Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ??

elepet

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σου πω αληθεια, μου αρεσει πιο πολυ το Βήλη και το Ήρρινα.

Δεν εχεις σκεφτει κατι αλλο?

ΑΓΝΗ 21 Ιανουαρίου , Αιμιλια 22 Μαίου, ΑΛΚΗΣΤΗ δεν γιορτάζει, ΑΛΚΥΟΝΗ δεν γιορτάζειhttp://www.eortologio.gr/μπες εδω να δεις πολλα ονοματα και ποτε γιορταζουν.

Απο το εορτολόγιο το είδα κι εγώ!! :D

ΉΡΙΝΝΑ έλεγα να βγάλω την κόρη μου αλλά επικράτησε το Ιωάννα . Έτσι λένε τον πατέρα μου και το πατέρα του άντρα μου

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Το Εμμέλια είναι υπέροχο και άκρως Χριστιάννικό.Ειναι η μητέρα του Αγιου Βασιλείου και είναι ασυνηθιστο.Πολύ καλή επιλιγή.ΜΠΡΑΒΟ

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

ή Μέλια

είναι πολύ ωραίο το Μέλια.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

ωραίο είναι αλλά ποιος θα ξέρει ότι γιορτάζει εγώ ας πούμε πρώτη φορά το ακούω και δεύτερο εχει το διπλπο μ και όταν το γράφουν θα το γράφουν οι περισσότεροι λάθος και θα έχει πρόβλημα. Ξέρεις τι είναι να γράφουν σε δημόσια έγραφα λάθος το ονομά σου εγώ εχω πρόβλημα με το επίθετο του συζύγου μου που το γράφουν όλοι λάθος μια φορά που ταξιδεύαμε για Αίγυπτο και θα παίρναμε τα εισιτήρια από το αεροδρόμιο παρόλο που είχα κάνει spelling το όνομα από το τηλέφωνο το είχαν γράψει λάθος στο εισιτη΄ριο και δεν μας άφηναν πετάξουμε χριεαστηκε επέμβαση της πρεσβείας για να διορθωθεί και αυτό είναι μόνο ενα περιστατικό. Δεν ξέρω ξανασκέψου το υπάρχουν τόσο ωράι ονόματα γυναικεία που γιορτάζουν.

k4xS.jpg

σας αρέσουν τα προσκλητήρια του γιού μου;

το χαρτί το τύπωσα στο χαμόγελο του παιδιού και τα υπόλοιπα τα έφτιαξα μόνη μου μετά την πολύτιμη βοήθειά σας

σας ευχαριστώ πολύ

την άλλη Κυριακή έχουμε την βάπτιση

θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες και από τις μπομπονιέρες

διαθέσιμη σε κάθε ερώτησή σας

068.jpg074.jpg066-1.jpg

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ

για την εκτύπωση έδωσα 50€ στο χαμόγελο του παιδιού

όλο το προσκλητήριο στοίχισε γύρω στα 0,90 λεπτά

βέβαια μου έμειναν αρκετά πράγματα που θα τα χρησιμοποιήσω για τα χωνάκια, τα καλαθάκια και το στολισμό της εκκλησίας

τώρα που έμαθα να βάζω φωτογραφίες θα σας στείλω δείγματα για να έχετε μία ιδέα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ

Πως σας φένεται το όνομα Εμμέλεια για κοριτσάκι???Είναι χριστιανικο και γιορτάζει 30 Μαιου!

εμενα μου αρεσει παρα πολυ..ειμαι οπαδος των διαφορετικων ονοματων..

αυτη την εποχη η μενεγακη ψαχνει ονομα για το κοριτσακι της..

εκει ακουσα οτι στην αρχαιοτητα χρησιμοποιουσαν 4000 ονοματα και εμεις τωρα μονο 400..ας αρχισει καποιος αυτη την αλλαγη...

ναι στα ''διαφορετικα'' ονοματα.. :lol::lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...