Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδίατρος Λύνα Αλίρα;

νελλίτσα

Recommended Posts

κορίτσια μου είπαν για την ΑΛϊνα Λύρα, παιδίατρο στον πειραιά ότι είναι καλή και υπέρμαχος του θηλασμού. την ξέρετε, μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες;

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Διαφημίσεις

ναι την ξερω ειναι η παιδιατρος μας και οντως ειναι πολυ υπερ του θηλασμου!!!και οχι μονο..ειναι παντα γλυκεια συνεπης και ευγενικη και πανω απ ολα παντα διαθεσιμη.οτι αλλο θες να μαθεις ρωτα με να σου πω.εγω παντως την προτεινω ανεπιφιλακτα!!

σε ευχαριστώ πολύ. να σε ρωτησώ: γενικά σου εξηγεί ότι αφορά το παιδί (τι την προβληματίζει, πως να προχωρήσεις παρακάτω για κάποιο θέμα, τι επιλογές έχεις γιοα μια απόφαση κτλ), είναι υπομονετική και κυρίως, έχει γνώσεις γύρω από το θηλασμό; σορυ αν σα επρηξα...

vyLxp3.pngG7Azp3.png

δε με επριξες καθολου κοπελα μου!;)λοιπον ειναι πολυ υπομονετικη οσες ερωτησεις και να της κανεις ακομα και "χαζες" ερωτησεις σου απανταει παντα και με χαμογελο.αγαπαει τα παιδια πολυ!!τωρα οσο αφορα το θηλασμο ναι τον υποστηριζει και οσες φορες την εχω ρωτησει κατι πανω σ αυτο μου ελεισε ολες τις αποριες.οτι αλλο θες να ρωτησεις στη διαθεση σου!;)

• 2 εβδομάδες μετά...

Είναι μία παιδίατρος εξαιρετικά καλή. Εμένα μου την σύστησαν όταν η κορούλα μας ήταν 5 μηνών. Σήμερα είμαστε 28 μηνών και η Αλίνα είναι πάνταχού παρούσα. Είναι πάνω απ' όλα 'Ανθρωπος! Είναι διαθέσιμη, ευγενική, υπομονετική, επεξηγηματική και το κυριότερο είναι ότι αγαπάει τα παιδιά αλλά κι εκείνα το ίδιο. Εμάς η μικρή δεν έχει κλάψει ποτέ σε εμβόλιο στα χέρια της, αλλά δεν έχει τύχει ν'ακούσω παιδάκι να κλαίει μαζί της (εκτός από όταν είμαστε άρρωστες βέβαια). Πάντως την συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί σου δίνει μια άνεση και εμπνέει μια οικειότητα με τους γονείς και το παιδί. Δεν θα σας αφήσει ποτέ ακάλυπτους!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

κορίτσια αν και καθυστερημένα (είχαμε διάφορα θέματα με το μωρό), σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. θα την επισκεφτώ σύντομα (ελπίζω) και θα πω εντυπώσεις!

vyLxp3.pngG7Azp3.png

• 3 months later...

Κοριτσια καλησπερα!!! Μπορειτε σας παρακαλω να μου στειλετε τα στοιχεια της? Ψαχνω στον τηλεφωνικο καταλογο αλλα δεν τα βρισκω. Επισης η γιατρος επισκεπτεται και στο σπιτι οταν ενα μωρακι ειναι πολυ μικρουλι?

Ευχαριστω πολυ!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγω την γνωριζω επειδη ημουν νοσηλευτρια σε ιδιωτικο νοσοκομειο οπου εργαζοταν.

Ειναι πολυ καλη ιατρος,ασχολειται με τα παιδια,και πολυ καλη στην επικοινωνια.

Ειχαμε πολυ καλη συνεργασια.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Ηταν παιδιατρος μας απο την γεννηση μας( τ γιου μ) δεν ειναι πλεον διοτι μετακομησαμε στο νησι...ενα θα πω μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι γιατροι σαν την Αλινα..πανω απ'ολα ανθρωπος και αντιμετοπιζει το παιδι σαν να ειναι δικος της...Μας λειπεις Αλινα να'σαι καλα και ευχαριστουμε!!!

a4C0p2.png

• 5 months later...
Μήπως ξέρετε αν είναι ομοιοπαθητικός;

Από όσο γνωρίζω δεν είναι.

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...