litsar Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 από την αρχή που ξεκινήσαμε δεν τρώει φρουτόκρεμα.την φτιάχνω στο μούλτι.μήλο, αχλάδι, μπανάνα, μπισκότο σε διάφορες αναλογίες. τι να κάνω?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαμά του Ωρίων Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 να δοκιμάσεις να βγάζεις ένα ένα τα φρούτα μήπως χαλάνε εντελώς τη γεύση ξεκίνα με το μήλο που είναι το πιο πιθανό να είναι το πιο "ξινό" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΛΛΗ Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ.Π.Χ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.(ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΟΙΑΣΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ).ΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΑΦΕΡΕΙΣ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ursa Major Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 από την αρχή που ξεκινήσαμε δεν τρώει φρουτόκρεμα.την φτιάχνω στο μούλτι.μήλο, αχλάδι, μπανάνα, μπισκότο σε διάφορες αναλογίες. τι να κάνω?? Εμένα δεν έφαγε ποτέ ούτε φρουτόκρεμα ούτε φαριν λακτέ και τέτοια. Τα φρούτα, απο μωρό, τα έτρωγε στο χέρι. Στην αρχή καλογινωμένα και μερικά λίγο ζουληγμένα με το χέρι. Για δοκίμασέ το Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LENAV Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Ό μπέμπης μου τα τρώει καλυτερα με μια κουταλίτσα ρυζαλευρο. Δεν του ξινίζουν τόσο. Βάζω 1 μηλο 1 αχλάδι 1/2 μπανάνα 2-3 κ.σ. νερό και 1κσ ρυζάλευρο βανίλια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofia_nefeli Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 ποσο μηνων ειναι?? γιατι του εβαλες κατευθειαν μπισκοτο?? βοηθησε?? ουτε εμενα ειναι η αγαπημενη της!! υπομονη!! βαλτου λιγο ρυζαλευρο και εγω αυτο κανω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Souloumpamia Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Μερικές φορές χρειάζεται κάμποσες προσπάθειες μέχρι να συνηθίσει το μωρό τη 'νέα' γεύση και να την αποδεκτεί. Μην απελπίζεσαι, λίγο υπομονή (και επιμονή) θέλει...είχα παρόμοιο πρόβλημα με τα λαχανικά, μία...δυο..τρεις...δέκα...ε, δεν άντεξε, τα'φαγε!! Καλή συνέχεια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria78 Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Υπάρχουν παιδάκια που δυσκολεύνται αρκετά με τις νέες γεύσεις.Πιστεύω πως αμα πεινάσουν θα τα φάνε.Εγω δυσκολευτηκα πολύ απο τον θηλασμό στο γάλα από κει στην φρουτόκρεμα μετά στο κρέας και τώρα στο γιαούρτι.Μου έσπαγε τα νεύρα αλλά ευτυχως τωρα τα τρωει όλα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasie Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 aria78 τι εκανες με το κρεας? πως το συνηθισε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fysalida Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Τις ημέρες του Πάσχα η μικρούλα μου δεν άνοιγε το στόμα της για φρουτόκρεμα με τίποτε.Εντάξει, απο τότε που ξεκινήσαμε να τρώμε φρούτα είχαμε δυσκολία αλλά τα καταφέρναμε με ιώβεια υπομονή να τρώμε αρκετά.Αντίθετα με τα φρούτα το γιαούρτι το αδειάζουμε αμέσως.Σκέφτηκα λοιπόν να της βάλω 2 κουταλιές γιαούρτι στην φρουτόκρεμα και το πείραμα πέτυχε.Αν αρέσει και στον δικό σου γιό το γιαούρτι δοκίμασε το, μπορεί να πετύχει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria78 Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Anastasie καλησπερα το κρέας το φάγαμε σιγά σιγά.Παρατήρησα ότι το κρέας το τρώει καλύτερα και με λιγότερη γκρίνια αν είναι παρα πολύ καλά αλεσμένο δηλ στο μούλτι το χτυπάω κάνα πενταλεπτο μέχρι να γίνει αλοιφή γιατι όταν έχει ίνες δεν το πολυθέλει.Βασικά εξαρταται και αποτο είδος του κρέατος.Τι κρέας πέρνετε?Εμένα μου είπε η παιδίατρος να παίρνω ποντικι.Το ποντίκι όμως έχει αρκετά λιπακια αν και βράζει σχετικά γρήγορα.Εγώ πήρα την πρωτοβουλία και παίρνω νουά που είναι φιλέτο χωρίς καθόλου λίπος αλλά αργεί αρκετά να βράσει.Το κοτόπουλο το τρώει με μεγαλύτερη ευκολία.Τώρα τελευταία βάζω σέλινο στο μοσχάρι και της αρέσει περισσότερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts