Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΟ!

Recommended Posts

Φυστίκι αυτός ο βήχας εμένα με έχει πεθάνει. Πήρα και ένα σιρόπι φασκόμηλου της Power Health και πίνω και φασκόμηλο. Όσο το πίνω ηρεμεί... τώρα το βράδυ δεν ξέρω τι θα γίνει. Επίσης μέλι! Πιπίλα το να κατέβει αργά στον λαιμό. Όσο για τον ορό εγώ τον έκανα μόνη μου χθες και ομολογώ πως με βοήθησε αρκετά σε σχέση με τον Ρετ που δεν έκανε και όλο το βράδυ δεν μπορούσε να αναπνεύσει στον ύπνο του.

Δεν ξέρω τι αντιβίωση πήρες αλλά εγώ παίρνω έτσι κι αλλιώς Augmentin για μια ουρολοίμωξη που έχω από Χριστούγεννα αλλά όπως κατάλαβες δεν έκανε τίποτα σε σχέση με την ίωση που περάσαμε... Απλώς εγώ δεν κάνω πυρετό. Ο πυρετός μου είναι δέκατα και μέχρι στιγμής η θερμοκρασία μου είναι σταθερή αν και οι δυνάμεις μου μειωμένες και με πονάνε και διάφορα σημεία στα κόκκαλα.

@siv: Έδωσα σκληρή μάχη σήμερα και είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που άφησα το παιδί μου να κλάψει. Ειλικρινά όμως δεν έχω άλλη επιλογή... πρέπει να σταματήσει αυτό και έχω δοκιμάσει τα πάντα μέχρι σήμερα. Εφόσον είναι καλά στην υγεία της ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθεί στο κρεβάτι της. Προβλέπεται και δύσκολη νύχτα αν ξυπνήσει όπως όλα τα άλλα βράδια. Δεν μπορεί να φύγει ακόμα από το κρεβάτι της έχει κάγκελα. Απλώς σηκώνεται και κλαίει απαρηγόρητη φωνάζοντας "μαμά λια (αγκαλιά)"... μου έχει στείλει την ψυχολογία στα τάρταρα. Και δεν το έκανε 4 φορές... 34 μπορεί... στο τέλος έστειλα τον πατέρα της μέσα να την κοιμήσει.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 778
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωπυρον καλά λες...τις είχα ξεχάσει! Θα πάω αύριο στο φαρμακείο να τις πάρω μαζί με το υπόλοιπο πακετάκι! Και μόλις τελειώσει η αντιβίωση, θα του ξεκινήσω ό,τι μου προτείνει ο άλλος ΩΡΛ για την ενίσχυση, μαζί με το σιροπάκι με την εχινάκεια και την πρόπολη που έχω τόσον καιρό αγορασμένο και δεν πρόλαβα να χρησιμοποιήσω! Άντε να δούμε τα χαϊρια μας!

Τι εννοείς φυστίκι, πήρες τα ίδια φάρμακα σε χάπι?:confused:

αμοξιλ των 500 σε χαπι, και αεριους σε χαπι..

μεγαλη βλακεια ε?

- τα ειχαμε σπιτι, γι αυτο...-

ξερω ξερω, ειμαι για φαπες

Θυμάσαι κάτι που γράφτηκε πιο πάνω δεν θυμάμαι από ποιον; Οι γιατροί παλεύουν με ιώσεις που δεν τις πιάνουν τα αντιβιοτικά... τσάμπα φόρτωσες τον οργανισμό σου.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Καλά, το Αέριους σε χάπι δεν είναι και προς θάνατον...εγώ το παίρνω σε συνδυασμό με το Singulair για καναδυο μέρες, όποτε μου ξεκινάει συνάχι, και κόβεται μαχαίρι!

Η λάθος αντιβίωση είναι το πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Θυμάσαι κάτι που γράφτηκε πιο πάνω δεν θυμάμαι από ποιον; Οι γιατροί παλεύουν με ιώσεις που δεν τις πιάνουν τα αντιβιοτικά... τσάμπα φόρτωσες τον οργανισμό σου.

Το Φυστικάκι το ίδιο το είπε! Δάσκαλε που δίδασκες!

Στις ιώσεις η αντιβίωση δεν βοηθάει ούτως ή άλλως.

Όχι... οι αντιβιώσεις πολεμούν τις λοιμώξεις που δημιουργούνται από τις ιώσεις.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ρε συ φυστίκι, κανά τσάι με κονιάκ :roll: δεν έχετε σπίτι? Τι παίρνεις αντιβίωση χωρίς λόγο (μάλλον)? Και το aerious, γιατί? Θα το χρειαστείς και δεν θα σε πιάνει.

Αγγελίνα, όχι όλα τα εναλλακτικά μαζί. Έχουν συγκεκριμένους χρόνους-τρόπους-λόγους που τα δίνουμε. Πρέπει να μαζέψω το μυαλό μου (αύριο:rolleyes:) και να θυμηθώ να σου πω τι έχω μάθει :-P.

Εντωμεταξύ, ξέρετε τι άκουσα τυχαία? Μαμά που το παιδί της είχε πυρετό, το έτριψε με τσίπουρο :confused: και του έπεσε ο πυρετός :shock: .

Άντε ξεμπουρίστρες, με καθυστερήσατε κι ήθελα ν' ανοίξω σοβαρό νέο θέμα...

(Συμπεθέρα, είναι όμως κι ο γαμπρός, λεβέντης!)

Διαφημίσεις

Την πάτησες καλή μου...άλλη φορά να προσέχεις! :mrgreen:

Ναι δίκιο έχεις Αερικούλι.

(μπαίνω στον πειρασμό να σχολιάσω εδώ μαζί σας άλλο τόπικ, αλλα θα συγκρατηθω...)

Απλώς σηκώνεται και κλαίει απαρηγόρητη φωνάζοντας "μαμά λια (αγκαλιά)"... μου έχει στείλει την ψυχολογία στα τάρταρα. Και δεν το έκανε 4 φορές... 34 μπορεί... στο τέλος έστειλα τον πατέρα της μέσα να την κοιμήσει.

άχουτο γλυκούλι ! πώς ν'αντισταθείς; :rolleyes: ( κανένα αρκουδάκι / σκυλάκι / κουκλάκι να κοιμούνται αγκαλίτσα δοκίμασες;)

(υγ: 34 φορες μεσα στην ίδια νύχτα; :eek: !! κουράγιο!!)

Αγγελίνα, όχι όλα τα εναλλακτικά μαζί. Έχουν συγκεκριμένους χρόνους-τρόπους-λόγους που τα δίνουμε. Πρέπει να μαζέψω το μυαλό μου (αύριο:rolleyes:) και να θυμηθώ να σου πω τι έχω μάθει :-P.

Εντωμεταξύ, ξέρετε τι άκουσα τυχαία? Μαμά που το παιδί της είχε πυρετό, το έτριψε με τσίπουρο :confused: και του έπεσε ο πυρετός :shock: .

[/i]

Ζωπυρον καλά που μου το είπες! Για δώσε πληροφορίες περαιτέρω, μην πάθουμε και καμιά ζημιά!

Για το τσίπουρο που λες, κι εμένα η γιαγιά μου με έτριβε με οινόπνευμα...αλλά μου κάνει κάπως, δεν ξέρω ρε παιδί μου.

Καλέ! Τέτοια ώρα θα το ανοίξεις το σοβαρό θέμα? Θέλω και να κοιμηθώ η έρμη...

(και μη μιλάς κι εσύ για τσάι και με σκαλίζεις νυχτιάτικα):wink:

Ρε συ φυστίκι, κανά τσάι με κονιάκ :roll: δεν έχετε σπίτι? Τι παίρνεις αντιβίωση χωρίς λόγο (μάλλον)? Και το aerious, γιατί? Θα το χρειαστείς και δεν θα σε πιάνει.

πέρσι την άνοιξη που ο S. ήταν 4, πήγαμε ταξιδιάκι στο Ηράκλειο. είχε συνάχι, να του τρέχουν οι μύξες μπλιαξ χάλια. μόλις έφτασε το καράβι, πήγαμε να φάμε σε ταβερνάκι και ο S λίγο μετά που μας σέρβιραν, κατέβασε ένα ολόκληρο σφηνάκι σκέτη ρακή ( ήταν δίπλα του και το περασε για νερό ...), έβηξε, πνίγηκε, κοκίνησε, έκλαψε, η σερβιτόρα του εφερε νερό και πορτοκαλάδα...και το συνάχι του κόπηκε μαχαίρι..!

σόρι για το οff.. :-)

[/size][/i]

καθε φορα που αρρωσταινα οταν ημουν μικρη, και μ ειχαν στειλει διακοπες στις θειαδες μου, στη κρητη, μολις ανεβαζα πυρετο, με πλακωνανε στο τριψιμο με τσικουδια... πλατες, χερια, ποδια, και μου βαζανε και στο κεφαλι ενα τσεμπερι ποτισμενο με τσικουδια.... :rolleyes: φαρμακο δεν μου δινανε ποτε (ουτε επαιρναν γιατρο τηλεφωνο :roll: ) τσικουδια δια πασα νοσο....

(πλακα πλακα... με 40ρι πυρετο, και σε 2 μερες μετα ημουν εξω και χοροπηδαγα....):shock:

Διαφημίσεις

Την πάτησες καλή μου...άλλη φορά να προσέχεις! :mrgreen:

Ναι δίκιο έχεις Αερικούλι.

(μπαίνω στον πειρασμό να σχολιάσω εδώ μαζί σας άλλο τόπικ, αλλα θα συγκρατηθω...)

Ποιός την πάτησε? Μπερδεύτηκα! Πολύ μου συμβαίνει τελευταία...:confused:

Αγγελίνα, αν σου βγάλω το ιατρικό μου ιστορικό :evil:, εκεί να δεις τι θα πει κομπλέ!:lol:

Σταματήστε να πίνετε αέριους για ψύλου πήδημα! Δεν πρέπει να γίνεται οποιαδήποτε κατάχρηση φαρμάκου (κι ας μην είναι αντιβίωση).

Φυς, ακολούθα αυτά που λέει η Σκάρλετ. Συν, ατμούς - γαργάρες - αλατόνερο, κ.λ.π.

(ποιό άλλο τόπικ?)

πέρσι την άνοιξη που ο S. ήταν 4, πήγαμε ταξιδιάκι στο Ηράκλειο. είχε συνάχι, να του τρέχουν οι μύξες μπλιαξ χάλια. μόλις έφτασε το καράβι, πήγαμε να φάμε σε ταβερνάκι και ο S λίγο μετά που μας σέρβιραν, κατέβασε ένα ολόκληρο σφηνάκι σκέτη ρακή ( ήταν δίπλα του και το περασε για νερό ...), έβηξε, πνίγηκε, κοκίνησε, έκλαψε, η σερβιτόρα του εφερε νερό και πορτοκαλάδα...και το συνάχι του κόπηκε μαχαίρι..!

σόρι για το οff.. :-)

καθε φορα που αρρωσταινα οταν ημουν μικρη, και μ ειχαν στειλει διακοπες στις θειαδες μου, στη κρητη, μολις ανεβαζα πυρετο, με πλακωνανε στο τριψιμο με τσικουδια... πλατες, χερια, ποδια, και μου βαζανε και στο κεφαλι ενα τσεμπερι ποτισμενο με τσικουδια.... :rolleyes: φαρμακο δεν μου δινανε ποτε (ουτε επαιρναν γιατρο τηλεφωνο :roll: ) τσικουδια δια πασα νοσο....

(πλακα πλακα... με 40ρι πυρετο, και σε 2 μερες μετα ημουν εξω και χοροπηδαγα....):shock:

Λοιπόν, ακυρώνονται οι 12 από τις 13 σελίδες αυτού του θέματος και ξεκινάμε από αυτό το σημείο ακριβώς - ρακή, τσικουδιά.

Γιατί δεν μιλάτε τόσο καιρό βρε κορίτσια? Ήμαρτον!

Για πες τε, για πες τε...

(Το θέμα θα το ανοίξω αύριο γιατί είναι όντως σοβαρό)

Για το Φυστικάκι είπα ότι την πάτησε, δες τα μηνύματα λίγο πιο πάνω και θα καταλάβεις. :wink:

(περί τσαγιού και άλλου τόπικ, θα στα πω αύριο) :P

τωρα χωρις πλακα... αν και εγω δεν το κανω στο παιδι μου, φοβαμαι...

αλλα το να τριψεις με αλκοολ καποιον που εχει πυρετο, δεν σας κανει λιγο 'ομοιοπαθητικο' ????

θυμαμαι εντονα την αισθηση δροσιας, οντας αρρωστη με δυνατο πυρετο, μολις με ετριβαν με αλκοολ

Ναι κι εμένα όταν ήμουν γριππωμένη με οινόπνευμα με έτριβαν, πάγωνα, αλλά μετά κουκουλωνώμουν και έσκαγα από τή ζέστη.. ωραία ήταν.. θα το κάνω κι εγώ στα δικά μου αλλά να μεγαλώσουν λίγο, ίσως μετά τα 10-11..ξερωγω..

άχουτο γλυκούλι ! πώς ν'αντισταθείς; :rolleyes: ( κανένα αρκουδάκι / σκυλάκι / κουκλάκι να κοιμούνται αγκαλίτσα δοκίμασες;)

(υγ: 34 φορες μεσα στην ίδια νύχτα; :eek: !! κουράγιο!!)

2 έχουμε: τον winnie και τον ιππόκαμπο της νονάς μας... τα περιμαζέυει όπως είναι μπρούμυτα το ένα στη μία μασχάλη το άλλο στην άλλη μασχάλη και σηκώνεται φωνάζοντας μαμά λια! Εμείς δεν κοιμόμαστε 3 σε ένα κρεβάτι αλλά 5 και ενίοτε 7 όταν έχουμε και έξτρα πιπίλες :lol:

(για τον γαμπρό δεν σχολιάζω αν δεν δω ιδίοις όμασι ;))

Πάντως κορίτσια πήγα τώρα να δω πως κοιμάται... μετά από τόσες μέρες ροχαλητό κοιμάται ήσυχη σαν αγγελούδι με την ανάσα ήρεμη και γαλήνια! Αφού σκέφτηκα "χαλάλι το κλάμα" :roll:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Έλα ρε κορίτσια τώρα, αλκοολ στα παιδιά? Απορροφάται όλο αυτό από το δέρμα, σαν να το πίνουν θα είναι!

Αυτό με τη δροσιά το θυμάμαι κι εγώ, αλλάπλέον προτιμάω κάτι πομάδες τύπου Winter Balm, που ενεργούν και για περισσότερη ώρα.

Κάτι μου είχε πει η παιδίατρος για το οινόπνευμα και γιατί το σταμάτησαν στις εντριβές αλλά δεν το θυμάμαι... είχαν πάθει τίποτα εγκαύματα παιδάκια με ευαίσθητο δέρμα; Κάτι τέτοιο πρέπει να ήταν... θέλει προσοχή.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...