Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Με έπιασε η ψυχή μου σήμερα

Recommended Posts

Στο δημοτικό που δουλεύω υπάρχει μια κατάσταση που μόνο τραγική τη χαρακτηρίζεις.

Ενα κοριτσάκι της Α δημοτικού υποσιτίζεται. Με όλη την έννοια της λέξεως παιδιά.

Η μάνα του είναι στον κόσμο της, δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει αλλά κάποιοι συνάδελφοι μου είπαν οτι εκδίδεται για εξευτελιστικά ποσά. Έχει κι άλλα παιδια πιο μεγάλα (και ίσως πιο μικρά, δεν ξέρω), ο πατέρας σε χειρότερη κατάσταση.

Το κοριτσάκι έρχεται σχολείο χωρίς να έχει φάει τίποτα, κάθεται στο ολοήμερο (χωρίς να έχει φαγητό μαζί του) και είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, κοιτάζει τα άλλα που τρώνε πχ φακές.

Πάντα πάμε και του παίρνουμε από το φούρνο τυρόπιτες κλπ αλλά δεν είχαμε αντιληφθεί μέχρι τώρα την σοβαρότητα της κατάστασης. Η αδερφή της πάει γυμνάσιο και έρχεται και την παίρνει από το ολοήμερο. Μάνα δεν έχει εμφανιστεί.

Μετά απο συζήτηση στο γραφείο με άλλους δασκάλους συμφωνήσαμε να επικοινωνήσουμε με το Χαμόγελο του παιδιού για να παρέμβουν.

Επίσης ανέλαβα να του φτιάχνω γάλα κάθε πρωί και ένας άλλος να του φτιάχνει τοστ στο διάλειμμα-πηγαμε και ψωνίσαμε-.

Ειλικρινά κορίτσια μου το παιδάκι σήμερα ήταν σε κατάσταση χάλια, κατάχλωμο και σερνόταν-ποιος ξέρει απο πότε είχε να φάει η ψυχούλα μου.

Μόλις έφαγε το κολατσιό , επανήρθε το χρώμα στα μαγουλάκια της.

Κρίμα. Ποιος ξέρει τι έχει περάσει το μικρούλι.:(:(:(

ΥΓ Είναι τελειώς άσχετο αυτόι που θα πω τώρα αλλά είναι ένα πολυ όμορφο κοριτσάκι, πως μπορούνε ρε γμτ!!

Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί έχει μαυρίσει η ψυχή μου

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που αντέδρασες σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ πρώτα απ' όλα και μετά σαν μανούλα!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Σε ποια περιοχή συμβαίνει αυτό? Μήπως μπορουμε να βοηθήσουμε και μεις? Αν είναι κοντά μου, ευχαριστως να πηγαίνω εγώ μεσημεριανό φαγητό στο κοριτσάκι τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο δημοτικό που δουλεύω υπάρχει μια κατάσταση που μόνο τραγική τη χαρακτηρίζεις.

Ενα κοριτσάκι της Α δημοτικού υποσιτίζεται. Με όλη την έννοια της λέξεως παιδιά.

Η μάνα του είναι στον κόσμο της, δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει αλλά κάποιοι συνάδελφοι μου είπαν οτι εκδίδεται για εξευτελιστικά ποσά. Έχει κι άλλα παιδια πιο μεγάλα (και ίσως πιο μικρά, δεν ξέρω), ο πατέρας σε χειρότερη κατάσταση.

Το κοριτσάκι έρχεται σχολείο χωρίς να έχει φάει τίποτα, κάθεται στο ολοήμερο (χωρίς να έχει φαγητό μαζί του) και είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, κοιτάζει τα άλλα που τρώνε πχ φακές.

Πάντα πάμε και του παίρνουμε από το φούρνο τυρόπιτες κλπ αλλά δεν είχαμε αντιληφθεί μέχρι τώρα την σοβαρότητα της κατάστασης. Η αδερφή της πάει γυμνάσιο και έρχεται και την παίρνει από το ολοήμερο. Μάνα δεν έχει εμφανιστεί.

Μετά απο συζήτηση στο γραφείο με άλλους δασκάλους συμφωνήσαμε να επικοινωνήσουμε με το Χαμόγελο του παιδιού για να παρέμβουν.

Επίσης ανέλαβα να του φτιάχνω γάλα κάθε πρωί και ένας άλλος να του φτιάχνει τοστ στο διάλειμμα-πηγαμε και ψωνίσαμε-.

Ειλικρινά κορίτσια μου το παιδάκι σήμερα ήταν σε κατάσταση χάλια, κατάχλωμο και σερνόταν-ποιος ξέρει απο πότε είχε να φάει η ψυχούλα μου.

Μόλις έφαγε το κολατσιό , επανήρθε το χρώμα στα μαγουλάκια της.

Κρίμα. Ποιος ξέρει τι έχει περάσει το μικρούλι.:(:(:(

ΥΓ Είναι τελειώς άσχετο αυτόι που θα πω τώρα αλλά είναι ένα πολυ όμορφο κοριτσάκι, πως μπορούνε ρε γμτ!!

Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί έχει μαυρίσει η ψυχή μου

τι γινεται οντως με αυτη την οικογένεια; μαθαμε τελικά;

μονο ετσι "θα χτυπηθει στη ριζα του το κακο"

age.png

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που αντέδρασες σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ πρώτα απ' όλα και μετά σαν μανούλα!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!

Σε ποια περιοχή συμβαίνει αυτό? Μήπως μπορουμε να βοηθήσουμε και μεις? Αν είναι κοντά μου, ευχαριστως να πηγαίνω εγώ μεσημεριανό φαγητό στο κοριτσάκι τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα!

και αν ειναι κοντα μου μπορω και εγω να του πηγαινω φαγητο.καλλιθεα μενω

συγχαρητησια κοριτσι μου και σε σενα και στους συναδελφους σου....

ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ...

και μια ευχη να βοηθησει γρηγορα η κοινωνικη λειτουργος....

θυμαστε που ειχαν πει στις ειδισεις οτι 2 γονεις αφησαν το μηνων βρεφακι να πεθανει απο ασιτια επειδη μεγαλωναν ενα διαδικτυακο μωρο???

και αναρωτιεμαι!ενα μωρο οταν πειναει ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ!εδω η δικια μου κ αν περασει μιση ωρα παραπανω ξεσηκωνει τον κοσμο!αναρωτιεμαι αυτο το μωρο ΠΟΣΟ εκλαιγε και για ποσες ωρες η μερες????και δε το ακουγαν?εστω κ για να μη το ακουν ας το ταιζαν εστω κ με το ζορι!θα ειχε σκασει στο κλαμα το καημενουλι μεχρι που πεθανε!!!

Με πρόλαβες.Αυτό ήθελα να πω κι εγώ.

Μα τι γίνεται ρε παιδι μου?Το 2010 να πεθαίνουν παιδιά από την πείνα?

Καμμιά φορά όταν κλαίει η μικρή γιατί πεινάει (ο μεγάλος σήκωνε το τετράγωνοο όταν πεινούσε!) σκέφτομαι τα παιδάκια που πεθαίνουν από ασσιτία σε τριτοκοσμικές χώρες, ή εδώ, Ελλάδα, στον πόλεμο, από ιστορίες που έχω ακούσει, και σκέφτομαι τη δόλια μάνα πως άντεχε να το ακούει και να μην έχει να το δώσει να φάει...Τραγικό...

Μπράβο σας που κινήστε και εύχομαι να έχει αποτέλεσμα για το καλό του παιδιού.

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ όλες που θέλετε να βοηθήσετε. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Αγρίνιο, οπότε πέφτει κομματάκι μακρια για να φέρνετε φαγητό κλπ (πάντως χίλια ευχαριστω)

Αν μαζεψουμε τρόφιμα για την οικογένεια θα το αναφέρω κι εδώ να στείλει όποια κοπέλα θέλει.

Σήμερα είμαι λίγο άρρωστη και δεν πήγα στο σχολείο, αύριο που θα πάω θα μάθω τα νέα απ το χαμόγελο και αν πήγε η κοινωνική λειτουργός που είχαν πει.

Συμφωνώ οτι το καλύτερο δεν είναι να φύγει από την οικογένεια του αλλά να βοηθηθεί η οικογένεια. Ελπίζω για τα καλύτερα αλλα θα σταθώ εκεί για να βοηθήσω ακόμα και στα χειρότερα.

... εμπηξα τα κλαματα με το που μου ηρθε η εικονα στον νου και μονο..:cry::cry:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Τι δυστυχία υπάρχει στον κόσμο.... και εμείς καθόμαστε πολλές φορές και ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα και παραπονιόμαστε παρά τα όσα έχουμε :( :( :(

Βικουλίνα μπράβο για τις ενέργειές και το ενδιαφέρον σας για το κοριτσάκι και την οικογένειά του. Εύχομαι και ελπίζω να γίνει κάτι για να αλλάξουν τα πράγματα!

Δεν έχω λόγια, πραγματικά.....Και μπράβο σε σένα κοπέλα μου και τους συναδέλφους σου που ενδιαφέρεστε να κάνετε κάτι να απαλύνετε τον πόνο του παιδιού. Θα ήθελα όμως να πω το εξής: Οποιαδήποτε χρηματική βοήθεια προς την οικογένεια πιστεύω ότι είναι παρακινδυνευμένη με την έννοια ότι είναι πολύ πιθανό τα χρήματα να καταλήξουν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από φαγητό ή ρουχισμό για τα παιδάκια. Δυστυχώς, στις μέρες μας είμαστε πολύ καχύποπτοι (και δεν έχουμε άδικο). Πέρα από όλα τα άλλα που έχετε κάνει και σχεδιάζετε να κάνετε στο μέλλον, μήπως να προσπαθούσατε - ακόμα και με τη βοήθεια της εκκλησίας - να εξασφαλίσετε μία αξιοπρεπή δουλειά για τη μητέρα ώστε να μην εκδίδεται και ενδεχομένως να βρεθεί κάποια δουλειά για τον πατέρα αν δεν εργάζεται.

Όσο για τις κοινωνικές υπηρεσίες....Ρε παιδιά, αν δεν υπήρχε το Χαμόγελο του Παιδιού, τί θα γινόταν? Η πολιτεία δεν διαθέτει κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους κ.λπ.?? Πού είναι το κράτος πρόνοιας, οεο?

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Διαφημίσεις

...Όσο για τις κοινωνικές υπηρεσίες....Ρε παιδιά, αν δεν υπήρχε το Χαμόγελο του Παιδιού, τί θα γινόταν? Η πολιτεία δεν διαθέτει κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους κ.λπ.?? Πού είναι το κράτος πρόνοιας, οεο?

Πες τα...! :mad:

Καμιά φορά ξέρετε τι σκέφτομαι???

Πως το παιδάκι του Γιαννόπουλου, του ιδρυτή (ο γιος του κανονικά είναι ο ιδρυτής ο μικρός Ανδρέας!) του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, που επειδή τον λένε Ανδρέα και ήταν και ξανθούλης σαν το δικό μου παιδάκι νιώθω ένα μαχαίρι στην καρδιά κάθε φορά που το σκέφτομαι, πως έγινε άγγελος στον ουρανό για να εξυπηρετήσει έναν ανώτερο σκοπό..... :(:cry: Για να γίνει τόσο μεγάλο το όραμα του και ο μπαμπάς του να δίνει καθημερινές μάχες με τους πάντες! Ιδιώτες και κράτος!

Χθες, τα έλεγα στον άντρα μου και ξέσπασα σε κλάμματα. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα καλά νέα για το κοριτσάκι αυτό... :|

Όσο για τις κοινωνικές υπηρεσίες....Ρε παιδιά, αν δεν υπήρχε το Χαμόγελο του Παιδιού, τί θα γινόταν? Η πολιτεία δεν διαθέτει κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους κ.λπ.?? Πού είναι το κράτος πρόνοιας, οεο?

Πήραμε τηλ παντού, θα στείλουν είπανε κοιν. λειτουργους κλπ, το χαμόγελο του παιδιού εδώ είναι σε δύσκολη φάση, μας είπαν μετα τα Χριστουγεννα θα γίνει οτι ειναι να γίνει.

Καλέσαμε και τον σχολικο σύμβουλο κ αυτός μετα τα Χριστούγεννα θα έρθει.

Η μάνα δεν ξέρω τι προβλήματα έχει, αλλά δεν πρόκειται να πάει για δουλειά.

Α και κάτι άλλο κορίτσια μου, πιστεψτε με, ακόμα και το γάλα και το κολατσιό που του δίνουμε κάνει τεράστια διαφορά σε αυτό το παιδί. Μπορεί να είναι προσωρινή λύση αλλά μέχρι να κινηθούν οι αρμόδιοι φορείς είναι κάτι.

Εγώ τα λέω αλλά το σάλιο μου (ή το μελάνι μου) χαλάω...

Vickoulina μου, εννοείται ότι και ένα τοστάκι ή ένα γαλατάκι κάνει διαφορά, δεν το συζητώ. Κάθε προσφορά και βοήθεια απαλύνει τον πόνο και μπράβο σου.

Ας ενδιαφερθεί και η τοπική ενορία...Ας βοηθήσει. Έχει τον τρόπο και συνήθως υπάρχουν πολλοί εθελοντές ενορίτες. Ένα πιάτο φαγητό τουλάχιστον θα μπορούν να το προσφέρουν και ίσως ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά. Στη δική μου ενορία τουλάχιστον βοηθούνται πολλές οικογένειες με οικονομικά προβλήματα. Αν βέβαια πέσεις σε κανένα χοντρό και καλοζωισμένο παπά...τα 'πιασες τα λεφτά σου.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

αν ξεπερασουμε το προβλημα πεινα και το θεμα παιζω οσο μπορω μαζι του και βοηθω αναρωτιεμαι τι θα γινει 15 μερες που τα σχολεια ειναι κλειστα ...

τι θα τρωει το παιδι?τι θα γινετε μεσα στο σπιτι? τι μαυρες μερες το περιμενουν?

δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι και την ιδια στιγμη αισθανομαι ενοχη που σκεφτομαι με πιο δωρο θα χαρει περισσοτερο ο γιος μου οταν υπαρχουν παιδια που ζουνε την κολαση επι γης..

αν αποφασιστει κατι για βοηθεια υπολογιστε και εμενα..

κριμα που κλεινει το σχολειο θα μπορουσαμε να της κανουμε ενα ομορφο δωρο..

ενα σετ απο ρουχα παπουτσια και λιγα παιχνιδια..

αν αποφασισετε κατι μην με ξεχασετε.

Διαφημίσεις

Πήραμε τηλ παντού, θα στείλουν είπανε κοιν. λειτουργους κλπ, το χαμόγελο του παιδιού εδώ είναι σε δύσκολη φάση, μας είπαν μετα τα Χριστουγεννα θα γίνει οτι ειναι να γίνει.

Καλέσαμε και τον σχολικο σύμβουλο κ αυτός μετα τα Χριστούγεννα θα έρθει.

Η μάνα δεν ξέρω τι προβλήματα έχει, αλλά δεν πρόκειται να πάει για δουλειά.

Α και κάτι άλλο κορίτσια μου, πιστεψτε με, ακόμα και το γάλα και το κολατσιό που του δίνουμε κάνει τεράστια διαφορά σε αυτό το παιδί. Μπορεί να είναι προσωρινή λύση αλλά μέχρι να κινηθούν οι αρμόδιοι φορείς είναι κάτι.

Kαταλαβαίνω... :-( . Ελπίζω να ενδιαφερθεί κάποιος για την κόλαση που ζει αυτό το παιδί.... :cry:

Βικουλίνα μου, συνέχισε να το ταϊζεις όσο μπορείς :?. Ειδικά αφού βλέπεις τη διαφορά στο παιδάκι αμέσως-αμέσως....Αυτό εκτός από την χαρά που σου δίνει, το ξέρεις πως θα σου επιστραφεί στο δεκαπλάσιο....

Υ.Γ. Καλά, ήμουν σιγουρη για την "μάνα" του πως δεν θα πηγαινε για δουλεια. Ούτως ή άλλως προσωπικά ούτε την ανέφερα και ευχαριστως θα ήθελα να πέσει στα χέρια μου....:evil: . Γίνανε όλες "μανάδες" το κερατο μου:mad::-x

δεν εχω τι να πω!!!πολυ φοβαμαι για ενδοοικογενειακη βια και πολα πολα ακομα!!!προσπαθειστε να μιλησετε με την αδελφη της..αν η μικρη ζει ετσι φανταστητε τι βαζουν να κανει η αδελφη που ειναι μεγαλητερη για να βγαλουν καποια χρηματα!!!δεν ειμαι ψυχιατρος ουτε ψυχολογος αλλα παιδια που δεν μιλουν και δεν επικοινωνουν συνηθως φοβουντε η ντρεποντε !!!αν μπορουμε καποιες απο το φορουμ να στειλουμε καποια πραγματα φαη η ρουχα θελεις να μας πεις να τα στειλουμε στο σχολειο απευθειας???

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα. οπως παντα τουλαχιστον οργη μου προκαλουνε ολα αυτα και μου θυμιζουνε σε τι κρατος ζω! τελος παντων. θα ηθελα να μαθω και εγω σας παρακαλω τι κανει αυτο το πλασματακι

Tι γινεται βρε κοριτσια, γιατι τα παιδια, να υποφερουν ετσι???

Γιατι τα φερνουν στην ζωη, για να βασανιζονται....???

Δεν το χωραει το μυαλο μου ειλικρινα, φλιβομαι..., ΑΓΑΝΑΚΤΩ...., εξοργιζομαι και μονο που το σκεφτομαι το καημενουλι, τι μανα Θεε μου του 'λαχε....

Ας κανουμε ολοι μεμονομενα οτι μπορουμε, γιατι αν περιμενουμε απο τι κρατος....

Αν και αυτα δεν πρεπει να λεγονται, σχεδον καθε μηνα, με τον αντρα μου δινουμε στην εκκλησια τροφιμα, εχουμε και φιλικες σχεσεις με τον παπα της ενοριας μας, μιας και ειναι σχεδον συνομηλικος μας, οποτε προσπαθουμε τουλαχιστον απο την πλευρα μας, οτι μπορουμε να κανουμε.

Παιδια, κακα τα ψεμματα, ειναι θεμα ενεργοποιησης και προγραμματισμου...

Οσοι μπορουμε (ακομη...), ας βαλουμε στο προγραμμα των εξοδων μας, ενα μηνιαιο κονδυλι για τροφιμα, ή οτι αλλο νομιζει ο καθενας οτι θα μπορουσε να προσφερει μεγαλη βοηθεια σε καποιους συνανθρωπους μας που περνανε δυσκολα αυτους τους καιρους.... Οχι πολλα, οτι μπορει ο καθενας μας, οτι θα σπαταλουσαμε σε ... βλακειες να το πω, σε ασκοπα ψωνια να το πω.... Ας παρουμε κι ενα μπλουζακι λιγοτερο τον μηνα, δεν εγινε και τιποτα.

Γνωριζοντας και μονο οτι καποιος θα οφεληθει απο αυτην μας την... "στερηση", νομιζω οτι αξιζει τον κοπο..

Πραγματικα βαλτε το στον προγραμματισμο σας.... ειναι πολυς ο κοσμος εκει εξω που εχει αναγκη...

Ας ελπισουμε οτι και για το συγκεκριμενο αγγελουδι, θα βρεθει ενας τροπος να παψει πια να πειναει, μονιμα...

Ημαρτον πια....

Tι γινεται βρε κοριτσια, γιατι τα παιδια, να υποφερουν ετσι???

Γιατι τα φερνουν στην ζωη, για να βασανιζονται....???

Δεν το χωραει το μυαλο μου ειλικρινα, φλιβομαι..., ΑΓΑΝΑΚΤΩ...., εξοργιζομαι και μονο που το σκεφτομαι το καημενουλι, τι μανα Θεε μου του 'λαχε....

Ας κανουμε ολοι μεμονομενα οτι μπορουμε, γιατι αν περιμενουμε απο τι κρατος....

Αν και αυτα δεν πρεπει να λεγονται, σχεδον καθε μηνα, με τον αντρα μου δινουμε στην εκκλησια τροφιμα, εχουμε και φιλικες σχεσεις με τον παπα της ενοριας μας, μιας και ειναι σχεδον συνομηλικος μας, οποτε προσπαθουμε τουλαχιστον απο την πλευρα μας, οτι μπορουμε να κανουμε.

Παιδια, κακα τα ψεμματα, ειναι θεμα ενεργοποιησης και προγραμματισμου...

Οσοι μπορουμε (ακομη...), ας βαλουμε στο προγραμμα των εξοδων μας, ενα μηνιαιο κονδυλι για τροφιμα, ή οτι αλλο νομιζει ο καθενας οτι θα μπορουσε να προσφερει μεγαλη βοηθεια σε καποιους συνανθρωπους μας που περνανε δυσκολα αυτους τους καιρους.... Οχι πολλα, οτι μπορει ο καθενας μας, οτι θα σπαταλουσαμε σε ... βλακειες να το πω, σε ασκοπα ψωνια να το πω.... Ας παρουμε κι ενα μπλουζακι λιγοτερο τον μηνα, δεν εγινε και τιποτα.

Γνωριζοντας και μονο οτι καποιος θα οφεληθει απο αυτην μας την... "στερηση", νομιζω οτι αξιζει τον κοπο..

Πραγματικα βαλτε το στον προγραμματισμο σας.... ειναι πολυς ο κοσμος εκει εξω που εχει αναγκη...

Ας ελπισουμε οτι και για το συγκεκριμενο αγγελουδι, θα βρεθει ενας τροπος να παψει πια να πειναει, μονιμα...

Ημαρτον πια....

Μαζί σου αδερφούλα...

Είδες γιατι τελευταία η ψυχολογία μου είναι πεσμένη... :cry: Διαβάζω και ακούω όλα αυτά και έχω... φρίξει με το τι ζουν μερικά μωρα......... :cry::cry:

Μαζί σου αδερφούλα...

Είδες γιατι τελευταία η ψυχολογία μου είναι πεσμένη... :cry: Διαβάζω και ακούω όλα αυτά και έχω... φρίξει με το τι ζουν μερικά μωρα......... :cry::cry:

Kαλημερα αδερφουλα, ας ελπισουμε οτι θα ξημερωσει μια καλη ημερα και γι' αυτο το παιδι, για ΟΛΑ τα παιδια...

Απ εδω και στο εξης η μονιμη ευχη μου θα ειναι ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ σε ολα τα παιδια του κοσμου και επειτα και σε εμας...

Δεν μπορω να ακουω για παιδια που υποφερουν, δεν περει να υποφερουν οι αθωωες ψυχες.

Σας εκλιπαρω........ ας κανουμε μεμονομενα οτι μπορουμε για να υπαρχει οσο το δυνατον λιγοτερος πονος, λιγοτερη θλιψη στα ματια των παιδιων... Δεν ειναι ακατορθωτο, ουτε και δυσκολο..... :roll:

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...