Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τα νεύρα κρόσια.......

Recommended Posts

μετά από ένα μήνα βαρέσανε κόκκινο οι ορμόνες;;;; πριν ένα μήνα γέννησα.....

και τώρα δυο μέρες δεν ορίζω τα νεύρα μου.... τι έγινε ρε γαμωτο;;;;

εγώ φημίζομαι για την ηρεμία μου, τη θετική μου ενέργεια, τη θετική μου σκέψη ακόμα κι όταν όλα πάνε κατά διαολου.....

τώρα τι έπαθα;;;; γιατί ώρες ώρες όλο μου φαίνονται μαύρα και ξαφνικά δε τρέχει τίποτα;;;;

και ρε π..στη μου, φρικάρω που φωνάζω στο παιδί μου εκείνη την ώρα.... θέλω να με πλακώσω στις σφαλιάρες μήπως και συνέλθω.... γίνομαι κακιά και στραβη κι ανάποδη και μίζερη....

υπάρχει γιατρειά ή να ανέβω στο τρένο για το τρελάδικο;;;;

Διαφημίσεις

Αυτό τον ένα μήνα τι έχεις κάνει για να χαλαρώσεις λίγο?Με δυο μωρά παιδιά (και ο μεγάλος μωρό είναι...) τι περιμένεις?Βγήκες λίγο έξω να πάρεις αέρα?Έκανες ένα μπανάκι να χαλαρώσεις λίγο?Ή όλη μέτρα τρέχεις και δεν έχεις χρόνο να κοιταχτείς στον καθρέφτη???Βοήθεια έχεις, τουλάχιστον λίγη παρέα στο σπίτι να μιλάς με έναν άνθρωπο...?Γιατί, καλή η παρέα των μωρών, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και καμία σοβαρή συζήτηση μαζί τους, να δουλέψει λίγο το μυαλό και να ξελαμπικάρεις...

EukOp3.png 

δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο..

απο το..

εδω ειμαι και γω..

ειμαστε πολλες..

διπλα σου.. ουφ,βαθεια ανασα, μπριδ ιν, μπριδ αουτ...

ειμαστε δυο, ειμαστε τρεις,ειμαστε χιλιες δεκα τρεις................................

Αυτό τον ένα μήνα τι έχεις κάνει για να χαλαρώσεις λίγο?Με δυο μωρά παιδιά (και ο μεγάλος μωρό είναι...) τι περιμένεις?Βγήκες λίγο έξω να πάρεις αέρα?

προσπαθώ μια φορά την ημέρανα πηγαίνω βόλτα ΄'η με το αμάξι ή περίπατο με τον μεγάλο μου....

πραγματικά μου κάνει πάρα πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!!!

απλά δεν είναι εφικτό κάθε μέρα....

Βοήθεια έχεις, τουλάχιστον λίγη παρέα στο σπίτι να μιλάς με έναν άνθρωπο...?Γιατί, καλή η παρέα των μωρών, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και καμία σοβαρή συζήτηση μαζί τους, να δουλέψει λίγο το μυαλό και να ξελαμπικάρεις...

μόνο τον καλό μου έχω... που κι αυτός τώρα βρήκε να κάνει δική του δουλειά και τρέχει όλη μέρα....

άσε γιατί τώρα τελευταία τον αδικώ κι αυτόν.... αλλά μόνο αυτόν έχω και για φίλο και για γκόμενο και για παρέα και για όλα....

μετακομίσαμε Σπάρτη πριν ένα χρόνο και ξέρω λίγο κόσμο εδώ.....

ειμαστε δυο, ειμαστε τρεις,ειμαστε χιλιες δεκα τρεις................................

γιατρειά υπάρχει για τόσο κόσμο;;;;;; ή θα πρεπει τα τρελοκομεία να κάνουν ειδική πτέρυγα για σαλεμένες-φρικαρισμένες μανάδες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Για αυτό είπα παρέα ή βοήθεια, εννοούσα εκτός από σύζυγο γιατί και αυτοί τι να κάνουν?

Προσπάθησε να βγαίνεις, ακόμα και με βροχή, χαλάζι, κρύο...

Όταν γέννησα τη μικρή μου, μέναμε στο χωριό, καμία παρέα, ο άντρας μου γυρνούσε 7 το απόγευμα και όλη μέρα μόνη..Είχα κοντέψει να κόψω φλέβες...Φαντάσου...και είχα μόνο ένα τότε...Ούτε βόλτες έβγαινα, απλά γιατί...δεν μπορούσα να πάω πουθενά στο χωριοό, δεν έχει τίποτα εκεί, πραγματικά..Τώρα εδώ που μένουμε με μια βόλτα να βγω, να δω έναν άνθωπο, πολιτισμό και στανιάρω...Βέβαια, ακόμα δε γέννησα, αλλά πιστεύω ότι ο εγκλεισμός είναι κακό πράγμα...

Προσπάθησε να το δεις αλλιώς και ως θετικός άνθρωπος να σκεφτείς ότι σε λίγες μέρες θα είσαι πάλι ο εαυτός σου...

EukOp3.png 

Για μενα γραφεις?Ακριβως τα ιδια νιωθω κι εγω!Εχω φρικαρει εντελως!!!!

Δεν εχω καθολου βοηθεια και ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι με τη μπεμπα μου (6,5 μηνων) που τσιριζει ολη μερα!!!!!!Δουλειες,μαγειρεμα,ολα με μουσικη υποκρουση απ'το αγγελουδι μου!ΟΥΦΦΦΦ!!!!!!:confused:

N9Urp2.pngGowOp3.png

Βέβαια, ακόμα δε γέννησα, αλλά πιστεύω ότι ο εγκλεισμός είναι κακό πράγμα...

σαν σε φυλακή πολυτελείας νιώθω..... :?

Προσπάθησε να το δεις αλλιώς και ως θετικός άνθρωπος να σκεφτείς ότι σε λίγες μέρες θα είσαι πάλι ο εαυτός σου...

αντε να ερθει αυτη η μέρα γιατί δε μας βλεπω καλά.....

Για μενα γραφεις?Ακριβως τα ιδια νιωθω κι εγω!Εχω φρικαρει εντελως!!!!

Δεν εχω καθολου βοηθεια και ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι με τη μπεμπα μου (6,5 μηνων) που τσιριζει ολη μερα!!!!!!Δουλειες,μαγειρεμα,ολα με μουσικη υποκρουση απ'το αγγελουδι μου!ΟΥΦΦΦΦ!!!!!!:confused:

υπομονή συναδέλφισσα...........

σας ομιλεί η χιλιοστή δέκατη τέταρτη

αγαπη, οσο κόσμο και αν έχεις διπλα σου το θέμα ειναι να ισιώσεις εσυ με τον εαυτό σου και να τα δεις τα πράγματα πιο χαλαρά.

το πέρασα κ εγώ και μάλιστα ώς προνομιουχα υπο την ένοια οτι ειχα και έχω και μάνα και πεθερά για βοήθεια με το σπίτι και το παιδί. παρόλα αυτα, παρά το γεγονός οτι στους έξω όλα φανταζαν ειδυλλιακά (καλοκαιρακι νεο ζευγάρι με παιδάκι, τρελή βοηθεια απο γιαγιάδες και λόγω κάποιον εξτρα εσοδων που εσκασαν και χωρίς οικονομικό πρόβλημα) τα νευρα μου εμενα ηταν σε κατασταση παροξυσμού. ολοι με ενοχλούσαν όλοι μου ξυνιζαν όλοι μου μύριζαν κανεις δεν έκανε τιποτα καλά σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα περί καλού κ εφτασα μαλιστα και στο σημειο να λεω στον εαυτό μου "δηλ ειναι η ζωή μου απο εδώ και στο εξής αυτό"?

ίσιωσα οταν μια μέρα βαρεσα εξαφανιση.. ελεγχόμενη μεν αλλά εξαφάνιση. πήρα το τρενάκι μου πήγα μεχρι την χαλκίδα, πήγα σε ενα μεγαλο κατάστημα ρουχων και μανικουροπετικιουραδικων, εφαγα δυο σουβλάκια, έφτιαξα το μαλλί μου, ήπια έναν καφέ και πλακώθηκα στα τηλ με όλες τις ανυπαντρες φίλες μου.

ε μετα γυρισα επειδη μου ελειψε το παιδί μου :P

εννοειται πως θα εχεις νευρα εννοείται πως δεν θα αντέχεις άλλο αλλά αν το αφήσεις να σε φάει, πάει σε έφαγε και 8α σε αφήσει δυστυχισμένη. φρικάρεις? παρε το παιδάκι σου και τραβηξου και κάντες μαζι διαφορες αηδίες. ξανα φρικάρεις? παρε τον εαυτό σου και χωστον σε κανα μποτε ντε σαλον και κάνε ενα μανικιουρ (ενα 30ευρω κοψτο απο κάπου αλλου του φουστη πια ειπαμε κριση ξε κριση αλλά μην τα γειώσουμε ολα). ξανα μανα φρικαρες? παρε τον άντρα σου και φατε ενα σουβλάκι, κάντου ανομολογητο σεξ, κάνε κάτι τέλος πάντων γιατι με τις φωνές εξουθενώνεσαι και μετά έχεις ΚΑΙ τυψεις που φοναξες στο παιδάκι σου που δεν σου φταιει στην τελική

υπομονη να εχεις μονο... και οταν φρικάρεις αβυσαλέα κάνε λογκ ιν, ψάξε με και έλα να βριστούμε για εκτόνωση ;)

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Διαφημίσεις

μα τόσο καιρο να φανταζουν όλα μια χαρα και ξαφνικα να φρικαρει ο εγκέφαλος;;;;

Μara-76 δικιο σε όλα εχεις.... αλλά εκείνες οι στιγμές δεν εντέχονται.... μπορεί να κρατάνε μερικά λεπτά αλλά είναι τραγικές.....

το χειρότερο φυσικά είναι όταν ξεσπάω στο Κωνσταντινούλη μου....

τώρα που έχει παέι έξω με το μπαμπά του..... μου λείπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σουβλάκια λοιπόν για απόψε!!!!!!!!!!!!!!!!!

απλά νομιζω οτι ολο αυτο το ορμονικο περα δώθε τελικά είναι προστασία. φαντασου ας πουμε να γεννουσαμε και να μην νιώθαμε ΤΠΤ! η μια απολυτη υπερτατη αλλά λοβοτομημένη χαρά... σαν τις γυναικες του στεπφορντ ενα πράγμα... ασε ασε..καλύτερα έτσι...

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

απλά νομιζω οτι ολο αυτο το ορμονικο περα δώθε τελικά είναι προστασία. φαντασου ας πουμε να γεννουσαμε και να μην νιώθαμε ΤΠΤ! η μια απολυτη υπερτατη αλλά λοβοτομημένη χαρά... σαν τις γυναικες του στεπφορντ ενα πράγμα... ασε ασε..καλύτερα έτσι...

θα συμφωνήσω αλλά λίγο μέτρο ρε παιδί μου.....

έχω σπάσει τα μισά πράγματα λέμε εδώ μέσα..........

ψαχνω μερη για μασαζ τωρα.... διαολε, ενα 50αρικο μπορω να το δωσω!!!

μια ωρα να με τριβουν και να μη σκεφτομαι τιποτα..........................

εμένα τα παζλ με ηρεμούν απίστευτα!!!!!

αλλά που να ξεκινήσω τέτοια ιστορια τώρα;;;;

θα μου τρωει τα κομματια ο Κωνσταντίνος......

Διαφημίσεις

Ο μεγαλος 3ετων και 7 μηνων , η μικρη 2 ετων και εγω εγκυος 5,5 βδομαδων στο 3ο , ο αντρας μου οχι απλα βοηθαει , αλλα αμα τυχει να ξυπνησει καποιο μωρο το βραδυ σηκωνεται εκεινος , βγαινουμε ολοι μαζι με τα μωρα σχεδον καθημερινα , παμε σε παιδοτοπους , περπατημα , καφε , δουλειες οκ δεν εχω και πολλες , μαγειρεμα ???μονο για τα μωρα μας κυριως , γενικως οκ κουραζομαι ρε παιδι μου γιατι ο δικος μου ειναι α3ιωματικος πολ.αεροποριας και εχει και υπηρεσιες (και βραδια ) αλλα σε γενικες γραμμες ειναι σπιτι , ποτε φυσικα δεν βγαινει μονος ουτε για αστειο , ειναι παντα μαζι μας . Εγω γιατι εχω τα ατελειωτα και απιστευτα , ασυγκρατιτα νευρα οπου θελω να δειρω μερικους και να πυροβολισω αλλους τοσους , δεν εχω νευρα μονο οταν εχει ρεπο ο αντρας μοθ και ειναι εδω , αλλα σε γενικες γραμμεςςςς μην μου πεις καλημερα και ειμαι στα στραβα μου , θα σε βρισω τρελαααα :mad::twisted::evil: νευραααααααα

QRyOp2.png

ψαχνω μερη για μασαζ τωρα.... διαολε, ενα 50αρικο μπορω να το δωσω!!!

μια ωρα να με τριβουν και να μη σκεφτομαι τιποτα..........................

πες μου εσυ ποτε μπορείς και σε έχω φτιάξει λέμε!

θα συμφωνήσω αλλά λίγο μέτρο ρε παιδί μου.....

έχω σπάσει τα μισά πράγματα λέμε εδώ μέσα..........

σπάστα όλα! καλά να εισαι 8α πάρεις άλλα...

bounitsa, πόσο σε καταλαβαίνω! από το προηγούμενο post σου που ήσουν ακόμη έγκυος. Εγώ τώρα είμαι στην 33η εβδομάδα της δεύτερης εκυμοσύνης μου, με μικρό τράχηλο που με αναγκάζει να παίρνω 3 φορές την ημέρα yutopar τα οποία μου φέρνουν ταχυκαρδίες, με ένα γιο 2 1/2 ετών σωστό αγρίμι ( νά' ναι καλά το παιδάκι μου αλλά έχει τρομερή όρεξη για ζωή ) και έναν άντρα που δουλεύει όλη την ημέρα. Φλερτάρω έντονα με την κατάθλιψη, αν δεν της έχω παραδοθεί ήδη δηλαδή. Εχθές είπα, δεν πάει άλλο, θα το πάω το παιδί στις κούνιες που το έχω όλη την ημέρα κλεισμένο μέσα στο σπίτι και καταλήξαμε να τον κυνηγάω στην πλατεία, μπροστά ο μικρός κι απο πίσω ένας ελέφαντας που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, ευτυχώς που βρέθηκαν δυο κυρίες και τον σταμάτησαν πριν βγει στο δρόμο. Δεν ξέρω τί θα γίνει όταν γεννήσω που θά' χω και το μωρό να κλαίει συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως ο άντρας μου όταν είναι στο σπίτι με βοηθάει πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς λείπει πολλές ώρες. Αυτό όμως που ήθελα να σου πω είναι: ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ BOUNITSA!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και συνεχίζω απτόητη - άλλαξα και γραμματοσειρά - βρίσκομαι στα όρια της παράνοιας. Όλη την ημέρα κυνηγάω το θανασάκη από πίσω να φτιάχνω αυτά που χαλάει. Μέσα σε λιγα λεπτά είναι ικανός να μετατρέψει το σπίτι σε μαντρί και εγώ από πίσω με ένα βετέξ στο χέρι να μαζεύω. Αφού σκέφτομαι ότι αν με κλείσουν σε ψυχιατρείο εγώ θα τους λέω " αφήστε με να γυρίσω σπίτι μου να βάλω το βάζο στη θέση του...". Το μυαλό μου έχει κολλήσει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ κοριτσια εγω που δεν εχω καν παιδι?Ειμαι εγκυος και δεν ξερω τι εχω παθει.Ολοι μου σπανε τα νευρα!ΟΛΟΙ!Με τις φιλες μου ειδικα εχω μεγαλο θεμα.Οτι και αν μου πουν νευριαζω!Δεν το δειχνω βεβαια!Σε μερικα βεβαια με δικαιολογω.Π.χ.που η κολλητη μου και κουμπαρα(και αυτη εγκυος) δεν με πηρε καν να με ρωτησει τι εδειξε η αυχενικη.Και οταν μετα απο 5 μερες της εκανα παραπονο μου ειπε μια δικαιολογια του τυπου δεν θελω να ρωταω πολλα.:confused::confused::confused:Ασε που για το φυλλο του μωρου δεν με ρωτησε παρα μονο μετα απο 10 μερες(απο την αυχενικη)και αυτο γιατι εγινε συζητηση και ηταν παρουσα και ας ξερει τι εχω περασει και ποσο ηθελα αγορακι.

Αλλα και σε πιο ασημαντα πραγματα,με το παραμικρο τσιτωνω.Δεν θελω να ειμαι ετσι αλλα δεν το ελεγχω.Τι να κανω?

small bart κατ'αρχάς να σου ευχηθώ συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και για το αγοράκι που περιμένεις. Με τα νεύρα που έχουμε τώρα ίσως καταφέρουμε να βάλουμε πολλούς στη θέση τους που πριν δεν τολμούσαμε να τους μιλήσουμε. Όσο για το τί να κάνεις, βρίσκομαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, οπότε είμαι η τελευταία που θα μπορούσα να σε συμβουλέψω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλές μου η λύση είναι μια... Τα νεύρα μου τα ξεσπάω στον καλό μου αντρούλη.... Λέω-λέω-λέω....Εκείνος με ακούει-ακούει-ακούει...μετά λέει κι εκείνος και ψιλο-μπαχαλευόμαστε!!!! Εάν πάλι δε μου βάζει σημασία ( για να λήξει ''αναίμακτα'' η όποια διαφωνία μας ), αρχίζω και γκρινιάζω πως με γράφει και για να μου αποδείξει πως δε με γράφει, αρχίζει κι αυτός... Βασικά, η αλήθεια είναι πως τα νεύρα τα απέκτησα από τον Απρίλιο που γέννησα, από τότε τα πάντααααααααα με εκνευρίζουν!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Όλη την ημέρα κυνηγάω το θανασάκη από πίσω να φτιάχνω αυτά που χαλάει. Μέσα σε λιγα λεπτά είναι ικανός να μετατρέψει το σπίτι σε μαντρί και εγώ από πίσω με ένα βετέξ στο χέρι να μαζεύω.

εσύ το Θανασάκη κι εγώ το Κωνσταντίνο!!!!!!

εμας το σπίτι μαντρί το κάνει από το πρωί κι όλη μέρα το αφήνουμε έτσι.... και μόλις κοιμηθεί ψιλομαζεύω!!!!

σιγά να μη μαζεύω οοοοοοοολη μέρα............

Αφού σκέφτομαι ότι αν με κλείσουν σε ψυχιατρείο εγώ θα τους λέω " αφήστε με να γυρίσω σπίτι μου να βάλω το βάζο στη θέση του...". Το μυαλό μου έχει κολλήσει...

ε αφού έχετε ακόμα και βάζα στο σπίτι μια χαρα είστε!!

εμείς τα χουμε εξαφανίσει όλα!!!!!