Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Επρεπε εχτες να βλέπατε τον άντρα μου. Ξεκίνησα να κανω την ντουλάπα μπακάλη και βέβαια ολα σχεδον τα ντουλαπια της κουζινας ηταν αναστατα! Ο καλος μου σταυρωκοπιοταν κοιτωντας με με υφος :τι κανει η τρελη!!! :lol:

Εγώ ομως τελειωσα με την ντουλάπα, έκανα και την πάνω σειρα των ντουλαπιων της κουζίνας και κατάφερα να αποσυμφωρησω αρκετα την κουζινα. Σημερα το έργο της κουζίνας θα ολοκληρωθει γιατι εχτες δεν προλαβα και τωρα επικρατει ενα μικρο χαος. Ο αντρας μου αναρωτιοταν πως τα καταφερα και τα χωρεσα ολα αυτά.. και απλα του ειπα οτι τα μισα τα πέταξα...

Ναι, απάντησε περίλυπος, ειδα και τη ντουλάπα μου.... :lol:

ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!

Πέτα τις σαβούρες και προχώρα σε τακτοποίηση! Σιγά-σιγά αλλά μπράβο! :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκείνη την ριμαδοτσάντα μου λέτε πως μπορώ να την οργανώσω ;

κάθε 3 κ λίγο την τακτοποιώ και καθε 3 κ λίγο είναι χάλια πάλι

επειδή δεν πετάω ποτε χαρτιά εκτός κάδου , μπορεί να βρείς μεσα οτι φανταστεί κανείς , οι ζελατινες απο τα τσιγάρα πάνε κ ερχονται ... :oops:

δεν μιλάω για πιπίλες , πλαστελίνες ή το κατσαβίδι του Bob του μάστορα ...

σκουλαρίκια που μπορεί κατα την διάρκεια του γραφείου α με ενοχλούν (λόγο τηλεφώνου) ... δράμα ... :lol::(:roll::oops::lol:

μια λύση είναι παίρνω μικρότερη τσάντα και όσες φορές το έχω κάνει , όλα καλά ... αλλά δεν βολεύει ! ενα νεσεσερ μου ειναι απαραίτητο , το πορτοφόλι επίσης ,αναπτήρες , χαρτομάντηλα , γυαλιά ηλίου και μυωπίας(μονο στο υ/η τα χρησιμοποιώ) το κινητό , κλειδια απο το γραφείο, μηχ/κι, αυτο/το και σπιτιου επίσης ... κάποιες μέρες του μήνα συμβόλαια που πηγαινοέρχονται μεχρι να βρεθούν οι παραλλήπτες τους ... τι να κάνω ;

(εκτός απο το να κόψω το λαιμό μου ; :lol: )

(συγνώμη αν εχει κουβεντιαστεί πάλι το θέμα ... )

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Ωρε Αφροδιτούλα,

Μεγάλο θέμα ανοίγεις… Τεράστιο για την ακρίβεια.

Συμφωνώ με το να μην πετάμε στο δρόμο σκουπίδια (αν είναι δυνατόν δηλαδή!!!) και αντιμετωπίζω και ʽγω το ίδιο θέμα.

Λοιπόν, πρέπει να το πάρεις απόφαση (και να την τηρείς!) και να πετάς τα σκουπίδια από την τσάντα σου, ακόμα και καθημερινά αν γίνεται.

Εγώ, επειδή τσαντίζομαι πολύ με το συγκεκριμένο θέμα, φροντίζω να πετάω (χαρτάκια post-it, συνδετήρες, πρόχειρα σημειώματα κλπ.), με το που θα μπω στο γραφείο, επιστρέφοντας από τις δουλειές μου. Φρόντισε να βρεις ποια στιγμή σε βολεύει και κάντο! Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.

Λοιπόν τα απαραίτητά μου:

Νεσεσέρ, που όμως να χωράει τα απαραίτητα! Τα απαραίτητα για μένα είναι

- Πούδρα

- Κραγιόν

- Μολύβι χειλιών

- Ρουζ

- Χτένα

Και μόνο αυτά, γιατί μόνο αυτά θα χρησιμοποιήσω εκτός σπιτιού. Όλα τα άλλα λοιπόν μπορουν να παραμείνουν σπίτι. Γιατί να κουβαλάω και την μάσκαρα, ας πούμε, μαζί? Αφού μάσκαρα βάζω το πρωί, πριν φύγω από το σπίτι.

Πορτοφόλι

Γυαλιά ηλίου

Κινητό και hands-free

Κλειδιά αυτοκινήτου & σπιτιού

Σημειωματάριο με στυλό

Απίστευτα βολικό γιατί σημειώνω ότι μου έρθει ακόμα και μέσα στο λεωφορείο!

Κατά διαστήματα θα βρεις και άλλα μέσα στην τσάντα μου (όπως φωτογραφική μηχανή όταν πηγαίνω για εκτυπώσεις φωτογραφιών) αλλά φροντίζω να πηγαίνει μετά στην αρχική της θέση γιατί έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές ο ώμος μου με πονάει (εκεί που βάζω την τσάντα).

Η μικρή τσάντα δεν είναι λύση, γιατί δεν θα σε βολέψει και μόνο θα σε εκνευρίσει.

Φρόντισε το μέγεθος του νεσεσέρ και αν χρειαστεί βάλε σε ένα μικρότερο νεσεσέρ τα κλειδιά σου αν έχεις πολλά.

Έτσι η τσάντα σου θα είναι αλλά και θα δείχνει πάντοτε τακτοποιημένη χωρίς να σε εκνευρίζει! :P

Δεν εχω χρονο να σας γραψω απλα θελω να υποκλιθω ακομη μια φορα στην Ειρηνη.

Αψογη και στην οργανωση τσαντας!!!Τι να πω τα σεβη μου :D:D:D

Εννοειται οτι ηδικη μου τσαντα εχει τη μορφη της Afroditi :(

z1QBp3.png UKB8p3.png

Για την τσάντα κάπου είχα διαβάσει το εξής: παίρνεις μικρά νεσεσέρ, σαν κασετινούλες μικρές (αν είναι και διαφανή ακόμη καλύτερα), τα χαρίζουνε συνέχεια τα καλλυντικά και ομαδοποιείς εκεί τα διάφορα πράγματα, ανάλογα με το τί έχεις στην τσάντα.

Διαφημίσεις

Δεν εχω χρονο να σας γραψω απλα θελω να υποκλιθω ακομη μια φορα στην Ειρηνη.

Αψογη και στην οργανωση τσαντας!!!Τι να πω τα σεβη μου :D:D:D

Εννοειται οτι ηδικη μου τσαντα εχει τη μορφη της Afroditi :(

Βρε θα τους στείλω όλους τους δικούς μου ανθρώπους!!!

Τι να τους κάνω?? Αφού έχω εσάς να με "ανεβάζετε" ψυχολογικά με αυτά τα καλά σας λόγια!!! :lol::lol::lol::P:P

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

Υ.Γ. Προσοχή στα άσχετα που υπάρχουν μέσα στην τσάντα μας και στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά που κουβαλάμε γιατί εκεί συνήθως ξεκινάμε και χάνουμε το παιχνίδι!

Ειρήνη μου κ εκαβή σας ευχαριστώ !!!

αυτό με τα μικρότερα νεσεσερ(ειδικά τα διάφανα , με ενθουσίασαν ...) πιστευω μπορεί να βοηθήσει πολυ την κατάσταση ...

ήδη έκανα ενα ξεκαθάρισμα ( βρήκα απόδειξη του κου Γιώργου - το Δελτα της γειτονιά μας :lol: ) με ημερ. 23/8/08 ...αν είναι δυνατόν ... :shock:

λοιπόν σας υπόσχομαι πως απο εδώ και μπρός θα έχω μια πολυ καλά οργανωμένη τσάντα !!!! θα προσπαθησω τουλάχιστον !:D

Για την τσάντα κάπου είχα διαβάσει το εξής: παίρνεις μικρά νεσεσέρ, σαν κασετινούλες μικρές (αν είναι και διαφανή ακόμη καλύτερα), τα χαρίζουνε συνέχεια τα καλλυντικά και ομαδοποιείς εκεί τα διάφορα πράγματα, ανάλογα με το τί έχεις στην τσάντα.

Ωραιότατη ιδέα!

αυτό με τα μικρότερα νεσεσερ(ειδικά τα διάφανα , με ενθουσίασαν ...) πιστευω μπορεί να βοηθήσει πολυ την κατάσταση ...

ήδη έκανα ενα ξεκαθάρισμα ( βρήκα απόδειξη του κου Γιώργου - το Δελτα της γειτονιά μας :lol: ) με ημερ. 23/8/08 ...αν είναι δυνατόν ... :shock:

λοιπόν σας υπόσχομαι πως απο εδώ και μπρός θα έχω μια πολυ καλά οργανωμένη τσάνα !!!! θα προσπαθησω τουλάχιστον !:D

Αλίμονο βρε Αφροδιτούλα,

Για σένα, τα καλύτερα!!! :cool:

Μόνο να μην παρασυρθείς και γεμίσεις την τσάντα με ... νεσεσέρ!!! :lol::lol:

Βάλε τα απαραίτητα και μόνο!

Υ.Γ. Είσαι θαυμάστρια του κυρ Γιώργου και κρατάς ακόμα και τις αποδείξεις του??!! :lol::lol:

Αυτη η τσαντα ειναι οντως μια πονεμενη ιστορια... Σκετο θησαυρο βρισκω εκει μεσα καθε φορα που την ξεκαθαριζω ή αλλαζω τσαντα και τα μεταφερω ολα :roll::roll:

Πολύ καλή ιδεα αυτη με τα νεσεσερ, θα την εφαρμοσω :wink:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Ναι Κρίστη μου, κουβαλάμε τα μύρια όσα και είναι και ένας λόγος που μας πονάει ο ώμος μας!

Δοκίμασέ το και πες μας τα αποτελέσματα! :wink:

Εμένα ευτυχώς με εξυπηρέτησε και λειτουργεί τώρα μια χάρα το θεματάκι της τσάντας.

Σιγουρα θα τπ δοκιμασω Ειρηνη μου γιατι η τσαντα ειναι το καθημερινο μου φορτιο, ασε που εχω και την μικρη και μου την τακτοποιει και εκεινη αν τη βρε ευκαιρη :lol::lol:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Σιγουρα θα τπ δοκιμασω Ειρηνη μου γιατι η τσαντα ειναι το καθημερινο μου φορτιο, ασε που εχω και την μικρη και μου την τακτοποιει και εκεινη αν τη βρε ευκαιρη :lol::lol:

... ναι, ναι... ξέρω... σε νοικοκυρεύει όπως μου νοικοκυρεύει και μένα το σπίτι ο μικρός... :lol::lol:

λοιπόν σας υπόσχομαι πως απο εδώ και μπρός θα έχω μια πολυ καλά οργανωμένη τσάνα !!!! θα προσπαθησω τουλάχιστον !:D

Αλίμονο βρε Αφροδιτούλα,

Για σένα, τα καλύτερα!!! :cool:

Μόνο να μην παρασυρθείς και γεμίσεις την τσάντα με ... νεσεσέρ!!! :lol::lol:

Βάλε τα απαραίτητα και μόνο!

Υ.Γ. Είσαι θαυμάστρια του κυρ Γιώργου και κρατάς ακόμα και τις αποδείξεις του??!! :lol::lol:

Ναι ναι Ειρήμου το φοβάμαι πως μπορει να παρασυρθώ ... και να γεμίσω την τσάντα με νερεσέρ ...

να φανταστείς σημερα πχ. φευγοντάς απο το σπίτι ...βλέπω στην τραπεζαρία ένα μανό διάφανό ... ασυναίσθητα το έβαλα στην τσάντα ... τι να το κάνω μου λές ;;; :lol:

για την απόδειξη του κυρίου Γίωργου ...φαντάσου οτι έχω αλλάξει κμτην τσάντα ε , απο την καλοκαιρινή ...έκανα την μετακόμιση στην δερμάτινη ... φαντάσου ..έβαλα και την απόδειξη μαζί ... :oops: (και όχι δεν αναποδογύρισα την μιά τσαντα στην άλλη ... το θυμάμαι ... :lol: )

Λοιπόν όταν θα οργανωθώ με τα νεσεσέρ ... θα την βγάλω φωτό και θα στην δείξω Ειρήνακο μου!

Ειρήνη μου τα πιστευω αυτα που σου ειπα και καθε μερα νιωθω πολυ τυχερη που βρηκα το parents γιατι με εχει βοηθησει σε πολλα πραγματα.

Θα γραψω κι εγω εννοειται.Δε μου λες τωρα το ημερολογιο το τυπωνεις ξεχωριστα και τις φωτο ξεχωριστα ή γινεται ολο μαζί?

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

Διαφημίσεις

ΩΧ!!!!!!!!Μου ξυπνήσατε το θεριό της τσάντας!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το είχα μέσα και κοιμόταν. Τώρα με τις ιδέες σου Αρχηγέ μου με αφορμή τις συμβουλές στο Αφροδιτάκι.......με ξεσήκωσες!!!!

Σήμερα έκανα και το ένα ράφι της κολώνας στο μπάνιο που έλεγα!!!!

Ξεπάστρεψα μπόλικα!!!Εμεινε το άλλο ράφι τώρα!!!! :wink:

Ελευθερία κορίτσι μου....με ρέγουλαααααααααα είπαμεεεεεεεε!!!!!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Λοιπόν, εγώ τελείωσα επιτέλους την κουζίνα και τα μπαλκόνια!

Και επειδή με το σύζυγο θέλαμε να αλλάξουμε τη διαθεση μας, αποφασισαμε και στολισαμε το σπίτι... Και ναι η διαθεση αλλαξε και πιστευω οτι και τις δουλειες θα τελειωσω καλύτερα...

Α! Ξέχασα να αναφέρω οτι σιδέρωσα και 5 πλυντήρια ρουχα....

καλημερα σας!!

ασχετο αλλα πηγα στα jumbo σαββατο και πηρα μεταξυ αλλων κατι καλτσονακια της μπεμπας. η συσκευασια τους ηταν κατι νεσεσερακια διαφανες και μολις τα ειδα σκεφτηκα αμεσως οτι ειναι οτι πρεπει για την τσαντα μου :wink::wink::wink:

ατιμο παρεντς...οτι και να γινει μεσα στο μυαλο μου εισαι :lol::lol::lol:

Ωρε Αφροδιτούλα,

Μεγάλο θέμα ανοίγεις… Τεράστιο για την ακρίβεια.

Συμφωνώ με το να μην πετάμε στο δρόμο σκουπίδια (αν είναι δυνατόν δηλαδή!!!) και αντιμετωπίζω και ʽγω το ίδιο θέμα.

Λοιπόν, πρέπει να το πάρεις απόφαση (και να την τηρείς!) και να πετάς τα σκουπίδια από την τσάντα σου, ακόμα και καθημερινά αν γίνεται.

Εγώ, επειδή τσαντίζομαι πολύ με το συγκεκριμένο θέμα, φροντίζω να πετάω (χαρτάκια post-it, συνδετήρες, πρόχειρα σημειώματα κλπ.), με το που θα μπω στο γραφείο, επιστρέφοντας από τις δουλειές μου. Φρόντισε να βρεις ποια στιγμή σε βολεύει και κάντο! Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.

Λοιπόν τα απαραίτητά μου:

Νεσεσέρ, που όμως να χωράει τα απαραίτητα! Τα απαραίτητα για μένα είναι

- Πούδρα

- Κραγιόν

- Μολύβι χειλιών

- Ρουζ

- Χτένα

Και μόνο αυτά, γιατί μόνο αυτά θα χρησιμοποιήσω εκτός σπιτιού. Όλα τα άλλα λοιπόν μπορουν να παραμείνουν σπίτι. Γιατί να κουβαλάω και την μάσκαρα, ας πούμε, μαζί? Αφού μάσκαρα βάζω το πρωί, πριν φύγω από το σπίτι.

Πορτοφόλι

Γυαλιά ηλίου

Κινητό και hands-free

Κλειδιά αυτοκινήτου & σπιτιού

Σημειωματάριο με στυλό

Απίστευτα βολικό γιατί σημειώνω ότι μου έρθει ακόμα και μέσα στο λεωφορείο!

Κατά διαστήματα θα βρεις και άλλα μέσα στην τσάντα μου (όπως φωτογραφική μηχανή όταν πηγαίνω για εκτυπώσεις φωτογραφιών) αλλά φροντίζω να πηγαίνει μετά στην αρχική της θέση γιατί έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές ο ώμος μου με πονάει (εκεί που βάζω την τσάντα).

Η μικρή τσάντα δεν είναι λύση, γιατί δεν θα σε βολέψει και μόνο θα σε εκνευρίσει.

Φρόντισε το μέγεθος του νεσεσέρ και αν χρειαστεί βάλε σε ένα μικρότερο νεσεσέρ τα κλειδιά σου αν έχεις πολλά.

Έτσι η τσάντα σου θα είναι αλλά και θα δείχνει πάντοτε τακτοποιημένη χωρίς να σε εκνευρίζει! :P

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Ξέχασα... υπάρχει πάντα και κολώνια στην τσάντα μου... :oops::oops::lol:

Ειρήνη μου τα πιστευω αυτα που σου ειπα και καθε μερα νιωθω πολυ τυχερη που βρηκα το parents γιατι με εχει βοηθησει σε πολλα πραγματα.

Θα γραψω κι εγω εννοειται.Δε μου λες τωρα το ημερολογιο το τυπωνεις ξεχωριστα και τις φωτο ξεχωριστα ή γινεται ολο μαζί?

Και μένα mpizoudaki μου με έχει βοηθήσει πολύ, σε πολλούς τομείς.

Ποιο ημερολόγιο λες, αυτό που αναφέρω στο Χριστούγεννα??

ευχαριστω ματα μου αλλα μπααα..

εχω να παρω τσαντα μηνες..αλλα θα μεινουν σε εκρεμοτητα για αργοτερα..

για σημερα αποφασισα να φταξω 2 ντουλαπια της κουζινας μου..αυτο με τα τροφιμα(το αποφασισα χτες που μου ηρθε ενα πακετο μακαρονια στο κεφαλι) και αυτο με τα ταπερ (το εχω αποφασισει εδω και 3 βδομαδες..χαχαχαχα)

θα βαλω τη μικρη στο πορτ μπεμπε να την χω κοντα μου οταν ειναι ξυπνια και θα αρχισω.

Και μένα mpizoudaki μου με έχει βοηθήσει πολύ, σε πολλούς τομείς.

Ποιο ημερολόγιο λες, αυτό που αναφέρω στο Χριστούγεννα??

ναι Ειρήνη μου αυτο λεω.Δεν καταλαβα τη φωτο πως θα τη βαλω αφου το κανω copy paste το ημερολογιο ή πριν?Ή το τυπωνω απο το site κατευθειαν?

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

καλα μιλαμε οτι με βαλατε σε μαγελο tripaki το οτι εχω πεταξει αυτες τις μερες αφηστε να πανε.Οργασμος καθαριοτητας ενοψει Χριστουγέννων.Κι εχω και τον αντρα μου να λυσσαει οταν κανω δουλειες.

Μου φαινεται φετος θα στολισω νωριτερα ετσι να φτιαξει και λιγο η διαθεση μας.

Κοριτσια καλημερα σε ολες σας κι απο εδω καλη βδομαδα να εχουμε.

Πες πως χρησιμοποιείς αυτή την σελίδα για ημερολόγιο:

http://www.timeanddate.com/calendar/

Εγώ, έκανα copy ξεχωριστά τον κάθε μήνα σε μία σελίδα του excel (ή word ότι σε βολεύει). Και επάνω από τον κάθε μήνα έβαλα μία φωτογραφία του μικρού μου. Συνολικά δηλαδή 12 φωτογραφίες (σχετικά μικρές, όχι πολυ όμως, αναλογικά με τα υπόλοιπα fonts που θα χρησιμοποιήσεις) πάνω από τον κάθε μήνα του 2009. Μετά φτιάξε τα χρώματα, τι χρώμα θα χρησιμοποιήσεις και εκτύπωσε.

Οτιδήποτε χρειαστείς μου λες. :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...