Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

16/11 προσευχή μουσουλμάνων

tzitzikaki123

Recommended Posts

ΚΙ εγω σε καμια...κι ομως (προσ)ευχομαι. οχι με την εννοια, γονηπετης, με κερια, μπροστα σε καποιο αγαλμα ή εικονα. μεσα μου....πως να στο πω.....Ο,τι προσευχη κανει ο καθενας....σαν ευχη ας πουμε ....

πρεπει να απευθυνεσαι καπου ρε αερικο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 235
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι και γι' αυτό ζήτησα διευκρίνιση... νόμιζα πως το κάνω μόνο εγώ :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Βρε κοριτσια που πιστευετε οτι ολο αυτο ειναι υποκινουμενο,προφανως απο τους μουσουλμανους που θελουν να "κατακτησουν"τον κοσμο.Εδω στην Ελλαδα κανουμε κρα για ερθουν οι σαουδαραβες για επενδυσεις,τουμπες κανουμε για μια χουφτα πετροδολαρια...Οι αραβες εχουν τετοιον παγκοσμιο πλουτο ,που εαν ηθελαν ,θα ειχαν αγορασει ολον τον κοσμο και θα ειχαν επιβαλει την θρησκεια τους για πλακα,σιγα τωρα μην περιμενουν απο μια χουφτα φτωχους μεταναστες ...Μην σκεφτομαστε περιπλοκα ,οταν τα πραγματα ειναι απλα..

προσωπικά δεν νιώθω ότι απειλούμαι, και προφανώς δεν αναφέρομαι σε ανοησίες περι μουσουλμανικής επέλασης, μιλώ και νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο, για κοινωνικό διχασμό και κρίση που ευνοεί όσους θέλουν να περάσουν αντιλαϊκούς νόμους και μέτρα, ψάχνουν ένα πάτημα, κι αν δεν υπάρχει το δημιουργούν, η κοινωνική αναταραχή και αναμπουμπούλα πάντα ευνοεί τους λίγους και ισχυρούς ιστορικά, γιατί δεν μπορούμε να το δούμε?

1FdQp2.png

Ειναι αξιοζηλευτο και αξιοπερίεργο, ωστοσο αληθινό πέρα για πέρα ότι οι μουσουλμάνοι εχουν αυτη την ικανότητα να μπορούν να προσευχηθούν όπου να ναι. Μονιμως απορώ πώς μπορεί να γινει αυτό, όταν προσευχεται ο αντρας μου (ναι, ναι, συμβαινει και στα καλύτερα σπίτια) και τα παιδια βλέπουν τη Ντόρα στη διαπασών. Είναι πραγματικα αφοσιωμένοι οι ανθρωποι, όσο οπισθοδρομικό κι αν το βρισκω εγώ αυτό, επειδη ισως δεν πιστευω.

Και φυσικα η γιορτη εγινε στο κέντρο, για να εχει μεγαλη συμμετοχη, δε θελει πολλή σκεψη Να ξερεις παντως ότι υπάρχουν ανθρωποι που δεν εχουν λεφτα ούτε και για το εισιτηριο του τραινου ως το Ηρακλειο ή την Κηφισια που ανεφερες.

Ασχετα από τους λόγους που οργανώθηκε αυτό, με ικανοποιει το γεγονός ότι ολοι αυτοί οι ανθρωποι (και οι αλλοι που δεν πήγαν) θα ενιωσαν κάπως όμορφα που όλοι ξαφνικα ασχολήθηκαν με αυτούς γιατί ειναι ίσως η πρωτη φορά στα αθηναϊκα χρονικά που σηκωσαν το κεφαλι τους (το εσκυψαν αλλά δεν πειραζει ) ολοι μαζι, και ειδαν ότι ειναι πολλοι, τόσοι που μπορούν, αν ειναι ενωμένοι να μην αφηνουν κανεναν να τους προσβάλλει πια

υπάρχει και το κολωνάκι που είναι πιο κεντρικά, αλλά εκεί ποιος να πετάξει αυγά, ο κωστέτσος? μπορεί να το έκανε βέβαια, αλλά για άλλους λόγους, αυτή η μουσουλμανική μαντίλα πρέπει πια να ανανεωθεί στυλιστικά

1FdQp2.png

να λυσω το θέμα λίγο με τα βόρεια προάστεια και το κολωνάκι ;

το κολωνακι δεν εχει καμια τεραστια πλατεια ...!! έχει ;;

οι πληοψυφία αυτων δεν αντέχει η τσεπη τους να μενουν στα κολωνάκια και στις κυφησίες

στις φθηνές συνοικίες μένουν με τα χαμηλά ενοίκια ! ποιος ο λόγος να πανε στην εκαλη να προσευχηθούν ;;;;

Διαφημίσεις

Λίγο το "Χίλιες και μία νύχτες" (που παρακολουθώ φανατικά), λίγο το "Κισμέτ", λίγο τα μπάχαλα που γίνονται στη Θράκη και δεν παίρνουμε χαμπάρι (πάλι καλά που έχουμε και τον Χαρδαβέλα), λίγο το χιλιάδες άντρες μουσουλμάνοι μαζεμένοι στο κέντρο της πόλης (προσωπικά θα φοβόμουν να κυκλοφορήσω με το μινάκι μου ανάμεσα τους), λίγο το ότι είμαστε αναγκασμένοι να πληρώσουμε 3 εκ. απο αυτά που δεν έχουμε για να τους χτίσουμε τζαμί...."λίγο λίγο λίγο λίγο" μου τα πήρες όλα που λέει και ο Σφακιανάκης! :)

Συμφωνώ με τη Rosie προσωπικά.

Ωραία τα λέμε εμείς καθισμένοι στην οθόνη του υπολογιστή μας! Όταν όμως στριμώχνεσαι στο λεωφορείο με δεκάδες ανθρώπους που σε κοιτάνε σαν ξερολούκουμο, καταπιεσμένους από πολλές απόψεις...και από τη θρησκεία τους πρωτίστως, που απαιτούν ενα χώρο λατρείας χωρίς να σου δίνουν τα ίδια δικαιώματα στον τόπο τους νιώθεις περίεργα, ξενοφοβικά ναι δεν το αρνούμαι. Ίσως αν ήμουν άντρας να μην ένιωθα έτσι...θυμάμαι όμως με τι άγχος γυρνούσα από τη σχολή μόνο και μόνο επειδή αναγκαζόμουν να περάσω από την Σοφοκλέους που είναι μαζεμένοι κατά χιλιάδες. Αν δεν το έχεις ζήσει σου είναι εύκολο να λες τον άλλο ρατσιστή. Δεν θέλω να καταπιέσω κανέναν όπως δεν θέλω να με καταπιέζει και κανένας.

Οταν όμως ξέρω ότι ο Αφγανός στο φανάρι που με βρίζει αν δεν τον αφήσω να μου καθαρίσει το τζάμι στη χώρα του μπορεί να έκοψε την μύτη ή το αυτή της αδερφής του επειδή κοίταξε ενα αγόρι νιώθω κάπως βρε αδερφέ!

Αν είχαμε χιλιάδες βουδιστές στην Ελλάδα δεν θα είχα κανένα θέμα (μη σου πω οτι θα το ήθελα και με τα χίλια) ή και Ινδουιστές αλλά τους Μουσουλμάνους τους φοβάμαι, νιώθω άβολα προσωπικά και δεν με νοιάζει ότι κι αν μου σούρετε...

yiogini

Πρωτη σχολή περασματα απο Μενίδι Αγίους αναργυρους

δευτερη σχολή περασματα απο πλατεία βαθης αγιο παντελειμονα

τριτη σχολή περασματα απο ομόνοια εξάρχεια κουμουνρούρου και ζηνονος

Προ μετρο ..(είμαι και γρία ) και με πόδια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και με τρελές ώρες βραδυνές

μεταπτυχιακα

ολλανδια

ελβετια

αγγλία

και δεν ζω στα ΒΠ τωρα !!!

τα χω ζήσει και απο μέσα και απο έξω και το σχόλιο σου το θεωρω προσβλητικό γιατι υπονοεις οτι ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ για να έχω την πολυτέλεια να ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ και η προσεγγιση μου ειναι σαν να λες θεωριτική !

(τα ταξίδια δε τα συμπεριλαμβανω ...! )

αντι να ¨ξενοφοβηθώ¨ πεταω ενα χαμόγελο και ρωταω να ενδιαφερθω και για τον ξένο στο τοπο μου

και για τον τοπο του ξένου που με φιλοξενει !

:wink:

τελικα δεν έχει σημασία να τα ζεις

αλλα πΩΣ ΤΑ ΖΕΙΣ ...!

και δνε με νοιάζει οτι και να μου σούρετε (κι εμενα ) :wink:

Δηλαδή για να καταλάβω.....

Το πρόβλημα είναι που προσευχήθηκαν στα Προπύλαια;;;;;;;

Σιγά!!!! Δεν πήγαν και στη Μητρόπολη να προσευχηθούν!

Τα Προπύλαια, ίσα-ίσα που είνα πανεπιστημιακός χώρος και θα έπρεπε να μας διευρύνει τους ορίζοντες.... Άνθρωποι είναι κι αυτοί, δε το θεωρώ σωστό να πάνε και να στοιβάζονται σα τα ζώα σε καταγώγια για το αυτονόητο.... την προσευχή!

Ας χαλαρώσουμε λίγο. Τα προβλήματα είναι αλλού κι οχι στο τόπο προσευχής των Μουσουλμάνων.

Συγνωμη και εμεις στις μεγαλες γιορτες στις εκκλησιες μας σαν τα ζως δεν στιβαζομαστε? Μηπως μας εδωσαν τα Προπυλαια και δεν το ξερω?

να λυσω το θέμα λίγο με τα βόρεια προάστεια και το κολωνάκι ;

το κολωνακι δεν εχει καμια τεραστια πλατεια ...!! έχει ;;

οι πληοψυφία αυτων δεν αντέχει η τσεπη τους να μενουν στα κολωνάκια και στις κυφησίες

στις φθηνές συνοικίες μένουν με τα χαμηλά ενοίκια ! ποιος ο λόγος να πανε στην εκαλη να προσευχηθούν ;;;;

δε με αφήνετε να τελειώσω το σφουγγάρισμα, χι χι

κοίτα το θέμα δεν είναι ακριβώς τοπικό, αλλά ταξικό, κι ας ακούγεται λίγο παλιομοδίτικο, δεν μπορούν την εξωτερική πολιτική της ελλάδας να την κάνουν οι ιμάμηδες παρέα με τους φτωχούς πλην τίμιους κατοίκους του αθηναϊκού κέντρου που πέρα από όλη τη μιζέρια που τους έχει φορτώσει το υπουργείο οικονομικών και ο εκάστοτε δήμαρχός τους, να είναι υποχρεωμένοι να λύσουν τα ζητήματα ένταξης ενός πλήθους οικονομικών μεταναστών που στοιβάζονται στα γειτονικά τους διαμερίσματα, με περίεργες συνθήκες υγιεινής, στην καλύτερη, ή που έχουν κάνει υπνοδωμάτια και λουτρά τα λιγοστά πάρκα και πλατείες που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν καθάριζε ο δήμος, αλλά τώρα έχουν γίνει απλά δημόσια αποχωρητήρια

έχεις πάει το παιδί σου σε παιδική χαρά στον σταθμό λαρίσσης? εκεί έζησα, είναι το πατρικό μου αλλά το παιδί μου δεν το πάω, προτιμώ στον ερυθρό που είναι ένα κλικ καλύτερη και θλίβομαι όταν συνειδητοποιώ πόσο πιο καθαρή είναι στο νέο ψυχικό, στη φιλοθέη ή στο χαλάνδρι

την ποιότητα ζωής τους προσπαθούν να διαφυλάξουν και όλοι σας απλά τους λέτε πώς κάνετε έτσι, κάποιοι πρέπει να το υποστούν κι αυτό, γιατί όχι εσείς, έχετε ήδη συνηθίσει

1FdQp2.png

yiogini

Πρωτη σχολή περασματα απο Μενίδι Αγίους αναργυρους

δευτερη σχολή περασματα απο πλατεία βαθης αγιο παντελειμονα

τριτη σχολή περασματα απο ομόνοια εξάρχεια κουμουνρούρου και ζηνονος

Προ μετρο ..(είμαι και γρία ) και με πόδια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και με τρελές ώρες βραδυνές

μεταπτυχιακα

ολλανδια

ελβετια

αγγλία

και δεν ζω στα ΒΠ τωρα !!!

τα χω ζήσει και απο μέσα και απο έξω και το σχόλιο σου το θεωρω προσβλητικό γιατι υπονοεις οτι ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ για να έχω την πολυτέλεια να ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ και η προσεγγιση μου ειναι σαν να λες θεωριτική !

(τα ταξίδια δε τα συμπεριλαμβανω ...! )

αντι να ¨ξενοφοβηθώ¨ πεταω ενα χαμόγελο και ρωταω να ενδιαφερθω και για τον ξένο στο τοπο μου

και για τον τοπο του ξένου που με φιλοξενει !

:wink:

τελικα δεν έχει σημασία να τα ζεις

αλλα πΩΣ ΤΑ ΖΕΙΣ ...!

και δνε με νοιάζει οτι και να μου σούρετε (κι εμενα ) :wink:

σόρρυ και πάλι αλλά εσύ πέρναγες από πλατεία βάθης, κάποιοι μένουν, κι εγώ ανάμεσά τους μερικά χρόνια πιο πριν

1FdQp2.png

Διαφημίσεις

Συγνωμη και εμεις στις μεγαλες γιορτες στις εκκλησιες μας σαν τα ζως δεν στιβαζομαστε? Μηπως μας εδωσαν τα Προπυλαια και δεν το ξερω?

Άλλο να στοιβάζεσαι σε εκκλησία κι άλλο σε υπόγεια, με βρώμα και υγρασία.

Επιπρόσθετα, η δική μας θρησκεία δεν είναι όπως η μουσουλμανική, που ο καθένας μπορεί να προσευχηθεί όπου θέλει. Δεν έχω δει λαοθάλασσα Ορθοδόξων να προσεύχεται σε πλατείες. Απεναντίας, έχω δει λαοθάλασσες μουσουλμάνων να προσεύχονται κάθε 4 ώρες σε πλατείες, με το που θα δώσει το έναυσμα ο ''αρχηγός'' τους (δε θυμάμαι και πώς το λένε -ρε Αρία κόλλησα βοήθησέ με λίγο):rolleyes:

iyuNp3.png4hNCp3.png

σόρρυ και πάλι αλλά εσύ πέρναγες από πλατεία βάθης, κάποιοι μένουν, κι εγώ ανάμεσά τους μερικά χρόνια πιο πριν

σορι

ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΙΜΟΝΑ και πλατεια βαθης

οκ τωρα;;;; να με συμπαθας που δεν θελω να δίνω το ακριβές βιογραφικό μου (διευθύνσεις τκ , αφμ κλπ) για αποδείξω τα λεγόμενα μου ε ;;; :wink::lol: διαδυκτιο εδω ... !

Αρια δεν κρίνω κανέναν για την άποψη του αλλά δεν είμαστε και όλοι ίδιοι, ούτε έχουμε τα ίδια βιώματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί οι απόψεις μας και οι ιδέες μας διαμορφώνονται σε μεγάλο βαθμό από τις προσωπικές μας εμπειρίες.

Καλά κάνεις και έχεις την άποψη σου και μάχεσαι με το παραπάνω να ακουστεί αλλά κάποιος που έχει λίγο διαφορετική άποψη δεν σημαίνει ότι πρέπει να καεί στο πυρ το εξώτερον ούτε ότι είναι ρατσιστής και θέλει το κακό των άλλων. Φοβάμαι και προβληματίζομαι με όλα αυτά που συμβαίνουν πλέον στη χώρα μας, με την κρίση, τους ξένους, την κατάπτωση των ανθρώπων ηθικά οικονομικά ψυχικά και δεν συμμαζεύεται.... :(

και προβληματίζομαι γιατί έχω ζήσει το να κοιμάσαι με την πόρτα ξεκλείδωτη και το τώρα μου μοιάζει σαν εφιάλτης...και προβληματίζομαι και φοβάμαι για το αύριο γιατί το παιδί μου δεν θα κοιμηθεί ποτέ με την πόρτα ξεκλείδωτη :(

κατανοω τις αγωνίες σου γιογκινι

δεν περνούν στο ντουκου ουτε στην συνείδηση ουτε στην καρδιά μου (δεν ζω αλλου ... εδω ζω ,

οκ ερχομαι την κυριακη :-) )

ΑΛΛΑ

απαξ και έχουν υπάρξει διακηρύξεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που η χώρα μας τις έχει υπογραψει ...!

ΠΡΕΠΕΙ

να μας γίνουν συνείδηση

να τα κατανοήσουμε

και να κοιτάξουμε τους πραγματικα υπεύθυνους και να προχωρήσουμε !!!

και υπευθυνος της καταστασης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο διαφορετικός ! και οποιος τονίζει την διαφορετικότητα ώς υπαιτιότητα για την οτιδήποτε κατασταση οικονομική πολιτική κοινωνική

ειναι ρατιστής τι να κανουμε τωρα ;;;

πως να τον βαφτίσουμε τωρα για να μην σας πειράξει

;;;;

πως να το πούμε;;;

Yogini οι Πάκι πάντως αρχίσανε προ πολλού να λένε βρωμόλογα στις Ελληνίδες στο χώρο του πανεπιστημίου, σας μιλάω από προσωπική εμπειρία και δεν κυκλοφορώ και με μίνι και σούπερ κολλάν όπως οι φοιτήτριες :roll:

Να το βράσω και το άσυλο και την ελευθερία της έκφρασης που έχουμε στο πανεπιστήμιο άμα φθάσαμε σε τέτοιο ξεφτυλισμό!

(Ας τολμήσουνε να μιλήσουνε έτσι και σε μια μουσουλμάνα να δούμε τι θα γίνει...)

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Να το βράσω και το άσυλο και την ελευθερία της έκφρασης που έχουμε στο πανεπιστήμιο άμα φθάσαμε σε τέτοιο ξεφτυλισμό!

Τέτοιο πανεπιστημιακό άσυλο να το βράσω! Έχει χαθεί πια το νόημά του πιστεύω....

iyuNp3.png4hNCp3.png

ρε Rosie θα σου πω κατι :

αληθεια

δεν το περίμενα αυτο απο σενα

πολυ εχω στεναχωρηθει

αληθεια

και αποχωρω απο την κουβεντα

πραγματικα λυπήθηκα πολυ

συνεχίστε καλη συνεχεια σε ολους !

Επιπρόσθετα, η δική μας θρησκεία δεν είναι όπως η μουσουλμανική, που ο καθένας μπορεί να προσευχηθεί όπου θέλει. Δεν έχω δει λαοθάλασσα Ορθοδόξων να προσεύχεται σε πλατείες. Απεναντίας, έχω δει λαοθάλασσες μουσουλμάνων να προσεύχονται κάθε 4 ώρες σε πλατείες, με το που θα δώσει το έναυσμα ο ''αρχηγός'' τους (δε θυμάμαι και πώς το λένε -ρε Αρία κόλλησα βοήθησέ με λίγο):rolleyes:

Συγνωμη και ποιος φταιει εαν το υπογειο που λες ειναι βρωμικο?

Και γιατι το Ελληνικο κρατος, εσυ, εγω, το παιδι μου, το παιδι σου, θα πρεπει να πληρωσει για το τζαμι? Μπορεις αυτο να μου το εξηγησεις?

Και να σου πω και κατι αλλο? Εχεις βρεθει ποτε σε συζητησεις μουσουλμανων?

Σε πληροφορω οτι εγω βρεθηκα εν μεσω παιχνιδιου στο ιντερνετ και το τι ακουσαν τα αυτακια μου ( ή μαλλον διαβασαν τα ματακια μου) δεν λεγεται. Το τι μισος ειχα για εμας!!!

Γιατι λοιπον το κρατος μου, μου στερει εμενα παροχες απο το παιδι μου και τα δινει για να φτιαχτει ενα τζαμι? Γιατι θα πρεπει να δωσουμε τις πλατειες μας, να μας εχουν περιλαβει τα ματ μην τυχον και βγουμε απο τα σπιτια μας , να καταταλαιπωρηθουμε στους δρομους για να κανουν αυτοι ανετα την προσευχη τους?

Εαν θελουν τοσο πολυ να προσευχηθουν γιατι δεν βρισκουν χωρους δικους τους οπου δεν θα τους ενοχλει και δεν θα ενοχλουν (και δεν εννοω οτι ενοχλει η προσευχη τους, αλλα οτι προκυπτει απο την προσευχη σε δημοσιους χωρους, οπου αποκλειονται κατοικοι, δεν μπορουν να λειτουργησουν οι συγκοινωνιες κτλ κτλ κτλ).

χαίρω πολύ Rosie στο Ποτάμι σε κάτι φανάρια κοντά στο Ρέντη ένας Πακιστανός έβρισε μια γυναίκα που δεν του έδωσε χρήματα και την άλλη μέρα πήγε ο άντρας της να του ζητήσει το λόγο που φοβίζει τις γυναίκες και μαζευτήκανε σε δευτερόλεπτα 15 Πακι και τον τουλουμιάσανε στο ξύλο.

Δεν φταίνε οι άνθρωποι που ζουν στην εξαθλίωση, ούτε που έψαξαν για άλλους τόπους να βρουν ενα καλύτερο μέλλον...το ιδιο κάναμε και εμείς πριν από χρόνια. Το θέμα είναι το κωλοκράτος που δεν έχει ενα όριο και συνθήκες να ζήσουν σωστά αυτοί οι άνθρωποι και να μην δημιουργούνται προβλήματα.

Αρία τι να κάνουμε, ο καθένας έχει διαφορετικά βιώματα και οι απόψεις μας καλώς ή κακώς διαμορφώνονται μέσα απ' αυτά.

Εγώ απλά παραθέτω γεγονότα και καταστάσεις που έζησα και ζω ακόμη, κακό είναι να τα λέω δημόσια;

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Συγνωμη και ποιος φταιει εαν το υπογειο που λες ειναι βρωμικο?

Και γιατι το Ελληνικο κρατος, εσυ, εγω, το παιδι μου, το παιδι σου, θα πρεπει να πληρωσει για το τζαμι? Μπορεις αυτο να μου το εξηγησεις?

Και να σου πω και κατι αλλο? Εχεις βρεθει ποτε σε συζητησεις μουσουλμανων?

Σε πληροφορω οτι εγω βρεθηκα εν μεσω παιχνιδιου στο ιντερνετ και το τι ακουσαν τα αυτακια μου ( ή μαλλον διαβασαν τα ματακια μου) δεν λεγεται. Το τι μισος ειχα για εμας!!!

Γιατι λοιπον το κρατος μου, μου στερει εμενα παροχες απο το παιδι μου και τα δινει για να φτιαχτει ενα τζαμι? Γιατι θα πρεπει να δωσουμε τις πλατειες μας, να μας εχουν περιλαβει τα ματ μην τυχον και βγουμε απο τα σπιτια μας , να καταταλαιπωρηθουμε στους δρομους για να κανουν αυτοι ανετα την προσευχη τους?

Εαν θελουν τοσο πολυ να προσευχηθουν γιατι δεν βρισκουν χωρους δικους τους οπου δεν θα τους ενοχλει και δεν θα ενοχλουν (και δεν εννοω οτι ενοχλει η προσευχη τους, αλλα οτι προκυπτει απο την προσευχη σε δημοσιους χωρους, οπου αποκλειονται κατοικοι, δεν μπορουν να λειτουργησουν οι συγκοινωνιες κτλ κτλ κτλ).

Κάτσε δυό λεπτά....Δεν επικροτώ σε καμία περίπτωση την επιχορήγηση για τη δημιουργάι Τζαμί από το ελληνικό Κράτος και πόσο μάλλον τώρα! Είναι άλλο το ένα κι άλλο το άλλο...Δε με απασχολεί όμως όπου κι αν πάνε να προσευχηθούν, γιατί πολύ απλά δε προσβάλλομαι εγώ από κάτι τέτοιο, άρα είναι δικαίωμά τους!

Όταν λες πως οι μουσουλμάνοι μας ''έκραζαν'', τί εθνικότητος ήταν; Γιατί άμα ήταν Τούρκοι κλπ. δε μου προξενεί ουδεμία εντύπωση!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

σορι

ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΙΜΟΝΑ και πλατεια βαθης

οκ τωρα;;;; να με συμπαθας που δεν θελω να δίνω το ακριβές βιογραφικό μου (διευθύνσεις τκ , αφμ κλπ) για αποδείξω τα λεγόμενα μου ε ;;; :wink::lol: διαδυκτιο εδω ... !

δε θέλω βιογραφικό κανενός, απλά με ενοχλούν πάρα πολλοί και πολύ κάποιοι που με ευκολία μιλάνε αλλά πάντα εκ του ασφαλούς, οι θέσεις και οι απόψεις μας σίγουρα δεν καθορίζονται από το που μένουμε αλλά για να έχουμε μία αντικειμενική κρίση θα πρέπει να μπορούμε να μπαίνουμε στη θέση και των άλλων, όλων

κι επειδή εκ των υστέρων είδα το επόμενο post σου, κι εγώ λυπάμαι που αποχωρείς από την κουβέντα, δεν επιτίθεται εδώ κανένας στον άλλο προσωπικά, απόψεις ανταλλάσσουμε και διαθέτουμε λίγο από τον προσωπικό μας χρόνο για να κάνουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο, έστω και λίγο ψυχρό λόγω μέσου, μη την σπας λοιπόν, σας θέλουμε όλους, καλά πολύ πολιτικάντικο ακούγεται αυτό

πάω να αλλάξω το παιδί μου και να παίξουμε, θα μπω το βράδυ να δω που το έχετε πάει το θέμα, κάθε φορά είναι μια έκπληξη

1FdQp2.png

ο ιμαμις ειναι και στο λονδινο κανουν διαφορα(καπου αναφερθηκε οτι δεν τολμουν εκει)

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

......σημερα για να δω ποσοι ελληνες -χριστιανοι θα κατεβουν να φωναξουν για αυτο που 40 χρονια μετα ακομα δεν εχουν παρει

ψωμι-παιδει - ελευθερια!!!!

Για να σου φτιάξω τη μέρα:

7θέσιο... μέσα όλοι οικογενειακώς και πηγαίναμε από τον παιδικό σταθμό σε έναν κοντινό παιδότοπο. Πετάγεται ο 3ος (3+ετών) και λέει: Μαμάααα το γκρέμισε το πολυτεχνείο ένα τανκς!! [Εγώ: :shock::rolleyes: -Αλήθεια... τους μίλησαν στον παιδικό για το πολυτεχνείο! Ακόμα και στα 3χρονα!! Το πιο παράξενο... κάτι ψιλοκατάλαβαν τα πιτσιρίκια! :D]

Συνεχίζουμε τη διαδρομή, υπό τους ήχους του συνθήματος: "ψωμί-παιδεία-ελευθερία"... που φώναζαν συγχρονισμένα ΟΛΑ τα παιδιά (ακόμα και η μικρή έλεγε "πωμι-..ια-..ια" :lol:]

Δηλαδή για να καταλάβω.....

Το πρόβλημα είναι που προσευχήθηκαν στα Προπύλαια;;;;;;;

Σιγά!!!! Δεν πήγαν και στη Μητρόπολη να προσευχηθούν!

......

Πάντως για την ιστορία...

στη Γερμανία μου έλεγαν τα πεθερικά μου, πως επειδή δεν είχαν ναούς τους παραχωρούσαν οι Καθολικοί τους δικούς τους!! :shock::-D

Γιααααα να προτείνει κάποιος κάτι αντίστοιχο εδώ.... να δούμε τι θα γίνει..... :roll::confused:

Επίσης στην Ελβετία νομίζω, αν δηλώσεις θρήσκευμα τότε πληρώνεις κάποια εισφορά για τους ναούς κτλ κτλ. Άρα εκεί ο καθένας πληρώνει για να χτίσει τους ναούς της θρησκείας του.

Στην Ελλάδα το έχουμε αυτό φορτωμένο στο κράτος... :?

Μακάρι να το έκαναν αυτό και στην Ελλάδα. Είσαι Χριστιανός; Δηλωσέ το, πλήρωσε και τις εισφορές σου και χτίσε ναούς. Για να σταματήσει και αυτή η κατασπατάληση από τα "υψηλά" πρόσωπα της εκκλησιαστικής ιεραρχίας. Είσαι μουσουλμάνος; Πλήρωσε τις εισφορές σου και χτίσε το τζαμί σου.

Όμορφα και δημοκρατικά! Για όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ! ;)

.........Επιπρόσθετα, η δική μας θρησκεία δεν είναι όπως η μουσουλμανική, που ο καθένας μπορεί να προσευχηθεί όπου θέλει. ......

Συγγνώμη αλλά κάνεις λάθος.

Ίσα ίσα η δική μας θρησκεία είναι αυτή που λέει πως ο θεός είναι πανταχού παρόν και πως μπορούμε να προσευχόμαστε οπουδήποτε κι αν βρεθούμε σε οποιαδήποτε ώρα θέλουμε.

Το σίγουρο είναι πως η Χριστιανική φαίνεται να έχει διαφορές με τη μουσουλμανική. Αλλά αυτό μας πειράζει σε κάτι;

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...