Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδικότητα / εργασία /ασχολίες των μελών του www.parents.gr

Recommended Posts

Λογοτεχνία,μουσική,βόλτες,εννίοτε και κανένα θεατράκι/σινεμαδάκι.Το βασικό μου κόλλημα όμως είναι με τις κάθε είδους εκθέσεις και τους αρχαιολογικούς χώρους.Ναι,ναι είναι και αυτό ένα χόμπυ :lol:

[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 410
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χμμμ μας αρέσει να ταξιδεύουμε, κυρίως με μοτοσικλέτα και επίσης μας αρέσει το ναυτικό camping..Τα αφήσαμε και τα δύο στην άκρη με το παιδί (και με την κρίση βεβαίως) αλλά πριν μια εβδομάδα καταφέραμε να φύγουμε 2-3 μέρες οι δυο μας μετά από πολυυυύ καιρό και ανανεωθήκαμε πραγματικά! Είναι ωραίο ένα ζευγάρι να έχει κοινά ενδιαφέροντα - αλλά όχι να κάνει τα πάντα μαζί ε! ;)

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

εχεις απολυτο δικιο μαριλου. το πολυ κολλητηλικι προκαλει φθορα.

και μεις οποτε μπορουμε , μια φορα το χρονο περιπου αφηνουμε το παιδι στη μητερα και φευγουμε οι δυο μας και ανανεονομαστε

• 4 months later...

Καλημέρα κορίτσια και απο μένα!! :P

Εχω τελειώσει γραφιστική και ασχολούμαι και με αυτο το επάγγελμα τον τελευταίο καιρό.. Τώρα όσον αφορά τα χόμπυ.. που καιρός και χρήμα για τέτοια πράγματα..

Προς το παρόν μόνο δουλειά και ετοιμασιες για το μπεμπέ μας που έρχεται το καλοκαίρι :lol::lol::lol::lol:

HEAT2MM.jpgHEATp2.png

Καλησπέρα, εγώ είμαι καθηγήτρια, 30 ετών και εργάζομαι ως διοικητική υπάλληλος σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα τα τελευταία 10 χρόνια. Μόλις πριν από 10 μέρες απέκτησα τον 2ο μπεμπάκο μου και προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου πλέον με 2 παιδιά (ο πρώτος 2.5 ετών) και προσπαθώντας να ανταπεξέλθω στο μεταπτυχιακό που κάνω. Χόμπυ για την ώρα δηλ. είναι μόνο το διάβασμα. Όταν σαραντήσω ελπίζω να βρω κάποιον να μου κρατήσει τα μικρά και να βγω και καμιά βόλτα για καφεδάκι με τον σύζυγο ή να ξεκινήσω πάλι λίγο πλέξιμο κτλ έτσι για να απασχολούμαι και με κάτι που ενδιαφέρει εμένα και όχι το σύζυγο και τα παιδιά.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα σας!Καλώς σας βρήκα μιας που είμαι νέα στην παρέα!Εγώ εργάζομαι ως λογοθεραπεύτρια στην περιοχή της Πάτρας αλλά και στα περίχωρα.Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και εργάζομαι με παιδιά και ενήλικες.Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, μπορείτε να μου στείλετε π.μ. Ευχαριστώ!

καλησπερα.με λενε μαιρη και ειμαι νεο μελος.παρακολουθω καιρο το φορουμ και μου αρεσει πολυ,ειμαι βρεφονηπιαγωγος.εχω προσεξει παιδακια ολων των ηλικιων για δεκα χρονα και αναλαμβανω παιδικα παρτυ και βαφτισεις.μου αρεσουν πολυ οι κατασκευες διαφορων ειδων.

• 2 months later...
  • 2 months later...

Χιαρετώ όλες και όλους.

Φιλόλογος καθηγητής στο επάγγελμα, στον ιδιωτικό τομέα στην Κύπρο (http://www.forum.ac.cy)

Απογεύματα κάνω άλλες 4 δουλειές + την πατρότητα:P

Καλή συνεχεια.

Θέλημα Θεού!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!νηπιαγωγός κ δεύτερο πτυχίο οικονομικά αλλα απο όταν έμεινα έγκυος αποκλειστικά νοικοκυρά κ μετα που γεννησα αποκλειστικά μανούλα ενός υπεροχου αγοριού

• 4 εβδομάδες μετά...

Ειμαι 29 ετων Δασκαλα σε Δημοσιο Σχολειο της Αττικης.Η δουλεια μου ηταν η δευτερη επιλογη μου μετα την Ψυχολογια στην οποια δεν καταφερα να περασω-ατιμη τεμπελια!

Παρολαυτα αποδεικνυεται η καλυτερη επιλογη κι απο αποψη αντικειμενου κ απο αποψη συνθηκων που ευνοουν μια γυναικα που θελει χρονο κ ψυχικα αποθεματα για να αφοσιωθει στην οικογενεια της...

Την αγαπω παρα πολυ τη δουλεια μου ,διοτι ειναι λειτουργημα μεσα απο το οποιο υπηρετεις αμεσα τον Ανθρωπο,οπως ο γιατρος κ ο ιερεας.

Παντα εχω σα σημειο αναφορας για την ηθικη της δουλειας μου τα λογια του ΚΧ ΜΥΡΗ στο εξαισιο τραγουδι του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

"Ο ΓΕΡΟ- ΔΑΣΚΑΛΟΣ"

Εγώ είμαι φιλόλογος με εξειδικεύσεις σε ειδική αγωγή και δυσλεξία, αλλά προς το παρόν άνεργη, με λίγα ιδιαίτερα μόνο, οι εποχές είναι δύσκολες, σπουδάσαμε, κάναμε όνειρα, αλλά απασχόληση μηδέν,τι να κάνεις;την υγειά μας να έχουμε και αγάπη και τα άλλα έρχονται...

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα είμαι νηπιαγωγός, αλλά δουλεύω σε εκδοτικό οίκο, συμμετέχω στην οργάνωση εξετάσεων Αγγλικών από μεγάλο φορέα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, κρατάω ένα πιτσιρικάκι, κάνω μαθήματα Αγγλικών σε φίλους και καμμιά φορά σιδερώνω για κυρίες που δεν προλαβαίνουν. Είπαμε...οι καιροί είναι δύσκολοι!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος σε αυτό το τόσο χρήσιμο forum!Με έχετε βοηθήσει πολλές φορές!Είμαι 29 χρονών,νοσηλεύτρια και εργάζομαι τα τελευταία 5 χρόνια σε ψυχιατρική κλινική στην επαρχία!Εύχομαι σε όλους υγεία,δεν υπάρχει πιο πολύτιμο αγαθό!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

• 1 month later...
  • 1 month later...

Αμαν επι τελους τα καταφερα, εχω χασει τον μπουσουλα εδω μεσα.:P

Καλημερα σε ολες και ολους.

Ειμαι ο akylas,ειμαι απο την Κυπρο, και συγκεκριμενα απο την Λεμεσο.

Ειμαι συνταξιουχος μηχανολογος, με ειδικοτητα στις Βιομηχανικες Ραπτομηχανες, και σχεδιαστης προγραμματων για μηχανες CNC.

Επισης ξεχασα να σας πω οτι ασχολουμαι και με κινουμενα σχεδια (2d-animations),

και Γραφικα, ερασιτεχνικα ομως, ετσι για να περνα η ωρα.

Αν καποιος η καποια θελει την βοηθεια μου σε ολα τα θεματα, και ισως και σε πολλα αλλα,

ειμαι στην διαθεση σας.:)

sewingmachineani.gif

sewingmachine1ani.gif

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 4 εβδομάδες μετά...

Είμαι στο 2ο έτος Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης αλλά δουλεύω κάθε Μάιο και Δεκέμβρη ως συντονήστρια σε εξετάσεις αγγλικών και ως εθελόντρια ομαδάρχισσα σε κατασκήνωση τα καλοκαίρια.

Και όταν θα `ρθουν οι καιροί που θα `χει σβήσει το κερί

στην καταιγίδα..Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα..

• Δημιουργία νέου...