Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πατερας μετ'εμποδίων....

giannakisk

Recommended Posts

Προφανώς ο giannakisk θεωρεί πως έχει χρόνο ακόμα....

Από τη μία μας μιλάει για τη γονεϊκή αποξένωση, από την άλλη.. τί να πω;;;

Περίμενε βρε.. να πάει το παιδί 18 και να τον χαιρετήσετε παρέα

που θα φεύγει φαντάρος! Και δίκιο να έχεις... σόρι αλλά το χάνεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 245
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα ασφαλιστικα δεν κοστιζουν το διπλασιο απο την αγωγη, ιδια τιμη ειναι απλα αναγκαστικα κανεις 2 δικες, μια τα ασφαλιστικα τα οποια ισχυουν νομιζω για 2 χρονια και μετα πρεπει να γινει και η οριστικη αγωγη.

Κατα τη γνωμη μου κακως δεν εκανες ασφαλιστικα, θα ειχε δικαστει και θα περιμενες την αποφαση μονο τωρα. Και σε 2 χρονια θα ειχες τα λεφτα να κανεις και την αγωγη.

Οταν μιλατε με τη πρωην σου τι της λες? Συνηδητοποιει ποσο θες να δεις το παιδι? Το παιδακι σου απο ποτε εχεις να το δεις? Απορω που δεν καταλαβαινει ποσο κακο κανει στο παιδι σας..

δεν μιλαμε , εχω να το δω απο τον Νοεμβριο που το ειχε φερει εξω σε μια καφετερια για μιση ωρα και επειδη πεινουσε το πηρε και εφυγε βιαστικα..

τις επομενες 2 φορες που τηλεφωνησα για να κλεισουμε ραντεβου μου ειπε οτι δεν προκειται να το δω,και αν θελω να το βλεπω να κανω αγωγη,

απο τοτε οποτε τηλεφωνησα δεν απαντησε,

οταν πηγα απο το σπιτι της χωρις να κανω το παραμικρο ,

πηραν την αστυνομια οτι τους απειλω...

Προφανώς ο giannakisk θεωρεί πως έχει χρόνο ακόμα....

Από τη μία μας μιλάει για τη γονεϊκή αποξένωση, από την άλλη.. τί να πω;;;

Περίμενε βρε.. να πάει το παιδί 18 και να τον χαιρετήσετε παρέα

που θα φεύγει φαντάρος! Και δίκιο να έχεις... σόρι αλλά το χάνεις!

αυτο που θελω ειναι να μπορω να το βλεπω ΧΩΡΙΣ την παρουσια των πεθερικων...

...για το σχόλιο αν θα παει φανταρος να μην απαντησω....το ότι εχει αλλαξει ακομη και παιδιατρο για να μην μαθαινω για την εξέλιξη του ?

και αφου αυτόματα έχει την επιμέλεια , δεν πρέπει για το καλο του παιδιου της να εχει το παιδι επαφη με τον πατερα του? ? ?

διευθυνω ενα καφεζαχαροπλαστειο εδω και 8 χρονια στο κεντρο με 20 ατομα προσωπικο και δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα!Οταν ειμαι σε μια σχεση ποτε δεν παιζω ή ξενοκοιταω και επειδη την ζηλεια την μισω (απο αυτο χωρισαν και οι δικοι μου), φροντιζω να μην αφηνω τιποτε να αιωρειται....

Την περιοδο της εγκυμοσυνης ,στην δουλεια μου τεθηκε θεμα να κλεισει το καταστημα αν δεν φερει κερδοφορια στο 6μηνο, και για να φερει κερδοφορια, πρεπει να μειωσεις το προσωπικο ,πράγμα που σημαινει οτι ως διευθυντης ,εισαι πολυ περισσότερες ωρες για να καλυψεις τα λειτουργικά κενα για να βγει η δουλεια και να μην χασεις πελάτες...Αυτη την πραγματικοτητα ειχα να αντιμετωπισω ,

ωχ! ωχ! ωχ!

σιγουρα δεν εδωσες δικαιωματα αν οχι εσυ, καποιοι φιλοι σου για τον βιο σου στο παρελθον-σε συνδιασμο με την δουλεια σου-?! ( κ στο μυαλουδακι της κοπελας μπηκε ενα + στα αρνητικα?)

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

δεν ειχαμε τετοιου ειδους θεματα, τωρα για το παρελθον δεν λεγαμε και πολλα , ισα-ισα που στο δικο της τηλεφωνο γινοταν κλησεις αργα τη νυχτα, τα χαραματα...αλλα ποτε δεν εκανα θεμα

Διαφημίσεις

και κάτι ακόμη,

εδω μέσα κάθησα να γράψω τα όσα ζω και έζησα χωρίς να κρύψω το παραμικρό, βάζοντας στον τοίχο πάνω απο όλα τον εαυτό μου, προσπαθώντας ,είτε να βγάλω κάποιο νόημα γιατι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν είχα ανάλαλογη εμπειρια με παιδί και γιατί ότι το να μεγαλώνεις ενα παιδι ειναι το πιο σοβαρο πράγμα στον κόσμο

λοιπον,εχω ξαναδιαβασει το θεμα σου,κ σημερα διαβασα αυτες τις φρασεις που εμενα προσωπικα ειχαν να μου πουνε κατι...γενικα τα βλεπω λιγο δυσκολα τα πραγματα,η κοπελα,προφανως για τους δικους της λογους κανει οτι κανει,ειτε το θεωρει σωστο κ οκ,ειτε θελει να σε τιμωρησει κ λιγο για καποια πραγματα που εκανες η δεν εκανες,στη ψυχολογια της δε μπορουμε να μπουμε,ουτε καν τη ξερουμε,ουτε τη δικη της πλευρα,καπου θα εχει κ αυτη δικιο,αλλα σημασια εχει,αφου με σενα μιλαμε τωρα,να σου πω να κανεις λιγο υπομονη,αστη να χαλαρωσει λιγο,να δει οτι ενδιαφερεσε για το παιδι κ οτι θες πραγματικα να του προςφερεις αγαπη πρωτα απο ολα,δε μπορει μια μανα στο τελος να μη την ενδιαφερει αυτο,συμφωνω οτι θα μου πεις οτι δεν εχετε επικοινωνια,οτι σου ειναι δυσκολο,οτι χανεις πραγματα,συμφωνω,αλλα υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις κ δε το κανεις?απο οτι διαβασα,προσπαθεις με διαφορους τροπους,θα μου πεις χωρις αποτελεσμα,αλλα πες μου,τι αλλο μενει?ειναι μια κατασταση....αλλα πραγματικα δε ξερω τι να σου πω,δε μπορω να σε βοηθησω πρακτικα,το μονο που ισως μπορω ειναι να σε διαβαζω κ να προσπαθω να σε καταλαβω

και κάτι ακόμη,

εδω μέσα κάθησα να γράψω τα όσα ζω και έζησα χωρίς να κρύψω το παραμικρό, βάζοντας στον τοίχο πάνω απο όλα τον εαυτό μου, προσπαθώντας ,είτε να βγάλω κάποιο νόημα γιατι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν είχα ανάλαλογη εμπειρια με παιδί και γιατί ότι το να μεγαλώνεις ενα παιδι ειναι το πιο σοβαρο πράγμα στον κόσμο

λοιπον,εχω ξαναδιαβασει το θεμα σου,κ σημερα διαβασα αυτες τις φρασεις που εμενα προσωπικα ειχαν να μου πουνε κατι...γενικα τα βλεπω λιγο δυσκολα τα πραγματα,η κοπελα,προφανως για τους δικους της λογους κανει οτι κανει,ειτε το θεωρει σωστο κ οκ,ειτε θελει να σε τιμωρησει κ λιγο για καποια πραγματα που εκανες η δεν εκανες,στη ψυχολογια της δε μπορουμε να μπουμε,ουτε καν τη ξερουμε,ουτε τη δικη της πλευρα,καπου θα εχει κ αυτη δικιο,αλλα σημασια εχει,αφου με σενα μιλαμε τωρα,να σου πω να κανεις λιγο υπομονη,αστη να χαλαρωσει λιγο,να δει οτι ενδιαφερεσε για το παιδι κ οτι θες πραγματικα να του προςφερεις αγαπη πρωτα απο ολα,δε μπορει μια μανα στο τελος να μη την ενδιαφερει αυτο,συμφωνω οτι θα μου πεις οτι δεν εχετε επικοινωνια,οτι σου ειναι δυσκολο,οτι χανεις πραγματα,συμφωνω,αλλα υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις κ δε το κανεις?απο οτι διαβασα,προσπαθεις με διαφορους τροπους,θα μου πεις χωρις αποτελεσμα,αλλα πες μου,τι αλλο μενει?ειναι μια κατασταση....αλλα πραγματικα δε ξερω τι να σου πω,δε μπορω να σε βοηθησω πρακτικα,το μονο που ισως μπορω ειναι να σε διαβαζω κ να προσπαθω να σε καταλαβω

εκανα απλα μπολντ για να σου πω να μην εισαι κ 100% σιγουρη για αυτο!

αλλιως στροφαρε το ''μυαλο'' μιας γνωστης μου, κ ειχε τραγικα αποτελεσματα για την επικοινωνια αναμεσα στον πατερα κ στο παιδι!

τον εαυτουλη της σκεφτηκε πανω απ ολα!

το ειδε καπως ετσι: δεν θες εμενα= συνεπαγεται οτι δεν θες κ το παιδι μας. θες δεν θες! τελος.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

...σημερα , μερες που ειναι ηρθε ενα φιλικο ζευγαρι που εφυγε στο εξωτερικο εδω και 3 χρονια και ηρθαν με τα πλασματακια τους ,που ειχα να τα δω απο τοτε...κουκλακια παιζαμε κανα 2ωρο,

καποια στιγμη οι μεγαλοι με ρωτησαν ....

απόρρησαν ...ακομη ??

πως μπορει?που το παει ? ετσι ?

παρακολουθώ το θέμα σου....σου έχει περάσει απο το μυαλό έστω σαν απλή σκέψη οτι μπορεί απλώς να ήθελε η πρώην σου να κάνει ένα παιδί κι εσυ ήσουν το μέσο;γι'αυτό τώρα να μη θέλει επαφες μαζί σου;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Εγω νομιζω πως δεν πρεπει να κρυβεις τα συναισθηματα σου και την ψυχολογια σου απο τους δικους σου. Στην δουλεια σου ναι, εκει εισαι επαγγελματιας, αλλα στους δικους σου να δειχνεις αυτα που αισθανεσαι για να μην εχουν και οι αλλοι λανθασμενη εντυπωση οτι πχ δεν σε νοιαζει.

Οσο για την πρωην, τα εχουμε πει, ειναι απαραδεκτη αλλα καποιος τροπος θα υπαρχει να κερδισεις την εμπιστοσυνη της και να αλλαξει γνωμη.

Πχ τωρα που ειναι και Πασχα εμενα θα μου αρεσε αν ο πατερας του παιδιου μου του εστελνε ενα δωρακι. Και μπορεις να στειλεις και σε εκεινη κατι με μια καρτουλα που να της λες οτι θες πολυ να δεις το παιδι και να κανετε ανακωχη για το καλο του.

Δεν ξερω, μια ιδεα λεω μπορει να μην αλλαξει και κατι βεβαια..

Διαφημίσεις

Να της πεις

Σαυτην την περιπτωση δεν παιζει ρολο τι θελεις εσυ κυρα μου, αλλα τι ειναι το καλυτερο για το παιδι μας.

Και το παιδι μας, δεν ειναι αγνωστου πατρος, ουτε ορφανο, τον εχει τον πατερα του και νοιαζομαι γιαυτο και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μου στερησεις το σπλαχνο μου.

Αν εψαχνες μονο για καποιον βιολογικο πατερα να πηγαινες σε τραπεζα σπερματος, εδω ομως ατυχησες και θελω να ζησω το παιδι μου να μεγαλωνει.

Θελεις δεν θελεις το παιδι ειναι και δικο μου!

Ας το σκεφτοσουν πιο νωρις...

Και να παλεψεις με ολο σου το ειναι για να παρεις και εσυ ενα μερος της επιμελειας.

Αντε απο κει το πηραν ολες σχοινι κορδονι....

Ειλικρινα οσες φορες και αν μου την βιδωσε με τον αντρα μου ποτε μα ποτε ποτε δεν σκεφτηκα να του παρω το παιδι. Γιατι σκεφτομαι το παιδι μου!!!

Μην στενοχωριεσαι φιλε, ολα θα φτιαξουν κοιτα να το παλεψεις. Ψαξε βρες εναν καλο δικηγορο!!!

Καλο Πασχα να εχεις και κοιτα να πας στο παιδι για ενα Χριστος Ανεστη!

Τετοιες μερες πρεπει να ναι πολυ ακαρδη να σου στερησει την αγκαλιτσα του

Τι να πω; Σου ευχομαι συντομα να βρεθεις σε μια ωραια σχεση και να ξαναβρεις την εμπιστοσυνη που εχασες. Και συντομα και αλλο παιδακι που να μπορεις να εισαι καθε μερα μπαμπας.

Και ελπιζω καποτε να συνελθει και η πρωην και να ηρεμησει για να εχεις την ευκαιρια να γνωρισεις και το πρωτο σου παιδακι

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
...απολύτως τίποτε...

κάθε φορά που πλησιάζω μήπως και δω το παιδι

θεωρείται απειλή.

Λυπάμαι για όλο αυτό που περνάς. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένας σύλλογος που υπερασπίζεται τα δικαιώματα πατεράδων που είναι στην ίδια φάση με σένα.

...απολύτως τίποτε...

κάθε φορά που πλησιάζω μήπως και δω το παιδι

θεωρείται απειλή.

εγώ μπαίνω μια στο τόσο να υπενθυμίσω σε αυτούς που παρηγορούν τον "πατέρα"

και δεν κάνουν τον κόπο καν να διαβάσουν απο την αρχή ότι είναι ένας άνθρωπος

που έχει παραδεχτεί σε εμάς ότι έχει χτυπήσει την γυναίκα του..

Φαντάσου το παραδέχτηκε σε εμάς..

Φαντάσου την αλήθεια ποια θα είναι..

έλεος δηλαδή με την υποστήριξή σας...

ΕΛΕΟΣ

giannakisk μπες στο θεμα εποικινωνια να δεις οτι δεν εισαι μονος

το πραγμα θελει υπομονη και με το χρονο μορεις να αποδηξεις το ποσο καλο πατερας εισαι ή μπορεις να γίνεις π

Να της πεις

Σαυτην την περιπτωση δεν παιζει ρολο τι θελεις εσυ κυρα μου, αλλα τι ειναι το καλυτερο για το παιδι μας.

Και το παιδι μας, δεν ειναι αγνωστου πατρος, ουτε ορφανο, τον εχει τον πατερα του και νοιαζομαι γιαυτο και δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μου στερησεις το σπλαχνο μου.

Αν εψαχνες μονο για καποιον βιολογικο πατερα να πηγαινες σε τραπεζα σπερματος, εδω ομως ατυχησες και θελω να ζησω το παιδι μου να μεγαλωνει.

Θελεις δεν θελεις το παιδι ειναι και δικο μου!

Ας το σκεφτοσουν πιο νωρις...

Και να παλεψεις με ολο σου το ειναι για να παρεις και εσυ ενα μερος της επιμελειας.

Αντε απο κει το πηραν ολες σχοινι κορδονι....

Ειλικρινα οσες φορες και αν μου την βιδωσε με τον αντρα μου ποτε μα ποτε ποτε δεν σκεφτηκα να του παρω το παιδι. Γιατι σκεφτομαι το παιδι μου!!!

Μην στενοχωριεσαι φιλε, ολα θα φτιαξουν κοιτα να το παλεψεις. Ψαξε βρες εναν καλο δικηγορο!!!

Καλο Πασχα να εχεις και κοιτα να πας στο παιδι για ενα Χριστος Ανεστη!

Τετοιες μερες πρεπει να ναι πολυ ακαρδη να σου στερησει την αγκαλιτσα του

Ο άνδρας σου πόσες φορές σε έχει χτυπήσει ?

γιατί να συγκρίνεις έτσι καταστάσεις φαντάζομαι μοιάζουν κιόλας...

εγώ μπαίνω μια στο τόσο να υπενθυμίσω σε αυτούς που παρηγορούν τον "πατέρα"

και δεν κάνουν τον κόπο καν να διαβάσουν απο την αρχή ότι είναι ένας άνθρωπος

που έχει παραδεχτεί σε εμάς ότι έχει χτυπήσει την γυναίκα του..

Φαντάσου το παραδέχτηκε σε εμάς..

Φαντάσου την αλήθεια ποια θα είναι..

έλεος δηλαδή με την υποστήριξή σας...

ΕΛΕΟΣ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!!!!

τωρα αν εξυπηρετει κάποιους να νομιζουν οτι οι άνθρωποι σε μια "κοινότητα" μπορούν να γράφουν τα μισά απο όσα γίνονται, τότε τζάμπα καθόμαστε όλοι να βγάλουμε άκρη και χάνουμε τον χρόνο μας.

παρακολουθώ το θέμα σου....σου έχει περάσει απο το μυαλό έστω σαν απλή σκέψη οτι μπορεί απλώς να ήθελε η πρώην σου να κάνει ένα παιδί κι εσυ ήσουν το μέσο;γι'αυτό τώρα να μη θέλει επαφες μαζί σου;

Α μπράβο, αυτό σκέφτηκα κι εγώ....

Δεν νομίζω από αυτά που περιγράφεις ότι αυτή η γυναίκα είχε ποτέ αισθήματα.... Μάλλον έψαχνε να βρει κάποιον άντρα για να κάνει παιδί και να το μεγαλώσει με την οικογένειά της.....

Και ναι, υπάρχουν γυναίκες ανισόρροπες, σκληρές, εγωίστριες, με αρρωστημένες σχέσεις με την οικογένειά τους, που δεν θα σκεφτούν λογικά ή συναισθηματικά... Η γυναίκα αυτή έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα (και η οικογένειά της την υπερασπίζει), που δεν πρόκειται να συγκινηθεί ή να σκεφτεί ότι κι εσύ είσαι πατέρας με ίσα δικαιώματα... Εδώ δεν σκέφτεται τί κακό θα κάνει στο παιδάκι με τις καταστάσεις που δημιουργεί.... Μπορεί και να τη θρέφουν αυτά!

Εύχομαι να μπορείς σύντομα να περνάς χρόνο με το παιδί σου και να το παλέψεις το θέμα όσο μπορείς...βρες έναν καλό δικηγόρο να ασχοληθεί, μήπως και φύγει λίγο η μαγκιά στην πρώην σου και στην οικογένειά της...

Και όσο για το χαστούκι, ναι είμαι κατά της βίας, αλλά αν δεν έχουμε ζήσει κάποιες καταστάσεις καλύτερα να μην αφορίζουμε... Μην συγκρίνουμε μια νορμάλ σχέση/γάμο, που έχει σίγουρα κακές στιγμές και εντάσεις, με μια εξαρχής τεταμένη και αρρωστημένη κατάσταση... Ο άνθρωπος που βρίσκεται μέσα σε τέτοια κατάσταση, δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει και ποιά όρια θα ξεπεράσει.....

εαν ήθελε τον Γιάννη ως μεσο για τεκνοποιηση....γιατι να μπει σε αυτη την δοιαδικασια?θα μπορουσε πολυ απλά να το κάνει με έναν οποιονδηποτε....εξάλλου δεν θα ζητούσε και παραπάνω χρήματα....δεν θα την έννοιζε....

εγω θεωρω πως οι γονεις,οικογενεια την μεγάλωσαν ως ενα κακομαθημενο πλασμα που αφου δεν έπερνε αυτο που ήθελε κατέληγε να σε χτυπάει εκει που πονάς.....ίσως να παραφούσκωσε και το σκηνικο με την σφαλιάρα...στους γονείς της και αυτοι να ένιωσαν πως πρεπει να την προσταψουν.....

το λέω γιατι τοέκανε γνωστη μου.....ειχε πει σε όλους μας πως την χτυπησε ο άντρας της ενω.....έγινε το αντίθετο απο ότι μάθαμε αργότερα...η γυναικα επιτεθηκε πρωτη και εκεινος απλά αμύνθηκε.....απλά σε εκεινη εμεινε σημαδι στο χέρι....μάλιστα ειχε καλεσει και το σοι της να τον κάνουν ντα...(τροπος του λέγειν......) και την έδωσε στεγνά το παιδι της.....

και πέρα απο αυτό ίσως η κοπέλα παρολο που το παιδι πλεον μεγάλωσε απο την στιγμή που έφυγε γιατι ήταν μετα το σαραντισμα της γυρισε το μάτι.....και αυτο το καταλαβαινω.....δεν μου φαίνεται αφυσικο.....δεν ειναι μόνο η κατάθλιψη που μπορεί να πάθει μια γυναικα μετα την γέννα......

όπως και να χει.....θεωρω πως ο Γιάννης εχει σε πολλά δίκιο.....και πρεπει να το διεκδικησει..........

1129643tvsq1yiqpw.gif

εαν ήθελε τον Γιάννη ως μεσο για τεκνοποιηση....γιατι να μπει σε αυτη την δοιαδικασια?θα μπορουσε πολυ απλά να το κάνει με έναν οποιονδηποτε....εξάλλου δεν θα ζητούσε και παραπάνω χρήματα....δεν θα την έννοιζε....

εγω θεωρω πως οι γονεις,οικογενεια την μεγάλωσαν ως ενα κακομαθημενο πλασμα που αφου δεν έπερνε αυτο που ήθελε κατέληγε να σε χτυπάει εκει που πονάς.....ίσως να παραφούσκωσε και το σκηνικο με την σφαλιάρα...στους γονείς της και αυτοι να ένιωσαν πως πρεπει να την προσταψουν.....

το λέω γιατι τοέκανε γνωστη μου.....ειχε πει σε όλους μας πως την χτυπησε ο άντρας της ενω.....έγινε το αντίθετο απο ότι μάθαμε αργότερα...η γυναικα επιτεθηκε πρωτη και εκεινος απλά αμύνθηκε.....απλά σε εκεινη εμεινε σημαδι στο χέρι....μάλιστα ειχε καλεσει και το σοι της να τον κάνουν ντα...(τροπος του λέγειν......) και την έδωσε στεγνά το παιδι της.....

και πέρα απο αυτό ίσως η κοπέλα παρολο που το παιδι πλεον μεγάλωσε απο την στιγμή που έφυγε γιατι ήταν μετα το σαραντισμα της γυρισε το μάτι.....και αυτο το καταλαβαινω.....δεν μου φαίνεται αφυσικο.....δεν ειναι μόνο η κατάθλιψη που μπορεί να πάθει μια γυναικα μετα την γέννα......

όπως και να χει.....θεωρω πως ο Γιάννης εχει σε πολλά δίκιο.....και πρεπει να το διεκδικησει..........

και σε μενα υποτιθεται οτι ολο το σοι της με ψαχνει να με βρει αλλά κανεις δεν εχει εμφανιστει ποτε ενω ξερουν που θα με βρουν ...αλλά δεν ηρθε ποτε κανεις ,ουτε οι γονεις της...

Την ημερα που ειχε γενέθλεια ο μικρος και γινοταν έτους (υπηρχε απο το πρωι στους δικους μου μια καταθλιψη ,αλλά προσπαθουσαν να μην μου το δείξουν),στα καλά καθουμενα τηλεφωνεί η κυρία στο σπιτι της μητερας μου ενω εγω ημουν στην δουλειά, για να της πει να μην κανω βολτες εξω απο το σπιτι της (ενω μενουμε ενα στενο απο πισω και αναγκαστικά περνάω απο κει για να παω σπιτι,δεν υπάρχει άλλος δρόμος) και αφου την στολισε στο να συμμαζεψει η μανα μου εμενα στο τελος απαιτησε να την αφήσουμε να μεγαλωσει το παιδι της μονη της........

αυτο εγινε ετσι για να μας θυμισει οτι το μωρο γινεται ενος ετους....και να μεινω μακρυα .....αλλιως θα παει στην αστυνομια για ακομη μια φορα να δηλωσει οτι τιυς ενοχλω ,ενω εγω δεν εχω κανει το παραμικρο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...