Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Yπάρχει κάποια κοπέλα που δουλεύει στο μετρό??

antigoni84

Recommended Posts

Κορίτσια ακούστε τι μου συνέβη πριν λίγο καιρό.Ημουν στο κέντρο για δουλειές,ξαφνικά δεν νιώθω καλά,νόμιζα οτι θα λιποθυμίσω,μπαίνω γρήγορα στο μετρό,ενώ ειδοποιώ να έρθουν να με πάρουν απο τη στάση μου,μπαίνοντας μέσα αμέσως μου προσφέρουν κάθισμα,μπαίνει λοιπόν ελεγκτής,του δείχνω το εισητήριο και μου ζητάει το πάσο,εξηγώ οτι δεν ξέρω που βρίσκεται και δεν μπορώ να το ψάξω στη κατάσταση που ήμουν,τότε μου παίρνει το πορτοφόλι,βγάζει την ταυτότητα μου και μου γράφει ενα πρόστιμο.Τι πρέπει να κάνω?

Διαφημίσεις

Κορίτσια ακούστε τι μου συνέβη πριν λίγο καιρό.Ημουν στο κέντρο για δουλειές,ξαφνικά δεν νιώθω καλά,νόμιζα οτι θα λιποθυμίσω,μπαίνω γρήγορα στο μετρό,ενώ ειδοποιώ να έρθουν να με πάρουν απο τη στάση μου,μπαίνοντας μέσα αμέσως μου προσφέρουν κάθισμα,μπαίνει λοιπόν ελεγκτής,του δείχνω το εισητήριο και μου ζητάει το πάσο,εξηγώ οτι δεν ξέρω που βρίσκεται και δεν μπορώ να το ψάξω στη κατάσταση που ήμουν,τότε μου παίρνει το πορτοφόλι,βγάζει την ταυτότητα μου και μου γράφει ενα πρόστιμο.Τι πρέπει να κάνω?

ΑΑΑΑ δεν πάμε καλάάάάάά....Τι να πω κοριτσάκι μου,κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό τους!!Ελπίζω να βρεις άκρη!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Έχω την εντύπωση ότι αν πας εκεί που είναι να πληρώσεις το πρόστιμο και δείξεις το πάσο σου, σου διαγράφουν το πρόστιμο. Ο ελεγκτής δεν σε ενημέρωσε για κάτι τέτοιο; Αν πάρεις κανένα τηλέφωνο να ρωτήσεις, ενημέρωσε κι εδώ να ξέρουμε.

τι αθλιος!

πας στο μετρο του συνταγματος, εκει εχει ενα γραφειο για τετοια θεματα οπου υποβαλλεις αιτηση για να σου σβησουν το προστιμο. γραφεις στη φορμα που θα σου δοσουν πως ειχε η κατασταση και πως εχεις πασο (γραφεις τον αριθμο του) και σε 10 μερες σου ερχεται απαντηση αν η αιτηση σου εγινε δεκτη.

Διαφημίσεις

καλά υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι, και θα εξηγήσω με προσωπικό παράδειγμα, γιατί με τη δεύτερη ιστορία έκλαιγα μια μέρα, ήταν και οι ορμόνες της λοχείας εκείνο τον καιρό:

το προηγούμενο καλοκαίρι, έγγυος στον 8ο προς 9ο, ξεκινάω πρωί για δουλειά με καύσωνα, τούμπανο καθώς ήμουνα ξεχνάω το πάσο, μπαίνω τρόλευ, μπαίνουν και κάτι κορίτσια και μόλις ξεκινάει ζητάνε εισιτήρια, είχα αλλάξει και τσάντα η κυρία, τους εξηγώ, τους λέω τι να κάνω βάλτε μου πρόστιμο, όμως μου είπαν δεν είναι μόνο το πρόστιμο, είναι ότι πρέπει να με πάνε στα κεντρικά? κάτι τέτοιο και να ακυρώσουν και το πάσο? δε θυμάμαι, πάντως θα ήταν τρελλή ταλαιπωρία και για την κατάστασή μου, οπότε δε με άφησαν ούτε στην επόμενη στάση να κατέβω, ψάξανε δε και εισιτήριο, το πλήρωσα, το ακύρωσα και όλα καλά, να είναι καλά, ακόμη τις σκέφτομαι,

λίγους μήνες μετά έχω αφήσει τον μικρό στο σπίτι με τη μαμά μου και έχω κατέβει στο κέντρο να πάρω λεφτά από το ταμείο μου, έχω μάθει ότι δε θα ξαναγυρίσω στη δουλειά και τα λογαριάζω όλα, φεύγοντας ανεβαίνω στο τρόλευ και την ώρα που πήγα να χτυπήσω το εισιτήριο, το κράταγα στο χέρι, με παίρνει ο άντρας μου να συνενοηθούμε για κάτι, δευτερόλεπτα μετά, κλείνει το μηχάνημα και έρχεται προς το μέρος μου ελεγκτής, βλέπει ότι μιλάω στο κινητό με το εισιτήριο στο χέρι και ζητάει πρόστιμο, όταν του εξηγώ ότι με το που μπήκα χτήπησε το κινητό και δεν πρόλαβα να το ακυρώσω, αρχίζει ένα λογύδριο, του στυλ είναι η πρώτη δουλειά που πρέπει να κάνουμε και το κινητό μπορεί να περιμένει και τέτοια, δηλ. αν συνέβαινε κάτι με το παιδί έπρεπε να μην απαντήσω για να ακυρώσω, έλεος, με κατέβασε στην επόμενη στάση και επέμενε για πρόστιμο, και δεν είχα και ταυτότητα μαζί γιατί την είχα δώσει στο σύζυγο από το πρωί για μία άλλα εκκρεμότητα γραφειοκρατική

να μην τα πολυλογώ, με χίλια παρακάλια, ότι έχω μικρό μωρό και βιαζόμουνα, γιατί ήθελε να με πάει εκείνη την ώρα στο τμήμα, κακοποιός του ποινικού δικαίου η κυρία, δέχτηκε να πάρω το επόμενο τρόλευ και να ακυρώσω ΜΟΛΙΣ μπω, όντως έτσι συμβαίνει και στη μεθεπόμενη στάση ξαναμπαίνει στο δεύτερο τρόλευ, και ο κακόμοιρος ο πιτσιρικάς που καθόταν δίπλα μου έπαθε σχεδόν το ίδιο, έκατσε έψαξε να βρει το εισιήριο και πριν προλάβει κλείσαν το μηχάνημα, μάλλον πρέπει να το έχουμε στα δόντια όπως το διαβατήριο στα αεροπλάνα, ξανά ΈΛΕΟΣ

και μετά σκέφτεσαι, τους χιλιάδες κατά καιρούς που μπαινοβγαίνουν στα ΜΜΜ χωρίς ποτέ να έχουν εισιτήριο ή κάρτα γιατί δεν τους πιάνουν και βρίσκουν όλο κάτι κακόμοιρους τυπικούς επιβάτες που απλά έτυχε μία φορά κάτι να πάθουν ή να ξεχάσουν, σύστημα το έχουν να τα παίρνουν από τους σωστούς, θα μου πεις και η εφορία και όλος ο κρατικός μηχανισμός τα ίδια κάνει, οι ελεγκτές σε μάραναν

1FdQp2.png

επρεπε να κρατησεις τα στοιχεια του ελεγκτη να του κάνεις μύνηση. τι σημαινει "πήρε το πορτοφολι σου" και προφανώς το ανοιξε;

εδω στα παιδιά μας λέμε "δεν ανοιγουμε την τσαντα της μανούλας"...

age.png

συγνωμη, σου πηρε το πορτοφολι σου, και το ανοιξε?

Ακριβώς!Ημουν σε κακή κατάσταση,μάλλον είχα πάθει κάτι σαν ηλίαση.Και ναι πήρε το πορτοφόλι μ ο υ και πηρε την ταυτότητα.Εκανα μια αναφορά και θα την πάω αύριο,ζητάω τα πλήρη στοιχεία του για να του κάνω μήνυση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...