Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Πες πως χρησιμοποιείς αυτή την σελίδα για ημερολόγιο:

http://www.timeanddate.com/calendar/

Εγώ, έκανα copy ξεχωριστά τον κάθε μήνα σε μία σελίδα του excel (ή word ότι σε βολεύει). Και επάνω από τον κάθε μήνα έβαλα μία φωτογραφία του μικρού μου. Συνολικά δηλαδή 12 φωτογραφίες (σχετικά μικρές, όχι πολυ όμως, αναλογικά με τα υπόλοιπα fonts που θα χρησιμοποιήσεις) πάνω από τον κάθε μήνα του 2009. Μετά φτιάξε τα χρώματα, τι χρώμα θα χρησιμοποιήσεις και εκτύπωσε.

Οτιδήποτε χρειαστείς μου λες. :wink:

Ειρηνακι μου εισαι θησαυρος σε ευχαριστω πολυ.Μιλαμε οτι με τις ιδεες σου εχω παθει πλακα.Εισαι χαρισματικο πλασμα κοριτσι μου το εννοω.Ολες οι ιδεες σου ειναι καταπληκτικες.Αν κατι δεν μου παει καλα θα σε ρωτησω παλι για το ημερολογιο.

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mpizoudaki

Να είσαι καλά και το εννοώ. Χρειαζόμουν τόσο πολύ δυο καλά λόγια σήμερα (μετά τον καυγά με τον μικρό μου) και γι' αυτό σε ευχαριστώ ακόμα περισσότερο για τα γλυκά σου λόγια! :D

Αρχηγέ μου επειδή στην οργάνωση και στις ιδέες δεν σε φτάνει κανείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις,και μας έχεις σώσει και μας βοήθησες να ομορφύνουμε τα σπιτάκια μας και την ψυχολογία μας, που τα βλέπουμε όμορφα το παρακάτω είναι for you!!!!!!!!!!!!!!Αντε παιδί μου....smile!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

1274514z2zi3wf829.jpg

n3kPp3.png

zewgp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Λοιπόν, εγώ τελείωσα επιτέλους την κουζίνα και τα μπαλκόνια!

Και επειδή με το σύζυγο θέλαμε να αλλάξουμε τη διαθεση μας, αποφασισαμε και στολισαμε το σπίτι... Και ναι η διαθεση αλλαξε και πιστευω οτι και τις δουλειες θα τελειωσω καλύτερα...

Α! Ξέχασα να αναφέρω οτι σιδέρωσα και 5 πλυντήρια ρουχα....

Αχ τέλεια που και ξεμπέρδεψες και που στόλισες! Φαντάζομαι θα έχετε κέφια οικογενειακώς ε?

Υ.Γ. 5 πλυντήρια ??!!! :shock::shock: ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!

ασχετο αλλα πηγα στα jumbo σαββατο και πηρα μεταξυ αλλων κατι καλτσονακια της μπεμπας. η συσκευασια τους ηταν κατι νεσεσερακια διαφανες και μολις τα ειδα σκεφτηκα αμεσως οτι ειναι οτι πρεπει για την τσαντα μου :wink::wink::wink:

ατιμο παρεντς...οτι και να γινει μεσα στο μυαλο μου εισαι :lol::lol::lol:

Φασόλι... έχουμε γίνει ένα με το πετσί σου, καλό μου όσπριο!!! :lol::lol:

επιτελους!!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!

ειπα σημερα θα φτιαξω 2 ντουλαπια..το ειπα δεν το ειπα?το θυμαστε ε?

μεχρι τις 7 δεν εκανα τιποτα..μετα τσαντιστηκα με τον εαυτο μου και λεω ΟΧΙ κατσε φτιαξτα σημερα αλλιως για υπνο δεν πεφτεις!!

και ναι τα εφτιαξα..καλα ε?νιωθω τοσο αναλαφρη..

αφου αυριο λεω να κανω το ντουλαπι του νεροχυτη..τοση χαρα

:lol::lol::lol:

Φασολάκι well done!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Εγώ χθές προσπάθησα να ξεφύγω από τον εφιάλτη της τσάντας και να κάνω την πάπια!! :lol::lol::lol::lol: Μόλις λοιπόν είδα Ντέρεκ...(αχ τί ωραία που εγχειρίζει :lol::lol::lol::lol: !!!!)....ξαναθυμήθηκα την καφέ τσάντα της δουλειάς. :idea::idea::?:? Αυτή που τον τελευταίο καιρό, χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Λόγω του ότι είχε γίνει υπέρβαρη....δεν χωρούσε άλλη αναβολή!!!!!!!

Το τί βρήκα................άλλο πράγμα!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συνδετήρες από φακελους από τη δουλειά, καμιά 10αρια το νούμερο, ένα κουτί καραμέλες άδειο, οι καραμέλες σκόρπιες μέσα στην τσάντα, ένα κουτί ζουληγμένες τσίχλες, 1.200.000 αποδείξεις φούρνου,σ/μ, και διάφορες άλλες, άπειρα ψίχουλα να ταίσω ένα κοτέτσι κότες, ένα σακουλάκι από κολατσιό που είχα πάρει για την δουλειά, το κολατσιό βέβαια είχε φαγωθεί, τηλεκάρτες, που δεν είχαν "μάλλον"χρόνο ομιλίας, 2 λιποζάν, 1 σακουλάκι με φυστίκια αιγίνης, 1 άχρηστο hands free και άλλα χρήσιμα μεταξύ όλων των προαναφερθέντων αχρήστων!!!!! :lol::lol::lol:

Στην τσάντα έμειναν πλέον τα απαραίτητα!!!!!!!!!!Τον έσωσα τον ώμο μου!!!!!!Πούπουλο έγινε!!!!!!!!Και την τίναξα και καλά από το μπαλκόνι και δεν έμεινε ούτε ένα ψιχουλάκι για δείγμα!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Fasoli,

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ!

Χωρίς άγχος... μην στρεσάρεσαι.. όλα θα τα καταφέρεις.

Και ενώ ξέρω πως οι καθημερινές δουλειές "πρέπει" να γίνουν, όσο αφορά την οργάνωση και τακτοποίηση, καλύτερα να γίνονται όταν έχουμε κέφια.

Keep going!! :lol::lol:

ol: :lol::lol: Μόλις λοιπόν είδα Ντέρεκ...(αχ τί ωραία που εγχειρίζει :lol::lol::lol::lol: !!!!)....

Υ.Γ. Θα σχολιάσω μετά το θέμα με το τσαντικό αλλά ήθελα να πω...

Μήπως να του τηλεφωνήσουμε για να σου... αφαιρέσει τα κρεατάκια???!!!

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια καλημερα κι απο εδω,αληθεια εχετε καμια ιδεα για το που ν αβαλω τα στεφανα μου?Εσπασε η θηκη τους και σκεφτομουνα κανενα αλλο τροπο ή κατασκευή ή διακοσμητική ωστε να τα τοποθετησω πανω απο το κρεββατι μας.Αληθεια κανει να λυσεις την κορδελα και να τα ξεχωρισεις?Δεν ξερω.Για πες τε καμια ιδεα!!!!

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

βρε κοριτσια καλημερα κι απο εδω,αληθεια εχετε καμια ιδεα για το που ν αβαλω τα στεφανα μου?Εσπασε η θηκη τους και σκεφτομουνα κανενα αλλο τροπο ή κατασκευή ή διακοσμητική ωστε να τα τοποθετησω πανω απο το κρεββατι μας.Αληθεια κανει να λυσεις την κορδελα και να τα ξεχωρισεις?Δεν ξερω.Για πες τε καμια ιδεα!!!!

Καλύτερα να μην τα λύσεις!

Πήρα από το NEWMAN στο κέντρο (οδός Θησέως) ένα στρογγυλό κουτί με διαφάνεια μπροστά και με κορδελίτσα επενδεδειμένο και πίσω έχει για να το κρεμάσεις. Κλείνει πολύ καλά.

Το προτίμησα από τα ξύλινα κουτιά με το τζάμι γιατί δνε μου ταιριάζει με τα χρώματα της κρεββ.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Κοριτσια εσεις τα στεφανα σας που τα εχετε βαλει?? Εγω τα εχω στη στεφανοθηκη καπου μεσα στη νττουλαπα γιατι δεν μου αρεσε να ειναι κρεμασμενα πουθενα (δεν κανουμε πλεον εικονοστασια οπως οι μαμαδες μας)...

Πειραζει που τα εχω καταχωνιασμενα??

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Όχι βρε Christie....τί να πειράζει παιδί μου;;;;; :lol::lol::lol: Κι εγώ δεν προτιμώ να τα έχω κρεμασμένα. Παλιότερα, έβλεπα περισσότερο να τα κρεμούν. Τώρα, όχι τόσο. Αλλά αν κάποιος θέλει νομίζω ότι είναι καλή η ιδέα της Βίκυς. :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Και 'γω έχω το ίδιο θέμα κοριτσάκια μου.

Τα είχα μέσα σε κυριλέ ξύλινη με τζάμι θήκη, η οποία ποτέ δεν μου άρεσε, καταχωνιασμένα σε μια ντουλάπα ανάμεσα σε 2 παπλωματάκια.

Και φυσικά.. έσπασε η θήκη πριν 2 μήνες. Από τότε τα έχω στο συρτάρι της κρεβατοκάμαράς μου, μην ξέροντας τι να τα κάνω... :roll::?:

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου την βοήθειά σας.

Πώς θα 'οργανώσω" τα σκουπίδια που πάνε για ανακύκλωση και να μην φαίνονται (και είναι κιόλας) σκουπιδαριό ατελείωτο???

Σκέφτομαι να πάρω έναν κάδο και να γράψω "ΧΑΡΤΙ", άλλον έναν "ΠΛΑΣΤΙΚΑ" κι άλλον έναν "ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ" και να τους βάλω στο μπαλκόνι.

Ετσι όμως θα γεμίσει το μπαλκόνι κάδους...

Καμιά άλλη ιδέα????? :?::?:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Καλύτερα να μην τα λύσεις!

Πήρα από το NEWMAN στο κέντρο (οδός Θησέως) ένα στρογγυλό κουτί με διαφάνεια μπροστά και με κορδελίτσα επενδεδειμένο και πίσω έχει για να το κρεμάσεις. Κλείνει πολύ καλά.

Το προτίμησα από τα ξύλινα κουτιά με το τζάμι γιατί δνε μου ταιριάζει με τα χρώματα της κρεββ.

Βικυ μου ευχαριστώ για την ιδεα σου.Πολυ καλη και διαφορετικη απο τα τετριμένα.

Μαιρούλα μήπως υπάρχουν κάδοι με χωρίσματα;; Βέβαια δεν θα έχουν μεγάλη χωρητικότητα φαντάζομαι, αλλά καλύτερα για να μην μαζεύονται και τα σκουπίδια. Για ψαξ'το λίγο μήπως βρείς. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν. :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Μαιρούλα μήπως υπάρχουν κάδοι με χωρίσματα;; Βέβαια δεν θα έχουν μεγάλη χωρητικότητα φαντάζομαι, αλλά καλύτερα για να μην μαζεύονται και τα σκουπίδια. Για ψαξ'το λίγο μήπως βρείς. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν. :wink:

Στο ικεα εχει τέτοιους!Το θεμα ειναι οτι πιανουν χώρο πολυ ολες αυτες οι λυσεις!!!! :cry:

Για την ανακύκλωση.

Μήπως αν η κουζίνα σου έχει μπαλκόνι βολεύει να κρεμάσεις από το κάγκελο π.χ. 3 διαφορετικούς σάκους ή σακούλες του σούπερ μάρκετ που είναι και μικρότερες και όποτε γεμίζουν να τις πηγαίνεις στην ανακύκλωση?

Η μπορείς, αν έχεις χώρο να πάρεις ένα από αυτά τα πλαστικά κουτιά αποθήκευσης που βάζουμε μέσα παιχνίδια, και να βάλεις μέσα 3 μικρότερες κούτες. Έτσι θα κλείνεις και το καπάκι και όλα ο.κ. :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Πώς θα 'οργανώσω" τα σκουπίδια που πάνε για ανακύκλωση και να μην φαίνονται (και είναι κιόλας) σκουπιδαριό ατελείωτο???

Σκέφτομαι να πάρω έναν κάδο και να γράψω "ΧΑΡΤΙ", άλλον έναν "ΠΛΑΣΤΙΚΑ" κι άλλον έναν "ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ" και να τους βάλω στο μπαλκόνι.

Εγώ προς το παρόν χρησιμοποιω τρεις χρωματιστες σακούλες (αυτές τις μονόχρωμες απο τα champion) και με βολεύουν μια χαρά, ειναι και όμορφες με τα ζωηρά χρώματα τους :wink: ... Επίσης συμπιέζω τις συσκευασιες για να μη πιάνουν πολυ χώρο.

Στο ΙΚΕΑ είδα και εγω ότι έχει κάτι κουτες για ανακύκλωση ... όταν καταφέρω να πάω θα το ψάξω μήπως υπάρχει κατι πιο πρακτικό ..

1aLup3.png

BtUIp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ιδέες!

Θα κοιτάξω αυτό που λέει η Ολγα στο ΙΚΕΑ, αλλά μάλλον θα εφαρμόσω την ιδέα της ΒΙΚΥΣ με το μεγάλο κουτί... :wink:

ευχαριστώ! :D

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ιδέες!

Θα κοιτάξω αυτό που λέει η Ολγα στο ΙΚΕΑ, αλλά μάλλον θα εφαρμόσω την ιδέα της ΒΙΚΥΣ με το μεγάλο κουτί... :wink:

ευχαριστώ! :D

Να που έκανα και εγώ κάτι για σένα :P έτσι για αλλαγή :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Mary μου,

Σχετικά με το ερώτημά σου, συγνώμη που άργησα να ποστάρω την απάντησή μου αλλά πολύ δουλειάαααα….

Οργάνωση της ανακύκλωσης ε?! Δύσκολο γιατί χρειάζεται χώρο… και νομίζω πως ότι και να κάνεις (για το θέμα αυτό) θα χρειαστείς χώρο οπότε τουλάχιστον να φροντίσεις να είναι οργανωμένο και τακτοποιημένο.

Δύο προτάσεις είναι:

- Να αγοράσεις 2 κουτιά μόνο και μέσα σε αυτά να βάζεις τα της ανακύκλωσης. Ας πούμε στο ένα αποκλειστικά το χαρτί και στο άλλο τα υπόλοιπα (αλουμίνιο κλπ.).

- Να αγοράσεις 2 τενεκεδάκια (από αυτά που πωλούνται σε μεσαίο μέγεθος, όχι τους τενεκέδες για τα σκουπίδια που είναι μεγάλοι) και να χρησιμοποιείς αυτά αντίστοιχα.

Έτσι και τακτοποιημένα θα είναι πάντα μέσα στο σπίτι σου αλλά και θα «αναγκάζεσαι» να πηγαίνεις συχνά στα σημεία ανακύκλωσης και να μην ταλαιπωρείσαι κουβαλώντας βαριές σακούλες!

a100873_gt05_clothespinbox_l.jpg

mpd102813recycle_l.jpg

Και 'γω έχω το ίδιο θέμα κοριτσάκια μου.

Τα είχα μέσα σε κυριλέ ξύλινη με τζάμι θήκη, η οποία ποτέ δεν μου άρεσε, καταχωνιασμένα σε μια ντουλάπα ανάμεσα σε 2 παπλωματάκια.

Και φυσικά.. έσπασε η θήκη πριν 2 μήνες. Από τότε τα έχω στο συρτάρι της κρεβατοκάμαράς μου, μην ξέροντας τι να τα κάνω... :roll::?:

Εξακολουθώ να έχω το ίδιο θέμα... γμτ.. δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν μου αρέσει τίποτα.. Σκέφτομαι να τα βάλω σε μία θηκούλα και να τα βάλω σε ένα συρτάρι... :roll:. Δεν θέλω να φαίνονται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...