Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα πιο περιεργα ονοματα( φτουυυ....μακρια απο μας!)

vera

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 694
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

to πιο παράξενο όνομα που έχω ακούσει και θυμάμαι ακόμα ως μοναδικό είναι Γραμματική... από κει και πέρα ναι μωρέ το αγαπάς το όνομα αν αγαπάς αυτόν που το ''φοράει'', εγώ εχω τη δική μου μοναδική και ''ΤΈΛΕΙΑ'' Σουλτάνα, ποτέ δεν φανταζόμουνα πόσο θα αγαπούσα αυτό το όνομα, και επίσης έχω ανηψιό μικρούλη, τώρα 3,5 που τον λένε Προκόπη... και του πάαααει!!! :-D

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Διαφημίσεις

ονοματα που δεν μ αρεσουν επισης θεοπουλα δεν ξερω τι υποκοριστικο βγαινει

ουζερι η καθηγητρια μου στα αγγλικα την φωναζανε ζινα

και ερυθρα ενα κοριτσακι που το βγαλανε ετσι και την φωναζουν ερυ

γουστα ειναι αυτα βεβαια αλλα εγω δεν θα βγαζα κανενα απο τα τρια αν εκανα κορη

ειχαμε ενα παιδι στο σχολειο που το επιθετο του ηταν με το συμπαθιο¨...Αρχιδαρας:shock: αντε να εισαι κ κοριτσι κ να εχεις τετοιο επιθετο...επισης ξερω κοπελα με το επιθετο Μπουγατσα:P

Το πιο περίεργο μικρό όνομα που έχω ακούσει είναι .......Σκευοφύλαξ:roll::roll::roll::roll:

ΩΩΩΩΩ ναι υπάρχει!!!

Και μια καθηγήτριά μας στο Πανεπιστήμιο παρακαλώ...την έλεγαν στο επώνυμο Τσιμπούκη....κι όμως η αθεόφοβη δεν το έχει αλλάξει!!!!!!!! όταν το είχα πρωτοδεί στο πρόγραμμα νόμιζα ότι είχε γίνει λάθος!!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
το Μέλισσα το γράφει στο Καπλάνι της Βιτρίνας η Άλκη Ζέη, είναι το βαφτιστικό της μικρής πρωταγωνίστριας, αλλά όλοι τη φωνάζουν Μέλια, και εγώ επειδή ήταν το αγαπημένο μου βιβλίο όταν ήμουν μικρώ έλεγα αν κάνω κοριτσάκι θα το βγάλω Μέλια, τελικά πάμε για αγοράκι οπότε το σχέδιο ναυάγησε

Κι εμενα απο εκει μου εχει κολλησει!!! Αλλα μαλλον θα βγαλω της πεθερας

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Και μένα το όνομά μου είναι πολύ περίεργο και κάποτε μια κοπέλα σε αυτό εδώ το θέμα το είχε βρει. Λοιπόν ακούτε? Πούλια με λένε, δεν κάνω πλάκα, αλλά με φωνάζουν Λίνα, ευτυχώς δηλαδή, γιατί ούτε να το ακούσω δεν θέλω.

Τρυπούλα (μεγάλη, μικρή δεν είμαι σίγουρη)

Μαύρα

Βησσαρίων

Βελισσάριος

και το δικό μου ;)

Αν τυχόν τα παιδιά μου θέλουν να βγάλουν το όνομά μου θα τους πω να διαλέξουν ένα όνομα που τους αρέσει και θα είναι το ίδιο.

Ένα όνομα που μου αρέσει πολύ είναι το Δανάη

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις

Κάπου έχει παίξει και το δικο μου περιεργο όνομα αλλά ευτυχός δε με λένε ούτε Πεντζεχρή, ουτε Πρεσβια. Σίγουρα όμως δε θα επιτρεψω στη κορη μου και στο γιο μου να δωσουν στις εγγόνες μου (αν θα είναι κοριτσια) το ονομά μου. Πάντως θα συμγωνισαω με τη κοπέλα που είπε οτι εμεις θελουμε απλως ομορφα ονοματα για τα παιδια μας ενω οι αντρες και οι παππουδογιαγιαδες θελουν να συνεχίσουν τη δυναστια τους. Αμαν αυτοι οι αντρες, λές και οι γονείς τους θα ζησουν χιλια χρονια αν τα απιδακια μας παρουν το ονομά τους. Και θα δανειστω τη φραση μιας κοπέλας που είπε,αγάπη μου αφου εσύ δινεις το επώνυμο σε όλα τα παιδια μας εγω θα δώσω τα ονοματα χαχα.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

μια θεια μου τη λενε Μελιτζανη!!!:shock::shock:

επισης ξερω μια που το αγορακι της το εβαλαν Φυτοκλη :shock:

Καλά δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοια ονόματα. Ήθελα να ήξερα ποιος αποφάσισε να βαφτίσει έτσι αυτούς τους ανθρώπους....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια φιλη μου την λενε Κελαηδη!!!

και σιγουρα δεν θελει η κορη της να βγαλει το ονομα της!

και ενα ονομα που δεν ειναι περιεργο αλλα δεν ειναι και ωραιο ειναι Σουλτανα.

δυστυχως πηγα σε βαφτιση που δωσαν αυτο το ονομα....

Μια ξαδερφη του μπαμπα μου εχει βγαλει τα δυο της αγορακια, πως λετε? Τον εναν Ευκαρπιον και τον αλλο Μενανδρο.... Κριμα και ειναι μια χαρα παιδακια......

συγνωμη δηλαδη αλλα αντε να βρει κοπελα ο ευκαρπιος :rolleyes:

Το κοριτσακι της γειτονισσας μου απο κατω το λενε Γαλατια,δυστυχως η μαμα δεν το ηθελε με τιποτα αλλα επεμενε ο μπαμπας κ η πεθερα,δηλ. στο σχολειο τι θα τραβηξει το καημενο που θα το φωναζουν γαλα-γαλα-γαλα.

Κ τη μαμα του κουμπαρου μου τι λενε Μεταξια αλλα το αλλαξε σε Ξουλα,ακουσον ακουσον.

Εχω ρε κοριτσια τωρα 1,5 ωρα που διαβαζω κ εχω πεθανει στα γελια,να΄στε καλα.

8mvWp2.png8ndUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...