Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Recommended Posts

θα ξανα γεννουσα ανετα στο αττικο ...αλλα θα γεννησω στο ελενα γιατι αλλαξα γιατρο .

απο το νοσοκομειο και απο το προσωπικο εμεινα υπερ ευχαριστημενη και στην μαιευτικη πτερυγα και στην παιδιατρικη .....εκατσα 6-7 μερες .

οκ καπου καποια μειων εχει γιατι εχει ελλειψη προσωπικου και ελλειψη υλικων (πανεσ !!) αλλα ηταν ενα τιποτα ολλα αυτα .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Διαφημίσεις

ΛΕΛΑΝΕΚ: Μήπως να ρωτήσω και τον Χρέλια για αυτό το θέμα;;;

Μάλλον θα πρέπει να το συζητήσετε γιατί αν δεν θέλεις να θηλάσεις πρέπει να πάρεις χαρτί από αυτόν.

Σχόλιο δικόμου:Εμείς είμαστε βούρλα και δεν ξέρουμε τι θέλουμε!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Όπως είπαν και πιο πάνω ,το μωράκι το έχεις 24ωρες το 24ορο και πραγματικά για μένα είναι ότι το καλύτερο !

Όσο για τα έξοδα , ναι πληρώνεις όπως στο δημόσιο και αν για κάποιο λογο κάνεις καισαρική δεν πληρώνεις τίποτα!!!

Γέννησα και εγώ εκεί και πραγματικά έμεινα ευχαριστημένη . :P

Ποιος το είπε?

Εγώ με καισαρική πλήρωσα 440 ευρώ στο νοσοκομείο!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Καταρχην, να σου ζησει και το τριτο σου παιδακι! Τι μου θυμησες τωρα με το αποτομο ανεβασμα του κρεβατιου την πρωτη μερα μετα την καισαρικη! Πονεσα και μονο που το θυμηθηκα.Λοιπον , εγω γεννησα στο Ιασω, ειχα ζητησει και επιμεινει στον αποκλειστικο θηλασμο, γιατι ειχα ακουσει διαφορα για τα ιδιωτικα μαιευτηρια.Τους ειχα πει οποιαδηποτε στιγμη κλαψει το παιδι, μερα-νυχτα να μου το φερουν, πραγμα το οποιο και εγινε , δεν εχω παραπονο πανω σε αυτο.Ομως ο παιδιατρος που ειχε αναλαβει το παιδι και που το παρακολουθει απο τοτε μου ειπε οτι αν εμφανισει ικτερο και χασει βαρος κλπ, αν χρειστει θα δωσουν γαλα για την ασφαλεια του.Συμφωνησα, ομως δεν χρειαστηκε, μιας και απο την αρχη ηταν ενα πολυ βολικο σε ολα του μωρο, απο την πρωτη στιγμη επιασε τη θηλη κανονικα χωρις προβλημα.Ευτυχως γιατι ειναι και το πρωτο μου και καταλαβαινετε.. Με τις μαιες ολα οκ, υποστηριξη και ενθαρρυνση ,εκτος απο μια, την προισταμενη, η οποια ηρθε για ''μαθημα'' την πρωτη μερα.Ενω θηλαζα το μωρο κανονικα οπως μπορουσα σε ημιξαπλωτη σταση, μου ελεγε οτι δεν θηλαζουν ετσι, πρεπει σε ορθη γωνια,αρχισε να σηκωνει το κρεβατι, να τραβαει και να ανοιγει το στομα του παιδιου κι εγω να ποναω αφορητα.Ευτυχως επενεβη ο αντρας μου και την εδιωξε! Την επομενη μερα μου το εφερε κοιμισμενο, κι επρεπε λεει να το ξυπνησω και θηλασει ντε και καλα εκεινη την ωρα.Μου το ξυπνησε κι αρχισαμε παλι τα ιδια, να προσπαθει να του ανοιξει το στομα με το ζορι! Ε, εκει δεν αντεξα πια, και πολυ κρατηθηκα και της ειπα οτι ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ! μου λεει ''α, ετσι;'' Τουλαχιστον , δεν με ξαναενοχλησε. Παντως, καλα κανεις και το προχωρας το θεμα κατα τη γνωμη μου.

Ποιος το είπε?

Μου το είπε η κοπέλα στο απέναντι κρεβάτι που γέννησε με καισαρική και ένα ακόμα άτομο που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει [ προϊσταμένη ? ταμίας? Κάτι τέτοιο ]

Γέννησα το 4ο του 2009 , αν κάποια κοπέλα γέννησε εκείνη τη περίοδο ή πιο μετά ας μας πει

Διαφημίσεις

Μάλλον κάτι δεν έκανα εγώ καλά τελικά ή δεν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο, γιατι ποτέ δεν "κατέβασα" τόσο πολύ γάλα ώστε να χορταίνει το μωρό μου και από την αρχή σχεδόν άρχισα να του δίνω συμπλήρωμα για να παίρνει βάρος μιας και ήταν 2,5 κιλά. Το γάλα μού σταμάτησε από μόνο του μετά από 4 μήνες θηλασμού (παράλληλα με συμπλήρωμα) κι ενώ προσπαθούσα πάρα πολύ.

Αυτή τη φορά θα ήθελα πάρα πολύ να θηλάσω αποκλειστικά χωρίς να της δίνω συμπλήρωμα και αν γίνεται να συνεχίσω να θηλάζω ακόμα κι όταν επιστρέψω στη δουλεία αλλά μπορεί βρε κορίτσια εγώ να μην έχω πολύ γάλα, δηλ. δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Όσο για το Αττικό, κι εγώ είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη από τα πάντα, ειδικά από τις μαίες και τους παιδιάτρους. Δεν γέννησα με καισαρίκη και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Για το δωμάτιο (έμεινα 5 μέρες) και την επισκληρίδιο (μεγάλη ανακάλυψη!) είχα πληρώσει γύρω στα 600-650 ευρώ (τον Ιούλιο του 2008).

Ποιος το είπε?

Καλέ πότε έγινε αυτό. Δύο φορές γέννησα με καισαρική και δεν πλήρωσα ευρώ!!! Θεωρείται χειρουργίο και δεν πληρώνεις. Μήπως το μωράκι σου νοσολεύτηκε για κάτι άλλο, μήπως έκανες ιδιαίετερες εξετάσεις ή μήπως μπήκες σε μονόκλινο και επιβαρύνθηκες το δωμάτιο;

O5X4p2.png 

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Εγώ μπαίνω για καισαρική την Δευτέρα και τρόμαξα λίγο με αυτά που διάβασα. Γέννησα την πρώτη μου κόρη μου με καισαρική τον Οκτώμβριο του 2008 στο Αττικό και η δική μου εμπειρία ήταν κάπως διαφορετική. Είχα μπεί από το πρωί με τεχνητούς πόνους και τελικά γέννησα με καισαρική στις 7 το απόγευμα, όταν πήγα στο δωμάτιο ξεκίνησα να την θηλάζω με την βοήθεια της θείας μου που έμεινε μαζί μου το βράδυ. Γάλα δέν είχα ακόμα αλλά θυμάμαι ότι την είχα επάνω μου όλη νύχτα μέχρι το πρωί και την άφηνα για πολύ λίγο και την ξαναέβαζα να θηλάσει. Η καημένη έκλαιγε όλη νύχτα γιατί πεινούσε και δέν ήξερα τι να κάνω. Το πρωί λοιπόν ήρθαν 2 κοπέλες και ενώ μόλις την είχα αφήσει για λίγο πάλι και άρχισε να κλαίει μου λέει η μία 'Καλά δέν βλέπεις ότι πεινάει? Γιατί δέν την θηλάζεις?'. Θύμωσα αλλά δεν μίλησα, στεναχωρήθηκα γιατί δέν ήξερα τι άλλο να κάνω και ήμουν τόσο κουρασμένη... Οπότε αποφάσισα να της δώσω και συμπλήρωμα για να χορτάσει και να την θηλ'αζω κιόλας. Ηρέμησε και μπόρεσε και κοιμήθηκε και μετά στο σπίτι ήρθε κανονικά το γάλα οπότε μετά την θήλαζα αποκλειστικά. Πάντως όσο ήμουν εκεί δέν ήρθε καμία να μου δείξει τι να κάνω η να ασχοληθεί μαζί μου και τότε τουλάχιστον δέν έλεγαν τίποτα αν έδινες συμπλήρωμα γιατί μας έδιναν μπουκαλάκια με ξένο γάλα και τα ζεσταίναμε, δέν έφερα ποτέ γάλα δικό μου. Μάλλον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Αυτή την φορά θέλω πάλι να την θηλάσω γιατί πάντα ήμουν υπέρ του θηλασμού αλλά έχω και το άγχος γιατί σκέφτομαι πώς θα το αφήσω να κλαίει μέρα νύχτα και να πεινάει μέχρι να περάσουν οι μέρες και να έχω αρκετό γάλα να χορτάσει? :(

binvp2.png ZVLBp2.png

..................................

Αυτή την φορά θέλω πάλι να την θηλάσω γιατί πάντα ήμουν υπέρ του θηλασμού αλλά έχω και το άγχος γιατί σκέφτομαι πώς θα το αφήσω να κλαίει μέρα νύχτα και να πεινάει μέχρι να περάσουν οι μέρες και να έχω αρκετό γάλα να χωρτάσει? :(

Κάθε μωρό όμως είναι διαφορετικό, όπως και κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Μπόρεί το νέο σου μωράκι να μην κλαίει και να συνεργαστεί άψογα στον θηλασμό όπως και το στήθος σου να παράγει πιο γρήγορα γάλα. Να έχεις θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Με το καλό να υποδεχτείται το νέο σας μωράκι.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

Μάλλον κάτι δεν έκανα εγώ καλά τελικά ή δεν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο, γιατι ποτέ δεν "κατέβασα" τόσο πολύ γάλα ώστε να χορταίνει το μωρό μου και από την αρχή σχεδόν άρχισα να του δίνω συμπλήρωμα για να παίρνει βάρος μιας και ήταν 2,5 κιλά. Το γάλα μού σταμάτησε από μόνο του μετά από 4 μήνες θηλασμού (παράλληλα με συμπλήρωμα) κι ενώ προσπαθούσα πάρα πολύ.

:cool:.

Οταν δινεις συμπληρωμα ξενο γαλα στο μωρο αυτο κοιματε περισσοτερο και δεν ερεθιζει το στηθος τοσο συχνα οσο χρειαζεται για να κατεβασει γαλα...Θα επρεπε αν ηθελες οπωσδηποτε να δινεις και συμπληρωμα να βγαζει με θηλαστρο και δικο σου γαλα ωστε να διατηρειται η γαλουχια...

Σε αντιθετη περιπτωση οσο δινεις συπμληρωμα χωρις να βγαζεις τοσο υπονομευεις το θηλασμο...

Ο θηλασμος βασιζεται στην προσφορα και τη ζητηση, ολες οι μανουλες μπορουν να θηλασουν, το οτι το γαλα δεν πεταγεται ως απεναντι δεν σημαινει οτι δεν εχεις γαλα...

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Εγω παντως με τη πειρα που εχω θα ηθελα να γεννησω στο Αττικο, και θα εβαζα στη θεση τους μερικες εξυπνες νοσοκομες...

Οπως στο Ιασω που ηρθε στο δευτερο παιδι, το οποιο ειναι ενα παιδι που κλαιει πολυ, ανεξαρτητος πεινας, μαια και μου υπεδειξε οτι το παιδι κλαιει γιατι δεν χορταινει απο το γαλα μου (αν δειτε την υπογραφη μου θα καταλαβεται γιατι ημουν σιγουρη οτι εχω γαλα...) και βεβαιως την εβαλα στη θεση της μια χαρα...

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Εγώ μπαίνω για καισαρική την Δευτέρα και τρόμαξα λίγο με αυτά που διάβασα. Γέννησα την πρώτη μου κόρη μου με καισαρική τον Οκτώμβριο του 2008 στο Αττικό και η δική μου εμπειρία ήταν κάπως διαφορετική. Είχα μπεί από το πρωί με τεχνητούς πόνους και τελικά γέννησα με καισαρική στις 7 το απόγευμα, όταν πήγα στο δωμάτιο ξεκίνησα να την θηλάζω με την βοήθεια της θείας μου που έμεινε μαζί μου το βράδυ. Γάλα δέν είχα ακόμα αλλά θυμάμαι ότι την είχα επάνω μου όλη νύχτα μέχρι το πρωί και την άφηνα για πολύ λίγο και την ξαναέβαζα να θηλάσει. Η καημένη έκλαιγε όλη νύχτα γιατί πεινούσε και δέν ήξερα τι να κάνω. Το πρωί λοιπόν ήρθαν 2 κοπέλες και ενώ μόλις την είχα αφήσει για λίγο πάλι και άρχισε να κλαίει μου λέει η μία 'Καλά δέν βλέπεις ότι πεινάει? Γιατί δέν την θηλάζεις?'. Θύμωσα αλλά δεν μίλησα, στεναχωρήθηκα γιατί δέν ήξερα τι άλλο να κάνω και ήμουν τόσο κουρασμένη... Οπότε αποφάσισα να της δώσω και συμπλήρωμα για να χορτάσει και να την θηλ'αζω κιόλας. Ηρέμησε και μπόρεσε και κοιμήθηκε και μετά στο σπίτι ήρθε κανονικά το γάλα οπότε μετά την θήλαζα αποκλειστικά. Πάντως όσο ήμουν εκεί δέν ήρθε καμία να μου δείξει τι να κάνω η να ασχοληθεί μαζί μου και τότε τουλάχιστον δέν έλεγαν τίποτα αν έδινες συμπλήρωμα γιατί μας έδιναν μπουκαλάκια με ξένο γάλα και τα ζεσταίναμε, δέν έφερα ποτέ γάλα δικό μου. Μάλλον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Αυτή την φορά θέλω πάλι να την θηλάσω γιατί πάντα ήμουν υπέρ του θηλασμού αλλά έχω και το άγχος γιατί σκέφτομαι πώς θα το αφήσω να κλαίει μέρα νύχτα και να πεινάει μέχρι να περάσουν οι μέρες και να έχω αρκετό γάλα να χορτάσει? :(

Επειδή έχουμε κοντά κοντά και τα δύο μας παιδιά έχω να σου πω πως ναι έχουν αλλάξει πολλά!Και κυρίως με το παιδιατρικό τμήμα!

Κι εγώ καποια στιγμή που ήμουν προσωπικά πλέον εξουθενωμένη ήθελα να του δώσω λίγο ξένο γάλα ώστε να μπορέσω λίγο να επανέλθω ως οργανισμός! Με καμία δύναμη και ούτε λόγος να μου δώσουν.Του έδωσα μόνη μου λοιπόν με πλάγιους τρόπους και πραγματικά κατάφερε και το μωρό να ηρεμήσει κι εγώ με τη σειρά μου να επανακάμψω μόνο και μόνο επειδή κοιμήθηκα μερικές ώρες συνεχόμενες ύστερα από ημέρες άυπνίας! Συνεχίσαμε ύστερα ακάθεκτοι και οι δύο.

Όμως κατά τους κανόνες του Αττικού είχα ήδη εγκληματίσει.

Ο άντρας μου μόνο με το χιούμορ του με ανακούφιζε.Μου είπε να ξυπνήσω το πρωί και να κρυφτώ στην τουαλέτα γιατί θα το έχει μάθει η προισταμένη και θα με πάρουν για το εκτελεστικό απόσπασμα!

Με το καλό να γεννήσεις και ότι θες ακόμη και σχετικά με το παιδί να το λες στο γιατρό μας.Και αυτός με βοήθησε όσο μπορούσε δεν μπορώ να πω!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Κοριτσια γεια σας.Διαβασα ολα αυτα που γραφετε και σαν μαια που ειμαι εχω να πω οτι ο θηλασμος ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για ενα μωρο!!!σαφως τις πρωτες μερες ειναι πολυ κουραστικο μεχρι και το μωρο να μαθει και εμεις να βρουμε πια σταση μας βολευει και να κατεβει το γαλα αλλα απο την τριτη τεταρτη μερα και μετα ολα φτιαχνουν.Εχω δει πολλα και εχω ακουσει πολλα.Ειναι καποιες μαμαδες που εχουν μωρακια ησυχα τρωνε και κοιμουνται και καποιες αλλες που τα μωρακια τους ειναι πιο γκρινιαρικα και τις ταλαιπωρουν και εκει γινονται ολα τα λαθη του τυπου δεν χορταινειε και δινουν ξενο γαλα.Εχω δουλεψει και σε ιδιωτικο και σε δημοσιο και εχω να πω τα εξης.Στα ιδιωτικα επειδη πληρωνεις ειναι μεν πλεον ολα υπερ του θηλασμου και του να εχεις το μωρο κοντα αλλα οταν μια μαμα διαμαρτυρεται οτι θελει να δωσει ξενο τις λενε καποια πραγματα αλλα τις το δινουν γιατι δεν μπορουν να κανουν αλλιως.το αποτελεσμα ειναι οτι βλεποντας η μια μαμα την αλλη να δινει ξενο γαλα και οτι το μωρο ησυχαζει και εχοντας εξαντληθει απο το να θηλαζουν συνεχεια δινουν και αυτες και γυρω στηην τριτη μερα ειναι ολες με το στηθος πρησμενο κοκκινο και τρεχουν για θηλαστρα.Στο δημοσι παλι επειδη ακολουθουνται πρωτοκολλα βαση της παγκοσμιας οργανωσης κανουν αυτο που πρεπει και ας φαινεται καταπιεστικο.Το ξενο γαλα θεωρειται φαρμακο και πρεπει να υπογραψεις για να το δωσεις και στην αγγλια που ξερω δεν υπαρχει πουθενα σε νοσοκομειο ξενο γαλα παρα μονο αν εχει καποια μαμα ειτζ που θα δωσουν και οχι με μπουκαλι αλλα με ειδικα κυπελακια.Για να μην παρεξηγηθω σεβομαι απολυτα καποια μαμα που δεν θελει να θηλασει και αν το πει απο την αρχη οταν γεννησει και γαλα τις δινουν και και δεν τις λενε τιποτα αλλα ειναι πολλες γυναικες που ενω δεν θελουν καταπιεζονται απο συζυγους σογια κτλ και τους πανε ολα στραβα.Μου εχει τυχει απειρες φορες να κοβουν το γαλα κρυφα απο τον αντρα η απο το σοι και να λεμε ψεμματα εμεις γαι να μην τους τα ψαλλουν!!!Οι γυναικες ειμαστε περιεργες οταν γενναμε που πιεζομαστε και μου εχει τυχει να με παρακαλει για ξενο γαλα γυναικα σε ιδιωτικο να κλαει να της δινω και να με κατηγορει μετα γιατι δεν επεμεινα!!!!Αυτα σας τα λεω γιατι η γυναικα που θελει να θηλασει πρεπει να ειναι αποφασισμενη να το κανει.Ο θηλασμος δεν εχει χρονο.Οσον αφορα για το αττικον επειδη ξερω απο συναδελφισσες μου πραγμτι θελουν να παρουν πιστοποιηση και ειναι οντως φανατικοι αλλα για ολα αυτα που ακολουθουν ειναι καλυμμενοι χωρις να το εννοω με κακο τροπο απλα καμμια μαμα δεν θα βρει το δικιο της απο την στιγμη που δεν εχει κανει αναστολη γιατι την πιεσαν να θηλασει η δεν της εδωσαν γαλα που το θεωρουν φαρμακο και συμφωνω απολυτα.και μια χαρη να ζητησω σαν νεο μελος μεν αλλα σασ διαβαζω πολυ καιρο να δειχνετε λιγη ευαισθησια στο προσωπικο του δημοσιου.Δουλευουμε τρεις και ο κουκος!!!Μια μαι αγια 40-50 γυναικες οποτε καταλαβαινετε οτι πολλες φορες που εχουμε δουλεια ιεραρχουμε τα περιστατικα!Ελπιζω να βγαλατε ακρη απο αυτα που εγραψα γιατι βιαζομαι λογω των παιδιων.Συγνωμη αν σας κουρασα

evadim πολύ ωραία τα λες και συμφωνώ μαζί σου!

Αφού όμως είσαστε 3 και ο κούκος η πιστοποίηση τους μάρανε των ανωτέρων σου φαντάζομαι!

Εγώ πάντως έμεινα με την εντύπωση ότι κάποιοι-ες ανώτεροι-ες εκεί μέσα ή ζουν στην κοσμάρα τους σχετικά ή έπιασαν μια θέση σε ένα νοσοκομείο διαμάντι και έγιναν όπως λέει ο λαός:

"Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι"

όπως πάω θα με κόψει ο admin το βλέπω! φτου πιπέρι να είναι η τελευταία φορά που γράφω έτσι!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Διαφημίσεις

Σε ολα τα δημοσια με αυτα τα θεματα και τις πιστοποιησεις ασχολουνται οι παιδιατροι.Εννοειται οτι απο εκει και περα πρεπει και εμεις σαν μαιες να κανουμε οτι μπορουμε.Δυστυχως ομως εχει τοσο πολυ δουλεια που μια που κοιτας το ρολοι και ειναι 7 το πρωι και μια 3 το μεσημερι και αντιστοιχα σε καθε βαρδια.Απο οσο ξερω τοση δουλεια εχει και το αττικον.Οπως καταλαβαινεις αναμεσα σο ορρους που τελειωνουν,καθετηρες που γεμιζουν χειρουργημενες που πονανε,αιμορραγιες δυστυχως πολλες φορες η βοηθεια σεμια γυναικα να θηλασει δεν ειναι προτεραιοτητα.Το λεω και ντρεπομαι αλλα ετσι ειναι.Φυσικα υπαρχουν και ανωτεροι οπως λες που δεν κανουν τιποτα αλλα αυτοι οπως το πες ειναι ανωτεροι και δυστυχως δεν βρισκουν ποτε τον μπελα τους οπως θα τον βρω εγω και το ιδιο στον κλαδο μου αφορα και τους ανωτερους στο ιδιωτικο.

• 3 εβδομάδες μετά...

Και εμένα είχε ικτερο, σε ιδιωτικό γεννησα, αλλα δεν μου είπαν να δώσω ξένο. Αυτό που μου είχαν πει και εκανα, θηλαζα το μικρό και τον έδινα κατευθείαν να μπει κάτω απο τη λαμπα. Μετα τον ξαναεφερναν, το θηλαζα και βούρκο στη λαμπα. Δεν τον άφηναν να κοιμηθεί στην αγκαλια μου.

Πιστεύω πως ο θηλασμος και αν το διατηρήσει κάποια μαμά, είναι καθαρά θέμα παιδιατρος. Όλες οι μαιες, και σε δημόσια αλλα και σε ιδιωτικά, είναι υπέρ του θηλασμος.

Εμείς παραλίγο, εξαιτίας ενός μαπα(με το συμπαθιο) παιδιατρου, που μας πλασάρει με ύπουλο τροπο το μαιευτήριο, να κόψουμε το θηλασμο!

Τα παίρνουν απο τις εταιρίες!

Διάβασα το βιβλιάριο υγείας του υπουργείου, που λέει με έντονα μαύρα γράμματα ότι πρέπει να θηλαζουμε αποκλειστικά για 6 μήνες το λιγότερο και εκεί πισμωσα με το θηλασμο και αλλαξα παιδιαττο.

Εμείς με αποκλειστικό θηλασμα, κολικους δεν έχουμε καταλάβει. Μπορεί να είναι και τυχαίο. Δεν ξέρω. Αν και δεν το νομίζω.

Πάντως για να εδραιωθεί ο θηλασμος, χρειάζεται πολύς χρόνος αλλα και κόπος. Επίσης πρέπει να υπάρχει υποστήριξη απο την οικογένεια, συζηγο, αλλα και απο τους γιατρούς.

Θυμάμαι μια φορά απο την εξάντληση και επειδή ο μικρός δεν ηρεμουσε, φώναζαν βραδιατικα στον άντρα μου:"φέρε το frisolac, φέρε το frisolac".

• 1 month later...
Ποιος το είπε?

Και εγώ με καισαρική γέννησα στο Αττικόν τον Ιούλιο του '10 και δεν πλήρωσα τίποτα!!!!!!

Εμεινα πολύ ευχαριστημένη από το νοσοκομείο και από το προσωπικό και όταν θα ξαναμείνω έγκυος πάλι εκεί θα γεννήσω!!!!

Μόνο από το γιατρό δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη... θα ψάξω να βρώ άλλο γιατρό που να είναι στο Αττικόν...

Μήπως μπορεί καμία να μου προτείνει κάποιον γιατρό??????

RaZAp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...