Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ

litsar

Recommended Posts

Διαφημίσεις

να δοκιμάσεις να βγάζεις ένα ένα τα φρούτα μήπως χαλάνε εντελώς τη γεύση

ξεκίνα με το μήλο που είναι το πιο πιθανό να είναι το πιο "ξινό"

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ.Π.Χ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.(ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΟΙΑΣΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ).ΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΑΦΕΡΕΙΣ.

από την αρχή που ξεκινήσαμε δεν τρώει φρουτόκρεμα.την φτιάχνω στο μούλτι.μήλο, αχλάδι, μπανάνα, μπισκότο σε διάφορες αναλογίες. τι να κάνω??

Εμένα δεν έφαγε ποτέ ούτε φρουτόκρεμα ούτε φαριν λακτέ και τέτοια.

Τα φρούτα, απο μωρό, τα έτρωγε στο χέρι.

Στην αρχή καλογινωμένα και μερικά λίγο ζουληγμένα με το χέρι.

Για δοκίμασέ το :wink:

Διαφημίσεις

ποσο μηνων ειναι?? γιατι του εβαλες κατευθειαν μπισκοτο?? βοηθησε?? ουτε εμενα ειναι η αγαπημενη της!! υπομονη!! βαλτου λιγο ρυζαλευρο και εγω αυτο κανω!

Μερικές φορές χρειάζεται κάμποσες προσπάθειες μέχρι να συνηθίσει το μωρό τη 'νέα' γεύση και να την αποδεκτεί. Μην απελπίζεσαι, λίγο υπομονή (και επιμονή) θέλει...είχα παρόμοιο πρόβλημα με τα λαχανικά, μία...δυο..τρεις...δέκα...ε, δεν άντεξε, τα'φαγε!! :D Καλή συνέχεια!

Υπάρχουν παιδάκια που δυσκολεύνται αρκετά με τις νέες γεύσεις.Πιστεύω πως αμα πεινάσουν θα τα φάνε.Εγω δυσκολευτηκα πολύ απο τον θηλασμό στο γάλα από κει στην φρουτόκρεμα μετά στο κρέας και τώρα στο γιαούρτι.Μου έσπαγε τα νεύρα αλλά ευτυχως τωρα τα τρωει όλα

• 2 εβδομάδες μετά...

Τις ημέρες του Πάσχα η μικρούλα μου δεν άνοιγε το στόμα της για φρουτόκρεμα με τίποτε.Εντάξει, απο τότε που ξεκινήσαμε να τρώμε φρούτα είχαμε δυσκολία αλλά τα καταφέρναμε με ιώβεια υπομονή να τρώμε αρκετά.Αντίθετα με τα φρούτα το γιαούρτι το αδειάζουμε αμέσως.Σκέφτηκα λοιπόν να της βάλω 2 κουταλιές γιαούρτι στην φρουτόκρεμα και το πείραμα πέτυχε.Αν αρέσει και στον δικό σου γιό το γιαούρτι δοκίμασε το, μπορεί να πετύχει.

Διαφημίσεις

Anastasie καλησπερα το κρέας το φάγαμε σιγά σιγά.Παρατήρησα ότι το κρέας το τρώει καλύτερα και με λιγότερη γκρίνια αν είναι παρα πολύ καλά αλεσμένο δηλ στο μούλτι το χτυπάω κάνα πενταλεπτο μέχρι να γίνει αλοιφή γιατι όταν έχει ίνες δεν το πολυθέλει.Βασικά εξαρταται και αποτο είδος του κρέατος.Τι κρέας πέρνετε?Εμένα μου είπε η παιδίατρος να παίρνω ποντικι.Το ποντίκι όμως έχει αρκετά λιπακια αν και βράζει σχετικά γρήγορα.Εγώ πήρα την πρωτοβουλία και παίρνω νουά που είναι φιλέτο χωρίς καθόλου λίπος αλλά αργεί αρκετά να βράσει.Το κοτόπουλο το τρώει με μεγαλύτερη ευκολία.Τώρα τελευταία βάζω σέλινο στο μοσχάρι και της αρέσει περισσότερο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...