος.

είμαι χωρισμένος και έχω έναν γιο, τον Κώστα.

μου αρέσει η καλή rock μουσική, ο αθλητισμός και τα extreme sports.

παλαιά έπαιζα volley ball και έκανα στίβο.

τώρα είμαι διαιτητής volley ball και κριτής στίβου.

μου αρέσει η παρέα σας γιατί είναι υγιής και συζητάτε θέματα που εγώ δεν είχα την τύχη να συζητήσω όταν και όπως έπρεπε.

ελπίζω και η συμμετόχή μου να είναι εποικοδομητική.

τα λεμε

Δικηγορος?ωχ αμαν... εναν δικηγορο ψαχνει κι η γυναικα μου για το διαζυγιο.....φυγε... φυγε...φυγε :wink:

Μην προσπαθεις να μαθεις ενα γουρουνι να τραγουδαει........χανεις τον καιρο σου,ενοχλεις και το γουρουνι.

Εγω.

Γεια σας κορίτσια και αγόρια!

Με λένε Νατάσα είμαι 35 ετών και έχω ένα γιο 2 ετών.

Μου αρέσει πολύ η μουσική (τρελαίνομαι για τα 80's και την καλή κλασική μουσική rock των 70's).

Η μεγάλη μου ψύχωση ήταν ο Sting (POLICE) μέχρι που ήρθε ο γιος μου (Σταύρος). Τρελαίνομαι για ταξίδια και συναυλίες (συγκεκριμένα εκστασιάζομαι στις συναυλίες, έχω ταξιδέψει 3 φορές στην Αγγλία μόνο για συναυλία :D ). Ανυπομονώ να μεγαλώσει ο γιος μου και να τον πάρω ταξίδια να του δείξω απίστευτα πράγματα (λεφτά να έχουμε μόνο....).

Πρέπει όμως να παραδεχθώ τον αντρούλη μου που με ανέχεται με όλες τις τρελές ιδέες που του τσαμπουνάω ανά διαστήματα.... Μπορούμε όμως να ζήσουμε χωρίς λίγη τρέλα? :D:D

Καλέ ξέχασα να αναφέρω ότι σπούδασα Τουριστικές επιχειρήσεις (ΤΕΙ Αιγάλεω) και τώρα εργάζομαι σε μία εταιρία που έχει ώς αντικείμενο τον καφέ και το τσάι και πελάτες ξενοδοχεία! Εχουμε έκθεση (ΧΕΝΙΑ) αυτό το Σ/Κ και πήζουμε λίγο....

Φιλιά,

Νατάσα

Νατασα μια απ'τα ιδια κι εγω οσο αναφορα τις μουσικες και τις συναυλιες ...μονο κανουμε τα ιδια ονειρα και δεν σκεφτηκαμε οταν μεγαλωσουν ο Σταυρος κι δημητρα δεν θα τους παιρνουμε εμεις μαζι μας....θα παρακαλαμε εμεις να μας παρουνε μαζι τους για να μας δειξουν αυτοι απιστευτα πραγματα. :lol::lol:

Μην προσπαθεις να μαθεις ενα γουρουνι να τραγουδαει........χανεις τον καιρο σου,ενοχλεις και το γουρουνι.

Εγω.

Καλωσήρθες συμπατριώτη αν και γω δυστυχώς την έχω αποχωριστεί την ομορφότερη πόλη της Ελλάδος ελπίζω όχι για πάντα !!!

Γιατι ρε Ελενα αποχωριστηκες την θεσσαλονικη?σιγα το πραγμα ενα τσιγαρο δρομος ειναι......τι πεθυμισες απο την πολη μας? τσουρεκακι απο τον..........?(τσιμισκη κι αριστοτελους γωνια?ξερεις εσυ μην κανουμε και διαφημηση τζαμπα) να σου στειλουμε καλε.

Εγω.

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες Λουκά!Θεσσαλονίκη...αχ τί μου θυμίζεις τώρα!Έζησα κι εκεί.Μάλιστα ήταν ο τόπος σύλληψης της Νάσιας μου!Τελικά η Θεσσαλονίκη εκτός από πανέμορφη πόλη,βγάζει και όμορφα κοριτσάκια! :lol::lol::lol:

Κορη της Στελλας.......βγαλ'την μπιμπιλα γρηγορα.....γρηγορα.....φτου κακα.

Εγω.

Γειά σας κι εδώ. Είμαι περιβαλλοντολόγος και δουλεύω σε ιδιωτική μελετητική εταιρεία. Θέλω πολύ να ανοίξω ένα δικό μου γραφείο αλλά φοβάμαι το ρίσκο.Έκανα αίτηση στο Ανοικτό για μεταπτυχιακά και άν κληρωθώ θα αρχίσω ξανά διάβασμα.

Σιχαίνομαι το μαγείρεμα, αλλά το κάνω αναγκαστικά

Μου αρέσει να μιλάω στο τηλέφωνο και να κάνω τις δουλειές (μου φαίνονται έτσι πιο εύκολες)

Μου αρέσει να παίζω με την κορούλα μου

ΜΟυ άρέσει να διαβάζω λογοτεχνία (άλλά το έχω αφήσει τώρα τελευταία)

Μου αρέσει η γυμναστική αλλά σπάνια κάνω. Περπατάω όμως πολύ.

Αυτά. Φιλάκια

Ωραιο βιογραφικο ρε φιλεναδα......

Εγω δεν κανω δουλειες αλλα μου αρεσει να μιλαω στο τηλεφωνο.

Κι εμενα μου αρεσει να παιζω με την κορη μου αλλα και την γυναικα μου.

Δεν μου αρεσει να διαβαζω γιατι το εκανα παλια αναγκαστικα

Δεν μου αρεσει η γυμναστικη αλλα κανω σπανια επισης.Κοιμαμαι ομως πολυ.

Βλεπεται πολλα κοινα? η μηπως ειμαι γουρουνι?

Εγω.

Είμαι καινούρια στο site και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Έχω τελειώσει το τμήμα Νηπιαγωγών, έχω μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία και διδακτορικό στη Σχολική Ψυχολογία. Για την ώρα εργάζομαι ως διοικητική υπάλληλος στο πανεπιστήμιο και ενδιαφέρομαι να διεκδικήσω ακαδημαϊκή θέση σε ΤΕΙ ή Παν/μιο. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά και ανυπομονώ σε 6μισι μήνες να αποκτήσω ένα. Χαίρομαι που σας γνωρίζω όλες.

Eleniparis σου ευχομαι ολοψυχα να αποκτησεις την θεση που ζητας.....οχι τιποτε αλλο,αυριο μεθαυριο που θα δωσει εξετασεις η Δημητρα(σε καμια 15αρια χρονια) ... να χουμε και καποιον να μας πει τα θεματα στις πανελληνιες....απο κοντα θα σε εχουμε ολοι....απο κοντα...απο κοντα.Μηπως θα'ταν καλυτερο να γινεις και κουμπαρα?

Εγω.

Εγω τωρα το ειδα αυτο το τοπικ! :o

Λοιπον,σπουδασα Δασολογια στο Αριστοτελειο Θεσ/νικης και μετα αφου παιδευτηκα λιγο με συμβασεις σε δημοσια υπηρεσια αποφασισα οτι δε θελω να γινω συμβασιουχος που διαδηλωνει για τη μονιμοποιηση του και εδωσα εξετασεις και μπηκα στην εθνικη τραπεζα οπου δουλευω 2,5 χρονια τωρα.Μια χαρα ειμαι δε λεω, κι εγω αδειουλα εχω απο το Φεβρουαριο 2007 που γεννησα ως τον Μαιο του 2008!

Απο χομπυ εκτος απο το σερφαρισμα στο internet και τις βολτες με το μπεμπουλινι μου δεν εχω και τιποτα σπουδαιο πια...Λιγο διαβασμα οταν βρισκω χρονο και κανενα καφεδακι με καμια φιλη ή με την οικογενεια!

Περιμενω το καλοκαιρακι να αρχισουμε μπανακια,γιατι εχουμε το προνομιο κι εχουμε τη θαλάσσα στα ποδια μας :lol:

Γειά σου συναδέλφισσα!

και εγώ στην Εθνική είμαι, προφανώς από τον ίδιο διαγωνισμο...και χαίρομαι που βλέπω ότι όντως όταν με το καλό έρθει και το δικό μου μωρό, θα μπορέσω να έχω την άδεια που θα του αξίζει!!!!

Γεια σε όλους!

Λοιπόν , διαπιστώνω ότι πολλοί από εμάς έχουν τρέλα με τα ταξίδια... εγώ έχω σχεδόν εξαντλήσει την Ευρώπη και ετοιμάζομαι για νέα ήπειρο (λίγο δύσκολο τώρα πια, ε? :( )

Πάντως εκτός απ'τα ταξίδια, μου αρέσει πολύ να ακούω Δεληβοριά (σαν τρελή :!: ) και φυσικά να διαβάζω για το ΕΑΠ - Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός (γιατί κάποια στιγμή πρέπει να το τελειώσω... αλλιώς με βλέπω να κρατάω εγώ της κόρης μου το βιβλίο για να μου πει το μάθημα και μετά εκείνη το δικό μου :oops: )

line_feet_beg_39_time_1185508800_text_c720b8ebe5ede120e5dfede1e9.gif

Να'μαι κ εγω!

Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζομαι σε Χρηματιστηριακό γραφείο, υπεύθυνη στον τομέα Λήψης κ Διαβίβασης Εντολών στο Χ.Α.Α, ειναι μιά δουλεια που εχει πολύ ενδιαφέρον,ένταση και πολύυυυυυυυ ανχος!, που όμως δεν θα την άλλαζα με τίποτα.Εργάζομαι απο Δευτέρα εως Παρασκεύη(9πμ-16μμ) κ ετσι εχω τα απογεύματα και τα Σαβ/κα ελέυθερα.

Απο τα αγπημένα μου χόμπυ ειναι το τέννις , σήμερα έχω καταφέρει να παίζω 2φορές την εβδομάδα!(ο Κωστάκης μου,να είναι καλά που μένει σπίτι με τον μιικρό).Μου αρέσει πολύ το δίάβασμα (ειδικά εφημερίδων-λόγο δουλειάς), και μια ακόμα πολύ πολύ πολύ αγαπημένη μου ασχολία είναι το μαγείρεμα (ειδικά ΓΛΥΚΩΝ)!

Αυτά!

ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΗ: ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΝΤΚΑ?

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ:

ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ RECEPTION ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.

ΧΟΜΠΥ: ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια χαρά!

Επαγγελματικά ασχολούμαι με τον χώρο των ναυτιλιακών, σκαφών αναψυχής κλπ. Έχω κατάστημα με αξεσουάρ για σκάφη τώρα, αλλά έχω δουλέψει και σε ενοικιάσεις και σε ναυπηγείο στο παρελθόν. Επίσης έχω κάνει γραμματέας, ασφαλιστής, σερβιτόρος, βοηθός μάγειρα, διερμηνέας και καπετάνιος (περιστασιακά) Από χόμπυ, το κυριότερο μουσική από μικρός, παλιότερα ιστιοπλοία, μέχρι που έγινε επάγγελμα, και τα τελευταία μοτοσυκλέτα. Με τις συνακόλουθες εκδρομές ,ταξίδια κλπ. Μάλιστα σαν τον χρήστη natasha κι εγώ κυνηγούσα πολύ συναυλίες τον τελευταίο καιρό (από το 2004) έχω πάει σε καμιά 25αριά. Το πρόβλημα μου ήταν πάντα ότι μένω επαρχία και ήταν δύσκολο ,αλλά με την μοτό άνοιξα τα συναυλιακά μου "φτερά"...

Αυτά...

Babies, boats, bikes and the blues, the whole blues and nothing but the blues...

• Δημιουργία νέου...