Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειδικότητα / εργασία /ασχολίες των μελών του www.parents.gr

Recommended Posts

επάγγελμα : "ιδιωτική Υπάλληλος" σε οικογενειακή επιχειρήση αντικείμενο επισκευές πετρελαιοκίνητων οχημάτων -επιβατικό, ταξί, λεωφορείο, φορτηγο, χωματουργικό μηχάνημα, σκάφος-.

ΧΟΜΠΙ : ΔΙΑΙΤΕΣ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό --ΧΩΡΊΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΑ- :lol::lol::lol:

.png.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 410
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι μηχανικός τηλεπικοινωνιών αλλά τώρα παραιτήθηκα και θα δώ με τι θα ασχοληθώ όταν μεγαλώσει κάπως το μωράκι μου.. Ο χώρος των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα "μυρίζει.." Λέω να αλλάξω χώρο χεχε!

Τώρα απο χόμπι κατα καιρούς καταπιάνομαι με διάφορα πράγματα αλλα λόγω χαρακτήρα βαριεμαι εύκολα..

Internet, διαβασμα (Λογοτεχνία, επιστημη, ιστορια), μπιλιαρδο.. είναι τα σταθερά μου..

Περιμένω τώρα να ανακαλύψω νέα χόμπις με το αγοράκι μου!!!

wQuw.jpg.png

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι κομμώτρια αν και δεν δουλευω από όταν έμεινα έγκυος γιατί πριν το μάθω ζήτησα να παραιτηθώ και ποιος θα με έπαιρνε όσο είμουν kinder-έκπληξη. Έχω παρακολουθήσει και μαθήματα Η/Υ και σε κανα 4μηνο θα ψάξω για καμιά δουλειά γραφείου

Όσο για χόμπι τον τελευταίο καιρό άλλαγμα πάνας τάισμα νανούρισμα - τα γνωστά- αλλά και ταξίδια με μηχανή, μαγειρική, ιντερνοπαιχνίδια, ιντερνετ ,,,

Α!!!! και παιχνίδι με την κουνελίνα μου. Τούτα!!!!!!!!

Σπουδασα συντηρηση εργων τεχνης,ειπα οχι στο δημοσιο τελικα και εργαζομαι ως barista στην εταιρια platis.

Το τελευταιο μου χομπυ ειναι η παρασκευη καπουτσινο και η τεχνη latte art!

Θελω να γραφτω στα σεμιναρια του ez art studio.

Παλαιοτερα ημουν πιο δημιουργικη,τωρα λογω περιορισμενου χρονου δεν κανω τιποτα πια για αυτο και θα ηθελα να ξανα μπω στη φαση αυτη...

Διαφημίσεις

το χομπυ μου ειναι λιγο ασυνηθιστο για γυναικα.

μου αρεσει πολυ το ψαρεμα.αλλα μονο απο το σκαφος.δεν παω για ψαροτουφεκο γιατι δεν θελω να αποφασισω εγω το ποτε θα σκοτωσω το ψαρι,προτιμω να το αποφασισει μονο του και να πιαστει στη μπετονια μου!!! :lol::lol::lol:

ξεκινησα με τον παππου μου, απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο νερο.

ειμαι και τυχερη γιατι το ιδιο χομπυ εχει και ο αντρας μου.οποτε δεν "τραβαει"κανενας μας τον αλλον με το ζορι.μπορω να πω οτι απο τοτε που πηραμε δικο μας σκαφος(ενα μικρο για βολτες και ψαρεμα)δεν ξανα πηγαμε σε παραλια για μπανιο.τα απογευματα παμε για ψαρεμα και αν εχει πολυ ζεστη και δεν "τσιμπαει"ριχνουμε και καμια βουτια.

το καλο ειναι οτι κολλησαμε το μικροβιο και στις παρεες μας και ερχονται πλεον ολοι μαζι μας τηροντας αυστηρα σειρα προτερεοτητας γιατι 4 μονο χωραμε να ψαρεψουμε αλλιως ψαρευουμε ο ενας τον αλλον!!! :lol::lol::lol:

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Eγω ειμαι μουσικος παιζω κρουστα ντραμς τουμπερλεκι απο ολα δηλαδη και αρμονιο θα εδινα στο ωδειο εξετασεις το καλοκαιρι αλλα δεν προλαβα λογο της εγκυμοσυνης αλλα δεν πειραζει ας ειναι καλα το μωρακι μου!

line_line_typew1_beg_d_typew7_time_1190520000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

dev364pp___.png

uiphp3.png

το χομπυ μου ειναι λιγο ασυνηθιστο για γυναικα.

μου αρεσει πολυ το ψαρεμα.αλλα μονο απο το σκαφος.δεν παω για ψαροτουφεκο γιατι δεν θελω να αποφασισω εγω το ποτε θα σκοτωσω το ψαρι,προτιμω να το αποφασισει μονο του και να πιαστει στη μπετονια μου!!! :lol::lol::lol:

ξεκινησα με τον παππου μου, απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο νερο.

ειμαι και τυχερη γιατι το ιδιο χομπυ εχει και ο αντρας μου.οποτε δεν "τραβαει"κανενας μας τον αλλον με το ζορι.μπορω να πω οτι απο τοτε που πηραμε δικο μας σκαφος(ενα μικρο για βολτες και ψαρεμα)δεν ξανα πηγαμε σε παραλια για μπανιο.τα απογευματα παμε για ψαρεμα και αν εχει πολυ ζεστη και δεν "τσιμπαει"ριχνουμε και καμια βουτια.

το καλο ειναι οτι κολλησαμε το μικροβιο και στις παρεες μας και ερχονται πλεον ολοι μαζι μας τηροντας αυστηρα σειρα προτερεοτητας γιατι 4 μονο χωραμε να ψαρεψουμε αλλιως ψαρευουμε ο ενας τον αλλον!!! :lol::lol::lol:

Και εμενα μου αρεσει πολυ το ψαρεμα!Καθετη κυριως κανουμε με τον αντρα μου!Αλλα και απεξω πεταχταρι...κυριως τα καλοκαιρια.Μια φορα στη Λευκαδα, ψαρευαμε με ποδηλατο θαλασσης :!: γιατι δεν ειχε βαρκακι να νοικιασουμε ... δεν ειχαμε παει πολυ μακρια...και επιασα 4-5 λιθρινια του κιλου!Ο καημενος ο αντρας μου δεν επιασε τπτ γιατι μου ξεαγκιστρωνε τα ψαρια που κοντευανε να μας φανε .... :D:D:D

Ωραιες στιγμες!

Διαφημίσεις

Επαγγελμα:Καθηγητρια σε Γυμνασιο.Αποφοιτη Ανωτατης Σχολης Καλων Τεχνων Ιταλιας με ειδικοτητα στη ζωγραφικη και διδασκω το μαθημα των εικαστικων στο σχολειο.

Χομπι:Τωρα πια που χρονος για χομπι ρε παιδακια!Ολο με τον Γιωργο ασχολουμαι που ειναι 14 μηνων.Σινεμα μου αρεσει να πηγαινω,τενις παιζω οποτε μου δινεται η ευκαιρια(και προς Θεου,μην με περασετε για ψωνιο,καμια μα καμια σχεση!Και να ζωγραφισω δεν προλαβαινω,γιατι για μενα δεν ειναι χομπι η ζωγραφικη.Και τι αλλο?Κανενα ταξιδακι με την πρωτη ευκαιρια. Κ.λ.π κ.λ.π

0b50f73f94.png

af879bb122.png

• 1 month later...

είμαι αρχιτέκτων και δουλεύω σε μελετητική εταιρεία, όσο για χόμπυ μάλλλον έχουμε κάνει τη δουλειά χόμπυ, τρέχουμε σε διαλέξεις-συνέδρια-εκθέσεις, βέβαια όσο περνάνε τα χρόνια όλα τα παραπάνω αραιώνουν σημαντικά και κερδίζει ο ύπνος, η ξεκούραση άντε και το διάβασμα!

1FdQp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων και δουλευω σε μια εταιρεια μαρκετινγκ... Τωρα αν μεινω εγγυος δεν ξερω με το μωρακι τι εξελιξη θα εχω, γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω καπως ατσουμπαλο ωραριο και δεν θα μπορουσα να τα συνδυασω...

Εγω παιδια ειμαι λογιστρια .Δουλευω σε εταιρεια με ωραριο 8-4

Οσο για χομπι ... δυσκολο πραγμα με τρια παιδια ....

Μου αρεσει ομως ο χορος και μπασκετ που παιζω με τα παιδια μου

οταν μας δινεται η ευκαιρια κυριως το καλοκαιρι .

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Το επαγγελμα μου ειναι γραφιστρια και εργαζομαι σε εκδοτικη εταιρεια και συγκεκριμενα σε περιοδικο. Τη λατρευω τη δουλεια μου και πολλες φορες ασχολουμαι και με αυτο στο σπιτι, κυριως με την επεξεργασια φωτογραφιων. Βεβαια ολα αυτα πριν γινω μαμα. Τωρα χομπυ μυ και προτεραιοτητα μου ειναι το μικρο μου τσουβαλακι.

as1cCEVB0361210MzA1OTAzZHwwMDA5MTRkfG15IGJhYnkgbWFrZXMgbWUgdmVyeSBoYXBweQ.gif

Ειμαι βιολογος και το βασικο χομπυ μου ειναι γελωτοποιος της πριγκιπισσας Μαριζας!!!! :lol::lol:

Μου αρεσει η ζωγραφικη και παρακολουθω μαθηματα :!:

Γεια σου συνάδελφε :)

Από χόμπυ...ο υπολογιστής μας, το διάβασμα και η χειροτεχνιες.

cIWNp3.png

Είμαι από αυτές τις "κακομοίρες" τις αδιόριστες φιλολόγους, που τρομάζουν να τελειώσουν το μεταπτυχιακό με τη κοιλιά στο στόμα, τρέχουν σε ΑΣΕΠ με θήλαστρα, γυρνάνε από φροντιστήριο σε σπίτια και πάει λέγοντας... :?

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Είμαι από αυτές τις "κακομοίρες" τις αδιόριστες φιλολόγους, που τρομάζουν να τελειώσουν το μεταπτυχιακό με τη κοιλιά στο στόμα, τρέχουν σε ΑΣΕΠ με θήλαστρα, γυρνάνε από φροντιστήριο σε σπίτια και πάει λέγοντας... :?

Ας μην το σχολιάσω :roll: ... Ομοιοπαθούσα αλλά άλλη ειδικότητα... Νοσηλεύτρια, γαρ... Εργάζομαι σε μια εταιρεία με ιατρικό εξοπλισμό, τρέχω στις προκηρύξεις και ακόμη περιμένω... :mad: Από χόμπυ, δεν προλαβαίνω πολλά αλλά όταν πιαστώ... Ζαχαροπλαστική, ψάρεμα (ξέρω ασυνήθιστο για γυναίκα αλλά απ'ότι πήρε το μάτι μου δεν είμαι η μόνη ) :wink: και ταξιδάκια όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Με τον ερχομό της μπεμπούλας μας το μόνο χόμπυ μας είναι Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό :D:D:D .

0kEJp3.pngCsbXp3.png

• 1 month later...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΟΜΠΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΩ ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,ΓΡΑΦΩ ΠΟΙΗΜΑΤΑ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΥΣ,ΔΙΑΔΑΖΩ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΙΑ.ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Μ"ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΙΑΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ. ΟΠΩΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΕΡΙΑ.Μ'ΡΕΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

ioanna2006

Natexo΄ανήκουμε στο ίδιο κλαμπ. Εγώ είμαι μαία και όπως λες και εσύ τρέχω για διορισμό.Ετοιμάζω και τον γάμο μου , τρέχω και σε σεμινάρια μπας και μαζέψουμε κανένα μόριο, γενικώς τρέξιμο. Από χόμπυ όχι σπουδαία πράγματα, μόνο πλέξιμο καμια φορά που είναι και χαλαρωτικό και επίσης καλλιτεχνικές ανησυχίες , για παράδειγμα με την αδερφή μου ζωγραφίσαμε το δωμάτιο του ανηψιού μου ( σχεδόν 3 χρονων) και επίσης είχαμε κάνει τα προσκλητήρια και τισ μπουμπουνιέρες΄στη βαφτισή του.

Αυτά γενικά.

Kch2.jpgSOofp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ειμαι 31 χρονων, γιατρος (Πανεπ. Αθηνων), ειδικευομενη στην Ακτινολογια.

Αυτη την εποχη κανω το διδακτορικο μου.

Χομπι μου ειναι ο χορος (ειδικα μαζι με την κορη μου!), η μαγειρικη και το Parents.

Γεννηθηκα/μεγαλωσα στην Αθηνα, αλλα ο ερωτας με εφερε στην Πατρα.

Φιλια σε ολους! :D

Παιδιά μας είναι τα παιδιά όλου του κόσμου.

• 2 εβδομάδες μετά...

Ειμαι αιωνια φοιτητρια Νομικης,ολο λεω οτι θα τελειωσω,δουλεψα ενα φεγγαρι στην τηλεοραση,μετα στην επιχειρηση του αντρα μου και τωρα καθομαι στο σπιτι με τις κορες μου μεχρι φυσικα νεωτερας.(διαβαζω και λιγο για τη σχολη).Απο χομπι pazzle,ρακετες και τωρα το parents

.pngHgxdp3.png

• Δημιουργία νέου...