Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τα νεύρα κρόσια.......

arleta

Recommended Posts

Καλές μου η λύση είναι μια... Τα νεύρα μου τα ξεσπάω στον καλό μου αντρούλη.... Λέω-λέω-λέω....Εκείνος με ακούει-ακούει-ακούει...μετά λέει κι εκείνος και ψιλο-μπαχαλευόμαστε!!!! Εάν πάλι δε μου βάζει σημασία ( για να λήξει ''αναίμακτα'' η όποια διαφωνία μας ), αρχίζω και γκρινιάζω πως με γράφει και για να μου αποδείξει πως δε με γράφει, αρχίζει κι αυτός... Βασικά, η αλήθεια είναι πως τα νεύρα τα απέκτησα από τον Απρίλιο που γέννησα, από τότε τα πάντααααααααα με εκνευρίζουν!!!!

πόσα ν' αντέξουν κι αυτοί;;;;;

κι εγώ άμα με πιάσουν τα νεύρα μου δε σταματάω με τίποτα να του χώνω..... μέχρι να τσακωθούμε.... και μετά ισιώνω.....

ευτυχώς ακόμα δε με έχει πλακώσει στις σφαλιάρες.....

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια εγω που δεν εχω καν παιδι?Ειμαι εγκυος και δεν ξερω τι εχω παθει.Ολοι μου σπανε τα νευρα!ΟΛΟΙ!Με τις φιλες μου ειδικα εχω μεγαλο θεμα.Οτι και αν μου πουν νευριαζω!

καλώς ήρθες στο κλαμπ....

νωρίς νωρίς σε πιάσανε τα νεύρα σου εσένα..... εμένα μετά το δεύτερο παιδί σάλεψε η κατάσταση.....

υπομονή συναδέλφισσα.....

Ντάουν γκερλς! έχει και πανσέληνο :D όλα φαίνονται μεγαλύτερα απ' ότι είναι ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

αχ αχ αααααααχχχχχχχ΄

πόσο μα πόσ σας καταλαβαίνω!

Κάι εγώ άρχισα να τρελαίνομαι από όταν γέννησα το μικρό μου ταλιμπανάκι! Μεχρι 3 μηνών θηλασμός όλο το 24 ωρο ανά 1-1,5 ώρα, οπότε ούτε κοιμόμουν, ούτε πήγαινα πουθενά, οι φίλες μου μακριά, όλη μέρα με τη μάνα μου με βοηθούσε μεν, μου έσπαγε τα νέυρα δε...

Από 3 μηνών έως 6 συνέχιζε μόνο το βραδινό μαραθώνιο θηλασμό, μέχρι που άρχισε συμπλήρωμα το βράδυ κ άρχισα λίγο να κοιμάμαι.

Και εγώ στον άντρα ξεσπάω, ο καημένος! Το τι έχει ακούσει πια, δε λέγεται. Φτάνω στα όρια του παραλογισμού μερικές φορές, γίνομαι υπερβολική, και εγώ τη σφαλιάρα μου τη θέλω καμιά φορά.............

Είμαστε πολλές λοιπόν, αλλά είμαστε σκόρπιες!!!!!!! Εγώ γέννησα το τρίτο μου παιδί πριν ενάμιση μήνα, Ο μεγάλος είναι 8 ετών και η μεσαία 15,5 μηνών. Κάθε μέρα διαβάσματα για το σχολείο και το φροντιστήριο αγγλικών, η διαολίτσα να κάνει το σπίτι άνω κάτω και ο μπεμπάκος έχει στομαχικά προβλήματα και κάποιες φορές κλαίει 24 ώρες το 24ωρο! Βάλτε και τις δουλειές και το μαγείρεμα, συμπληρώστε και την αϋπνία και έχετε μια μητέρα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Ο άντρας μου βοηθάει πολύ αλλά εγώ ώρες ώρες θέλω να ανοίξω την πόρτα και να φύγω και να τους παρατήσω όλους:oops:! Στις αρχές ειδικά έκλαιγα συνέχεια και ένιωθα απόγνωση, πίστευα ότι δε θα αντέξω και πραγματικά ήμουν στα όρια της κατάθλιψης. Όσο για τα νεύρα μου... αφήστε το... υπάρχουν στιγμές που φοβάμαι κι εγώ η ίδια τον εαυτό μου. Οπότε ξέρετε τι αποφάσισα;;; Ότι χρειάζομαι χρόνο για μένα... Έκλεισα ραντεβού και έκανα αποτρίχωση- μανικιούρ πεντικιούρ. Κάθε εβδομάδα φτιάχνω μαλλί στο κομμωτήριο και επιτέλους θα πάω και για καφέ με την κολλητή μου γιατί όλο μέσα στο σπίτι δεν πάει άλλο... Και τώρα που όλοι κοιμούνται κι εγώ από την υπερένταση είμαι στην τσίτα, βγάζω φρύδια και κάνω μάσκα ομορφιάς:rolleyes:. Α, επίσης άρχισα δίαιτα και έβαλα σα στόχο να γίνω μοντέλο:shock:!!! Λέμε τώρα! Ο αντρούλης μου πάντως κάνει γενικώς την πάπια όταν με βλέπει εκνευρισμένη!!!!!!!!!!!

Κουράγιο κορίτσια και όποτε μπορείτε να ξεσπάτε... Κάνει καλό....

Διαφημίσεις

και επιπλέον ξενυχτάς στο Parents, πουλάκι μου.

Εχω σηκωθεί από τις 7 παρά, πήγα δουλειά, ήμουν μόνη με τα μικρά ως τις 9 παρά, στις 9 στον παιδίατρο με το μικρό, γύρισα 10.30, τα τάισα, τα κοίμισα, έκανα δουλειές, κοίμισα κ το σύζυγο, κ είμια 2μιση ώρες στο ίντερνετ κ δε νυστάζωωωωωωωωωωωω

να δω πώς θα σηκωθώ αύριο που πάντα το ΣΚ τα σκατόύλια ξυπνάνε από τις 7!

Μπρρρρρρ

Είμαστε πολλές λοιπόν, αλλά είμαστε σκόρπιες!!!!!!! Εγώ γέννησα το τρίτο μου παιδί πριν ενάμιση μήνα, Ο μεγάλος είναι 8 ετών και η μεσαία 15,5 μηνών. Κάθε μέρα διαβάσματα για το σχολείο και το φροντιστήριο αγγλικών, η διαολίτσα να κάνει το σπίτι άνω κάτω και ο μπεμπάκος έχει στομαχικά προβλήματα και κάποιες φορές κλαίει 24 ώρες το 24ωρο! Βάλτε και τις δουλειές και το μαγείρεμα, συμπληρώστε και την αϋπνία και έχετε μια μητέρα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Ο άντρας μου βοηθάει πολύ αλλά εγώ ώρες ώρες θέλω να ανοίξω την πόρτα και να φύγω και να τους παρατήσω όλους:oops:! Στις αρχές ειδικά έκλαιγα συνέχεια και ένιωθα απόγνωση, πίστευα ότι δε θα αντέξω και πραγματικά ήμουν στα όρια της κατάθλιψης. Όσο για τα νεύρα μου... αφήστε το... υπάρχουν στιγμές που φοβάμαι κι εγώ η ίδια τον εαυτό μου. Οπότε ξέρετε τι αποφάσισα;;; Ότι χρειάζομαι χρόνο για μένα... Έκλεισα ραντεβού και έκανα αποτρίχωση- μανικιούρ πεντικιούρ. Κάθε εβδομάδα φτιάχνω μαλλί στο κομμωτήριο και επιτέλους θα πάω και για καφέ με την κολλητή μου γιατί όλο μέσα στο σπίτι δεν πάει άλλο... Και τώρα που όλοι κοιμούνται κι εγώ από την υπερένταση είμαι στην τσίτα, βγάζω φρύδια και κάνω μάσκα ομορφιάς:rolleyes:. Α, επίσης άρχισα δίαιτα και έβαλα σα στόχο να γίνω μοντέλο:shock:!!! Λέμε τώρα! Ο αντρούλης μου πάντως κάνει γενικώς την πάπια όταν με βλέπει εκνευρισμένη!!!!!!!!!!!

Κουράγιο κορίτσια και όποτε μπορείτε να ξεσπάτε... Κάνει καλό....

Γιατί εγώ τώρα τρομοκρατήθηκα???????????????????

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Τελικά είμαστε πολλές που έχουμε περάσει τόσα πολλά νεύρα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ μέχρι να γίνει 6 μηνών περίπου η κορούλα μου ήμουν μέσα στη μαυρίλα. Από την εγκυμοσύνη δεν είχα νεύρα, δυστυχώς μου ήρθαν εντελώς ξαφνικά μαζί με πολλά κλάματα όταν γέννησα και πριν ακόμα φύγω από το μαιευτήριο και έφυγαν στην κυριολεξία χωρίς να το καταλάβω. Το μυστικό; Οι βόλτες...... κάντε πολλές βόλτες με τα ζουζούνια σας και ακόμα καλύτερα αν έχετε κάπου να τα αφήσετε κάντε ότι σας ευχαριστεί. Από beaute (μανικιούρ-πεντικιούρ-κομμωτήριο) μέχρι shopping therapy και καφέδες με φίλες (Μάρα76 συμφωνώ μαζί σου).

Εγώ κάθε μέρα ανελλειπώς βγάζω την μικρούλα μου βόλτα στη θάλασσα (έχουμε αυτό το προνόμιο ;) εδώ που μένω) και βλέπω πώς και εκείνη είναι πιο ήρεμη αλλά κυρίως εγώ.

Επίσης πηγαίνετε για ένα καφέ με τον σύζυγο ή για φαγητό. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε δραστηριότητες που κάνατε και προ παιδιών, εμένα τουλάχιστον με ηρεμεί.

Και κυρίως μην ξεσπάτε στον αγαπημένο σας, τί φταίει και αυτός; Είναι κρίμα να ψυχραίνεστε για τέτοια θέματα.

Και τελος υπομονή..... είναι μια περίοδος που σίγουρα περνάει :P!!!!!! Απλά χρειάζεται να βάλουμε και εμείς ένα χεράκι ;):P!!!!!!!!!

Πολύ φιλικά!!!!!!!

aYVcp2.png

πολύ καλές οι συμβουλές σου Νατασούλα και σίγουρα θα τις ακολουθήσω ...όταν γεννήσω. Δυστυχώς τώρα έχω απαγορευτικό από το γιατρό για περπάτημα, αλλά, εκτός αυτού, ντρέπομαι να βγω έξω. Το είχατε πάθει αυτό εσείς κορίτσια ή μιλάει η κατάθλιψή μου; κατ'αρχάς δεν έχω ρούχα που να με κολακεύουν, όσα φορέματα εγκυμοσύνης έχω είναι καλοκαιρινά γιατί τότε έκανα τις βόλτες μου και τώρα αρνούμαι για τις δυο- τρεις βδομάδες που μου έχουν μείνει να αγοράσω χειμωνιάτικα που δε θα έχω τί να τα κάνω μετά. Φοράω κάτι παλιά φαρδιά, τα οποία όμως δε μου αρέσουν καθόλου, άσε που νιώθω σαν τον Ντέμη Ρούσσο προ δίαιτας. Για να τραβήξω μέχρι πάνω το καλσόν, εντάξει, δε το συζητάμε. Έπειτα, αισθάνομαι τέτοια εξάντληση που και ψωμί να με στείλεις να πάρω, μετά θέλω τέσσερις ώρες ύπνο για να συνέλθω. Έχω εγκλωβιστεί σε μια φυλακή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Όπως κι εσύ!!!!!!! Για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα...:rolleyes:

έτσι έτσι!

είναι ο μόνος χρόνος που έχω μόνο για τον εαυτό μου!

α! κ όταν είμαι στη δουλειά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Είμαστε πολλές λοιπόν, αλλά είμαστε σκόρπιες!!!!!!!

να μαζευτούμε όλες μαζί σε κανά τρελάδικο να γνωριστούμε!!!!

Ο αντρούλης μου πάντως κάνει γενικώς την πάπια όταν με βλέπει εκνευρισμένη!!!!!!!!!!!

και δεν είναι ο μόνος....

συνηθίζεται από πλευράς τους.....

και επιπλέον ξενυχτάς στο Parents, πουλάκι μου

για φαντάσου να μην υπήρχε και το parents....

τι θα κάναμε;;;

που θα τα λέγαμε;;;;; και ποιος θα μας καταλάβαινε..... ;)

Γιατί εγώ τώρα τρομοκρατήθηκα???????????????????

είναι να μη τρομοκρατηθείς;;;;;

έχουμε σαλέψει λέμε......

Και κυρίως μην ξεσπάτε στον αγαπημένο σας, τί φταίει και αυτός; Είναι κρίμα να ψυχραίνεστε για τέτοια θέματα.

Και τελος υπομονή..... είναι μια περίοδος που σίγουρα περνάει :-P!!!!!! Απλά χρειάζεται να βάλουμε και εμείς ένα χεράκι :wink::-P!!!!!!!!!

εγώ είμαι ξεκάθαρη.... επειδή με ξέρω καλά, πριν γεννήσω τον είχα προειδοποιησει.... του είχα πει να μη δινει και πολύ σημασία σε όλα όσα λέω.... του εχω γενικά εξηγήσει για τη γυναίκα έγκυο και τη γυναίκα μετά τη γέννα.... και δείχνει κατανόηση.... μέχρι νε ξεσπάσει κι αυτός...:evil: αλλά δε ψυχραινόμαστε..... με ξέρει καλά και ξέρει πως δε τα εννοώ αυτά που λέω όταν νευριαζω....

Διαφημίσεις

εγώ είμαι ξεκάθαρη.... επειδή με ξέρω καλά, πριν γεννήσω τον είχα προειδοποιησει.... του είχα πει να μη δινει και πολύ σημασία σε όλα όσα λέω.... του εχω γενικά εξηγήσει για τη γυναίκα έγκυο και τη γυναίκα μετά τη γέννα.... και δείχνει κατανόηση.... μέχρι νε ξεσπάσει κι αυτός...:evil: αλλά δε ψυχραινόμαστε..... με ξέρει καλά και ξέρει πως δε τα εννοώ αυτά που λέω όταν νευριαζω....

Θα συμφωνήσω... Εξάλλου ο άντρας μου κατανοεί ότι δύσκολα αντέχει κανείς με 2 ώρες ύπνο καθημερινά!!!!!!!!! Ε, είναι που γυαλίζει και το μάτι μου καμιά φορά..:mrgreen:

Θα συμφωνήσω... Εξάλλου ο άντρας μου κατανοεί ότι δύσκολα αντέχει κανείς με 2 ώρες ύπνο καθημερινά!!!!!!!!! Ε, είναι που γυαλίζει και το μάτι μου καμιά φορά..:mrgreen:

και πάλι καλά να λες άμα γυαλίζει μόνο καμιά φορά το μάτι...... να είναι κι ευχαριστημένος!!! υποάρχουν και χειρότερα......:twisted:

Όταν θα πάρετε το λεωφορείο για το τρελλάδικο θυμηθήτε με και μένα, ναι??:lol:

θα βγαλουμε ανακοινωση μη τυχον (μηπως με ω;) και ξεχασουμε καμια!!!!!!!!!!!!

δεν εισαι η μονη μην ανησυχεις...και τα δικα μου εχουν γινει κροσια και εχω 10μηνες που γεννησα..φωναζω στην μεγαλη βριζω με το παραμικρο σαν νταλικιερης ενα πραγμα και γενικα εξαπτωμαι με την παραμικρη βλακεια..ειναι πολλα στην μεση η κουραση το αγχος οι δουλειες του σπιτιου ο αντρας που παιζει φιφα ανεμελος και σφυριζοντας αδιαφορα...θελω και εγω θεση στο λεωφορειοοοοοοοοοοοοοοο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...