Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ, ΤΣΑΤΣΑΡΕΣ ΚΤΛ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΡΙΧΕΣ.Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΥΠΑΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ... ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!

Εγω εχω παρει καλαθακια ψαθινα και τα εχω πανω στο πλυντηριο ενα για βουρτσες,πιστολακια κτλ και ενα για τα καλλυντικα.Φαινονται ωραια και συμμαζεμενα.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

SAM μου καταρχάς να μου φιλήσεις τον λατρεμένο μου ΑΝΤΡΙΚΟ!!! ΚΑΙ στα ΔΥΟ μαγουλάκια ε?! Ακούς??? Σε βλέπω!!! :lol:

Λοιπόόόόν! Πολύ ωραία η σκέψη της matas μας και να σου προτείνω και εγώ, έξω από τα κουτιά που θα επιλέξεις που μπορεί να είναι και χάρτινα, σε διάφορα χρώματα, ξέρεις αυτά που τα συναρμολογούμε μόνοι μας, έχει το PRACTICER, να κολλήσεις ένα αντικείμενο αντιπροσωπευτικό αυτών που θα βάζουμε μέσα στο κουτί. Π.χ. στα κουτάκια αναψυκτικού μπορέις να βάλεις αυτό το κουτάκι μινιατούρα που βγάζει η coca-cola το μικρό, πουλάει ο Βασιλόπουλος, που είναι π.χ. για να βάλεις στο ουίσκι σου. Ή μπορείς να βάλεις και φωτογραφίες από έξω των πραγμάτων που βάζουμε μέσα. Ή μπορείς να "ντύσεις" το κουτί που είναι για χαρτιά με εφημερίδες να κάνετε ένα κολάζ μαζί με τον Αντρίκο!

Είναι πολύ διασκεδαστικό! Ο δικός μου έχει μάθει μάλιστα να αναγνωρίζει στις συσκευασίες και πόσες φορές έχει ανακυκλωθεί η κάθε μία!

Μπράβο σου πάντως για την σκέψη να τον βάλεις στο κλίμα τόσο μικρό!

HAPPY RECYCLE! :wink:

Πες το κι έγινε άλλο που δεν θέλω τι καλύτερο από το να φιλάω τον Αντρίκο :lol::lol:

Πολύ ωραία ιδέα αυτό θα κάνω!!!!!

Ευχαριστώ mata και ΒΙΚΥ :D:D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Αντε Σαμ, και να μας πείς πώς φαίνονται τα κουβαδάκια!!!!!!!!!!! :D:D:wink:

Λοιπόν, κορίτσια μου γλυκά αυτές τις μέρες με έχει φάει η οργάνωση, η ανακαίνιση, το τακτοποίημα, το ξεκαθάρισμα κλπ κλπ!!!!

Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω!!!!! :roll::roll::roll:

Λοιπόν, άλλαξα το παιδικό, έβγαλα από μέσα την συρταριέρα του μικρού και την έβαλα στο τρίτο δωμάτιο του σπιτιού, γιατί ούτως ή αλλως εκεί είχε μόνο παιχνίδια, άφου έχει ήδη ντουλάπα!

Στο τρίτο δωμάτιο, σκεφτόμουν ότι θα μπούκωνε, μια που έχω ήδη κι αλλη συρταριέρα. Αλλά με κάποιες μικροαλλαγές, το δωμάτιο, και κάποιο ξεφόρτωμα άλλων πραγμάτων, έδειξε φοβερά ωραίο και μάλιστα με περισσότερο χώρο από πρίν!!!!!!!!!!Απίστευτο μου φάνηκε!!! Συνεπώς, όσο κι αν κάποιες φορές, μπορεί να μην φαίνεται καλή στο μυαλό μας μια αλλαγή, καλό είναι να κάνουμε μια δοκιμή και το αποτέλεσμα μπορεί να μας αφήσει έκπληκτες!!!! :wink::D:D:D

Αλλαξα και την κουρτίνα στο τρίτο το δωμάτιο, άλλαξα θέση στο γραφείο που έχω τον υπολογιστή, και άφησα στη συρταριέρα δύο μόνο διακοσμητικά ψεύτικα δεντράκια και έδειξε σούπερ και μπορώ να καθαρίζω και εύκολα την επιφάνεια πλέον, για να μην σηκώνω ένα κάρο συμπράγκαλα!

Αυτό παιδιά είναι σημαντικό όπως έχω διαπιστώσει. Το να βάζεις λίγα διακοσμητικά πάνω στα έπιπλα για να μπορείς να τα καθαρίσεις. Αλλιώς η σκόνη κάνει πάρτυ, αλλά εσύ τα κοιτάς και τα ξανακοιτάς, και σκέφτεσαι πώς να τα σηκώνεις όλα!!!! :?:roll: Και μετά μπορείς να τα βάλεις σε ένα ντουλάπι και να τα κάνεις εναλλαγή!!! :wink:

Αδειασα και από του μικρού το κρεβάτι, όλα τα κουκλάκια, και άφησα κανά δυο για να μπορώ να στρώνω το κρεβάτι και να μην το σκέφτομαι ως γολγοθά!Στο κάτω κάτω 7 ΄χρόνια τα έχω αραδιασμένα. Τα χόρτασε κι ο μικρός!!!!

Έδωσα και κάποιες μπουρνουζοπετσέτες στη μαμά μου, γιατί είχαν γίνει μια θεόρατη στοίβα και δεν έβγαζα άκρη αλλα και κάποια σεντόνια. Ετσι, ανοιξε και ο χώρος σε κάποια ντουλάπια και τα συμμάζεψα καλύτερα!!!! :D:D Νοιώθω πολύυυυυυυυυυυυ ξελαφρωμένη σας λέω!!!!

Πέταξα και τους λογαριασμούς του 2007 και διάφορα άλλα παλιόχαρτα, που δεν είχαν πλέον σημασία!!!!!!!!Τα έφτιαξα μέσα στους φακέλους με τις ενδιαμεσες θήκες πολύ καλά, με τα διαχωριστικά τους, και τώρα μπορεί κάποιος να τα βρεί εύκολα!!!Δυο σακούλες χαρτομάνι πήγα για ανακύκλωση!!!!!!!!!!!!

Το πρόβλημα που συνεχίζω να έχω, είναι ότι θέλω να καλύψω το τραπεζάκι της πρέσας και τη λεκάνη με τα ασιδέρωτα που έχω κάτω από το τραπεζάκι. :? Τί πατέντα μπορώ να κάνω;;;;Σκέφτηκα να ρίξω από πάνω ένα ύφασμα, κάτι σαν ριχτάρι, αλλά δεν ήταν καθόλου ωραίο. Μου έμοιασε με τσαντίρι!Τί άλλο μπορώ να κάνω, έχετε καμιά ιδέα;;; :roll::roll:

Πάντως φοβερή αίσθηση, μόλις οργανώνεις κάτι ή κάνεις ξεσκαρτάρισμα!!! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

κορίτσια με έχετε βοηθήσει πολύ με τις ιδέες σας.δεν έχω καταφέρει να διαβάσω όλες τις σελίδες οπότε και δεν ξέρω τι έχετε πεί για την οργάνωση του ψυγείου,βρήκα όμως αυτή τη σελίδα

http://www.madata.gr/index.php/33/30661.html

και ελπίζω να βοηθήσω και εγώ μα τη σειρά μου κάποιους άλλους

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Το πρόβλημα που συνεχίζω να έχω, είναι ότι θέλω να καλύψω το τραπεζάκι της πρέσας και τη λεκάνη με τα ασιδέρωτα που έχω κάτω από το τραπεζάκι. :? Τί πατέντα μπορώ να κάνω;;;;Σκέφτηκα να ρίξω από πάνω ένα ύφασμα, κάτι σαν ριχτάρι, αλλά δεν ήταν καθόλου ωραίο. Μου έμοιασε με τσαντίρι!Τί άλλο μπορώ να κάνω, έχετε καμιά ιδέα;;; :roll::roll:

Που το έχεις αυτό το τραπεζάκι κοπέλα μου? Για πες να το οραματισθώ! :lol:

με το μαλακό τώρα ε?! Μάλλον η μανία της οργάνωσης ήταν προμηνύματα ε?! Σαν να σου λέγε, κάντα τώρα γιατί μετά... :P

Για πες για το τραπεζάκι να δούμε τι θα κάνουμε, να μην σου τι σπάει και νευριάζει και το μπεμέ μας!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Βικάκι μου, είπα σε μια φίλη μου που ο άντρας της δουλεύει σε επιπλάδικο, να μου φτιάξει αν μπορεί ένα "κουτί" που να κουκουλώνει και την πρέσα και το τραπεζάκι. Να είναι από ελαφρύ υλικό, σαν νοβοπαν, για να το σηκώνω με ευκολία. Και σκέφτομαι να το ντύσω με αυτοκόλλητο για να φαίνεται όμορφο!

Μολις μου το φτιάξει, θα το φωτογραφίσω και θα το ποστάρω για να πάρετε ιδέα!

Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον Βικάκι!!!!Ναι....όντως, λές να είχα ανασκουμπωθεί, γιατί ενστικτωδώς ήθελα να συμμαζευτώ, για να είμαι έτοιμη για την μεγάλη αλλαγή;;; :roll::roll::lol::lol:

Επιπλέον, έφτιαξα ένα επιπλέον φύλλο στη ντουλάπα, του τρίτου δωματίου, για να διώξω τον καλόγερο που είχα στη γωνία. Στο φύλλο αυτό, θα βάλω την σκούπα, την σιδερώστρα, την απλώστρα την πτυσσόμενη και θα μπορέσω να τα συμμαζέψω όμορφα χωρίς να τα έχω έξω και να μου φαίνονται άνω κάτω.Είναι στο τρίτο δωμάτιο του σπιτιού, αλλά επειδή το έχω συμμαζεμένο και έχω εκεί το γραφείο δεν θέλω να μου χαλάει το "φενγκ σούι" :lol::lol: οτιδήποτε περιττό!!!! :D:D

Βικάκι ευχαριστώ και πάλι!!!!Εν αναμονή φωτο!!! :wink:

ΤΙΤΗ, ευχαριστούμε για το λίνκ!!!!!Πολύ καλό!!!!!!!!Και όντως είχε συζητηθεί το θέμα του ψυγείου!!!! :wink::D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Τίποτα κοριτσάκι μου! Εσύ το μπεμπέ και τα μάτια σου!!! Για την ηλεκτρικη σκούπα έχει το ΙΚΕΑ ένα στήριγμα για μέσα στη ντουλάπα που στηρίζεις τους σωλήνες και δεν σου πέφτουν στο κεφάλι μόλις ανοίγεις το ντουλάπι :lol: Έχει επίσης και για το σίδερο :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Σοβαρά;;;;;Εχει;;;Αχ δεν το ήξερα!!!!!!!!!Θα κανονίσω να τα πάρω γιατί σκεφτόμουν ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να τα στηρίζω μέσα στη ντουλάπα!!!!

Καλά που το ανέφερα για τη ντουλάπα!!!!!!Μπράβο Βικάκι!!!!Είσαι άπιαστη!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ευχαριστώωωωωω!!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Σοβαρά;;;;;Εχει;;;Αχ δεν το ήξερα!!!!!!!!!Θα κανονίσω να τα πάρω γιατί σκεφτόμουν ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να τα στηρίζω μέσα στη ντουλάπα!!!!

Καλά που το ανέφερα για τη ντουλάπα!!!!!!Μπράβο Βικάκι!!!!Είσαι άπιαστη!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ευχαριστώωωωωω!!!! :D:D:D

Γούτσου-γούτσου στην κοιλίτσα!!!! :P

1381755pwlya19akj.gif

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

μπα ΒΙΚΥ... αγόρι θα 'ναι κι αυτό!!! :lol: πάμε τα στοιχήματα??

ΟΧΙ βρε maryp μου! Μόλις βρω μια σωστή συμπεθέρα με συστάσεις κ.λ.π. και πάω να την καλοπιάσω μου το χαλάς! ΑΜΑΝ! Δεν μπορώ να σταυρώσω νύφη.... Μαζί σου δεν βάζω στοιχήματα! Απα-πα!!! Αν θες να παίξουμε μαζί ένα τζόκερ, ένα ΠΡΟΠΟ, ένα τρίδυμο, μια ιπποδρομία, ευχαρίστως!

Μην ελπίζεις ΜΑΤΑ μου άμα μίλησε η Μαριώ άστα.... το επόμενο....

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Εγώ πάλι κοιτάω να βρω καλές πεθερές για τα αγόρια μου !!! Το Ε9 της συμπεθέρας και να το δεις άμα ο γαμπρός είναι χαραμοφάης τι να το κάνεις? Ε? Αρωτάω?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Απίστευτες είστε!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Κορίτσι βρε θα κάνω(πέρα από την πλάκα, με ενδιαφέρει να είναι γερό), για να την κάνω και οργανωτική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σε λίγους μήνες, θα έχουμε την απάντηση!!! :wink:

Τώρα σύμφωνα με το τικεράκι μου, είναι όσο το μεγεθος μιας ρόγας σταφυλιού!!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ! ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Π.Χ. ΜΑΡΟΥΛΙΑ, ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΤΛ ΤΑ ΤΥΛΙΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΧΩ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΤΛ ΤΑ ΒΑΖΟ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΕΤΑΦΕΡΝΕΤΕ?

Κοντά σας και πάλι φίλες μου…

Πέρασα μια φάση… χμ… ακόμα δεν είμαι εντελώς στα «καλά» μου αλλά είμαι σίγουρη πως και η παρέα σας θα με βοηθήσει να ανακάμψω πλήρως… :lol:

Να σας πω και ʽγω για το παραπάνω τι κάνω.

- Αγοράζω πάντα μικρές ποσότητες. Και εξοικονομώ χρήματα και δεν μου χαλάει η μαναβική αλλά και δεν πετάω τίποτα!

- Τα λεμόνια που διατηρούνται πολύ καιρό, τα βάζω σε ένα τύπου καλαθάκι, μέσα στο ένα (το ψυγείο μου έχει δύο) βαθύ συρτάρι του ψυγείου, ώστε και τακτοποιημένα είναι και χώρο δεν μου πιάνουν.

- Μαρούλι, λάχανο, αγοράζω μόνο ένα (γιατί είναι αρκετή ποσότητα για μας) και το κόβω / πλένω αμέσως με το που θα το φέρω σπίτι. Αμέσως λοιπόν το βάζω μέσα σε ένα τάπερ αεροστεγώς κλεισμένο (προσοχή, να στραγγίξει καλά) και έτσι διατηρείται πολύ περισσότερο, είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή το χρειαστώ χωρίς να ταλαιπωρούμαι, δεν μου πιάνει χώρο!!!

- Ντομάτες / καρότα, και πάλι ψωνίζω για την εβδομάδα και μόνο γιατί μετά αρχίζουν και χάνουν την ποιότητά τους. Τα βάζω πάντα σε ένα καλαθάκι ανά είδος (έχω αγοράσει από το Carrefour πλαστικά, κόκκινα σε διάφορα μεγέθη) και μου πιάνουν λίγο χώρο αλλά και στο μάτι μου είναι πάντα τακτοποιημένα όταν ανοίγω το ψυγείο.

Ελπίζω να βοήθησα το επιτελείο!!!

Διαφημίσεις

Το συρτάρι που βάζουμε τα απορυπαντικά στο πλυντήριο πως καθαρίζετε; Εντάξει το συρτάρι, το βγάζω το βουτάω σε καυτό νερο και ολα τα υπολειμματα απορυπαντικου εξαφανιζονται, το κομματι στο πλυντηριο που μπαινει το συρτάρι και συχνα μαυριζει με τι το καθαριζετε; Βάζω το σφουγγάρι και το πλένω αλλά δεν νομίζω οτι καθαριζει καλά, αφήστε που κάποια κομμάτια ειναι οντως ξερά και δεν βγαίνουν. Βοηθήστε με να το καθαρίσω....

Μαυρίζει πολύ... τόσο που μου δίνει στα νεύρα Ειρηνάκι μου!!!

Το βάζω κάτω από την βρύση και το αφήνω να τρέξει νερό επάνω του με πολύ πίεση! Πολύ όμως! Έτσι βγαίνουν τα πιο εύκολα κομμάτια. Μετά το βουτάω σε καυτό νερό με χλωρίνη και το αφήνω. Το πλένω αργότερα με σφουγγάρι και στα σημεία που το σφουγγάρι δεν μπορεί να εισχωρήσει (... είμαι ψώνιο... ξέρω!!! :lol: ) έχω μια παλιά, χρησιμοποιημένη οδοντόβουρτσα που κάνει... θαύματα..! Σε καυτό νερό, με χλωρίνη, αν το αφήσεις μερικές ώρες και τρίψεις... θα δεις τεράστια διαφορά!

Ειρηνούλα Αρχηγέ μου τί ευχάριστη έκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Ερημιά και καταχνιά είχε πέσει στην οργάνωση χωρίς εσένα παιδί μου!!!! :lol::lol: Ελπίζω το ηθικό να ανακάμψει πλήρως και ότι ήταν που σε στενοχώρησε, να φύγει εντελώς από εκεί που ήρθε!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε για τις ιδέες που μόλις ήρθες δεν παρέλειψες να μας δώσεις!!! :wink::D:D:D

1802536py23qgo1v4.gif

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αχ Ματούλα μου...

Τι καλό πλασματάκι που είσαι!

Ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα αλλά και για τα δικά μας, προσωπικά email και όλη σου την υποστήριξη... :D .

Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειά σου, γερό και στην αγκαλιά σου!!

ΜΑΤΑ,ΜΑRGIO KAI BIKY ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΠΟΛ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ, ΤΣΑΤΣΑΡΕΣ ΚΤΛ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΡΙΧΕΣ.Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΥΠΑΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ... ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!

Είναι γνωστό πως είμαι ψώνιο… :lol: … Για να δικαιολογήσω την φήμη μου λοιπόν… κατήργησα τις βούρτσες…! Μου την έδινε που έπιαναν χώρο… που μάζευαν τρίχες… που η όψη τους γινόταν «κάπως» μετά από λίγο καιρό…

Για μένα λοιπόν, την κατήργησα! Πήρα μία χτένα με αραιά δόντια (ακριβώς όπως αυτή της φωτογραφίας) xtenisma.jpg , η οποία και καλό κάνει στα μαλλιά μου (δεν σπάνε, δεν φριζάρουν κλπ.) και πιάνει ελάχιστο χώρο στο ντουλάπι μου στο μπάνιο, αφού την βάζω όρθια, κολλημένη στην άκρη του ντουλαπιού… άρα μιλάμε για 1 εκατοστό χώρο.

Για τον άντρα μου και τον Ανδρέα μου, κράτησα από μία βούρτσα στον καθένα αλλά τις άλλαξα με το μικρό μέγεθος (ώστε να πιάνουν λιγότερο χώρο) και τις έχω στο ποτηράκι του μπάνιου (που ήταν ήδη τοποθετημένο στο μπάνιο μας όταν αγοράσαμε το σπίτι), μόνο οι 2 τους χωρίς τίποτα άλλο μέσα. Έτσι είναι και εύχρηστες και δεν πιάνουν χώρο (γιατί δεν με βόλευαν μέσα σε τσαντάκια, κουτάκια κλπ., αλλά ούτε και τους άντρες μου που θα τις άφηναν οπουδήποτε αρκεί να μην τις ξαναβάλουν στην θέση τους!!!) αλλά και τις βλέπω ώστε μία στο τόσο να τις βυθίζω σε ζεστό νερό με λίγο σαμπουάν για να τις διατηρώ καθαρές. :D

Συνονόματη σε ευχαριστώ για τις συμβουλες για το κουτι του πληντυριου.

Και εγώ ετσι σχεδον το καθαριζω μονο που δεν χρησιμοποιουσα οδοντοβουρτσα για το πλυντηριο αλλά μπατονετες(κανα κουτι περιπου) οποτε θα το δοκιμασω τωρα.

Καλως ορισες αρχηγε μου και παλι στην παρεα μας.Επιτελους αυτο το τοπικ απεκτησε και παλι ζωντανια.Ελπιζω ο,τι και να ηταν αυτο που σε απασχολουσε να περασε και ολα να ειναι καλα απο δω και περα!

z1QBp3.png UKB8p3.png

Καλως ορισες αρχηγε μου και παλι στην παρεα μας.Επιτελους αυτο το τοπικ απεκτησε και παλι ζωντανια.Ελπιζω ο,τι και να ηταν αυτο που σε απασχολουσε να περασε και ολα να ειναι καλα απο δω και περα!

Ετσι είναι Ειρηνούλα μου, μεγάλε Αρχηγέ μου, όπως τα λέει η Margio!!!!!!!!!!!!Ήρθες κι εφερες ζωντάνια και ήδη έναν ξεσηκωμό τον νοιώσαμε πάλι όλες μας!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σέυχαριστώ και για τις ευχούλες και για όοοοοοοοολα τα γλυκά σου λόγια!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Κορίτσιαααααααααααααααααααααααααααα ήρθε ο Αρχηγός!!!!!!!!!!!!!!Ανασκουμπωθείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Συνονόματη σε ευχαριστώ για τις συμβουλες για το κουτι του πληντυριου.

Και εγώ ετσι σχεδον το καθαριζω μονο που δεν χρησιμοποιουσα οδοντοβουρτσα για το πλυντηριο αλλά μπατονετες(κανα κουτι περιπου) οποτε θα το δοκιμασω τωρα.

Irene... δεν αξίζει μωρέ κοριτσάκι να χαλάς μπατονέτες γι' αυτό. Μια παλιά οδοντόβουρτσα θα σε βοηθήσει σε πολλές-πολλές δουλειές (π.χ. μικρές & περίεργες επιφάνειες, παπούτσια που θέλουν τρίψιμο αλλά όχι με σφουγγάρι κ.α.).

Υ.Γ. Με τέτοια συμμετοχή στο θέμα... Αξιωματικός από δω και πέρα ε???!!! :lol::lol:

Βικάκι μου, είπα σε μια φίλη μου που ο άντρας της δουλεύει σε επιπλάδικο, να μου φτιάξει αν μπορεί ένα "κουτί" που να κουκουλώνει και την πρέσα και το τραπεζάκι. Να είναι από ελαφρύ υλικό, σαν νοβοπαν, για να το σηκώνω με ευκολία. Και σκέφτομαι να το ντύσω με αυτοκόλλητο για να φαίνεται όμορφο!

Μολις μου το φτιάξει, θα το φωτογραφίσω και θα το ποστάρω για να πάρετε ιδέα!

Ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον Βικάκι!!!!Ναι....όντως, λές να είχα ανασκουμπωθεί, γιατί ενστικτωδώς ήθελα να συμμαζευτώ, για να είμαι έτοιμη για την μεγάλη αλλαγή;;; :roll::roll::lol::lol:

Επιπλέον, έφτιαξα ένα επιπλέον φύλλο στη ντουλάπα, του τρίτου δωματίου, για να διώξω τον καλόγερο που είχα στη γωνία. Στο φύλλο αυτό, θα βάλω την σκούπα, την σιδερώστρα, την απλώστρα την πτυσσόμενη και θα μπορέσω να τα συμμαζέψω όμορφα χωρίς να τα έχω έξω και να μου φαίνονται άνω κάτω.Είναι στο τρίτο δωμάτιο του σπιτιού, αλλά επειδή το έχω συμμαζεμένο και έχω εκεί το γραφείο δεν θέλω να μου χαλάει το "φενγκ σούι" :lol::lol: οτιδήποτε περιττό!!!! :D:D

Βικάκι ευχαριστώ και πάλι!!!!Εν αναμονή φωτο!!! :wink:

ΤΙΤΗ, ευχαριστούμε για το λίνκ!!!!!Πολύ καλό!!!!!!!!Και όντως είχε συζητηθεί το θέμα του ψυγείου!!!! :wink::D:D

Ναύαρχε... ελύσσαξες βλέπω.. και ορθώς έπραξες!!! :lol::lol:

Μπράβο.. η ιδέα σου ήταν τέλεια γιατί και γω συμφώνησα μαζί σου πως το να ρίξεις κάποιο ύφασμα επάνω ήταν ... κάπως. Μπράβο και πάλι μπράβο!!! :wink:

Οπλαρχηγέ μου....

Τι χαρά που σε "ξαναβλέπω" πάλι!!!

Ναι.. σιγά-σιγά αισθάνομαι καλύτερα. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό... και καθαρά μέσα στο μυαλό μου (εκεί που γίνονται τα χειρότερα παιχνίδια... :( , ξέρεις...) αλλά το παλεύω και το αφήνω πίσω μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...