Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ενας λογος για να ΜΗΝ παει παιδικο?

Recommended Posts

Κακως σας αναγκασανε να ξαναβαλετε πανα αφου την ειχε κοψει.Αυτο δεν ειναι καθολου σωστο,παιζεις με τη ψυχολογια του παιδιου...οσο να ναι αποτελει μεταβαση και η πανα και δε μπορεις να παλλινδρομεις εσκεμενα ενα παιδι.Μεγα σφαλμα....δεν επρεπε να το δεχτεις...

δεν ηθελα να αναγκασω καμια κοπελα να φαει χρονο με το παιδι μου παραπανω απ οτι του αναλογει και να τη στερησω απ τα αλλα παιδακια....και ημουν σιγουρη οτι στο νεο περιβαλλον και στους ξενους ανθρωπους δε θα ελεγε να παει τουαλετα, θα προτιμουσε να παιζει με τα παιδια και σε μια ξενη γυναικα δε θα ελεγε τιποτα....οποτε ειπα να μην τις φερω σε δυσκολη θεση αφου ηταν μονο 2 για 30 παιδακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 560
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν για να τελειώνουμε επειδή μακρυγορούμε αδίκως!

Υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία και για τους δημοσιους και για τους ιδιωτικούς σταθμούς.

Για τους δημοσιους στους οποίους προφανώς ανήκει η φίλη Λένα ορίζονται τα πάντα εδώ: http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/497B_02.1199689236364.pdf και με βάση αυτό μίλησα για παρανομίες! Διαβάστε το άρθρο 12

γι αυτο σε παω αερικουλι, γιατι δε μιλας ΠΟΤΕ στον αερα!

ευχαριστουμε!!!!!!!!

ενταξει ΛΕΝΑ, να μη ζηταμε κατι απο καποιον που δεν ειναι η δουλεια του εχεις δικιο

πως μπορουμε να μαθουμε ποιες ειναι παιδαγωγοι και ποιες βρεφονηπιοκομοι???

υπαρχει δλδ περιπτωση να μην ειναι καμια βρεφ/μος και να μας κανουν και χαρη???

δεν ειρωνευομαι σοβαρα ρωταω....

Δυστυχως εχω δει τοσα πολλα και αντιμετοπιζω τοσα καθε μερα...ενα θα σου πω...ειμαι βρεφονηπιοκομος και με εχουν 3 χρονια σε βρεφικο τμημα και δε με αλλαζουν γιατι καμια βρεφοκομος και παιδαγωγος δεχεται να ξεσκ@@@@@,σιχαινονται....Τωρα πως θα το ξερεις αυτο...μαλλον ρωτοντας.Οσο για το δευτερο μπορει κ να το κανουν για να φαινονται καλες στη διευθυντρια,στο κοσμο...που να ξερω..παντως εγω δεν εχω συναντησει παιδαγωγο προθυμη να αλλαζει παιδια

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Στέλλα πριν πάω το παιδί μου στον παιδικό φρόντισα να μάθω τι ακριβώς ισχύει και τι πρέπει να περιμένω. Και επειδή η προοπτική τότε ήταν να πάει δημόσιο έχω διαβάσει αυτό τον νόμο τουλάχιστον τρεις φορές!

Για όποιον θέλει να ενημερωθεί περαιτέρω εδώ θα βρει όλους τους νόμους που διέπουν τη λειτουργία βρεφονηπιακών σταθμών: http://www.elinyae.gr/el/category_details.jsp?cat_id=1842

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Λοιπόν για να τελειώνουμε επειδή μακρυγορούμε αδίκως!

Υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία και για τους δημοσιους και για τους ιδιωτικούς σταθμούς.

Για τους δημοσιους στους οποίους προφανώς ανήκει η φίλη Λένα ορίζονται τα πάντα εδώ: http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/497B_02.1199689236364.pdf και με βάση αυτό μίλησα για παρανομίες! Διαβάστε το άρθρο 12

Σε ό,τι αφορά λοιπόν την υγιεινή των παιδιών ξεκαθαρίζεται στο Άρθρο 18 ως Ειδικά Καθήκοντα Προσωπικού και συγκεκριμένα των παιδαγωγών ότι μέσα στις αρμοδιότητες τους είναι η φροντίδα των ατομικών αναγκών των παιδιών και επί λέξη: "Παρακολουθεί την διατροφή τους και την καθαριότητά τους ενθαρρύνοντας την αυτοεξυπηρέτησή τους" η οποία "ενθάρρυνση" απέχει πολύ από το "απαιτείται"!

Έτσι γιατί δεν είμαστε ούτε αγράμματοι ούτε μπορούμε να δεχόμαστε απλά το έτσι είναι ο κανόνας και δεν αλλάζει! Γιατί πολύ απλά ο κανόνας δεν είναι έτσι!

Να επισημάνω ότι ό,τι αναφέρεται σε αυτό τον νόμο ΠΡΕΠΕΙ να τηρείται απαρέγκλιτα και μόνο για θέματα που δεν αναφέρονται στον παρόντα νόμο μπορεί να αποφασίσει το Νομικό πρόσωπο! (ακροτελεύτια παράγραφος!)

Βρε κοριτσι γιατι δε μπορεις να καταλαβεις οτι το ενθαρυνω την "αυτοεξυπηρετηση" δεν εχει σχεση με το αλλαζω πανα?Που θα την αλλαξει η παιδαγωγος στον αερα?Αφου στις τουαλετες των νηπιων δεν υπαρχουν αλλαξιερες και τα σχετικα?

Διαφημίσεις

Στο αρθρο 8 γραφει τις ηλικιες οπου συμφωνα διαμορφωνονται και τα τμηματα.Αυτο ομως δε σημαινει οτι ενα παιδι δε μπορει να παραμεινει σε ενα μικροτερο τμημα απο την ηλικια λογω του οτι εχει αλλες αναγκες.Τα τμηματα των βρεφων εχουν συγκεκριμενο προγραμμα και εξηπυρετουν συγκεκριμενες αναγκες οι οποιες διαφερουν απο των νηπιων δηλαδη των παιδιων 2,5 και ανω.Τα συγκεκριμενα παιδια πηγαινουν τουαλετα και αυτοεξυπηρετουνται,δεν υπαρχουν αλλαξιερες και τα λοιπα απαραιτητα για την αλλαγη της πανας.Συν αυτου θα επρεπε να υπαρχει και μια βρεφοκομος που θα κενει αυτη τη δουλεια.Εγινα σαφης?

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μία θέση αλλαγής για κάθε 3 βρέφη! Αυτό σημαίνει ότι επειδή μιλάμε για το ίδιο κτιριακό συγκρότημα η βοηθός της νηπιαγωγού η βρεφονηπιοκόμος θα πάρει το παιδάκι και θα πάει στα βρέφη να το αλλάξει!

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει... 10 μέρες κοσκινίζει! Κι εγώ ξέρω να βρίσκω δικαιολογίες για να ΜΗΝ κάνω τη δουλειά μου όταν δεν μου αρέσει.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Στο τι θα έπρεπε να υπάρχει και δεν υπάρχει έχω υπάρξει σαφής πολύ πολύ πριν και από εκεί ξεκίνησε η "κόντρα" μας. Δεν είναι υπεύθυνη η μητέρα να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ το δεύτερο άτομο "βοηθό" που ορίζει ο νόμος αλλά η εργαζόμενη που δεν διευκολύνεται στη δουλειά της.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Στο τι θα έπρεπε να υπάρχει και δεν υπάρχει έχω υπάρξει σαφής πολύ πολύ πριν και από εκεί ξεκίνησε η "κόντρα" μας. Δεν είναι υπεύθυνη η μητέρα να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ το δεύτερο άτομο "βοηθό" που ορίζει ο νόμος αλλά η εργαζόμενη που δεν διευκολύνεται στη δουλειά της.

Συγνωμη για το off...

hellooooo τι εκφρασεις ειναι αυτες?Για τι κοντρες μιλας?

Με εχεις προσβαλει αρκετες φορες και μου επιτηθεσε ολη την ωρα λες κ σου εχω κανει κατι.Ειπα κατι εντελως γενικα και πληροφοριακα χωρις να σου απευθυνομαι και μου εχεις συρει τα χιλια μοιρια...Δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα σου.Ειναι δικαιωμα του καθενος να πει την αποψη του η τη προσωπικη του εμπειρια.Και σε παρακαλω πολυ να μην λες λεξεις που δεν εχω πει.

Οσο για το δευτερο σου εδωσα εξηγηση οτι δε γινεται αυτο γιατι αυτη που θα τολμησει να ζητησει βοηθο κ.λ.π. εχει φυγει νυχτα!Και τη θεση της θα παρει καποια αλλη πιο προθυμη να παρανομησει.κι ετσι το προβλημα θα παραμενει προβλημα

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μία θέση αλλαγής για κάθε 3 βρέφη! Αυτό σημαίνει ότι επειδή μιλάμε για το ίδιο κτιριακό συγκρότημα η βοηθός της νηπιαγωγού η βρεφονηπιοκόμος θα πάρει το παιδάκι και θα πάει στα βρέφη να το αλλάξει!

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει... 10 μέρες κοσκινίζει! Κι εγώ ξέρω να βρίσκω δικαιολογίες για να ΜΗΝ κάνω τη δουλειά μου όταν δεν μου αρέσει.

Επιτελους ηρθες στα λογια μου....η παιδαγωγος δεν αλλαζει πανα γιατι δεν ειναι υποχρεωμενη...η βρεφοκομος αλλαζει.Αλλα σπανια θα βρεις και βοηθο βρεφοκομο στα νηπια οποτε δε μπορει να γινεται αυτο

Διαφημίσεις

Κακώς δεν έχεις! Αλλά εφόσον δεν έχεις και δεν διεκδικείς αυτό που θα έπρεπε να έχεις σου απέδειξα παραπάνω ότι ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το κάνεις! Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά; (μην φοβάσαι... αλλάζω μόνη μου εγώ!)

(Λορέτα Ποντικίνα)

Συγνωμη για το off...

hellooooo τι εκφρασεις ειναι αυτες?Για τι κοντρες μιλας?

Με εχεις προσβαλει αρκετες φορες και μου επιτηθεσε ολη την ωρα λες κ σου εχω κανει κατι.Ειπα κατι εντελως γενικα και πληροφοριακα χωρις να σου απευθυνομαι και μου εχεις συρει τα χιλια μοιρια...Δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα σου.Ειναι δικαιωμα του καθενος να πει την αποψη του η τη προσωπικη του εμπειρια.Και σε παρακαλω πολυ να μην λες λεξεις που δεν εχω πει.

Οσο για το δευτερο σου εδωσα εξηγηση οτι δε γινεται αυτο γιατι αυτη που θα τολμησει να ζητησει βοηθο κ.λ.π. εχει φυγει νυχτα!Και τη θεση της θα παρει καποια αλλη πιο προθυμη να παρανομησει.κι ετσι το προβλημα θα παραμενει προβλημα

Εγώ σου επιτίθεμαι; Σοβαρά μιλάς τώρα; Και ποιες λέξεις είπα ότι είπες εσύ σε αυτό που έκανες quote? Κοίτα... θα το πω μία και δεν θα ξανασχοληθώ: Δεν σε πρόσβαλλα πουθενά σε αντίθεση με ό,τι έκανες εσύ. Δεν σε χαρακτήρισα, δεν ... δεν ... ! Απαντώ στις ανακρίβειες που γράφεις με επιχειρήματα. Αν εσύ αυτό το εκλαμβάνεις ως προσβολή έχουμε διαφορετικό τρόπο να συνδιαλεγόμαστε και το σταματάμε γιατί δεν έχει νόημα! Προφανώς έχεις άλλα δικά σου θέματα που σε απασχολούν και δεν μπορείς να ακολουθήσεις. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και τελειώνει το θέμα. Όσο όμως γράφεις για πράγματα που δεν είναι έτσι και τα παρουσιάζεις ως δεδομένα, λυπάμαι αλλά θα συνεχίσω να σου απαντώ.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Κακώς δεν έχεις! Αλλά εφόσον δεν έχεις και δεν διεκδικείς αυτό που θα έπρεπε να έχεις σου απέδειξα παραπάνω ότι ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το κάνεις! Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά; (μην φοβάσαι... αλλάζω μόνη μου εγώ!)

Μην αναφερεσε σ εμενα ειμαι βρεφονηπιωκομος.και αν θες να ξερεις οι παιδικοι σταθμοι κατακλειζονται απο παιδαγωγους και οχι βρεφοκομους σαν εμενα πραγμα λανθασμενο γιατι το μονο που ξερουν ειναι να μαθαινουν πραγματα στα παιδια και δικαιως δεν αλλαζουν γιατι "δεν ειναι τποχρεωμενες".Μηπως θελεις να παω στον υπουργο να κανω και παραπονα κι εκει?Μιας που ειμαι και του επεγγελματος....μηπως ειμαι υποχρεωμενη να διεκδικησω και αυτο?

Και σε παρακαλω μιλα με πιο ωραιο τροπο οταν απευθυνεσε σ εμενα αλλου πες και για κ@@@@ και για οτι αλλο θελεις.Σου μιλαω τοσο καλα τοση ωρα κι εσυ με ειρωνευεσε και μου μιλας με τροπο απρεπο...Οσο για το ποιος εχει επιπεδο μην ανχωνεσε...ειναι σαφες!

Οταν τα παιδιά είναι μεγαλύτερα από 1.5 χρονών η πάνα αλλάσσεται πιο έυκολα και πιο γρήγορα "στον αέρα"

1. κατεβάζεις τις φόρμες (κατί που δεν είναι παράλογο να ζητάς από γονείς είναι τα εύκολα ρούχα)

2. ανοίγεις το πανί

3. σκουπίζεις

4. φοράς το άλλο πανι (δεν χρησιμποιείς πάνες βρακάκι)

5. ανεβάζεις την φόρμα

6. πλένεσαι ή σκουπίζεις τα χέρια σε μωρομάντηλο και αντισυπτικό.

Όταν κάνουν τσίσα μόνο αυτό παίρνει λιγότερο από 1 λεπτό.

Διαφημίσεις

Εγώ σου επιτίθεμαι; Σοβαρά μιλάς τώρα; Και ποιες λέξεις είπα ότι είπες εσύ σε αυτό που έκανες quote? Κοίτα... θα το πω μία και δεν θα ξανασχοληθώ: Δεν σε πρόσβαλλα πουθενά σε αντίθεση με ό,τι έκανες εσύ. Δεν σε χαρακτήρισα, δεν ... δεν ... ! Απαντώ στις ανακρίβειες που γράφεις με επιχειρήματα. Αν εσύ αυτό το εκλαμβάνεις ως προσβολή έχουμε διαφορετικό τρόπο να συνδιαλεγόμαστε και το σταματάμε γιατί δεν έχει νόημα! Προφανώς έχεις άλλα δικά σου θέματα που σε απασχολούν και δεν μπορείς να ακολουθήσεις. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και τελειώνει το θέμα. Όσο όμως γράφεις για πράγματα που δεν είναι έτσι και τα παρουσιάζεις ως δεδομένα, λυπάμαι αλλά θα συνεχίσω να σου απαντώ.

Τι αποκαλεις ανακριβεια?Εχεις μπερδευτει.....αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις....Ακομη και το να λες οτι λεω ανακριβειες ειναι προσβλητικο.Πιοπανω σε επεφυμουσανε για κατι που ειπα εγω αν καταλαβες....αυτο λεει πολλα...Τελος παντων...δε θελω να ασχοοληθω αλλο μαζι σου με κουραζεις πολυ.Μαλλον εχεις καποια αποθυμενα κ ξεσπας σ εμενα χωρις να φταιω.Καλα να εισαι παντως και λεγε οτι θες!:D

Οταν τα παιδιά είναι μεγαλύτερα από 1.5 χρονών η πάνα αλλάσσεται πιο έυκολα και πιο γρήγορα "στον αέρα"

1. κατεβάζεις τις φόρμες (κατί που δεν είναι παράλογο να ζητάς από γονείς είναι τα εύκολα ρούχα)

2. ανοίγεις το πανί

3. σκουπίζεις

4. φοράς το άλλο πανι (δεν χρησιμποιείς πάνες βρακάκι)

5. ανεβάζεις την φόρμα

6. πλένεσαι ή σκουπίζεις τα χέρια σε μωρομάντηλο και αντισυπτικό.

Όταν κάνουν τσίσα μόνο αυτό παίρνει λιγότερο από 1 λεπτό.

Βολευει αλλα αυτο απαγορευεται για λογους υγειηνης.....Αν περασει το υγειονομικο την εχουν ολοι βαμενη

Επιτελους ηρθες στα λογια μου....η παιδαγωγος δεν αλλαζει πανα γιατι δεν ειναι υποχρεωμενη...η βρεφοκομος αλλαζει.Αλλα σπανια θα βρεις και βοηθο βρεφοκομο στα νηπια οποτε δε μπορει να γινεται αυτο

2.5 χρονών δεν είναι νήπια δεν είναι καν προνήπια είναι "μικρά προνήπια", μεταβρεφικό ή ότι άλλο θέλεις να το πεις.

Ο νόμος για τους παιδικούς προβλέπει βοηθό. Αν δεν υπάρχει οι γονείς πρέπει να φωνάξουν πρώτοι πρώτοι αλλά και μαζί με τους εργαζόμενους.

Δεν λέει ΠΟΥΘΕΝΑ ο νόμος για τους Παιδικούς ότι ο η Παιδαγωγός δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει, αντιθέτως υπονοεί ότι το κάνει αν το παιδί δεν μπορεί. Ισως αυτό να ισχύει για την προσχολική αγωγή (Προνήπια, Νήπια) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

παιδια καλυτερα να το αφησουμε εδω, λυπαμαι πολυ που καθε φορα που ενα θεμα μας καιει καταληγει σε καβγαδες και λογομαχιες....το εχω πει χιλιαδες φορες εδω ειμαστε για να βοηθηθουμε οχι για να φορτωνουμε παραπανω μου ειπες σου ειπα κτλ

ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι απολυτα σεβαστη....

2.5 χρονών δεν είναι νήπια δεν είναι καν προνήπια είναι "μικρά προνήπια", μεταβρεφικό ή ότι άλλο θέλεις να το πεις.

Ο νόμος για τους παιδικούς προβλέπει βοηθό. Αν δεν υπάρχει οι γονείς πρέπει να φωνάξουν πρώτοι πρώτοι αλλά και μαζί με τους εργαζόμενους.

Δεν λέει ΠΟΥΘΕΝΑ ο νόμος για τους Παιδικούς ότι ο η Παιδαγωγός δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει, αντιθέτως υπονοεί ότι το κάνει αν το παιδί δεν μπορεί. Ισως αυτό να ισχύει για την προσχολική αγωγή (Προνήπια, Νήπια) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

δεν υπαρχουν μικρα,μεγαλα,μεσαια προνηπια..απλα τα παιδια περα των 2,5 λεγονται προνηπια και οπως λεει κ ο νομος πανε στη τουαλετα και"αυτοεξυπηρετουνται" με τη βοηθεια της παιδαγωγου.

Βολευει αλλα αυτο απαγορευεται για λογους υγειηνης.....Αν περασει το υγειονομικο την εχουν ολοι βαμενη

Αυτό δεν το ήξερα, εγώ δεν θα ζητούσα να κάνουν κάτι "παράνομο"

αλλά δεν την έχουν βαμένη που δεν έχουν βοηθό στο τμήμα των 2.5-3.5?

Γιατί πάλι δεν θα υπήρχε θέμα θα μπορούσε αυτή να τα πηγαίνει σε χώρο αλλαγής.

δεν υπαρχουν μικρα,μεγαλα,μεσαια προνηπια..απλα τα παιδια περα των 2,5 λεγονται προνηπια και οπως λεει κ ο νομος πανε στη τουαλετα και"αυτοεξυπηρετουνται" με τη βοηθεια της παιδαγωγου.

συγνωμη! εμας τα κουδουνια του σταθμου οπου καλουμε για τα παιδια μας γραφουν

1. βρεφη

2. μικρα προνηπια α (γεννημενα μεχρι Ιουνιο το 07)

3. μικρα προνηπια β (γεννημενα μετα Ιουνιο του 07)

4. νηπια α

5 νηπια β

δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα σιγουρα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν!!!

συγνωμη! εμας τα κουδουνια του σταθμου οπου καλουμε για τα παιδια μας γραφουν

1. βρεφη

2. μικρα προνηπια α (γεννημενα μεχρι Ιουνιο το 07)

3. μικρα προνηπια β (γεννημενα μετα Ιουνιο του 07)

4. νηπια α

5 νηπια β

δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα σιγουρα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν!!!

Η λεξη μικρα δεν υφησταται..υπαρχουν βρεφη,προνηπια και νηπια.Τα χωριζουν σε αβγδ...για να γινεται ιση κατανομη και δικαιαη.Αν ενα σχολειο εχει 5 τμηματα προνηπιων π.χ θα τα ονομασει αβγδε κ.ο.κ. Αυτο ομως δεν εχει καποια σημασια γιατι απο θεμα δραστηριοτητων κανουν τα δια.

Τελος παντων...δε οπως εγω δε καταλαβαινω τα τμηματα της εφοριας κ τη δουλεια του καθενος ετσι κ καποιος αλλος δε μπορει να καταλαβει το παιδικο σταθμο κ πως λειτουργει.ας πουμε εστω οτι υπαρχουν....ειναι υποχρεωμενη η παιδαγωγος να αλλαζει στα μικρα ας πουμε στα Α και στα Β?Τι γινεται?

Να

Αυτό δεν το ήξερα, εγώ δεν θα ζητούσα να κάνουν κάτι "παράνομο"

αλλά δεν την έχουν βαμένη που δεν έχουν βοηθό στο τμήμα των 2.5-3.5?

Γιατί πάλι δεν θα υπήρχε θέμα θα μπορούσε αυτή να τα πηγαίνει σε χώρο αλλαγής.

Κι ομως οχι....δεν την εχουν!Ο καθε ιδιοκτητης,δημος βαζει καποιες/ους σε παιδικους που τον συμφερει κ.λ.π.Κ οχι συμφωνα με το προτοκολο

παιδια καλυτερα να το αφησουμε εδω, λυπαμαι πολυ που καθε φορα που ενα θεμα μας καιει καταληγει σε καβγαδες και λογομαχιες....το εχω πει χιλιαδες φορες εδω ειμαστε για να βοηθηθουμε οχι για να φορτωνουμε παραπανω μου ειπες σου ειπα κτλ

ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι απολυτα σεβαστη....

Τωρα διαβασα το μηνυμα σου και συμφωνω.Εγω απλος παρακολουθουσα τη συζητηση και αναφερθηκε το οτι ειναι υποχρεωση των παιδαγωγων να αλλαζουν και ειπα οτι αυτο δεν ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν και ελαβα αμεσως επιθεσεις,ειρωνιες κ επικριτηκα σχολεια.Στο κατω κατω εγω το ειπα σαν πληροφορια για μη παει καποια με τσαμπουκα στο σχολειο της κ εκτεθει.Αλλα κανενας δε το καταλαβε.Απορω πως καποιο εχουν τη προθεση να τσακωνονται παρα να συζητανε.Μιλησα με 4 παιδαγωγους κ 3 νηπιαγωγους γι το θεμα αυτο τωρα γιατι εφτασα να τα αμφισβητω κ εγω με ολλα αυτα που υποθηκαν...Αλλα με διαβεβαιωσαν οτι δε κανω λαθος στα λεγομενα μου.Να βοηθησω ηθελα αλλα.....κακως ασχοληθηκα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...