Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ιώσεις- πόσο συχνά;;;

Recommended Posts

Περαστικά σας (και πάλι) !

Μήπως πρέπει λίγο να μιλήσεις με την παιδίατρό ? Στο λέω αυτό επειδή από ότι βλέπω κι εσείς τα έχετε "για πλάκα" τα εισπνεόμενα (σαν εμάς) κι εμένα η παιδίατρος μου πρότεινε από μόνη της αγωγή με singulair λόγω ευαισθησίας... μου είπε πως το συστήνουν συνήθως οι αλλεργιολόγοι...

Μα ο γιατρός μας το σύστησε! Μήπως να αλλάξω γιατρό;;; Μου περνάει και αυτό από το μυαλό!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 199
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βλεπω πως δεν ειμαστε μονοι......

Κοριτσια εμείς ξεκινήσαμε με μυξούλες ,φλεγματα (actifed-sudafed-decatron) μετα φαρυγγιτιδα και καταλέιξαμε σε ωττιτιδα αντιβιωση 10 μερες και στις 3 μερες γαστρεντεριτιδα..... ελεος εχει να κοιμηθουμε ολοκληρο βραδυ εδώ και ενα μηνα . Ασε που εχασε 2-3 κιλα το μικρο μου.

Αυτο το πραγμα ξεκινησε απο 4 μηνων κοριτσια ... το καλοκαιρι ο παιδιατρος μας ειπε να μην φευγουμε απο την θαλασσα γιατι ετσι θα βοηθησει στον να μην αρρωστα .... Καλα μπουρδες καθε απογευμα την βγαζαμε στην θαλασσα αλλα τα αποτελεσμα ???

Περσι απο τον Νοεμβριο μεχρι και Ιουνιο ηπιαμε 6 αντιβιωσεις :-(

Εγω πιστευω οτι υπραχουν μωρα φιλασθενα και μη.....

Ελπιζα οτι τωρα που κοντευει στα 2 θα ηταν καλυτερα αλλα πιστευω μετα τα 5

Τι να κανουμε ρε κοριτσια μονο υπομονη το κριμα ειναι τα μικρα που ταλαιπωρουνται και χανουν πολυτιμες ωρες αφου πρεπει να ειναι περιορισμενα λογω αρρωστιας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλους! Εχω γράψει για το γνωστό θέμα και στο "το παιδί μου είναι πάλι άρρωστο", αλλά εδώ ταιριάζει περισσότερο η ηλικία μας και θα ήθελα πάρα πολύ τη γνώμη σας. Εμάς με τη συμβουλή υπομονή υπομονή έτσι είναι τα πράγματα την πρώτη χρονιά στον παιδικό καταλήξαμε με πνευμονία στο νοσοκομείο. Δε θα σας κουράσω με τις λεπτομέρειες για την αφόρητη κούραση, απλά θα σας πω ότι το αγοράκι μας είναι 4,5 και τα διδυμάκια μας 3 και ήταν όλα άρρωστα. Απλά απορώ πως στεκόμαστε ακόμα όρθιοι! Το θέμα είναι ότι τώρα τα βλέπω να ξανακυλάνε... πάλι θα δεχτώ αυτά που λέει ο παιδίατρος για υπομονή; και όταν το πράγμα πάει στο απροχώρητο θα μπούμε στο νοσοκομείο να τα παραγεμίσουνε με φάρμακα και να παρακαλάμε ότι κάπως θα τα καταφέρουν να το ξεπεράσουν και να μην τους μείνει ευαισθησία; σίγουρα τα κάνουμε όλα σωστά; ακούω για την ομοιοπαθητική... μήπως αυτό μήπως κάτι άλλο; είναι σωστό να τα αφήνουμε έτσι να ταλαιπωρούνται και να εξαντλούνται; εμένα δεν καταφέρνουν να φυσήξουν καλά τη μυτούλα τους - παρ'όλο που προσπαθούν, γιατί αυτή η ίωση είναι πίσω πίσω από τη μυτούλα και κυρίως πέφτει πίσω με αποτελέσμα σιγά σιγά να αρχίζουν να τα πνίγουν τα φλέματα; Δεν ξέρω αν το περιέγραψα και καλά! Το βλέπω να ξαναρχίζει και με έχει πιάσει πανικός!

eNortjKzUjI0NDQ2slCyBlwwFVcCzQ,,48.pngeNortjKzUjI0NDQ2slSyBlwwFVoCzg,,98.png

τελικά ανεξάρτητα το παιδί ή το γιατρό, ο παρανομαστής είναι κοινός... aerolin,singulair & στο ζόρι flixotide... πάντως η αιτία μάλλον στο παιδί εστιάζεται. σύμφωνα με τον παιδοαλλεργιολόγο ( συμφωνεί & η παιδίατρος ) κάποια παιδιά γεννιουνται με κάπως πιο ανώριμο αναπνευστικό σύστημα. στην πορεία όμως ωριμάζει, κάπου μετά τα 3+. πρέπει λοιπόν να κάνω υπομονή έναν χειμώνα (τουλάχιστον) ακόμα!!!!!!!!

από την άλλη η μικρή μου απτόητη (φτου φτου φτου).

το aerolin ( σύμφωνα με το γιατρό πάντα ) απορροφάται άμεσα απ'τον οργανισμό & μεταβολίζεται σχεδόν μόλις το εισπνεύσει, γι'αυτό δεν το φοβούνται. όσο για τα singulair & flixotide τα φοβόμουν & εγώ, αλλά όταν χρειάστηκε κορτιζόνη για κάποιες μέρες, τα καλωσόρισα όλο χαρά στην καθημερινότητα μας!

κάνω υπομονή λοιπόν , παρακολουθώ την αναπνοή με κομένη ανάσα & περιμένω να περάσει ο καιρός να αποδειχτεί τουλάχιστον (εαν) ότι δεν είναι ασθμα. ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

εμάς ο παιδίατρος αποφεύγει πάρα πολύ να μας δώσει φάρμακα. Στο νοσοκομείο τα τάραξαν στο aerolin - τη μία την τάραζε και κυριολεκτικά το aerolin - και στην κορτιζόνη. Όλα αυτά τα φάρμακα διευκολύνουν την αναπνοή; Τί να κάνω να το προλάβω αυτή τη φορά; να επιμείνω στο γιατρό τους για φάρμακα;

Διαφημίσεις

αυτό είναι το πρόβλημα..... ότι δε μπορείς να κάνεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ώστε να προλάβεις την συγκεκριμένη κατάσταση! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! ακόμα & την συντηριτική αγωγή να ακολουθεί το παιδί, απλά ελαφρώνει κάπως το αναπνευστικό του, δυναμώνει το παιδί & περνάει πιο ελαφρά τις ιώσεις. μόνο όμως όταν ο οργανισμός του παιδιού δυναμώσει θα ανταπεξέλθει & αυτό έρχεται με υπομονή & χρόνο

Σε ευχαριστώ ZOYZOYNIA! Απλά είναι τόσο δύσκολα να το δεχτείς όταν βλέπεις ότι χειροτερεύει το μωρό, ο γιατρός να σου λέει περίμενε να δούμε! Υπομονή μπορώ να κάνω, αν ξέρω ότι είναι το σωστό!

• 4 εβδομάδες μετά...
Δεν καταπίνεις χαπάκια απαραίτητα στην ομοιοπαθητική. Κι εμένα ήταν μικρούλα και της άνοιγα την κάψουλα, της αραίωνα τη σκόνη με λίγο νερό σ' ένα κουταλάκι και της το έδινα.

ΒΕΡΑ στείλε μου κι εμενα πμ με τα στοιχεια του παιδιατρου ομοιπαθητικου σου.

Σε ευχαριστω εκ των προτερων

Από εχθές .... γαστρεντερίτιδα και τα δυο !!!! Ο εμετός και η διάρροια πάει σύννεφο -- και δεν παίρνει και τπτ μόνο δίαιτα !

Περαστικά σας!

Μήπως πρέπει να τα δώσεις ηλεκτρολύτες για να μην αφυδατωθούν;

AtKRp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, υπαρχει και νομίζω ότι λέγεται almora αλλά τσεκάρισέ το γιατί δεν είμαι 100% σίγουρη για την ονομασία.

Και μόλις μπορέσουν καμιά φρυγανίτσα για τα υγρά!

AtKRp3.png

Ναι, υπαρχει και νομίζω ότι λέγεται almora αλλά τσεκάρισέ το γιατί δεν είμαι 100% σίγουρη για την ονομασία.

Και μόλις μπορέσουν καμιά φρυγανίτσα για τα υγρά!

;););) ThankU !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

... Έχω καταντήσει "αηδία" το ξέρω.... μόνη μου γράφω στο θέμα... σαν ημερολόγιο καταστρώματος ένα πράγμα... κι απ' το περασμένο Σάββατο μύξες/βήχας/μπούκωμα με εμετούς που και που έτσι για να ξαλαφρώνουν και λίγο...το ξενυχτάμε και στο τσακίρ κέφι από τον ανελέητο βήχα... αμ δε !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Α, μην το λες!

Απλά έχω βαρεθεί να τα γράφω κι εγώ!

Ο μεγαλός πνευμονία πέρασε το Γενάρη, τον κρατάω 2 εβδομάδες σπίτι, με το που τον πάω 4 ημέρες, πάλι ίωση. Εν τω μεταξύ, κολλάει κι ο μικρός, την πρώτη φορά βρογχιολίτιδα, στο τσακ γλυτώσαμε την εισαγωγή και τη δευτερη ευτυχώς μόνο πυρετό.

Αυτά.

Διαφημίσεις

A! Μην πάτε να μου κλεψετε το ρεκόρ ιώσεων!

Εμείς μετά την ιστορική πρωτοχρονιάτικη νοσηλεία μας, ξεκινήσαμε ομοιοπαθητική και την κράτησα σπίτι γενάρη-φλεβάρη.Θα την ξαναπάω σταθμό στις 28/2 και από τώρα τρέμω τι θα συμβεί.

Χθες έβλεπα στον ύπνο μου ότι την πήγαν σταθμό χωρίς να με ρωτήσουν και γύρισε με 39 πυρετό και πετάχτηκα στον ύπνο μου κλαίγοντας!

(Δεν τον γλυτώνω τον ψυχίατρο η δόλια η μάνα)

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

A! Μην πάτε να μου κλεψετε το ρεκόρ ιώσεων!

Εμείς μετά την ιστορική πρωτοχρονιάτικη νοσηλεία μας, ξεκινήσαμε ομοιοπαθητική και την κράτησα σπίτι γενάρη-φλεβάρη.Θα την ξαναπάω σταθμό στις 28/2 και από τώρα τρέμω τι θα συμβεί.

Χθες έβλεπα στον ύπνο μου ότι την πήγαν σταθμό χωρίς να με ρωτήσουν και γύρισε με 39 πυρετό και πετάχτηκα στον ύπνο μου κλαίγοντας!

(Δεν τον γλυτώνω τον ψυχίατρο η δόλια η μάνα)

... Χωρίς να θέλω να στο κρύψω είσαι περίπτωση !!!!:shock:

Ένα μαύρο δίκιο το έχεις όμως... σου παραδίδω τον Χρυσό Σκούφο των Ιώσεων για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2010:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

... Χωρίς να θέλω να στο κρύψω είσαι περίπτωση !!!!:shock:

Ένα μαύρο δίκιο το έχεις όμως... σου παραδίδω τον Χρυσό Σκούφο των Ιώσεων για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2010:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστώ...δεν θα τα είχα καταφέρει ποτέ χωρίς εσάς.!!!

Χωρίς πλάκα πάντως, αρρώστησε τόσες φορές φέτος που έχω πάθει πανικό.Σήμερα μου φάνηκε ζεστή και μέχρι να βάλω θερμόμετρο, πήγε η καρδιά μου...

Ο άντρας μου μου έφερε σήμερα ένα πουκάμισο με πολύ πολύ μακριά μανίκια, που δένουν πίσω, να ανησυχήσω;

ΥΓ.ΑΥτό ότι κάνουν αντισώματα τον δεύτερο χρόνο, ελπίζω να μην είναι αστικός μύθος ε;

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

αντισώματα κάνουν από την πρώτη μέρα της ζωής τους, ακόμα & της εμβρυϊκής σύμφωνα με κάποιους. ειδικά τα παιδιά που θηλάζουν, αναπτύσουν πιό άμεσα. απλά κάθε χρόνος είναι & καλύτερος, γιατί ο οργανισμός τους ωριμάζει & έρχονται σε επαφή με περισσότερα ερεθίσματα, άρα αναπτύσουν καλύτερες άμυνες. υπομονή χρειάζεται από όλες μας, τα λέει η μια να τ'ακούει η άλλη μου φαίνεται...

Δεν ξέρω εαν γράφω στο σωστό θέμα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τις μανούλες που τα παιδάκια τους έχουν ίωση (βήχα, φλέμματα, μυξούλες, λίγο πυρετό) εαν τρώνε φαγητό. Εμένα ξεκίνησα ο ένας την Κυριακή και ο άλλος την Τρίτη με ίωση (πυρετό λίγο) αλλά σταμάτησαν να τρώνε. Γάλα πίνουν αλλά κάνουν εμετό από τον βήχα, πίνουν φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και από φαγητό τίποτα απολύτως...ούτε σουπίτσες τίποτα. Α..και κανένα γιαουρτάκι το απόγευμα Ανυσυχώ τι να κάνω?

Όλες ανησυχούμε όταν το κάνουν αυτό και είναι φυσικό... ιδίως με πυρετό πώς να βρουν την όρεξη να φάνε τα ψυχάκια μου ??? Εχεις μιλήσει με την/τον παιδίατρό σου ? Αν και δεν νομίζω να "παίρνει" κάτι που λέμε... αυτό που θα κοιτάς πάντα είναι τα υγρά τους να πίνουν υγρά από την ασιτία για 1-2-3 μέρες δεν είναι κάτι, άλλο εάν εμείς φρικάρουμε !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Όλες ανησυχούμε όταν το κάνουν αυτό και είναι φυσικό... ιδίως με πυρετό πώς να βρουν την όρεξη να φάνε τα ψυχάκια μου ??? Εχεις μιλήσει με την/τον παιδίατρό σου ? Αν και δεν νομίζω να "παίρνει" κάτι που λέμε... αυτό που θα κοιτάς πάντα είναι τα υγρά τους να πίνουν υγρά από την ασιτία για 1-2-3 μέρες δεν είναι κάτι, άλλο εάν εμείς φρικάρουμε !!!

Μίλησα με την παιδίατρο αλλά δεν είναι και ότι τους νοιάζει ιδιαίτερα εαν τα παιδάκια μου τρώνε ή οχι, μου είπε να πίνουν υγρά και να τρώνε κάτι κρύο γιαουρτάκι ακόμα και παγωτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τρώνε φαγητό. Και αυτό συνεχίζεται εδώ και μια βδομάδα....Ελπίζω να τους περάσει σύντομα...

Μίλησα με την παιδίατρο αλλά δεν είναι και ότι τους νοιάζει ιδιαίτερα εαν τα παιδάκια μου τρώνε ή οχι, μου είπε να πίνουν υγρά και να τρώνε κάτι κρύο γιαουρτάκι ακόμα και παγωτό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τρώνε φαγητό. Και αυτό συνεχίζεται εδώ και μια βδομάδα....Ελπίζω να τους περάσει σύντομα...

Με βήχα ούτε εμένα τρώει. Εσύ όταν πονάς το λαιμό σου έχεις πολύ όρεξη. Πολλές φορές με το μπούκωμα δεν έχεις ούτε γεύση!

azHYp2.png

vwuep3.png

Νομίζω δεν πρέπει να ανησυχείς.

Η δικιά μου που είναι κατεξοχήν φαγανό παιδί, δεν τρώει σχεδόν τίποτα όχι μόνο όσο διαρκεί ο πυρετός και η κρίση βήχα, αλλά και 4-5 ημέρες μετά

nCE2p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...