Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωμήτριος κύηση

HAPPYELEN

Recommended Posts

Χριστίνα, να σου ζήσει το μωρό! Μπράβο που τα κατάφερες, αλλά εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξη, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Είναι τυχερά όλα στην ζωή. Ηταν να μείνεις έγκυος, κοπέλα μου, γιαυτό και έμεινες. Δεν ήταν το ταξίδι στην Ισλανδία, δεν ήταν το ότι δεν είχες άγχος.....ήταν το ότι όλα μέσα σου λειτουργούσαν φυσιολογικά και ο σύζυγος δεν είχε κανένα πρόβλημα με το σπέρμα του. Αν δεν είχες μείνει έγκυος ακόμη, δεν θα έκανες σαλπιγγογραφία; Απλά δεν "πρόλαβες" να την κάνεις, γιατί σε "πρόλαβε" η εγκυμοσύνη. Τι να λέμε τώρα; Εγώ ας οργανώσω όλα τα ταξίδια του κόσμου.....δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω. Δυομισι χρόνια μετά το εξωμήτριο και ανακάλυψα πρόβλημα στο σπέρμα, πολύποδες και χιλια δυο άλλα. Εκανα δύο χειρουργεία έκτοτε και τώρα οδεύω προς εξωσωματική. Το εξωμήτριο δεν σε αφήνει χωρίς παιδί αυτό καθαυτό ακόμη κι αν σου αφαιρέσουν την σάλπιγγα. Αν όμως υπάρχουν κι αλλα προβλήματα, τότε.....άστα. Εγώ δεν πιστεύω πως δεν μένει μια γυναίκα έγκυος λόγω άγχους. Πόσες και πόσες έχουν άγχος και μένουν; Απειρες!

Συμβουλή λοιπόν δική μου που πέρασα πολλά και πλέον δεν παίρνω θάρρος από καμία ιστορία ( γιατί κάθε γυναίκα είναι διαφορετική): το εξωμήτριο είναι πολύ άσχημη εμπειρία για μια γυναίκα. Δεν την αφήνει χωρίς παιδί όμως. Αν έχετε κάνει εξωμήτριο και δεν μείνετε έγκυος σε 6 μήνες, να κάνετε σαλπιγγογραφία στην εναπομείνασα σάλπιγγα για να είστε σίγουρες ότι τουλάχιστον αυτή λειτουργεί σωστά. Να κάνει και ο άντρας σας σπερμοδιάγραμμα κι εσείς υστεροσκόπηση. Μην τα φοβάστε.....Θα κερδίσετε πολύτιμο χρόνο. Μην την πατήσετε όπως εμείς που χάσαμε πάνω από δύο χρόνια με λάθος συμβουλές γιατρών κι επειδή πέρναμε παραδείγματα από αλλού. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός!

Οι συμβουλές σου ειναι πολύτιμες για μενα,σ ευχαριστώ πολυ!Χθες συγκεκριμένα πήγα στον γυναικολόγο μου κ έκλεισα ραντεβού για την Πέμπτη για σαλπιγγογραφία ,ευχομαι όλα να μου πάνε κατ'ευχήν ! Οπως μου είπε ο γιατρός μου είναι αλεξικέραυνος κ τραβάω πάνω μου ολα τα κακά ....αλλά λέει αντέχω κ είμαι δυνατή !Η πίστη μου δεν σβήνει κ οπως διάβασα κατι πολυ καλο

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!! Γι' αυτο λοιπόν παίρνουμε φόρα με τον αντρούλη μου κ όπου μας βγάλει!

Οσο για το ταξίδι το διοργάνωσα κ αυτο ,πήγαμε Κωνσταντινούπολη αλλά γλυκιά μου οταν εισαι αλεξικέραυνος αστα να πάνε!!!! :lol:

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 507
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγκυος είσαι γλυκιά μου τι να σημαίνει αλλα μπορεί να είναι και δίδυμα τόσο αυξημένη που είναι;η γιατρός σου τι σου είπε;

to xero oti logika eimai egkuos apla ipliza mipos sunevaine tpt allo gt oles eseis p grafete sto forum xerete polla perissotera ap auta p xero ego!dld epeidi einai toso anevasmeni uparxei i pithanotita na einai didima?pragmatika dn xero ti na skefto...alla dn tn paleuo katholou!oi nauties p exo oli mera einai aneu proigoumenou.toso xalia k tosi adunamia dn exo xananiosei pote stn zoi m!alla aurio tha pao stn giatro k pisteuo ola na xekatharisoun!

Καλησπέρα,

Πόσες εβδομάδες πιστεύεις ότι είσαι (δηλ. πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος); Ήταν φυσιολογική ή ελαφρότερη απ'ό,τι συνήθως;

Γιώργος

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Πόσες εβδομάδες πιστεύεις ότι είσαι (δηλ. πότε ήταν η τελευταία σου περίοδος); Ήταν φυσιολογική ή ελαφρότερη απ'ό,τι συνήθως;

Γιώργος

kalispera!einai poli mperdemeni i istoria mou giati ton aprilio,eno perimena oraia k kala tin periodo k eixa kathisterisi apofasizo na kano test egkumosinis k vgainei thetiko.gi auto loipon ekleisa rantevou ston giatro gia na sigoureuto k mou ekane k uperixo k kolpiko k den eide tipota.mou leei tha kaneis xoriaki gia na sigoureutoume.kano tin xoriaki k mou leei o giatros oti einai exomitrios kuisi.ego wstoso tou xa pei to istoriko m diladi oti eixa kanei mia ektrosi sto parelthon k oti exo parei arketes fores(episis stoparelthon)to xapi ts epomenis meras.k mou leei ap ola auta pou mou les dn exeis pathei kammia zimia k tha einai poli eukolo na meineis egkuos otan tha theliseis sto mellon.k erxomaste loipon ston mina maio,na perimeno periodo k pali na min erxetai(vevaia m eixe proeidopoihsei oti isos na kathisterouse)k arxes tou mina iouniou,arxizo na min mporo na fao tipota epeidi meta eniotha arrosti,na nomizo oti exo pathei kammia gastrenteritida h skolikoeiditida k tin stigmi p apofasizo na episkefto gastrenterologo,na metatrepetai se nautia k na min antexo kan na eimai orthia,na xo monimos zalades k na mai adunami.tora to poses vdomades eimai den eimai apolita sigouri alla upotheto oti eimai stin 10 vdomada?alitheia dn xero k simera p itane na pao ston giatro den apantouse kaneis sto grafeio t...:(

Όντως μπερδεμένη η ιστορία... Πήρα την ιστορία από την αρχή που πρωτοέγραψες και το συμπέρασμά μου είναι το εξής.

Καταρχάς για τον Απρίλιο που η β-χοριακή σου έπεσε (175-98-33) προσωπική μου άποψη είναι ότι μάλλον είχες μια αποβολή σε πολύ αρχικό στάδιο. Αυτό το συμπεραίνω από την περιγραφή σου (αίμα, πόνος, "περίεργη" εικόνα στον υπέρηχο) και την πτωτική πορεία της χοριακής. Η εξωμήτριος έχει κατά κανόνα άλλη κλινική εικόνα και άλλη αντιμετώπιση, συνήθως χειρουργική.

Η τωρινή χοριακή σου (214347) είναι όντως πολύ ψηλή, αντίστοιχη με εγκυμοσύνη 8-10 εβδομάδων (μετρούμενη από την πρώτη μέρα της περιόδου). Αυτό σημαίνει ότι λογικά ο συνάδελφος θα πρέπει να δεί έμβρυο στον υπέρηχο σήμερα. Αν δεν δει πάλι τίποτα τότε το πράγμα θέλει ψάξιμο, μην το αφήσετε έτσι!

Καλή τύχη, εύχομαι όλα καλά, αν χρειαστείς τίποτα ρώτα.

Γιώργος

Όντως μπερδεμένη η ιστορία... Πήρα την ιστορία από την αρχή που πρωτοέγραψες και το συμπέρασμά μου είναι το εξής.

Καταρχάς για τον Απρίλιο που η β-χοριακή σου έπεσε (175-98-33) προσωπική μου άποψη είναι ότι μάλλον είχες μια αποβολή σε πολύ αρχικό στάδιο. Αυτό το συμπεραίνω από την περιγραφή σου (αίμα, πόνος, "περίεργη" εικόνα στον υπέρηχο) και την πτωτική πορεία της χοριακής. Η εξωμήτριος έχει κατά κανόνα άλλη κλινική εικόνα και άλλη αντιμετώπιση, συνήθως χειρουργική.

Η τωρινή χοριακή σου (214347) είναι όντως πολύ ψηλή, αντίστοιχη με εγκυμοσύνη 8-10 εβδομάδων (μετρούμενη από την πρώτη μέρα της περιόδου). Αυτό σημαίνει ότι λογικά ο συνάδελφος θα πρέπει να δεί έμβρυο στον υπέρηχο σήμερα. Αν δεν δει πάλι τίποτα τότε το πράγμα θέλει ψάξιμο, μην το αφήσετε έτσι!

Καλή τύχη, εύχομαι όλα καλά, αν χρειαστείς τίποτα ρώτα.

Γιώργος

ennoeitai pos den tha t afiso etsi!elpizo aurio na ton vro sto grafeio tou k na kleiso to polipothito rantevou gia na xekatharisoun ta pragmata.alla gia na po tin alitheia...elpizo na diakopei i egkumosini,den xero pos alla elpizo na emfanistei kanena provlima...xero oti akougetai kapos alla exo akousei oti oi times gia mia ektrosi exoun anevei se upsila epipeda m apotelesma ekei pou palia itane 250 euro na akouo oti tora kostizei 600 k pano,xrimata pou tha nai duskolo na vro...xero oti polles gunaikes s auto to forum anupomonoune na kanoune ena paidaki(k pragmatika tous euxomai na to kataferoune) k sigoura tha me theorisoune atomo xamilou noitikou epipedou kathos oso autes prospathoune sklira ego eno emeina toso eukola leo kateutheian ektrosi alla gnorizo giati einai aparaitito na ginei...eimai 21 xronon,xoris statheri douleia,exontas apla mia sxesi opou oute autos exei statheri douleia k kata tin gnomi mou tha tane teleios aneuthino na fero ena paidi ston kosmo xoris tis katalliles proupotheseis,xoris na mporoume na tou parexoume ta panta...einai duskoles epoxes...:(

Νομίζω ότι είναι λογικό να τα σκέφτεσαι αυτά όταν υπάρχουν τέτοια θέματα. Ναι πάντα θα βρεθούν κάποιοι να σε κατακρίνουν, ειδικά όταν έχεις τα κότσια και το συζητάς δημόσια, όμως εσείς οι δυο μόνο ξέρετε τι είναι το σωστό για σας, κανένας άλλος. Συζητήστε το με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και ίσως μπορούν να σας βοηθήσουν (οικογένεια, κοντινοί φίλοι), είναι πάντα χειρότερο να το αντιμετωπίζετε μόνοι. Ψάξε και στο ίντερνετ, υπάρχουν βλέπω κάποιες γραμμές βοήθειας που μπορείς να καλέσεις. Πού ξέρεις, ίσως κάτι να μπορούν να κάνουν.

Καλή τύχη!

Γιώργος

ennoeitai pos den tha t afiso etsi!elpizo aurio na ton vro sto grafeio tou k na kleiso to polipothito rantevou gia na xekatharisoun ta pragmata.alla gia na po tin alitheia...elpizo na diakopei i egkumosini,den xero pos alla elpizo na emfanistei kanena provlima...xero oti akougetai kapos alla exo akousei oti oi times gia mia ektrosi exoun anevei se upsila epipeda m apotelesma ekei pou palia itane 250 euro na akouo oti tora kostizei 600 k pano,xrimata pou tha nai duskolo na vro...xero oti polles gunaikes s auto to forum anupomonoune na kanoune ena paidaki(k pragmatika tous euxomai na to kataferoune) k sigoura tha me theorisoune atomo xamilou noitikou epipedou kathos oso autes prospathoune sklira ego eno emeina toso eukola leo kateutheian ektrosi alla gnorizo giati einai aparaitito na ginei...eimai 21 xronon,xoris statheri douleia,exontas apla mia sxesi opou oute autos exei statheri douleia k kata tin gnomi mou tha tane teleios aneuthino na fero ena paidi ston kosmo xoris tis katalliles proupotheseis,xoris na mporoume na tou parexoume ta panta...einai duskoles epoxes...:(

elissavet καλησπέρα, μακάρι να μπορούσα να σε μεταπείσω και να σου δείξω την ομορφιά της μητρότητας αλλά αυτό μόνο εσύ μπορείς να το προσφέρεις στον εαυτό σου και κανένας άλλος, απλά κοίτα λίγο πιο ψύχραιμα. όταν έκανα την κόρη μου ήμουνα 24 ετών και σήμερα είναι 10 ετών, σταθερή δουλεία δεν είχαμε, σπίτι δεν είχαμε (και σήμερα σε ενοίκιο ζούμε) το μόνο που μας άνηκε ήταν ένα παλιό αυτοκίνητο που κάθε φορά που πηγαίναμε στο Ελενα για υπέρηχο το αναθεματισμένο έμενε...όταν γεννήθηκε η Ζωή μου, ο άντρας μου έμεινε άνεργος για 1 1/2 χρόνο ζούσαμε με το δικό μου μισθό και δεν έφτανε ούτε για το γάλα του παιδιού. ηταν αμέτρητες οι φορές που ψάχναμε κέρματα για να της πάρουμε γάλα. Πολύ δύσκολά με βοήθεια μηδενική. Η οικονομική μας κατάσταση έφερε τρομερή γκρίνια μέσα στο σπίτι καβγάδες ομηρικούς, υπήρχε όμως έρωτας και μέιναμε μαζί το παλέψαμε αγωνιστήκαμε. (Κάναμε και δεύτερο 6 ετών σήμερα .)Αλλωστε τι είναι η ζωή? ένας καθημερινός αγώνας 10 φορές θα πέσεις και 11 πρέπει να σηκωθείς. Η πράξη σου δυστυχώς δείχνει φόβο αλλα κάθε φορά που θα φοβάσαι για κάτι θα το βάζεις στα πόδια? δεν νομίζω οτι είσαι πια και τόσο μικρή ώστε να μη μπορείς να αγωνιστείς. Το παιδί σου δεν χρειάζεται τα ακριβά αυτοκίνητα και τα ιδιωτικά σχολείαόύτε τους πλούσιος γονείς, να γεννηθεί χρειάζεται και μην ξεχνάς όπως ισχυρίζεσαι εσύ οτι η ζωή σου σου ανήκει, έτσι του ανήκει και η δική του.... Είναι μια πράξη που θα σου μείνει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά σου... Μακάρι να σου άλλαζα γνώμη - είσαι ο λόγος που έκανα εγγραφή στο forum...

καλή τύχη μέσα απο την καρδιά μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(αν αποφασίσεις να το κρατήσεις - όλη την προίκα του την έχω να στη δώσω (καρότσια - κούνιες - relax - βραστήρες - ρούχα....τα πάντα )

Διαφημίσεις

elissavet καλησπέρα, μακάρι να μπορούσα να σε μεταπείσω και να σου δείξω την ομορφιά της μητρότητας αλλά αυτό μόνο εσύ μπορείς να το προσφέρεις στον εαυτό σου και κανένας άλλος, απλά κοίτα λίγο πιο ψύχραιμα. όταν έκανα την κόρη μου ήμουνα 24 ετών και σήμερα είναι 10 ετών, σταθερή δουλεία δεν είχαμε, σπίτι δεν είχαμε (και σήμερα σε ενοίκιο ζούμε) το μόνο που μας άνηκε ήταν ένα παλιό αυτοκίνητο που κάθε φορά που πηγαίναμε στο Ελενα για υπέρηχο το αναθεματισμένο έμενε...όταν γεννήθηκε η Ζωή μου, ο άντρας μου έμεινε άνεργος για 1 1/2 χρόνο ζούσαμε με το δικό μου μισθό και δεν έφτανε ούτε για το γάλα του παιδιού. ηταν αμέτρητες οι φορές που ψάχναμε κέρματα για να της πάρουμε γάλα. Πολύ δύσκολά με βοήθεια μηδενική. Η οικονομική μας κατάσταση έφερε τρομερή γκρίνια μέσα στο σπίτι καβγάδες ομηρικούς, υπήρχε όμως έρωτας και μέιναμε μαζί το παλέψαμε αγωνιστήκαμε. (Κάναμε και δεύτερο 6 ετών σήμερα .)Αλλωστε τι είναι η ζωή? ένας καθημερινός αγώνας 10 φορές θα πέσεις και 11 πρέπει να σηκωθείς. Η πράξη σου δυστυχώς δείχνει φόβο αλλα κάθε φορά που θα φοβάσαι για κάτι θα το βάζεις στα πόδια? δεν νομίζω οτι είσαι πια και τόσο μικρή ώστε να μη μπορείς να αγωνιστείς. Το παιδί σου δεν χρειάζεται τα ακριβά αυτοκίνητα και τα ιδιωτικά σχολείαόύτε τους πλούσιος γονείς, να γεννηθεί χρειάζεται και μην ξεχνάς όπως ισχυρίζεσαι εσύ οτι η ζωή σου σου ανήκει, έτσι του ανήκει και η δική του.... Είναι μια πράξη που θα σου μείνει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά σου... Μακάρι να σου άλλαζα γνώμη - είσαι ο λόγος που έκανα εγγραφή στο forum...

καλή τύχη μέσα απο την καρδιά μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(αν αποφασίσεις να το κρατήσεις - όλη την προίκα του την έχω να στη δώσω (καρότσια - κούνιες - relax - βραστήρες - ρούχα....τα πάντα )

δεν εχω τιποτα να πω!!!!!

μπραβο σου!!!!αξια,να σε χαιρονται αυτοι που σε αγαπανε!!!!!!

λυπαμαι για την ολη κατασταση!!!ο θεος ομως δεν αφηνει κανενα!!καποτε δεν ειχανε τις ανεσεις που εχουμε τωρα κ γεννουσανε πολλα παιδια!!!!

μην κανεις κατι που θα το μετανοιωσεις αργοτερα..θα εχεις τυψεις για μια ζωη!!!!!!!!

ανγκαστηκα να << σκοτωσω>> το ενα απο τα τριδυμα μου!!!!!δεν γινοτανε αλλιως,θα εχανα κ τα αλλα κ δεν θα αντεχα να ξαναχασω και αλλο παιδι!!!ειχα γεννησει 29 εβδ.το πρωτο μου μωρακι,αλλα εφυγε!!!!!παλι γεννησα προωρα 33 εβδ....ολοι μου λεγανε ευτυχως που το εκανα ,γιατι δεν θα γεννιοντουσαν!!!!

τωρα βλεπω τα διδυμακια μου κ λυπαμαι κ στεναχωριεμαι που δεν αφησα κ το αλλο να ζησει!!!ΡΙΣΚΟ Ε;;;αλλα εχω τυψεις κ μονο με τη βοηθεια του θεου προσπαθω να κρατηθω!!!!!!

σκεφτειτε το καλα!!!

ειναι δυσκολα,αλλα ειναι ενα ανθρωπακι!!!!!

κ οτι αλλο θελησεις πες κ θα βοηθησουμε!!!!!!

δεν εχω τιποτα να πω!!!!!

μπραβο σου!!!!αξια,να σε χαιρονται αυτη που σε αγαπανε!!!!!!

KONSTANTINA.NIDINA καλησπέρα, για να πώ την αλήθεια προτού γράψω μήνυμα το σκέφτηκα πολύ απο χθές το παλεύω στο κεφάλι μου (ούτε να διαβάσω δεν κατάφερα και δίνω εξετάσεις στο πανεπιστήμιο σε λίγες μέρες) Δεν είχα πρόθεση να κατακρίνω κανέναν αλλωστε ποια είμαι? απλά θέλω να καταλάβει η φίλη μου ότι δεν είναι όλα με ροδοπέταλα στη ζωή μας στρωμένα. Οι αξιές είναι αλλού και όχι στα χρήματα και στις πολυτέλειες...εσύ με στήριζεις ή με ειρωνέυτηκες ? δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια (συγνώμη που σε ρωτάω)

KONSTANTINA.NIDINA οκ τώρα κατάλαβα οτι δεν ήτανε ειρωνικό το μήνυμα (είδα τι έγραψες στη φίλη μας) Πρίν απο 8 μήνες έμεινα έγκυος στο τρίτο παιδί Ταράχτηκα είπα τι έγινε τώρα ? άλλο ένα, άλλο δύο μα τρία? σε αυτές τις εποχές? Ο άντρας μου ταράχτηκε αλλά το ανακοίνωσε παντού και όλι ξινίσανε τα μούτρα αποτέλεσμα στην έβδομή εβδομάσα παλλινδρόμησε...ένα μήνα μετα την απόξεση είχα τρομερούς πόνους κρατήθηκα με τους πόνους 10 μέρες ανοησία μου. Πήρα τα παιδιά μου στο νοσοκομείο και τον άντρα μου και η διάγνωση εξωμήτριο και εσωτερική αιμορραγία - είπανε οτι σώθηκα απο θαύμα - τα παιδιά μου τα ακούσανε όλα!!! οταν πήγα στο σχολείο της κόρης μου 15 μέρες μετά να πάρω τους βαθμούς είδα μια ζωγραφια της στον τοίχο κολλημένη που έγραφε Μαμά σε παρακαλώ φέρε μου ένα ακόμη μωράκι, - έκλαψα -Φοβάμαι πολύ είναι όλα πολύ νωπά, ξέρω όμως οτι αν μου τύχει θα το καλοδεχτώ, άλλωστε πια είμαι εγώ που θα αποφασίσω για την ζωή ενός άλλου ανθρώπου? η φίλη μου θα αποφάσιζε για την ζωή του συντρόφου της? των γονιών της? των φίλων της? Τότε γιατί τόση αδικία για ένα αγέννητο ανθρωπάκι? μακάρι να μας διαβάζει ....μακάρι να αποφασίσει το καλύτερο χωρίς εγωισμούς

Konstantina k Dimitra,euxaristo pou apofasisate na peite tin gnomi sas!to ektimo para poli kathos eiste 2 gunaikes safos pio empeires k me paidakia stin agkalia!sumfono oti ena paidi to mono pou xreiazetai einai agapi k frontida k ap tous duo goneis k oxi lousa k poluteleies.episis,palia i kathe oikogeneia eixe 8 k 10 paidia k ta vgazane pera exontas panta fagito sto trapezi k tin simerini epoxi ena kanoune k einai duskola.o logos pou thelo na paro autin tin apofasi einai epeidi m exei megalosei i mana m mono tis k mia zoi akouga tis istories gia to pos katafere na m anathrepsei k to ti perase.ithele i kori tis na xei kaliteri moira ap autin kathos i mana m pantreutike apo erota k den koitouse ta lefta m apotelesma na ta vrei duskola otan o pateras m,eno eixe tosa kala k monaxa ena arnitiko,den epsaxne gia douleia k protimouse na menei spiti k na to paizei noikokura frontizontas k emena k to spiti!oi kathimerinoi kavgades k i elleipsi epikoinonias k ap tous duo,tous odigisan sto na xorisoun k apo tote i mana m prospathei na mou deixei oti mono i agapi dn arkei k auto exo mathei k fusika k exo dei k me ta idia mou ta matia.epeidi loipon den thelo na peraso ta idia,panta skeftomai me tin logiki k ean kano kapoia stigmi to simantiko to vima tha einai epeidi tha exo vrei kapoion gia ton opoio tha mai sigouri k den apaito na nai plousios apla na xei mia douleia k na prospathei gia mas.ap tin stigmi omos pou auton ton kapoion den ton exo vrei,den mporo na desmeuto me kapoion gia ton opoio den eimai sigouri akoma k den tithetai thema na to kratiso k na to megaloso moni mou giati auto tha nai san na upografo tin apotuxia mou.dustuxos etsi einai ta pragmata...

Διαφημίσεις

κοριτσάκι Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για σένα και σου το ξαναλέω δεν σε κατακρίνω, άλλωστε το οτι μπήκες σε ένα forum στο οποίο γράφουν μαμάδες και γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μαμάδες, εμένα μου λέει πολλά, μου λέει οτι μάλλον θέλεις να ακούσεις και την άλλη πλευρά αυτή για την οποία παλεύεις μέσα σου. Οι δυσκολίες στη ζωή μας καθημερινές και πολλές και εγώ ήθελα η ζωή μου να είναι πιο οργανωμένη και εγώ ήθελα να κάνω παιδί όταν θα είμαι έτοιμη και οικονομικά καλύτερα αλλά υπάρχει εκείνο το άτιμο και μεγάλο αλλά....μου ήρθανε όλα τούμπα έμεινα έγκυος και η σχέση μου τότε μετρούσε 4 μήνες και προτού καταλάβουμε τι μας γίνεται αποβάλλω. Δύο μήνες μετά πάλι εγκυμοσύνη τι να κάναμε? εμείς φταίμε ή αυτό? δεν είμασταν προσεκτικοί...λεφτά δεν έίχαμε με δάνειο παντρευτήκαμε και γέννησα στο Ελενα . το όνομα της Ζωή για να μας θυμίζει κάθε μέρα την ομορφιά που έχει η ζωή. Η ζωή μας λιτή σου τα περιέγραψα και πριν. οτι κάναμε το κάναμε μαζί της. Μέχρι και στο Πανεπιστήμιο πέρασα ... Η μαμά σου αγωνίστηκε για σένα κάνε και εσύ το ίδιο. Μίλησε με το παλικάρι, αν δεν άξιζε δεν θα είχες επιτρέψει να συμβεί αυτό στο σώμα σου έτσι δεν είναι? Πάντα υπάρχει μια λύση για όλα μη διαλέγεις τη χειρότερη... Χαίρομαι που δεν το έχεις ρίξει ακόμη..αλήθεια ένα είναι η δύο τελικά? Παλεψέ το κοριτσάκι και θα δικαιωθείς! τρώω κάθε μέρα πολλά χαστούκια και όμως τα μικρά μου είναι η δυναμή μου. η περίπτωση σου μου θύμισε τόσο την δική μου, μου θύμισες τόσα που είχα ξεχάσει, τόσες δυσκολίες που είχαμε και εμείς αντιμετωπίσει, τα θυμήθηκα και αλήθεια χαμογελούσα.....το ίδιο θα κάνεις και εσύ κάποτε..

sovarologeis kale Dimitra?eixate mono 4 mines sxesi k sou tuxe k sena auto?pragmati,i istoria sou k i istoria mou moiazoune para poli!pos apofasises oti auto einai to kalitero,diladi na to kratiseis?den isouna avevaih k gia ton anthropo pou xes dipla sou k genikotera gia ena paidi stin ilikia pou isouna?pragmatika,mpravo sou giati eixes kouragio k dunami!eixa paei ston giatro tin paraskeui k telika einai ena k oxi duo apla otan ekana tin xoriaki,imouna stis ipsiloteres monades ekeini tin mera.oson afora emena,den xero.sigoura exeis dikio,oti gia n afiso kati tetoio na sumvei simainei oti tou eixa empistosuni alla apo tote pou emeina egkuos k arxisa na xo autes tis apaisies nauties oli mera,kathe mera,oi sxeseis metaxu mas ginane tetamenes logo tou oti eixa para polla neura(giati eimai anthropos pou an den niotho somatika kala,dn eimai meta k psixologika kala)k apomakrunthikame arketa se simeio na min xeroume an tha sunexisoume mazi...einai krima vevaia alla den diagrafontai toso eukola oi asximes stigmes k oi duskolies pou perasame...k etsi den xero ti tha ginei telika..

sovarologeis kale Dimitra?eixate mono 4 mines sxesi k sou tuxe k sena auto?pragmati,i istoria sou k i istoria mou moiazoune para poli!pos apofasises oti auto einai to kalitero,diladi na to kratiseis?den isouna avevaih k gia ton anthropo pou xes dipla sou k genikotera gia ena paidi stin ilikia pou isouna?pragmatika,mpravo sou giati eixes kouragio k dunami!eixa paei ston giatro tin paraskeui k telika einai ena k oxi duo apla otan ekana tin xoriaki,imouna stis ipsiloteres monades ekeini tin mera.oson afora emena,den xero.sigoura exeis dikio,oti gia n afiso kati tetoio na sumvei simainei oti tou eixa empistosuni alla apo tote pou emeina egkuos k arxisa na xo autes tis apaisies nauties oli mera,kathe mera,oi sxeseis metaxu mas ginane tetamenes logo tou oti eixa para polla neura(giati eimai anthropos pou an den niotho somatika kala,dn eimai meta k psixologika kala)k apomakrunthikame arketa se simeio na min xeroume an tha sunexisoume mazi...einai krima vevaia alla den diagrafontai toso eukola oi asximes stigmes k oi duskolies pou perasame...k etsi den xero ti tha ginei telika..

δεν έχω κανένα λόγο να σου πω ψέματα δεν έχω να κερδίσω τίποτε . Απο τα 16 μου και μέχρι τα 23 είχα σχέση με έναν άνθρωπο που νόμιζα πως τον ήξερα καλύτερα και απο μένα, μου εμφανίστηκε ένα σοβαρο πρόβλημα υγείας όπου οι γιατροί με καταντήσανε πειραματοζωο - ο φίλος μου όταν με είδε να μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία να μένω περίπου μέσα σε νοσοκομεία για 10μέρες κάθε μήνα μου ανακοίνωσε με ένα υπέροχο κέρατο με την κολλητή μου οτι δεν μπορούσε αυτόν τον γολγοθά..Εμεινα μόνη με τις θεραπείες μου και με την ψυχολογία μου χάλια .ημουνα υποχρεωμένη σε όλους τους ανθρώπους να ανακοινώνω τι έχω γιατί αναπάσα στιγμή έπεφτα λιπόθυμη, έτσι γνώρισα τον άντρα μου που παρόλο που ήξερα τα πάντα για μένα με στήριξε. όταν είδα ανθρώπους να με προδίδουν που τους είχα στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και οικονομικά και ψυχολογικά να με προδίδουν με το που ανακοίνωσα οτι έχω πρόβλημα με την υγεία μου και ο άνθρωπος που γνώριζα τόσο λίγο να με στηρίζει χωρίς να έχει να κερδίσει κάτι απο μένα τι να σκεφτόμουνα? Ναι τον εμπιστεύτηκα και δεν το μετανιώνω. Η πρώτη αποβολή μας έφερε ακόμη πιο κοντά, νιώσαμε την απώλεια παρόλο που δεν προλάβαμε ούτε την ύπαρξή του να καταλάβουμε, όλα έγιναν πολύ γρήγορα.Νομίζω ότι είπα πολλά, έχω καταθέσει πάρα πολλά για μένα δεν ξέρω γιατί το κάνω...Ισως επειδή είδα την εξέλιξη της δικής μου ζωής και θέλησα να σε παροτρύνω επειδή οι ιστορίες μας μοιάζουν. Ανοησία μου ? ποός ξέρει... μπορεί οι ιστορίες μας να μοιάζουνε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μοίαζουμε ώς άνθρωποι. Σέβομαι την ζωή, δεν έμαθα να σκύβω το κεφάλι μου, πέφτω 10 φορές και σηκώνομαι 11....παλεύω κάθε μέρα χωρίς να περιμένω βοήθεια απο κανέναν παρα μόνο απο τα χέρια μου, το ίδιο διδάσκω και στα παιδιά μου. μην κρύβεσαι πίσω απο την ηλικία σου, μην ψάχνεις να ρίχνεις ευθύνες αλλού, απλά κοίτα να τις αναλάβεις. Αλλωστε κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις.

καλή σου τύχη!!!!!!!! (μέσα απο την καρδιά μου)

αν δεν κατάφερα τίποτε μαζί σου - απλά κρίμα! ελπίζω τουλάχιστον να είσαι πιο προσεκτική στο μέλλον...

KONSTANTINA.NIDINA καλησπέρα, για να πώ την αλήθεια προτού γράψω μήνυμα το σκέφτηκα πολύ απο χθές το παλεύω στο κεφάλι μου (ούτε να διαβάσω δεν κατάφερα και δίνω εξετάσεις στο πανεπιστήμιο σε λίγες μέρες) Δεν είχα πρόθεση να κατακρίνω κανέναν αλλωστε ποια είμαι? απλά θέλω να καταλάβει η φίλη μου ότι δεν είναι όλα με ροδοπέταλα στη ζωή μας στρωμένα. Οι αξιές είναι αλλού και όχι στα χρήματα και στις πολυτέλειες...εσύ με στήριζεις ή με ειρωνέυτηκες ? δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια (συγνώμη που σε ρωτάω)

ααααααα

λυπαμαι εαν το ειδες σαν ειρωνεια!!!!!!!

καθε αλλο παρα αυτο ητανε!!!!!

σιγουρα δεν ειμαστε σε θεση να κρινουμε κανεναν,αλλα οταν εχεις ζησει διαφορα καλο ειναι να τα μοιραζεσαι!!!!!!

κ εξαλλου ο καθενας αποφασιζει για τη ζωη του!!!!

και σιγουρα οι αξιες ειναι αλλου!!!!!!!

καλή τύχη κοριτσάκι, συγνώμη αν σε ζάλισα το έκανα με καλή πρόθεση ίσως τωρα να μην το καταλαβαίνεις κάποια στιγμή θα με θυμηθείς. Μια χάρη μόνο σου ζητώ- να πάς σε νοσοκομείο και να προσέξεις πολύ, να σιγουρευτείς για την ασφαλεια σου και την υγεία σου....

καλή τύχη στη ζωή σου!!!!!!!!!!!!

ααααααα

λυπαμαι εαν το ειδες σαν ειρωνεια!!!!!!!

καθε αλλο παρα αυτο ητανε!!!!!

σιγουρα δεν ειμαστε σε θεση να κρινουμε κανεναν,αλλα οταν εχεις ζησει διαφορα καλο ειναι να τα μοιραζεσαι!!!!!!

κ εξαλλου ο καθενας αποφασιζει για τη ζωη του!!!!

και σιγουρα οι αξιες ειναι αλλου!!!!!!!

σε ευχαριστώ πολύ!!

με το καλό να έρθει και το νεο bebe!!!!!!!!!!!! το ευχομαι με όλη μου την καρδιά!!!!!!!!!!

καλή τύχη κοριτσάκι, συγνώμη αν σε ζάλισα το έκανα με καλή πρόθεση ίσως τωρα να μην το καταλαβαίνεις κάποια στιγμή θα με θυμηθείς. Μια χάρη μόνο σου ζητώ- να πάς σε νοσοκομείο και να προσέξεις πολύ, να σιγουρευτείς για την ασφαλεια σου και την υγεία σου....

καλή τύχη στη ζωή σου!!!!!!!!!!!!

oxi den me zalises Dimitra!kathe allo!apla auto prepei na ginei!oso gia tin egxeirsi tha tin kano se kliniki.ta nosokomeia den ta empisteuomai!exallou k tin proti fora pou xa kanei,tin ekana se kliniki k ola eixan paei mia xara!

Γεια σας κορίτσια! Είμαι καινούργια στην παρέα σας, άλλωστε και ο τίτλος της κουβέντες εδω δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο μπορει να συμβεί σε μια γυναίκα. Είμαι 35 ετών και με τον άντρα μου εδω και 2 μισή χρόνια κάνουμε προσπάθειες να αποκτήσουμε παιδάκι με εξωσωματικη γιατί διαφορετικά δε γίνεται. Μετα απο ένα σκασμο εξωσωματικες και Ακόμα περισσότερα χρήματα και ψυχολογική φθορά, στις 25/5/2012, πήραμε το αποτέλεσμα της Χοριακης και ήταν θετικό! Τρελαθηκαμε απο χαρα! Κλαιγαμε συνέχεια! Κάναμε όνειρα πως θα φροντίζουμε το μωρακι μας, πως θα είναι τα επιπλακια του, τα ρουχαλακια του. Καταλαβαίνεται! Κάθε 2 μέρες μετρουσαμε τη χοριακη η οποία ανέβαινε καταπληκτικά υπέροχα! Στην 6 η εβδομάδα της κύησης, δηλαδή στις 3/6 το πρωι , βλέπω λίγο αίμα στο σερβιετακι και Τρελαθηκα !!!! Παίρνω το γιατρο και πάω στο μαιευτηριο που ήταν. Η χοριακη μου ήταν και πάλι πολλή ανεβασμένη σε σχέση με τις 2/6. Απο 929 μονάδες είχε παει στις 1392 μέσα σε μια μερα. Όλα καλα μου είπε ο γιατρός. Ούτως η άλλως ήταν να κάνω τον 1ο υπέρηχο στις 5/6 για να δούμε το σάκο και γενικά την κυηση. Όμως στις 5/6 εφαγα το πιο γερο χαστούκι. Είδαμε ότι η κυηση είναι εξωμητριος, το μωρο μεγάλωνε στη δεξιά σαλπιγγα. Με στείλε σε γνωστή μαιευτικη κλινικη της Αθήνας για να μου κάνουν μια ένεση που σκοτώνει το εμβρυο για να μη χρειαστεί να μου αφαιρέσουν τη σαλπιγγα. Όμως το μωρο ήταν πολυ γερο και δεν πέθανε αλλα συνέχισε η αγάπη μου να Μεγαλώνει. Έτσι Ξημερώματα 7/6 μέσα στα άγρια σκοτάδια οι πόνοι έγιναν αφόρητη και οδηγηθηκα σε χειρουργείο για αφαίρεση της Σαλπιγγας και του μωρού. Είχα εσωτερική αιμορραγία και η κατάσταση μπορούσε να γίνει άκρως επικίνδυνη! Το χειρουργείο κράτησε 2 ώρες! Νιώθω σαν να μου ξεριζωσανε την καρδιά μου! Προσπαθούμε να συνελθουμε απο αυτο το απίστευτα αναπάντεχο! Αυτά είναι τα υπέροχα Νέα μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...