Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εξωμήτριος κύηση

HAPPYELEN

Recommended Posts

κορίτσια γειά σας κ απο μενα.ηθελα να μπω στη παρεα σας με ευχάριστα νέα αλλά δυστυχώς...προσπαθούμε 2χρόνια κ 6 μήνες για μωράκι γιατροί, εξετάσεις τα ξέρετε.πριν δυό μήνες μου είπαν μετά το σεξ να μη σηκώνομαι αμέσως. κάτι που έκανα πάντα εδω που τα λέμε.λέω, δε το δόκιμαζω κι αυτό?δεν ξέρω αν όντως έπιασε το κόλπο η απλά ήρθε η ώρα μου την προηγούμενη τρίτη πάντως ήρθε το 1ο θετικό τεστ της ζωής μου...!μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου:Dχοριακή117 ,υπέρηχος, καφε κηλίδες, χοριακή πέμπτη 224 :Dσάββατο στη δουλειά με πιάνουν πόνοι αιμοραγία τρόμος....:(..........4ωρες αργότερα χοριακή υπέρηχος 5 1/2εβδομάδων εξωμήτριο{ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ} στη δεξιά σάλπιγγα λαπαροσκόπηση μεσα στην ατυχία μου τυχερή<ΥΠΕΡΟΧΟς ΓΙΑΤΡΟς>δεν μου αφαιρέθηκε τίποτα.Τύχη που τα κατάφερα να πιάσω, ατυχία που δεν μπόρεσα να το κρατήσω...χαίρομαι κ κλαίω ταυτόχρονα.πηγα στο λητώ νομίζοντας πως θα μου πουν ξεκούραση κ έφυγα με χειρουργείο.αλλού το πας κ αλλού σε πάει....

θεούλη μου κάνε αυτό το μήνα να χτυπήσει διπλά η καρδούλα μου (τικ τοκ τικ τακ) απο ευτυχία!!!!!!!

1CMNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 507
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια γειά σας κ απο μενα.ηθελα να μπω στη παρεα σας με ευχάριστα νέα αλλά δυστυχώς...προσπαθούμε 2χρόνια κ 6 μήνες για μωράκι γιατροί, εξετάσεις τα ξέρετε.πριν δυό μήνες μου είπαν μετά το σεξ να μη σηκώνομαι αμέσως. κάτι που έκανα πάντα εδω που τα λέμε.λέω, δε το δόκιμαζω κι αυτό?δεν ξέρω αν όντως έπιασε το κόλπο η απλά ήρθε η ώρα μου την προηγούμενη τρίτη πάντως ήρθε το 1ο θετικό τεστ της ζωής μου...!μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου:Dχοριακή117 ,υπέρηχος, καφε κηλίδες, χοριακή πέμπτη 224 :Dσάββατο στη δουλειά με πιάνουν πόνοι αιμοραγία τρόμος....:(..........4ωρες αργότερα χοριακή υπέρηχος 5 1/2εβδομάδων εξωμήτριο{ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ ΚΛΑΜΑ} στη δεξιά σάλπιγγα λαπαροσκόπηση μεσα στην ατυχία μου τυχερή<ΥΠΕΡΟΧΟς ΓΙΑΤΡΟς>δεν μου αφαιρέθηκε τίποτα.Τύχη που τα κατάφερα να πιάσω, ατυχία που δεν μπόρεσα να το κρατήσω...χαίρομαι κ κλαίω ταυτόχρονα.πηγα στο λητώ νομίζοντας πως θα μου πουν ξεκούραση κ έφυγα με χειρουργείο.αλλού το πας κ αλλού σε πάει....

ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ!ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΞΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ 2 1/2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?

Πολύ καλός ο γιατρός σου που σου έσωσε τη σάλπιγγα.

Καλή ανάρρωση. Πιστεύω την άλλη φορά να είσαι περισσότερο τυχερή.

ευχαριστώ πολυ,εχουν περάσει 3 μέρες απο τη λαπαροσκόπηση κ ηδη νιώθω πολύ καλύτερα.ο πόνος είναι ελάχιστος κ νομίζω ότι αδιαθέτησα κιόλας.ο γιατρός ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!δεν ήταν γιατρός μου πρίν,πρώτη φορά τον είδα αλλά σίγουρα θα τον κρατήσω.τον λάτρεψα αυτόν τον ανθρωπο κ μου φέρθηκε σαν να με ήξερε χρόνια.

θεούλη μου κάνε αυτό το μήνα να χτυπήσει διπλά η καρδούλα μου (τικ τοκ τικ τακ) απο ευτυχία!!!!!!!

1CMNp3.png

ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ!ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΞΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ 2 1/2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?

εννοείς οτι έπαθες εξωμήτριο δεν σου αφαίρεσε τίποτα και μετά απο ενα χρόνο προσπάθειας σκέφτηκε να σου αφαιρέσει τη σάλπιγγα γιατί μπορεί να σου δημιουργούσε πρόβλημα?με προβλημάτισες λιγο.ειμαι 30 χρονών.

1CMNp3.png

Διαφημίσεις

εννοείς οτι έπαθες εξωμήτριο δεν σου αφαίρεσε τίποτα και μετά απο ενα χρόνο προσπάθειας σκέφτηκε να σου αφαιρέσει τη σάλπιγγα γιατί μπορεί να σου δημιουργούσε πρόβλημα?με προβλημάτισες λιγο.ειμαι 30 χρονών.

ΟΧΙ ΠΡΟΣΑΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ!ΕΚΑΝΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΙ!ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ,ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ,ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ!ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!...

ευχαριστώ alexioa, πραγματικά βοηθάει πολύ οταν ξέρεις οτι υπάρχουν κι άλλα κορίτσια εκεί εξω που περνάνε το ίδιο με σένα.δεν νιώθεις μονη.εύχομαι σύντομα να πανε όλα καλά κ να κρατάμε και μεις τα μωράκια μας στην αγκαλία μας.

1CMNp3.png

ευχαριστώ alexioa, πραγματικά βοηθάει πολύ οταν ξέρεις οτι υπάρχουν κι άλλα κορίτσια εκεί εξω που περνάνε το ίδιο με σένα.δεν νιώθεις μονη.εύχομαι σύντομα να πανε όλα καλά κ να κρατάμε και μεις τα μωράκια μας στην αγκαλία μας.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 30 ΕΙΜΑΙ!ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ?Ή ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΑΤΥΧΙΑ?

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 30 ΕΙΜΑΙ!ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ?Ή ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΑΤΥΧΙΑ?

ναι απλά ατυχία.δεν βρήκε τίποτα ανυσηχητικό.μου είπε οτι είμαι απολύτως καθαρή μέσα.γενικά νιώθω μικρή αλλά όταν βλέπω μαμάδες με 2 παιδιά στην ηλικία μου,νιώθω μεγάλη κ οτι εχω αργήσει.τι να πω,όλα τυχερά είναι!

1CMNp3.png

ναι απλά ατυχία.δεν βρήκε τίποτα ανυσηχητικό.μου είπε οτι είμαι απολύτως καθαρή μέσα.γενικά νιώθω μικρή αλλά όταν βλέπω μαμάδες με 2 παιδιά στην ηλικία μου,νιώθω μεγάλη κ οτι εχω αργήσει.τι να πω,όλα τυχερά είναι!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 35 ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ!ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΘΩ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ?ΕΓΩ ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΜΕΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΗΤΑΝ Η 30Η!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 35 ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ!ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΘΩ ΝΟΜΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ?ΕΓΩ ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΜΕΡΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΗΤΑΝ Η 30Η!

Κι εγώ ήμουν 24 όταν είχα εξωμήτριο κύηση.Αναγκαστικά έκανα αφαίρεση σάλπιγγας γιατί το έμβρυο είχε κάνει ζημιά και ρίζες σ'αυτό το σημείο...

Ένα χρόνο μετά,είχαμε ξεκινήσει περίπου ενάμιση μήνα πάλι προσπάθειες,έμεινα έγκυος!!!Και είχα ωορρηξία από την πλευρά που είχε γίνει η αφαίρεση.Το ωάριο πήγε απο την μία πλευρά στην άλλη!!!!Τώρα έχω μία αξιολάτρευτη μπέμπα!!!!Οπότε κορίτσια μην απογοητεύεστε και να μην αγχώνεστε!!!

5ULLp3.png

Κι εγώ ήμουν 24 όταν είχα εξωμήτριο κύηση.Αναγκαστικά έκανα αφαίρεση σάλπιγγας γιατί το έμβρυο είχε κάνει ζημιά και ρίζες σ'αυτό το σημείο...

Ένα χρόνο μετά,είχαμε ξεκινήσει περίπου ενάμιση μήνα πάλι προσπάθειες,έμεινα έγκυος!!!Και είχα ωορρηξία από την πλευρά που είχε γίνει η αφαίρεση.Το ωάριο πήγε απο την μία πλευρά στην άλλη!!!!Τώρα έχω μία αξιολάτρευτη μπέμπα!!!!Οπότε κορίτσια μην απογοητεύεστε και να μην αγχώνεστε!!!

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Μια χημική ουσία που υπάρχει στον καπνό του τσιγάρου, έχει βρεθεί ότι προκαλεί κάποια αντίδραση στον οργανισμό που μπορεί να οδηγήσει σε έκτοπη κύηση. Με τον όρο έκτοπη κύηση εννοούμε την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου σε θέση εκτός της κοιλότητας της μήτρας.

Ερευνητές και εμπειρογνώμονες από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου δήλωσαν ότι η κοτιτνίνη (ουσία από τον καπνό του τσιγάρου) προκαλεί μια αντίδραση, που οδηγεί σε αύξηση μιας πρωτεΐνης (PROKR1) στις σάλπιγγες μεγαλώνοντας τον κίνδυνο να εμφυτευθεί ένα ωάριο εκτός μήτρας.

Η πρωτεΐνη αυτή επιτρέπει σε μια κύηση να εξελιχθεί σωστά μέσα στη μήτρα, αλλά όταν βρίσκεται στις σάλπιγγες, πιστεύεται ότι αυξάνει τον κίνδυνο να προκαλέσει μια έκτοπη κύηση.

Από τη μελέτη, βρέθηκε ότι η ποσότητα της πρωτεΐνης στις σάλπιγγες ήταν διπλάσια στις γυναίκες που κάπνιζαν από ότι σε εκείνες που δεν κάπνιζαν, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες μιας έκτοπης κύησης.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η μεγάλη ποσότητας αυτής της πρωτεΐνης επηρεάζει τα τοιχώματα των μυϊκών τοιχωμάτων στις σάλπιγγες, που με τη σειρά τους εμποδίζουν τη μεταφορά των ωαρίων στη μήτρα.

Οι μετρήσεις που έκαναν οι ερευνητές έδειξαν ότι οι καπνίστριες γυναίκες έχουν τέσσερεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν μια έκτοπη κύηση από ότι οι μη καπνίστριες.

Στο δυτικό κόσμο, τουλάχιστον η μια στις πενήντα κυήσεις είναι έκτοπη, κατάσταση που αποτελεί την κύρια αιτία μητρικής θνησιμότητας κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

εσεις καπνιζετε?

εγω περίπου ενα πακέτο την ημέρα,αλλα τωρα σκέφτομαι σοβαρά να το κόψω.

1CMNp3.png

1CMNp3.png

γεια σας!! ειμαι καινουρια στην παρεα! ειμαι 26 χρονων κι εχω μια μπεμπουλα 6 μηνων!!

i need your help!!

σε διαστημα 3 ημερων με εχει πιασει ενας πολυ δυνατος πονος χαμηλα στην κοιλια, ο οποιος αργει να περασει και μοιαζει με πολυ δυνατες κραμπες περιοδου. η περιοδος μου αυτο το μηνα αργησε παρα πολυ για τα δικα μου δεδομενα να ερθει (41 μερες κυκλος) και κρατησε 4 ημερες. τελειωσε την περασμενη πεμπτη και το Σαββατο με επιασε πρωτη φορα ο πονος που προανεφερα και στο ενδιαμεσο, καθε μερα νιωθω ενα βουβο πονο χαμηλα στην κοιλια και ελαχιστα προς τα δεξια.

το θεμα ειναι οτι την κυριακη ειχα ροζ υγρα συνεχεια κι αλλα λιγα ειχα σημερα.

αυριο θα παρω το γιατρο μου τηλεφωνο, αλλα εχω αγχωθει γιατι δεν το εχω ξαναπαθει ποτε.

λετε να υπαρχει περιπτωση για εξωμητριο;

(αρχες σεπτεμβρη, επειδη ειχα την καθυστερηση, εκανα ενα τεστ φαρμακειου το οποιο ηταν αρνητικο και 6 μερες μετα, ηταν που αδιαθετησα, αλλα και το στηθος μου παραμενει λιγο πρησμενο)

:?:cry:

Διαφημίσεις

γεια σας!! ειμαι καινουρια στην παρεα! ειμαι 26 χρονων κι εχω μια μπεμπουλα 6 μηνων!!

i need your help!!

σε διαστημα 3 ημερων με εχει πιασει ενας πολυ δυνατος πονος χαμηλα στην κοιλια, ο οποιος αργει να περασει και μοιαζει με πολυ δυνατες κραμπες περιοδου. η περιοδος μου αυτο το μηνα αργησε παρα πολυ για τα δικα μου δεδομενα να ερθει (41 μερες κυκλος) και κρατησε 4 ημερες. τελειωσε την περασμενη πεμπτη και το Σαββατο με επιασε πρωτη φορα ο πονος που προανεφερα και στο ενδιαμεσο, καθε μερα νιωθω ενα βουβο πονο χαμηλα στην κοιλια και ελαχιστα προς τα δεξια.

το θεμα ειναι οτι την κυριακη ειχα ροζ υγρα συνεχεια κι αλλα λιγα ειχα σημερα.

αυριο θα παρω το γιατρο μου τηλεφωνο, αλλα εχω αγχωθει γιατι δεν το εχω ξαναπαθει ποτε.

λετε να υπαρχει περιπτωση για εξωμητριο;

(αρχες σεπτεμβρη, επειδη ειχα την καθυστερηση, εκανα ενα τεστ φαρμακειου το οποιο ηταν αρνητικο και 6 μερες μετα, ηταν που αδιαθετησα, αλλα και το στηθος μου παραμενει λιγο πρησμενο)

:?:cry:

ακομη και στο εξωμητριο το τεστ βγαινει θετικο..οποτε χαλαρωσε..καμμια κυστουλα σε ταλαιπωρει!!!!καλα αποτελεσματα...

cu35p3.png

πηγα σημερα στο γιατρο γιατι οι πονοι γινανε ανυποφοροικαι τελικα, εκανα 3πλη ωορηξια.. μου εδωσε αντιφλεγμονωδη και ειπε στον αντρα μου να μη με πλησιαζει για μια εβδομαδα, καθως ο κινδυνος για πολυδυμη κυηση ειναι μεγαλος!!! μου εδωσε και μια καλιεργεια κολπικου υγρου και μου ειπε να προσεχω βαρη και εντονη κουραση και εαν νιωσω δυνατο πονο με τασεις λιποθυμιας, να παω σηκωτη!!

θα με ξαναδει μολις τελειωσει η επομενη περιοδος, να μου ξανακανει και ψηλαφηση, γιατι η μητρα μου εχει προσθια υπερκαμψια η οποια μετα τη γεννα εχει επιδεινωθει! αυτα τα νεα μας!! :?

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Κοριτσάκι καλή σου μέρα και ελπίζω στο εξής μόνο ευχάριστα να μας φέρνεις!

Μια σύντομη ερώτηση, καθώς κι εγώ συμπάσχω μετα απο εξωμήτρια κύηση και αφαίρεση δεξιάς σάλπιγγας (απρίλιος 2012) - και άσχετο - 30άρα κι εγώ!

Λοιπόν, μετά την αφαίρεση με είδε ο γιατρός που με παρακολουθούσε ούτως ή άλλως και άλλος ένας.

Ο ένας μου είπε να ξαναπροσπαθήσω για μωράκι μετά απο 1 μήνα. Και ο άλλος μου είπε οπωσδήποτε μετά απο 4- 5μήνες:confused:.

Εσένα τι σου είπαν?

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλημερα! Πρωτη φορα γραφω στο παρεντς και δυστυχως δεν μπηκα για καλο λογο.. Η ιστορια μου εχει ως εξης.. Ειχα το 2008 ενα μικρο ινομυωματακι που αφαιρεσα υστεροσκοπικα πριν αρχισουμε προσπαθειες (περιπου 1.5εκατοστο). Απο το 2009 αρχισαμε με τον αντρα μου να προσπαθουμε για το πρωτο μας μωρακι (3,5 χρονια συνολικα). Μετα απο εξετασεις η διαγνωση ηταν ανεξηγητη υπογονιμοτητα. Μετα λοιπον τον πρωτο χρονο προσπαθειων που επιβεβαιωθηκαν οτι ολα ηταν οκ ο γιατρος συνεστησε 6 κυκλους κλομιφαινη και οι 3 απο αυτους με πρεγκνυλ και φυσικες επαφες κατα τη διαρκεια του εξαμηνου αυτου. ΑΠοτελεσμα μηδεν. Περνουσε ο καιρος και αποφασισαμε να παμε για εξωσωματικη. Αυτην την αποφαση την πηραμε στα 2.5 χρονια προσπαθειων, πριν ενα χρονο δηλαδη. Ακολουθησαν εξετασεις ορμονικες που ηταν νορμαλ με παρα πολυ ψηλη ΑΜΗ που εχω εγω, σπερματοδιαγραμμα που βγηκε επισης νορμαλ (αν κι ολα αυτα τα ξεραμε γιατι δεν ηταν η πρωτη φορα που καναμε εξετασεις αυτα τα 2.5 χρονια) και υπερηχος που ειδαν παλι ενα μικρο ινομυωμα (περιπου 1 εκατοστο). Πηγα σε αλλο γυναικολογο για δευτερη γνωμη που επιβεβαιωσε το ινομυωμα και ειδε οτι ειχα και διαφραγμα μητρας , που αναρωτιεμαι πως κανενας αλλος ως τοτε δεν ειχε ξαναδει ουτε σε υπερηχο αλλα ουτε και στην υστεροσκοπηση. Εν τω μεταξυ μου εδειξε τον υπερηχο και οντως υπηρχε διαφραγμα (τον γιατρο αυτον τον εμπιστευομαι πολυ) και μου συνεστηε πριν την εξωσωματικη να το αφαιρεσω γιατι οχι μονο αποτελει αιτια να μη συλλαβω αλλα ακομα κι αν συλλαβω μπορει να οδηγησει σε αποβολη σε προχωρημενο μηνα.. Ουτε να το διανοηθω δεν ηθελα. Μπαινω λοιπον για χειρουργειο τον Μαιο που μας περασε κι ολα πανε καλα. Ο γιατρος μου λεει δεν θα προσπαθησετε 3 μηνες και μετα μπορειτε να ξεκινησετε για προσπαθεια ή να πατε για εξωσωματικη που θελετε. Οντως 3 μηνες δεν προσπαθησαμε και τον τεταρτο μηνα χωρις προσπαθεια, χωρις να το σκεφτομαι καν (αφου τωρα τον Σεπτεμβριο θα ξεκινουσαμε εξωσωματικη) κανω ενα τεστ στις 19 Σεπτεμβριου και ανακαλυπτω οτι ειμαι εγκυος. Η χαρα μου απεριγραπτη, εκλαιγα με λυγμους ηθελα να το ουρλιαξω σε ολο τον κοσμο που μετα απο 3,5 χρονια τα καταφεραμε. Τα συμπτωματα ηταν μιας νορμαλ εγκυμοσυνης. Τραβηγματακια χαμηλα στην κοιλια (κυριως προς τα ποδια), στηθος πρησμενο και πολυ ευασιθητο (ηταν ηπρωτη φορα που κατεβαινα σκαλες και κρατουσα το στηθος απο τον πονο) κι ολα καλα ολα ωραια.. Στην 6η βδομαδα βλεπω μια καφε σταγονιτσα μονο στο σκουπισμα που την ειχα μεχρι το τελος της μερας εξαφανιστηκε. Σκεφτηκα οτι ειναι συχνα στις εγκυμοσυνες αυτα αν και ειχα πολυ αγχος σκεφτομουν οτι θα αποβαλλω κλπ. Αυτο εγινε την Κυριακη πριν 3 μερες. Τη Δευτερα λοιπον παω για υπερηχο να σιγουρευτω οτι ολα ηταν καλα. Ημουν αλλωστε πλεον 6 εβδομαδων και 3 ημερων αρα θα φαινοταν οπωσδηποτε μωρο αν υπηρχε. Που να παει το μυαλο μου για αυτο που θα ακολουθουσε. Η κυηση ηταν εξωμητρια στη δεξια σαλπιγγα οπου εντοπιστηκε αμνιακος σακος με το αμβρυακι μεσα να εχει καρδιακο παλμο. Μπηκα λοιπον εκτακτως χειρουργειο κι εχασα και το μωρακι μου και τη δεξια μου σαλπιγγα. Σκεφτομαι συνεχεια το ποσο πολυ φοβαμαι, το οτι δεν θα καταφερω ποτε να μεινω εγκυος, το οτι εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες για εξωμητριο εφοσον ειχα ηδη ενα ακομη κι οτι ο Θεος με εχει εγκαταλειψει. Ο γιατρος μου ειπε οτι με φυσικη συλληψη εχω μια πιθανοτητα 10% να ξαναεχω εκτοπη κυηση ενω με εξωσωματικη αυτη η πιθανοτητα μειωνεται στο 1%. Διαβαζω ομως συνεχεια στο ιντερνετ κι εχω καταμπερδευτει δεν ξερω τι να κανω. Το μονο που νιωθω ειναι απεραντη θλιψη και κενο τις στιγμες που δεν ειμαι δυνατη καθως επισης και την γκαντεμια που με δερνει που μετα την αφαιρεση του διαφραγματος εμεινα αμεσως εγκυος και σκεφτηκα αμεσως οτι επομενως αυτο εφταιγε που δεν εμενα τοσο καιρο αλλα τελικα η κυηση ηταν εκτοπη. Συγγνωμη για το σεντονι κι αν σας κουρασα με το "καλημερα".

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕ ΠΕΙΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΕΙΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?

Catrine ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...

Κοριτσάκι καλή σου μέρα και ελπίζω στο εξής μόνο ευχάριστα να μας φέρνεις!

Μια σύντομη ερώτηση, καθώς κι εγώ συμπάσχω μετα απο εξωμήτρια κύηση και αφαίρεση δεξιάς σάλπιγγας (απρίλιος 2012) - και άσχετο - 30άρα κι εγώ!

Λοιπόν, μετά την αφαίρεση με είδε ο γιατρός που με παρακολουθούσε ούτως ή άλλως και άλλος ένας.

Ο ένας μου είπε να ξαναπροσπαθήσω για μωράκι μετά απο 1 μήνα. Και ο άλλος μου είπε οπωσδήποτε μετά απο 4- 5μήνες:confused:.

Εσένα τι σου είπαν?

ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΧΡΗΣΙΜΙΠΟΙΩ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14-16 ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!ΕΣΥ?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕ ΠΕΙΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΕΙΞΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?

Catrine ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...

Αλεξια μου δεν ειμαι ακομα 30 αλλα κοντοζυγωνω μη νομιζεις. Ειμαι 28.. Αυτο που με ανησυχει τωρα πια ειναι οτι στην αριστερη σαλπιγγα επισης ειδαν κατι το οποιο τους φανηκε σαν εξωμητριο (ειναι πολυ μικρο καρουμπαλακι) και αν δεν επεφτε η χοριακη θα εκανα μια ενεση.Ομως τωρα πεφτει αρα δεν ειναι εξωμητριο και εχω μεινει με την απορια του τι ειναι. Μου ειπαν αν δεν ειναι εκτοπη κυηση που αυτο τους ενδιεφερε να μην ανησυχω αλλα γινεται;;Ουφ ολο προβληματα μπροστα μου.. Φοβαμαι μην παω στο γιατρο μου και του δειξω τις εικονες και θελησει να κανω χειρουργειο. Κουραστηκα με τα χειρουργεια. Εσυ ποσο καιρο προσπαθουσες πριν μεινεις εγκυος;;

Αλεξια μου δεν ειμαι ακομα 30 αλλα κοντοζυγωνω μη νομιζεις. Ειμαι 28.. Αυτο που με ανησυχει τωρα πια ειναι οτι στην αριστερη σαλπιγγα επισης ειδαν κατι το οποιο τους φανηκε σαν εξωμητριο (ειναι πολυ μικρο καρουμπαλακι) και αν δεν επεφτε η χοριακη θα εκανα μια ενεση.Ομως τωρα πεφτει αρα δεν ειναι εξωμητριο και εχω μεινει με την απορια του τι ειναι. Μου ειπαν αν δεν ειναι εκτοπη κυηση που αυτο τους ενδιεφερε να μην ανησυχω αλλα γινεται;;Ουφ ολο προβληματα μπροστα μου.. Φοβαμαι μην παω στο γιατρο μου και του δειξω τις εικονες και θελησει να κανω χειρουργειο. Κουραστηκα με τα χειρουργεια. Εσυ ποσο καιρο προσπαθουσες πριν μεινεις εγκυος;;

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ.ΕΙΧΕΣ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ?ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ?

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ.ΕΙΧΕΣ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ?ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ?

Ολα σωστα το καταλαβες.. Ναι κανω χοριακες πριν το χειρουργειο ηταν 3000 την επομενη το πρωι ηταν 1297 και μετα απο δυο μερες απο το χειρουργειο (την Πεμπτη) πηγε 426. Μου ζητησαν να ξανακανω αλλη μια το Σαββατο παρολο που κατεβαινει ραγδαια να ειναι 100% σιγουροι. Αυτο το αλλο το μικρο δεν το πειραξαν γιατι αν ηταν κι εκεινο εκτοπη αντιμετωπιζοταν με methotrexate ενεση και επειδη εμεινα με μια σαλπιγγα δεν ηθελαν να ειναι επιθετικοι στην αντιμετωπιση.

Ολα σωστα το καταλαβες.. Ναι κανω χοριακες πριν το χειρουργειο ηταν 3000 την επομενη το πρωι ηταν 1297 και μετα απο δυο μερες απο το χειρουργειο (την Πεμπτη) πηγε 426. Μου ζητησαν να ξανακανω αλλη μια το Σαββατο παρολο που κατεβαινει ραγδαια να ειναι 100% σιγουροι. Αυτο το αλλο το μικρο δεν το πειραξαν γιατι αν ηταν κι εκεινο εκτοπη αντιμετωπιζοταν με methotrexate ενεση και επειδη εμεινα με μια σαλπιγγα δεν ηθελαν να ειναι επιθετικοι στην αντιμετωπιση.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!ΕΓΩ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΠΟΥ 2500 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ!ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΕΓΩ!Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 35 ΕΩΣ 45 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?ΕΧΕΙΣ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...