Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΕΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΞΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 24/9 ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ.ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ.Α.

ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΟΙΧΤΑ" ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

litga εγώ προτείνω να καλέσεις το συντομότερο το γιατρό σου να ρωτήσεις σε πόσο καιρό μπορείς. Εγώ μετά την πρώτη αποβολή επειδή μάλλον έγινε νωρίς (6 βδομάδες) μπορούσα σε ένα μήνα, ενώ μετά την δεύτερη πρέπει να περιμένω 3 με 4.

Όσο για τα δημόσια ιατρία στα απογευματινά ιατρία από ότι έχω μάθει από γυναίκες που έχουν πάει διαλέγεις εσύ γιατρό και αν θυμάμαι καλά από τότε που ψηφίστικε το αντίστοιχο νομοσχέδιο είναι μόνο οι μεγαλογιατροί και ποτέ οι ειδικευόμενοι το απόγευμα.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Καλή μου ειλικρινά λυπάμαι γι΄αυτό που σου συνέβη, μπορώ να καταλάβω απόλυτα την ψυχολογία σου. Θέλω να πιστεύω όμως ότι όλα θα περάσουν.

Όσον αφορά τώρα το αν μπορείς να προσπαθήσεις από τώρα, θα σου πω αυτό που μου είπε ο δικός μου ο γιατρός μετά την απόξεση. Πρώτ' απ' όλα μου έγραψε αντισυλληπτικά για τον πρώτο μήνα (μου έχουν μείνει ακόμα 8 χάπια - ναι... τα μετράω) για να καθαρίσει το σύστημά μου είπε. Ζήτησε πλήρη αποχή τον πρώτο μήνα για να αποφύγω οποιοδήποτε τραυματισμό, ερεθισμό κλπ. Στον επόμενο (δεύτερο κύκλο) μου εξήγησε να παίρνω προφυλάξεις, ούτως ώστε να περάσει και ένας ολοκληρωμένος κύκλος. Μόλις περάσουν οι δύο αυτοί μήνες μπορούμε να ξεκινήσουμε πάλι να προσπαθούμε.

Αυτά είπε σ' εμένα ο γιατρός. Εσύ βέβαια αντιμετωπίζεις διαφορετική περίπτωση, οπότε δεν ξέρω αν σε βοήθησα. Μόνο την απόξεση έχουμε κοινή.

EixMp3.png

http://www.nikoloudakis.gr/forum/viewforum.php?f=2

Το ξερω αυτο το site και ζητησα απο τον συγκεκριμενο γιατρο την γνωμη του για την δικη μου περιπτωση. Παρολο που ηταν η πρωτη παλλινδρομη (και ελπιζω να μην υπαρχει αλλη) που απαντησε οτι πρεπει να κανω τον ελεγχο των καθ εξιν αποβολων. Και οταν του ειπα οτι ηταν μονο μια η αποβολη δεν μου ξαναπαντησε.

Γενικα δεν μου εκανε καλη εντυπωση. Με προβληματιζει το γεγονος οτι πολλες φορες συστηνει φαρμακα σε γυναικες που δεν ξερει το ιστορικο τους. Εγω ας πουμε εχω αλλεργια σε καποια φαρμακα και σε καποιους συνδιασμους ουσιων. Το καλο ειναι οτι εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου ο οποιος με προσγειωσε λιγο ανωμαλα βεβαια αλλα το εκτιμω. Την Δευτερα εχω επαναληπτικο ελεγχο για να δουμε τι γινεται. Ελπιζω ολα να πανε καλα!!!

:wink:

[quote="litga εμενα μετα την αποξεση σε εγκυμοσυνη εβδομης εβδομαδας ο ενας γιατρος μου ειπε οτι μπορω να προσπαθεισω αμεσως και ο αλλος μετα απο τεσσερις μηνες.εμενα με συμφερε η πρωτη εκδοχη βεβαια συν οτι κι εγω ειχα ακουσει οτι συλαμβανεις πιο ευκολα πραγμα που μαλλον δεν ισχυει.γνωμη μου ειναι οτι αν νιωθεις οτι μπορεις να ερθεις σε επαφη κανε το,το σωμα σου αν δε νιωσει ετοιμο να συλλαβει δε θα το κανει οποτε μην ανησυχεις δε διατρεχεις κινδυνο,τη διαυεση σου ακολουθησε... :wink::wink:

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ...

δες αυτο... http://www.predictor.eu/gr/pregnancy/faq/index.asp

εκει που λεει ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΒΟΛΗ

υπαρχει κανονικος κυκλος μετα την αποξεση..

μπορεις να μεινεις αμεσως εγκυος.

Και εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μπορούσα να ξαναμείνω μετά από το δεύτερο κύκλο. Επειδή ο κύκλος μου είχε λίγο διαταραχτεί μετά την επέμβαση και τα χάπια που πήρα για 2 μήνες, οι πρώτες προσπάθειες τους δύο επόμενους κύκλους μου δεν είχαν αποτέλεσμα. Τελικά το τεστ ωορηξίας μας βοήθησε πάρα πολύ. Πήρα αυτό που μου συνέστησε η GEORGI το clearblue. Με την πρώτη χρήση είχαμε επιτυχία! Εύχομαι το ίδιο και σε σένα... :):):)

.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, η χρήση είναι πανεύκολη, όπως και για το τεστ εγκυμοσύνης. Μέσα στη συσκευασία θα βρεις οδηγίες που σου δείχνουν ποια μέρα του κύκλου πρέπει να το ξεκινήσεις, ανάλογα με το πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου. Το κόστος είναι λίγο τσιμπιμένο :evil: η συσκευασία κοστίζει 48 Ευρώ και έχει 7 ανταλλακτικά, δηλαδή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 7 μέρες. Πάντως κατά τη γνώμη μου αξίζει τον κόπο... Σε βοηθάει να γνωρίζεις καλύτερα ποια είναι η γόνιμή σου μέρα και να μην αγχωθείς μετρώντας μόνη σου, και ακόμα να κατευθύνεις και τον άντρα σου ώστε να μην είναι αδύναμο το σπέρμα του κατά τη γόνιμη μέρα. Βέβαια μην ξεχνάς ότι ακόμα και ακολουθώντας όλες αυτές τις συνταγές δεν εξασφαλίζεις τη σύλληψη, οπότε μην απογοητευθείς εάν δεν πετύχει με την πρώτη, όμως σίγουρα μεγαλώνεις τις πιθανότητες.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου και να θυμάσαι ότι είμαστε όλες εδώ για τον ίδιο σκοπό!!

.png

ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ: ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η' ΟΧΙ.

ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ? ΚΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Καλημέρα kiki.diso.

Ο γυναικολόγος ο δικός μου, ξεκίνησε να το ψάχνει, μετά από τρεις παλλίνδρομες κυήσεις που είχα :cry: .

Στην αρχή είχα μια παλλίνδρομη, μετά έκανα τον γιο μου και μετά άλλες δυο παλλίνδρομες. Ύστερα άρχισε να το ψάχνει και βρήκε ότι είμαι θρομβοφιλική (οριακά). Όμως θα ήθελα να είχε ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς να το ψάχνει και όχι να ταλαιπωρηθώ τόσο πολύ (κυρίως ψυχολογικά).

Τώρα ευτυχώς μετά από σχετική θεραπεία, περιμένω άλλο ένα μωράκι!!! :D

Παρόλα αυτά, όντως πολλοί γιατροί τις παλλίνδρομες κυήσεις τις θεωρούν τυχαίες...

Τί να πω? :?

Και εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι κλεινω προς το τυχαιο γεγονος κι αυτο γιατι εχω ενα παιδακι. Επισης ειμαι παχυσαρκη και ισως να εφταιξε και αυτο.

Με βαλατε στην μπριζα ομως να ψαχτω μηπως ειμαι και εγω θρομβοφολικη. Απο οτι διαβασα στο site οι περισσοτερες απο εσας αυτο ειχατε κι ας ειχατε κανει αλλα παιδια χωρις προβλημα.

Ευχαριστω για την ιδεα. Προτιμω να ξερω το λογο που ειχα 2 παλινδρομες απο το να πιστευω οτι ηταν απλα τυχαιο γεγονος! :!:

Κωνσταντινος 26/08/2004.png

Κορίτσια είμαι και εγώ καινούργια στην παρέα και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τα καλύτερα για τα οποία είμαι σίγουρη. Είχα κι εγώ παλίνδρομη τα Χριστούγεννα-μεγάλη στεναχώρια...αλλά ακολούθησα τη συμβουλή του αντρα μου πως πρέπει να χαλαρώσω και πάντα να τα βλέπω όλα θετικά. Τώρα είμαι στον 5ο μήνα έχω αγοράκι και προς το παρόν όλα πάνε καλά......Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να αποκτήσουν το μωράκι που επιθυμούν...

Φιλιά

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια απ' ότι βλέπω το club δυστυχώς μεγαλώνει. Κι εγώ είχα μια παλλίνδρομη δίδυμη κιόλας κύηση την 9η βδομάδα. Τώρα είμαι στη φάση που πέρνω αντισυλληπτικά και ο γιατρός μου, μου είπε ότι μετά την περίοδό μου μπορώ να ξανακάνω κανονικά προσπάθειες. Λέω να μην το αφήσω στην τύχη και να δοκιμάσω κι εγώ το τέστ ωορρηξίας. Απ' ότι κατάλαβα προτείνετε το clearblue? Και μια απορία... Το τεστ όλες τις γόνιμες μέρες όταν συμβαίνουν ή δείχνει πότε πλησιάζουν οι γόνιμες μέρες?

Διαφημίσεις

Γεια σου eirinik,

όταν δεις το χαμόγελο σημαίνει ότι πρέπει να έχεις επαφή εντός της ημέρας, γιατί τα σπερματοζωάρια χρειάζονται αρκετές ώρες για να φτάσουν στις σάλπιγγες, ενώ παραμένουν εκεί για 2-3 ημέρες, οπότε καλό είναι να "προλάβεις"...

.png

Ανδρο2 διάλεξα αυτό το θέμα γιατί είδα ότι το είχες ξεκινήσει εσύ. Τι κάνεις; Πως πήγε η επέμβαση; Όλα καλά; Σου το εύχομαι. Δεν σε έχω δει να γραφεις τώρα τελευταία και εχω ανησυχήσει. Εύχομαι να είσαι καλά, περιμένουμε νέα σου. Φιλιά πολλά.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Εγώ δεν παίρνω άδεια κορίτσια, πάω στην δουλειά και το μεσημέρι έχουμε επαφή, ακόμη και όταν χαμογέλασε Σ/Κ πάλι περιμέναμε μέχρι το μεσημέρι....

Θα μου πεις τώρα: "Γιαυτό δεν έμεινες????"

Δεν ευθύνεται μόνο η ωοριξία όμως.... Όταν υπάρχουν άλλα προβλήματα....

lRZRp3.png

Εγώ δεν παίρνω άδεια κορίτσια, πάω στην δουλειά και το μεσημέρι έχουμε επαφή, ακόμη και όταν χαμογέλασε Σ/Κ πάλι περιμέναμε μέχρι το μεσημέρι....

Θα μου πεις τώρα: "Γιαυτό δεν έμεινες????"

Δεν ευθύνεται μόνο η ωοριξία όμως.... Όταν υπάρχουν άλλα προβλήματα....

GEORGI ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ρε κορίτσια τι επιδημία είναι αυτή? Περονόσπορος έπιασε με αυτές τις παλλίνδρομες? Ξέρει καμιά σας αν η παλλίνδρομη μπορεί να οφείλεται σε απροσεξία της μητέρας? Εννοώ απότομες κινήσεις ή υπερβολική κούραση?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Καλέ είπαμε, με το μαλακό..... :wink: Μην είστε και τόσο "λυσάρες"!!! Όχι να πάρετε και άδεια από τη δουλειά, και το μεσημεράκι-απόγευμα καλό είναι..... :wink::wink::wink: Εκτός εάν έχετε ασυγκράτητες ορέξεις :lol:

Κορίτσια απόψε είναι το ραντεβού μου με το γιατρό για τον πρώτο υπέρχηχο, έχω πάρα πολύ μεγάλη αγωνία... Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά....

.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...