Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

http://www.yyka.gov.gr/prokurixeis/pethil2010.pdf

Καλημερα!!!Δυστυχως εγω δεν θηλαζω πια αλλα αυτο ειναι το επισημο κειμενο που ειναι στο υπουργειο υγειας σχετικα με την βδομαδα θηλασμου.Αξιζει να το διαβασετε αλλα αν και τα λεει πολυ ωραια δεν βλεπω ακομα στην ελλαδα να γινονται πολλα απο αυτα.....

Ας ενωθουμε και ισως γινουν πιο συντομα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελπίζω να μη γίνομαι κουραστική:oops:

Για Θεσσαλονίκη έχετε ορίσει τόπο συνάντησης? Έχω κάποια άτομα από εκεί για να ενημερώσω!

Λοιπον, ας καταληξουμε στον Λευκο Πυργο, 6/11 στις 13.00.

margiota ενημερωσε μας για πιθανες συμμετοχες.

Ok για Λευκό Πύργο τότε....

Θα ενημερώσω με mail δύο κοπέλες που ξέρω. Ίσως και αυτές με την σειρά τους να ενημερώσουν άλλες.

Στο mitrikosthilasmos να στείλετε το τόπο συνάντησης για να ενημερώσουν το site...

Διαφημίσεις

Ενημερωσα σχετικα με mail και τις Συμβουλους του Σύνδεσμου Θηλασμού La Leche League της Θεσσαλονικης.

Παρακαλώ καντε το ίδιο με τις Συμβουλους της περιοχης σας.

Οι διευθυνσεις τους ειναι εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Έγω έστειλα την αφίσα με ένα κειμενάκι, στις τοπικές εφημερίδες και σε ένα τοπικό site.

Στο κειμενάκι γράφω:

Πλησιάζει η φετινή Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού που όπως πάντα είναι η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και οι θηλάζουσες μανούλες αναλαμβάνουν δράση!!

Έτσι λοιπόν στο Σάββατο 06 Νοεμβρίου στις 13:00 θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα συνάντησεις από θηλάζουσες μητέρες.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δωθεί το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να είναι ταμπού.

Στη Σύρο καλούνται όλες οι θηλάζουσες μητέρες το Σάββατο 06/11 στις 13:00 να παρευρεθούν στην Πλατεία Μιαούλη (στα παγκάκια, στα σκαλιά του Δημαρχείου ή στα καφέ της πλατείας).

Στις συναντήσεις περιμένουμε και όσες γυναίκες υπήρξαν θηλάζουσες, όσοι είναι υπερ του θηλασμού και φυσικά τους μπαμπάδες.

Στο www.mitrikosthilasmos.com μπορείτε να ενημερωθείτε για τις συναντήσεις σε άλλες πόλεις.

Διαδώστε το

Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός

Έκλεψα λίγο κείμενο από το mitrikosthilasmos:oops:

Το ίδιο κείμενο το έστειλα και με mail σε όσους γνωρίζω.

Κάντε το ίδιο, απλά αλλάζετε το σημείο συνάντησης με το σημείο συνάντησης της περιοχής σας:mrgreen:

Εγω δισταζω ακομα να στειλω Δελτιο Τυπου, φοβαμαι πως οι συμμετοχες τελικα δεν θα ειναι αρκετες.

Αντε βρε κοριτσια, μην ντρεπεστε.

Ολες μαζι θα το κανουμε.

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δισταζω ακομα να στειλω Δελτιο Τυπου, φοβαμαι πως οι συμμετοχες τελικα δεν θα ειναι αρκετες.

Αντε βρε κοριτσια, μην ντρεπεστε.

Ολες μαζι θα το κανουμε.

Μη διστάζεις γιατί έτσι είναι πιο εύκολος ο τρόπος για να μαθευτεί και τελικά να οι συμμετοχές να αυξηθούν.

Το πολύ πολύ να μη το δημοσιεύσουν

Δεν έχεις να χάσεις τπτ πάντως

Για την Πάτρα μόνο εγώ και η Katgik ειμαστε;Καμμία άλλη;

Όπως έχω ξαναγράψει πρέπει να πάρεις πρωτοβουλία, από την στιγμή που δεν βλέπεις συμμετοχή μέσα από το forum. Διάλεψε τον τόπο συνάντησης, κατά προτίμηση ένα κεντρικό μέρος της πόλης σου και άρχισε να το διαδίδεις με όποιο τρόπο μπορείς. Με e-mails παντού, όχι απαραίτητα μόνο σε μητέρες, με ανακοίνωση σε άλλα forums που είσαι μέλος, facebook, twitter, στείλτο σε τοπικά sites και εφημερίδες, όταν βγεις για βόλτα εκτύπωσε 5-10 αφισάκια και δώσε τα σε φαρμακεία, σε καταστήματα με είδη bebe και όπου αλλού μπορείς. Στείλε μου με πμ το e-mail σου να σου στείλω το αφισάκι.....

Λίγη καλή θέληση θέλει!!!!:D

Διαφημίσεις

Προς τους διαχειριστές του parents

Θα μπορούσαν οι διαχειριστές του parents να βάλουν κάποια ανακοίνωση? Μπορεί να υπάρχουν πολλές μανούλες που δεν έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο topic!!!

Πιστεύω ότι θα βοηθουσε πολύ:!:

Να ρωτησω κατι? Αν βρεχει τι κανουμε? Τα ραντεβου ισχυουν? Μηπως να οριζαμε και κανενα κλειστο μερος για εναλλακτικη, οπως τη στοα του βιβλιου ή το μετρό του Συνταγματος? 'Η μηπως να περιμενουμε την αλλη εβδομαδα να δουμε πώς παει ο καιρος?

Όπως έχω ξαναγράψει πρέπει να πάρεις πρωτοβουλία, από την στιγμή που δεν βλέπεις συμμετοχή μέσα από το forum. Διάλεψε τον τόπο συνάντησης, κατά προτίμηση ένα κεντρικό μέρος της πόλης σου και άρχισε να το διαδίδεις με όποιο τρόπο μπορείς. Με e-mails παντού, όχι απαραίτητα μόνο σε μητέρες, με ανακοίνωση σε άλλα forums που είσαι μέλος, facebook, twitter, στείλτο σε τοπικά sites και εφημερίδες, όταν βγεις για βόλτα εκτύπωσε 5-10 αφισάκια και δώσε τα σε φαρμακεία, σε καταστήματα με είδη bebe και όπου αλλού μπορείς. Στείλε μου με πμ το e-mail σου να σου στείλω το αφισάκι.....

Λίγη καλή θέληση θέλει!!!!:D

Μωρέ δεν μένω ακριβώς Πάτρα, αλλά 40 χιλιόμετρα εκτός και μου είναι αρκετα δύσκολο να συμμετέχω με αυτόν τον τρόπο....θα βάλω ανακοίνωση στο φεης αρχικά και ελπίζω να βρώ χρόνο και για τα υπόλοιπα!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Μωρέ δεν μένω ακριβώς Πάτρα, αλλά 40 χιλιόμετρα εκτός και μου είναι αρκετα δύσκολο να συμμετέχω με αυτόν τον τρόπο....θα βάλω ανακοίνωση στο φεης αρχικά και ελπίζω να βρώ χρόνο και για τα υπόλοιπα!

Katgik δεν μπορείς να προτείνεις εσύ ένα μέρος?

Καμία βολιώτισσα βρε κορίτσια? Έλα μην κρύβεστε ξέρω ότι είστε περήφανες που θηλάζετε! Καιρός να το δείξουμε και στους άλλους...

as1cF3z0g410010MTE5ZGx6fDAwMDQ3MTdkfE91ciBwcmVjaW91cyBpcyBhbHJlYWR5.gif

και ακόμα θηλάζουμε !!!

Με δυσκολευει λιγο ο Λ.Πυργος αλλα ισως καταφερω να ερθω!

ελα βρε, εδω εγω θα'ρθω απο Ναουσα... νομιζω οτι στο τελος θ'αξιζει τον κοπο...

ελα βρε, εδω εγω θα'ρθω απο Ναουσα... νομιζω οτι στο τελος θ'αξιζει τον κοπο...

Μπράβο σου!!!

Δώσε το καλό παράδειγμα....;)

Κανένα νέο από τις άλλες πόλεις? Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλος????:confused:

Κορίτσια απο Κρήτη! ΔΕ μου απαντήσατε σχετικά με τη συνάντηση (εκτός από την Ηλιάννα). Αναλαμβάνω λοιπόν την πρωτοβουλία για μέρος και ώρα και ελπίζω να καταφέρετε να έρθετε...αλλιώς θα μείνω εγώ και η κορούλα μου!:D

Σάββατο 6/11, ώρα 13:00, ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας (δίπλα στο άγαλμα του άγνωστου στρατιώτη)

Σε περίπτωση που βρέξει θα ''χωθούμε'' σε μία απο τις καφετέριες εκεί.;)

Καλή μας επιτυχία!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Margiota πρόσθεσα τα στοιχεία στο αφισάκι. ΔΕ θα χρειαστεί σε εικόνα.

Να κ'ανω μια ερώτηση. Σε τι μέγεθος το εκτύπωσες. Σκέφτομαι σε Α3 για να είναι αρκετά μεγάλο. Είναι εντάξει;

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...