Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ραντεβού στο/στη γιατρό σας...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οταν σου βαζουν τεχνιτους πόνους το κανουν για να γεννησεις φυσιολογικα Ελίνα.. Στην καισαρικη δεν χρειαζεσαι πονους.. τι να τους κανεις? Στου δινουν μια με το ροπαλο στο κεφαλι, σε κοιμι :D ζουν και σου παιρνουν το παιδι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγω την πρωτη φορα γεννησα φυσιολογικα με σπασιμο νερων κτλ και μεσα σε 2 ωρες βγηκε ο μεγαλος γιος...

Στην δευτερη εγκυμοσυνη,απο την ωρα που μπηκα στον μηνα μου,με επιασε μια ταση να γεννησω(γνωστη φανταζομαι)

Η γιατρος μου ειπα να περιμενουμε να περασει η πρωτη εβδομαδα και μετα βλεπουμε..

Οταν περασε μου ειπε να περασει και η αλλη....Τρελλαθηκα!!!

Μου φαινοταν αιωνας και της ζητησα να το προγραμματισουμε...

Η ημερα ηταν Δευτερα και μου ζητησε να παω την Πεμπτη να τσεκαρουμε ολα τα γυναικολογικα ετσι ωστε Παρασκευη πρωι να μπω....

Την Πεμπτη πηγα μεσα στην τρελλη χαρα,και μου ειπε να το ξανασκεφτω και να περιμενω...βεβαια οχι της ειπα γιατι ειμαι ετοιμη και θελω να γεννησω....

Ετσι Παρασκευη πρωι,πιστη στο ραντεβου,καναμε την εισαγωγη και τα σχετικα....

Την ωρα που μου σπανε τα νερα,το μωρο με καποια κινηση του,σπρωχνει τον τραχηλο και τον φερνει ψηλα με αποτελεσμα να μην μπορει να βρει την διοδο-εξοδο να βγει....

Περιμενα 3 ωρες χωρις αναισθησια γιατι το ειχα επιλεξει μιας και στην 1η γεννα δεν την χρειαστηκα....πιστευα θα αντεχα και τωρα.....

μονο που τωρα οι συνθηκες ηταν αλλιως και τελικα δεχτηκα να κανω επισκληριδειο με μεγαλο ρισκο γιατι ημουν σε προχωρημενο σταδιο τοκετου...

Μολις την εκανα,χαλαρωσα,και με ηρεμια,ανασες και τα σχετικα,το μικρο εφερε αμεσως τον τραχηλο μπροστα,και σε 15' ειχα γεννησει εναν αντρακλα....

Αυτο που μου εμεινε ηταν η φραση του αντρα μου στο αυτι...

Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...

Αυτο με εκανε και καταλαβα τα παντα.....

τα παντα λοιπον στην ζωη ειναι προγραμματισμενα και ξερουν ποτε θα ερθουν....γιαυτο μην τα προκαλουμε να ερθουν νωριτερα....

Ευτυχως δεν ειχα καμια συνεπεια στην βιασυνη μου και ο γιος ειναι υγιεστατος

.png.png

Διαφημίσεις

• 5 months later...

το ραντεβου μας δεν διαρκουσε παρα πολυ 15-20 λεπτα καθε φορα, ειχε και η δικια μου πολυ δουλεια αλλα ποτε δεν με αφησε με αποριες, ή να μου πει να βγω γιατι εχει άλλα ραντεβου που περιμενουν αν χρειαζοταν να μεινω παραπανω.. πολλες φορες ξεχνουσα να την ρωτησω καποια πραγματα που ηθελα αλλα παντα την εβρισκα στο τηλεφωνο οτι ωρα ή μερα και να ηταν...ββαια εμενα λογω προηγουμενης παλλινδρομης κυησης κα αποκολλησης στη εγκυμοσυνη με εβλεπε πολυ συχνα...τους πρωτους μηνες καθε εβδομαδα και απο τον 4ο κι επειτα καθε 15-20 μερες. τα περι τολετου και ναρκωσης λογικα θα τα συζητησετε οταν πλησιαζουν οι μερες...δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις. αν εισαι ευχαριστημενη με την γιατρο και την εμπιστευεσαι ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες θεωρω

rrNh.jpg.png

• 3 εβδομάδες μετά...

ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ. ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ) ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ (ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ..) ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ (Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ). ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΔΕΙΡΩ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΑΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΜΕ..(ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ) ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΕΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΡΜΠΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.... ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ..ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ . ΧΑΧΑΧΧΑΧ

pBpMp3.png

O δικος μου γιατρος ειναι απιστευτος . μπορει να με δει και στις 12 το βραδυ! Αν σκεφτεις οτι ειναι το πρωι στο γεννεσις , απο τις 6 στο ιατρειο εχει εφημεριες στο Παπαγεωργιου και εδρα στο πανεπιστημιο, οταν εχουμε ραντεβου ειναι με το καφεδακι του στις 12 το βραδυ, χαλαρος, μιλαει υπερβολικα πολυ λες και ειναι 12 το μεσημερι ειναι πολυ αναλυτικος . ειναι αψογος , μπορει να τον ξερετε . Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα μεχρι τον 8 αλλο γιατρο και μου τον συστησαν γιατι δεν ηθελα να γεννησω σε κλινικη αλλα στο παπαγεωργιου. Τωρα δεν τον αλλαζω με τιποτα!!!!!

Γκριμπιζης Γρηγορης

url=http://lilypie.com].png[/url]

• 2 months later...
O δικος μου γιατρος ειναι απιστευτος . μπορει να με δει και στις 12 το βραδυ! Αν σκεφτεις οτι ειναι το πρωι στο γεννεσις , απο τις 6 στο ιατρειο εχει εφημεριες στο Παπαγεωργιου και εδρα στο πανεπιστημιο, οταν εχουμε ραντεβου ειναι με το καφεδακι του στις 12 το βραδυ, χαλαρος, μιλαει υπερβολικα πολυ λες και ειναι 12 το μεσημερι ειναι πολυ αναλυτικος . ειναι αψογος , μπορει να τον ξερετε . Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα μεχρι τον 8 αλλο γιατρο και μου τον συστησαν γιατι δεν ηθελα να γεννησω σε κλινικη αλλα στο παπαγεωργιου. Τωρα δεν τον αλλαζω με τιποτα!!!!!

Γκριμπιζης Γρηγορης

url=http://lilypie.com].png[/url]

λες να συναντηθούμε καμμια φορά στο ιατρείο του ??? :D

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

εμενα η γιατρος μου ειναι πολυ καλη... ποτε δεν εχω κατσει λιγοτερο απο 45 λεπτα στο ιατρειο, οποτε τη χρειαστω την παιρνω τηλ, και παντα την βρισκω, μερικες φορες με παιρνει κι απο μονη της, ειναι νεα και της εχω απολυτη εμπιστοσυνη. κολπικο υπερηχο εκανα μεχρι τη 12η εβδομαδα, για να μπορει να δει το εμβρυο. εννοειται οτι δεν ειχα προβλημα επειδη ειναι γυναικα! γιατρος ειναι!!

Δεν πιστευω οτι ο καλος γιατρος εχει να κανει με το φυλο.. εχει να κανει με τον ανθρωπο, τον επαγγελματια και το ποσο καλος επιστημονας ειναι, ανεξαρτητα απο το αν ειναι αντρας η γυναικα.. Πριν χρονια ειχα κανει ενα παπ σε ενα γυναικολογικο ιατρειο, που ο γιατρος με ειχε κανει να νιωσω πολυ αβολα και να ντρεπομαι... βεβαια εχω ακουσει και απο φιλη μου, σε δικη της γιατρο οτι παντα εχει απειρο κοσμο και την ξεπεταει...

οποτε..... ψαχνουμε μεχρι να βρουμε γιατρο που να μας κανει... τη δικια μου παντως τη συνιστω ανεπιφυλακτα

• 1 month later...

εγω στη γιατρο που ειχα στο γιο μου περιμενα ;πο 2-3 ωρες για να μπω.

ενιωθα ομως σιγουρια ,βεβαια εκανε λαθος (μπερδεψε τις ημερομηνιες και ο μικρος γεννηθηκε 17 μερες νωριτερα.με ειχε ''πειραξει'')

τωρα δεν εχω την ιδια ασφαλεια και πηγα σε καποιον αλλο ,σε μια ωρα το πολυ εχω τελειωσει ,μου εξηγει οτι θελω.Αλλα σημερα να σας πω με χαλασε λιγο το εξης,καναμε εξεταση για συνδρομο down μου την εκανε εκει και στοιχιζει 140 Ε ,δεν θυμαμαι να ειχα δωσει τοσα σε εξετασεις στ γιο μου.και μου χρεωσε και 40 ευρω τον υπερηχο που δεν το εχει ξανακανει.Αν το ξανακανει σκεφτομαι να αλλαξω ,θα παρει 1500 στην γεννα ε και 40 σε καθε υπερηχο και συμβεβλιμενος στο ταμειο¨:δεν ειναι πολλα?

• 6 months later...

Κορίτσια και εγώ καινούργια είμαι :lol: αλλά έχω διαπιστώσει ότι δεν παίζει ρόλο το φύλο, αλλά ο χαρακτήρας του γιατρού! Αν του εξηγείς πως πονάς και δεν καταλαβαίνει τότε είναι απαραδέκτος/η!! Καλός και ο επιστήμονας αλλά αν είναι χασάπης τί να το κάνεις :evil: ! Μεγάλο ρόλο παίζει και η μαία που σε παρακολουθεί περισσότερο πρέπει να σε ηρεμεί και να σου εμπνέει εμπιστοσύνη! Ελπίζω να βοήθησα και εγώ! :oops:

QZ9ep3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Και όχι μόνο ο χαρακτήρας του γιατρού αλλά και το πόσο ταιριάζει με τον χαρακτήρα της κάθε πελάτισσας. Ο δικός μου είναι τέλειος, αν και ακριβώς στο όριο των αντοχών μου. Εγώ θέλω εκτός απο καλός επιστήμονας -που εννοείται- να είναι κάποιος και ειλικρινής. Εντελώς, ωμά ειλικρινής. Και δε λέω ότι μπορώ να το αντέξω άνετα, μπορεί να θυμώσω ή να με πάρουν και τα κλάματα. Αλλά, τις τυπικούρες ή την "κασέτα" που βάζουν οι περισσότεροι γιατροί, απλά και μόνο για να είναι ευχάριστοι δεν τις μπορώ καθόλου. Θεωρώ πως ο δικός μου είναι ειλικρινής αρκετά και ομιλητικός λίγο λιγότερο απ' ότι θα τον ήθελα. Αν όμως τον είχε η ξαδέρφη μου ή μια φίλη μου, θα είχαν φύγει τρέχοντας. Είναι δύο γυναίκες, που -αν είναι δυνατόν- θέλουν τον γυναικολόγο να λέει όσο το δυνατόν λιγότερα, αν είναι δυνατόν να κάνει τη δουλειά του χωρίς να τις απασχολεί καθόλου με τις λεπτομέρειες. Εμένα, τον τέλειο επιστήμονα και άνθρωπο να μου έφερναν δεν αντέχω να μην είναι ανοιχτός ή τουλάχιστον να προσποιείται.

.png.png

μαθαυριο εχω το τελευταιο ραντεβου -λογικα- με τη γιατρο μου πριν τον 9ο... και λεω τελευταιο γιατι πρεπει να ταξιδεψω για να τη δω... τι να μην ξεχασω να την ρωτησω? νομιζω οτι θα παω και δεν θα εχω να την ρωτησω τιποτα... εχω κανει ενα χαρτακι με σημειωσεις αλλα τα σκεφτηκα ολα?

me and my men...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Αχαχα αυτο εμ το χαρτακι το εκανα κι εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη αλλα ποτε δεν ρωτουσα τιποτα.. Εβγαινα και ελεγα α ρε γμτ ξεχασα να τον ρωτησω αυτο κι εκεινο.. Και μετα τον επερνα τηλεφωνο..

Αυτος που εχω τωρα ειναι πολυ καλος αλλα τελικα προτιμουσα τον πρωτο που ηταν λιγο πιο αδιαφορος.. Μου αφηνε περισσοτερα περιθωρια επιλογων απο αυτον τωρα..

Βεβαια αυτος εχει αλλα καλα.. πχ αν παρω τηλεφωνο και δεν απανταει θα με παρει πισω το πολυ σε μιση ωρα.

Μου τη δινει λιγο που ειναι πολυ προοδευτικος πχ που μου αφηνει ανοιχτο το ενδεχομενο να γεννησω με φυσιολογικο μετα την καισαρικη (πραγμα που δεν ηθελα και στο πρωτο)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 1 month later...

Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τα ραντεβού με το γιατρό μου.

Την πρώτη φορά που πήγα και διαπιστώθηκε ότι είμαι έγκυος,ξέχασα να τον ρωτήσω τα πάντα αλλά εκείνος με ενημέρωσε επί του θέματος!!

Στο δεύτερο ραντεβού είχα πάρει μαζί μου το ημερολόγιο της εγκυμοσύνης μου και είχα σημειώσει περίπου 20 ερωτήσεις και μου τις απάντησε όλες!!

Μετά δεν είχα καμία απορία αλλά για ό,τι έχει προκύψει μεταξύ των ραντεβού είναι λίγο δύσκολο να τον βρω,ακόμα και το κινητό το κρατάει η μαία του (λογικό,όταν είναι σε τοκετό) και με παίρνει πιο μετά.

Γενικά είναι πολύ γλυκός και σαν άνθρωπος και γι'αυτό δεν τον άλλαξα,παρόλο που είναι σε ιδιωτικό,με χαλαρώνει απίστευτα και έτσι είμαστε μια χαρά όλοι,κι εγώ και το μωρό μου!

• 4 months later...

ο γιατρος βασικα πρεπει να εμπνεει εμπιστοσυνη και ηρεμια σε ολη την εγκυμοσυνη...οπως ακριβως ο κ.αρσενης στο μητερα[ιατρειο κηφισιας]και ειναι κ νεαρος !κοριτσια τον συνιστω ανεπιφυλακτα

• 3 months later...

Αφού πληρώνω θέλω και την καλύτερη μεταχείριση... Συγνώμη κορίτσια αλλά τόσο εγώ όσο και το μωρό μου είμαστε πολύτιμοι κατά τη γνώμη μου και θέλω κάποιον ή κάποια να ασχοληθεί μαζί μου, να μου λύνει τις απορίες, να μου εμπνέει εμπιστοσύνη και να νιώθω άνετα....

[/url]

dev186pfs__.png

• 6 months later...
Αφού πληρώνω θέλω και την καλύτερη μεταχείριση... Συγνώμη κορίτσια αλλά τόσο εγώ όσο και το μωρό μου είμαστε πολύτιμοι κατά τη γνώμη μου και θέλω κάποιον ή κάποια να ασχοληθεί μαζί μου, να μου λύνει τις απορίες, να μου εμπνέει εμπιστοσύνη και να νιώθω άνετα....

συμφωνω απολυτως.θελω καθε φορα που πηγαινω να φευγω ηρεμη και οχι με περισοτερες απορειες απο πριν.

ευτηχως σε αυτο εχω σταθει τυχερη και βρηκα τελειο γιατρο.ασχολειται μαζι μου χωρις να κοιτα την ωρα,και μου εξηγει τα παντα με καθε λεπτομερεια

SHjup3.png

Με λίστα πήγαινα κι εγώ και μάλιστα έβαζα και τικ δίπλα απο καθε ερώτηση για να μην μπερδέυομαι και κρατουσα και σημειώσεις!!!!

Δεν έχω καλή μνήμη, όταν έβλεπα τον υπέρηχο δεν είχα μυαλό για τιποτα και οταν γυρνούσα σπίτι δεν θυμόμουν τίποτα!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

επισκεψη που την απολαμβανεις κανω οταν παω στο γιατρο μου 45-60 λεπτα διαρκει οποτε προλαβαινω εκτος απο την εξαταση να λυσω ολες τις απορειες μου χωρις ογιατρος να βλεπει την ωρα.μου τον προτιναν κοριτσια του forum kai οταν πηγα καταλοβα γιατι λεγαν τοσα καλα λογια γιαυτον.τωρα και γω το ιδιο κανω

• 1 χρόνο μετά...

Η επίσκεψη στο γυναικολογο πρέπει να ειναι χαλαρή χωρίς άγχος και να σου αφιερώνει χρόνο κ ενδιαφέρον γιατί οι απορίες μας ειναι πολλές και το άγχος μας διπλάσιο.άρα πρέπει να μας συμμερίζεται κ να μας εμψυχωνει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...