Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ιώσεις- πόσο συχνά;;;

Recommended Posts

Σοβαρά μιλάς Vann? Και εγώ λέω ότι ο μόνος λόγος που ίσως δε σκέφτομαι δεύτερο παιδάκι είναι για να μην τα περνάω αυτά εις διπλούν....λες με ένα ακόμα μωρό να τα αντιμετωπίζω καλύτερα? Μακάρι...αυτό ποτέ δεν το είχα σκεφτεί!

Όσο για τις αντιβιώσεις φαντάσου ότι μόνο 2 φορές έχει πάρει...που να χρειαζόταν συνέχεια και αντιβίωση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 199
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχα βρήκα το θεματάκι που μου ταιριάζει. :):):) Νομίζω θα τα λέμε συχνά. Κορίτσια εμείς έχουμε ξεκινήσει παιδικό από πέρσι και πραγματικά μας γονάτισε. Κάθε τρεις εβδομάδες ήταν άρρωστη, ούτε ρολόι να είχε, και ούτε θυμάμαι πόσες φορές πήρε αντιβίωση :evil::evil::evil: Το πιο σύνηθες για την Αλεξάνδρα μου είναι οι ωτίτιδες. Φέτος ξεκινήσαμε έτσι και έτσι. Αρρώστησε μια φορά το Σεπτέμβρη και μετά πάλι τέλος Οκτώβρη έκανε ωτίτιδα. Της έδωσαν όμως λάθος αντιβίωση και υποτροπίασε και έτσι βρεθήκαμε να παίρνει αντιβίωση πε΄ριπου για 3ις εβδομάδες. :evil::evil: Τεσπά, το περασμένο Σάββατο τελείωσε και Δευτέρα βράδυ αρρώστησε, ευτυχώς ελαφρά. Μέχρι 37,6 έφτασε ο πυρετός. Να πω ότι έχουμε ξεκινήσει ομοιοπαθητική και νομίζω ότι βοηθάει αυτό στο να τα περνάει όλα ελαφρά. Δεν έχουμε καταργήσει τον παιδίατρό μας απλά όταν αρρωσταίνει ενημερώνουμε και τους δύο και αν χρειαστεί αντιβίωση μας δίνει η ομοιοπαθητικός κάποιο ''σκεύασμα'' για να καθαρίσει ο οργανισμός.

Σοβαρά μιλάς Vann? Και εγώ λέω ότι ο μόνος λόγος που ίσως δε σκέφτομαι δεύτερο παιδάκι είναι για να μην τα περνάω αυτά εις διπλούν....λες με ένα ακόμα μωρό να τα αντιμετωπίζω καλύτερα? Μακάρι...αυτό ποτέ δεν το είχα σκεφτεί!

Όσο για τις αντιβιώσεις φαντάσου ότι μόνο 2 φορές έχει πάρει...που να χρειαζόταν συνέχεια και αντιβίωση...

Καλημέρα! Δεν είναι ότι δεν θα στενοχωριέσαι με τις ιώσεις, απλά το παίρνεις απόφαση και το βλέπεις πιο ψυχρά...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Τελικά τον ανεβάσαμε τον πυρετο...ένα ωραιότατο 38,5. Για σιρόπι ούτε λόγος, κάνει εμετό κατευθείαν! Μόνο υπόθετα...

Πάντως όταν είναι άρρωστη η μικρή αρρωσταίνω και εγώ...γίνομαι κουρέλι, δεν μπορώ να κοιμηθώ έχω μια τρομερή ανησυχία, μέχρι και εμετούς κάνω από το στομάχι μου που γίνεται κόμπος...εσείς πώς είστε βρε κορίτσια? Γιατί ο άντρας μου υπερβολική με ανεβάζει, υπερβολική με κατεβάζει, και μάλλον έχει δίκιο απλά ήθελα να ξέρω είμαι η μόνη?

christine06 όταν διάβασα το δικό σου μην. ήταν σαν να βίωνα τα δικά μου συναισθήματα... ακριβώς οι ίδιες αντιδράσεις όταν αρρωσταινε η κόρη μου πέρυσι... αυτή να ψήνεται στον πυρετό και εγώ να κάνω εμετούς και να μην βάλω μπουκιά στο στόμα για τουλάχιστον δύο μέρες. Τα ίδια θέματα και εγώ με τον άντρα μου, ο οποίος θεωρούσε την αντίδρασή μου υπερβολική. Ακόμα και οι γονείς μου... όλοι μου έλεγαν, "αν αρρωστήσεις εσύ ποιος θα φροντίσει το παιδί.. Έτσι όπως το πας θα καταλήξεις στο νοσοκομείο.... κλπ. κλπ." Σίγουρα είναι υπερβολική αντίδραση, αλλά το έχω αποδώσει όλο αυτό στο άγχος που έχουμε επειδή δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρή είναι μια κατάσταση και πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Επίσης και εγώ έδωσα παράταση στο "δεύτερο παιδί" (και ακόμα να το πάρω απόφαση) γιατί δεν μπορώ να περάσω ξανά τα ίδια. Δεν αισθάνομαι αρκετά δυνατή για κάτι τέτοιο.

Αλλάααααααααααα ... τελικά έχουμε τεράστια αποθέματα δύναμης!!! Να ξέρεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν με το χρόνο.. Αρχίζεις σιγά-σιγα να μαθαίνεις να ζεις με τις ιώσεις και τις αρρώστιες του παιδιού, το παίρνεις απόφαση ότι θα δώσεις και αντιβίωση (όλοι έτσι έχουμε μεγαλώσει), αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τις δυνατότητές σου. :) :)

Μετά από έναν δύσκολο χρόνο με την παραπάνω κατάσταση, εγώ είμαι ήδη καλύτερα ψυχολογικά, δεν κάνω πλέον εμετούς και τρωω περισσότερο όταν η μικρή αρρωσταίνει.. όχι πολύ, αλλά κάτι βάζω στο στόμα. Εννοείται ότι με το παραμικρό βηχαλάκι ή μύξα αρχίζω να τρέμω στην ιδέα πως θα εξελιχθεί, αλλά τουλάχιστον δεν με παίρνει τόσο πολύ από κάτω ψυχολογικά. Το γεγονός ότι διαβάζω παρόμοιες καταστάσεις εδώ στο φόρουμ με παιδιά που αρρωσταίνουν συχνά μου δίνει τεράστια παρηγορία. Απλά να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη!!! Και όλα θα πάνε καλύτερα σύντομα!! Κουράγιο και υπομονή σε όλες τις μαμάδες!!!

κορίτσια και εγώ έτσι ημουν...

μέχρι το καλοκαίρι που περάσαμε στη σάμο πυώδη αμυγδαλίτιδα..40 πυρετό σε ένα ξένο μέρος! να τρέχουμε στα εκεί νοσοκομεία...

από τότε χαλάρωσα....αν περάσεις τα χειρότερα τότε καταλαβαίνεις ότι μια απλή ίωση δεν είναι τίποτα!!

πριν το 37.1 το θεωρούσα μέγα κακό!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

κορίτσια και εγώ έτσι ημουν...

μέχρι το καλοκαίρι που περάσαμε στη σάμο πυώδη αμυγδαλίτιδα..40 πυρετό σε ένα ξένο μέρος! να τρέχουμε στα εκεί νοσοκομεία...

από τότε χαλάρωσα....αν περάσεις τα χειρότερα τότε καταλαβαίνεις ότι μια απλή ίωση δεν είναι τίποτα!!

πριν το 37.1 το θεωρούσα μέγα κακό!!!!!

Μπρραβο σου culte!!!!

Επειδή κι εγώ λειτουργώ λίγο πολυ όπως τα κορίτσια παραπάνω, κι επειδή κι εμείς περάσαμε πυωδη αμυγδαλήτιδα με 40 πυρετό και σε γιορτινές μέρες όπου η παιδίατρος έλειπε εκτός, μπορώ να πω ότι αυτό το σκηνικό με έκανε ακόμη πιο ευαίσθητη γιατί τώρα, μόλις αρχίζει να ανεβάζει πυρετό με πάει να!!!! Κι αυτό γιατί φοβάμαι μη τυχόν παει τόσο ψηλά....

Μήπως είμαι πολυ υπερβολική και φοβιτσιάρα;

AtKRp3.png

christine06 όταν διάβασα το δικό σου μην. ήταν σαν να βίωνα τα δικά μου συναισθήματα... ακριβώς οι ίδιες αντιδράσεις όταν αρρωσταινε η κόρη μου πέρυσι... αυτή να ψήνεται στον πυρετό και εγώ να κάνω εμετούς και να μην βάλω μπουκιά στο στόμα για τουλάχιστον δύο μέρες. Τα ίδια θέματα και εγώ με τον άντρα μου, ο οποίος θεωρούσε την αντίδρασή μου υπερβολική. Ακόμα και οι γονείς μου... όλοι μου έλεγαν, "αν αρρωστήσεις εσύ ποιος θα φροντίσει το παιδί.. Έτσι όπως το πας θα καταλήξεις στο νοσοκομείο.... κλπ. κλπ." Σίγουρα είναι υπερβολική αντίδραση, αλλά το έχω αποδώσει όλο αυτό στο άγχος που έχουμε επειδή δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρή είναι μια κατάσταση και πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Επίσης και εγώ έδωσα παράταση στο "δεύτερο παιδί" (και ακόμα να το πάρω απόφαση) γιατί δεν μπορώ να περάσω ξανά τα ίδια. Δεν αισθάνομαι αρκετά δυνατή για κάτι τέτοιο.

Αλλάααααααααααα ... τελικά έχουμε τεράστια αποθέματα δύναμης!!! Να ξέρεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν με το χρόνο.. Αρχίζεις σιγά-σιγα να μαθαίνεις να ζεις με τις ιώσεις και τις αρρώστιες του παιδιού, το παίρνεις απόφαση ότι θα δώσεις και αντιβίωση (όλοι έτσι έχουμε μεγαλώσει), αισθάνεσαι πιο σίγουρη για τις δυνατότητές σου. :) :)

Μετά από έναν δύσκολο χρόνο με την παραπάνω κατάσταση, εγώ είμαι ήδη καλύτερα ψυχολογικά, δεν κάνω πλέον εμετούς και τρωω περισσότερο όταν η μικρή αρρωσταίνει.. όχι πολύ, αλλά κάτι βάζω στο στόμα. Εννοείται ότι με το παραμικρό βηχαλάκι ή μύξα αρχίζω να τρέμω στην ιδέα πως θα εξελιχθεί, αλλά τουλάχιστον δεν με παίρνει τόσο πολύ από κάτω ψυχολογικά. Το γεγονός ότι διαβάζω παρόμοιες καταστάσεις εδώ στο φόρουμ με παιδιά που αρρωσταίνουν συχνά μου δίνει τεράστια παρηγορία. Απλά να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη!!! Και όλα θα πάνε καλύτερα σύντομα!! Κουράγιο και υπομονή σε όλες τις μαμάδες!!!

Σαν να τα εγραψα εγω!Η μικρη μου τριτη μερα σημερα με πυρετο και μυξες και δεν εχω φαει τιποτα συν του οτι ολη την ωρα αναγουλιαζω απο το αγχος.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Τελικά τον ανεβάσαμε τον πυρετο...ένα ωραιότατο 38,5. Για σιρόπι ούτε λόγος, κάνει εμετό κατευθείαν! Μόνο υπόθετα...

Πάντως όταν είναι άρρωστη η μικρή αρρωσταίνω και εγώ...γίνομαι κουρέλι, δεν μπορώ να κοιμηθώ έχω μια τρομερή ανησυχία, μέχρι και εμετούς κάνω από το στομάχι μου που γίνεται κόμπος...εσείς πώς είστε βρε κορίτσια? Γιατί ο άντρας μου υπερβολική με ανεβάζει, υπερβολική με κατεβάζει, και μάλλον έχει δίκιο απλά ήθελα να ξέρω είμαι η μόνη?

Χαιρομαι που ΔΕΝ ειμαι μονη μου. Τα ιδια ακριβως ΚΑΙ ΕΓΩ. Οταν αρρωσταινει δεν μπορω να φαω και ΔΕΝ μπορω να κοιμηθω κιολας. Δραμα αστα. Ελπιζω οπως λετε να φτιαχνει το πραγμα γιατι δεν με βλεπω να την βγαζω καθαρη μεχρι να μεγαλωσει το παιδι, ειλικρινα. Ο αντρας μου με λεει ψυχαναγκαστικη που ειμαι με το θερμομετρο στο χερι. Εμ, ΔΕΝ μπορω να κανω αλλιως........help λεμεεε..........:-(

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Βάλτε με και εμένα στο club (αν κι εμένα μου κόβεται συνήθως ο ύπνος και όχι η όρεξη).

Φυσικά κι εμένα με λέει ο άντρας μου τρελή, φυσικά και εμένα η μάνα μου μου αρχίζει το ποιηματάκι (όπως είπε και η κοπέλα παραπάνω) "το παιδί θα μεγαλώσει, εσύ θα πας στο ψυχιατρείο και ποιος θα την φροντίζει", αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι ψύχραιμη όταν το παιδί μου ψήνεται ή ακόμη χειρότερα όταν βήχει 15 μέρες τώρα σαν νταλικιέρης που κάνει 3 πακέτα τσιγάρα.

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Καλημέρα, εμείς τέσσερις ημέρες με υψηλό πυρετό και βήχα, βήχα, βήχα! Εμετό από το βήχα. Εγώ από εχθές με δέκατα, λαιμά και μπούκωμα. ξενύχτι και δουλειά.....

Διαφημίσεις

Υπομονή κορίτσια!!!Θα μεγαλώσουν που θα πάει;;;

Εμείς είχαμε για 7 μέρες ... ναι ναι...7 24ώρα πυρετό....φτάσαμε μεχρι 40,5!!! Τις πρώτες μέρες ανέβαινε ανά τριώρο, μετά έγινε εξάωρο, οχτάωρο, δωδεκάωρο και δεκαοχτάωρο!!!Εδώ και 3 μέρες δεν έχουμε καθόλου...είναι σπίτι από τη προηγούμενη βδομάδα και λέμε τη Δευτέρα αν είμαστε καλά, να πάμε πάλι παιδικό!!!Άντε πάλι προασρμογή...

Μέχρι και εξετάσεις αίματος κάναμε να δούμε αν είναι το μικρόβιο της μονοπυρήνωσης αλλά ευτυχώς δεν ήταν...

Περαστικά σε όλα παιδάκια...άντε να έρθει το κρύο να ψοφήσουν τα παλιομικρόβια!!!

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια (μέσα σε αυτά και στα δικά μου φυσικά)... είναι ψιλοδράμα ιδίως αυτός ο πυρετός, αλλά κι αυτός ο εμετός δεν παίζεται μιλάμε ! Χθες πάντως που το γύρισε σε βοριά ήταν λίγο καλύτερα τα κουτσούνια μου. Όχι ότι δεν έβηχαν τελείως, αλλά σε πιο ελαφριά μορφή. Σιροπάκια, εισπνοές κλπ κλπ... Μέχρι τα 5, λέει, είναι αυτά !

Κουράγιο σε όλες τις μανούλες !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Ευτυχώς τους έχω από ένα τάπερ και όταν τους πιάνει ο παροξυσμός από το βήχα το ζητάνε μόνοι τους και εκεί κάνουν εμετό.

Σώπα! Εμένα μόλις το βλέπει το μπολ που έχω για εμέτο τσιρίζει και κλαίει! Και φυσικά μου έχει λερώσει καναπέδες, ρούχα, μαξιλάρια, σεντόνια κ.α.:D

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Σώπα! Εμένα μόλις το βλέπει το μπολ που έχω για εμέτο τσιρίζει και κλαίει! Και φυσικά μου έχει λερώσει καναπέδες, ρούχα, μαξιλάρια, σεντόνια κ.α.:D

Τι να σου πω και εγώ δεν ξέρω πως το συνήθισαν, μάλλον γιατί από την αρχή το καθιέρωσα. Πάρε κανένα με σχέδια και πες ότι είναι το μπολ του εμετού!! Λέω τώρα γιατί εγώ έτσι γλίτωσα πολλά καθαρίσματα.

Διαφημίσεις

λιγα χρονια πριν μου ειχε συστησει μια νοσοκομα φιλη μου στο εξωτερικο, να δινω στο παιδι μια κουταλια ταχινι καθε μερα. θα δεις μου λεει, ειναι φαρμακο!! ο μικρος τρελαινεται για ταχινι με μελι. τρωει καθε μερα (πολλες κουταλιες)!!!. στον παιδικο εχει αρρωστησει ελαχιστα, μυξουλες με λιγο βηχα, αλλα τιποτα σοβαρο,ουτε πυρετο, ουτε ακροαστικα. οταν χρειαζεται, η παιδιατρος μας μας δινει ομοιοπαθητικα.

δεν ξερω αν αυτο μας βοηθαει, παντως αξιζει να το δοκιμασετε.

3OaPp3.png CNKep3.png

Που είναι το καλοκαίρι....Είμαστε απο το Σεπτέμβρη με μονιμη ίωση !!!!Παιδικό δεν πάμε αλλα πηγαίνουμε σε τύπου παιδότοπο με οργανωμένο παιχνίδι οπου βέβαια υπάρχουν παιδάκια που πηγαίνουν παιδικό .Σκέφτομαι να τη σταματήσω αλλα τι γίνει σε λίγο που θα πάει παιδικό? γενικά δεν αντέχω να είναι άρρωστη αλλά αυτός ο βήχας μου προκαλεί ζάλη.

Ωρες ώρες σκέφτομαι οτι δεν καταφερνω να την ανακουφίσω και νιώθω τοσο κακή μάνα!!!

2GxD.jpg2GxDp2.png

Καλημέρα μετά από έξι ημέρες με πυρετό και διπλή αντιβίωση είναι απύρετος. Στο τσακ γλιτώσαμε τις ακτίνες για υποψία πνευμονίας. Βέβαια έχει μείνει μισός είναι αδύνατος δηλ. στέκα. Τώρα κυνηγάω να φάει γιατί μάλλον του έχει κοπεί εντελώς η όρεξη. και βέβαι τον πνίγουν ακόμη τα φλέματα

λιγα χρονια πριν μου ειχε συστησει μια νοσοκομα φιλη μου στο εξωτερικο, να δινω στο παιδι μια κουταλια ταχινι καθε μερα. θα δεις μου λεει, ειναι φαρμακο!! ο μικρος τρελαινεται για ταχινι με μελι. τρωει καθε μερα (πολλες κουταλιες)!!!. στον παιδικο εχει αρρωστησει ελαχιστα, μυξουλες με λιγο βηχα, αλλα τιποτα σοβαρο,ουτε πυρετο, ουτε ακροαστικα. οταν χρειαζεται, η παιδιατρος μας μας δινει ομοιοπαθητικα.

δεν ξερω αν αυτο μας βοηθαει, παντως αξιζει να το δοκιμασετε.

Εγώ της δίνω μια κουταλιά μέλι αραιωμένο σε χλιαρό νερό πρωί ή βράδυ. Βοηθάει λένε για το βήχα και γενικά για ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Θα δοκιμάσω και ταχίνι, έχω ακούσει ότι είναι δυναμωτικό. Ότι μπορούμε κάνουμε..

Τι να σου πω και εγώ δεν ξέρω πως το συνήθισαν, μάλλον γιατί από την αρχή το καθιέρωσα. Πάρε κανένα με σχέδια και πες ότι είναι το μπολ του εμετού!! Λέω τώρα γιατί εγώ έτσι γλίτωσα πολλά καθαρίσματα.

ααα και εγώ "γλύτωσα" από αυτή την άποψη ... Συνήθως εμένα κάνει εμετό μετά από έντονο βήχα την ώρα που κοιμάται. Επειδή το ξέρω αυτό είμαι προετοιμασμένη με ένα μεγάλο μπωλ κοντά.. βέβαια κάθομαι πάνω από το κεφάλι της και οπότε καταλαβαίνω ότι θα κάνει εμετό τη σηκώνω και της βάζω το μπωλ μπροστά. Και πολλές φορές σε άσχετη φάση όταν της έρχεται αναγούλα μου λέει "μαμά θέλω να κάνω εμετό. Φέρε μου το μπωλ".

κορίτσια εμένα αν και δεύτερο χρόνο παιδικό οι ιώσεις καλά κρατούν.

ο μικρός αφού ανεβασε πυρετό 39.5 για 2 ημέρες έπεσε ΄τελικά άλλά έβγαλε άσπρα στίγματα μέσα στο στόμα στο λαιμο (φαίνονται όταν το ανοίγει καλά)

τα είδε η παιδίατρος και μου είπε ότι η μορφή της συγκεκριμένης ίωσης δημιουργεί τέτοια στίγματα τα οπόια θα φύγουν μόνα τους σε καμια εβδομάδα

και μου πρότινε να μην του δίνω καθόλου όξινα (πορτοκάλια, λεμόνι κτλ ) γιατί ερεθίζονται αυτά και πονάνε

σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο; μήπως υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να του δώσω για να περάσει;

wWPdp2.png

ο μικρός αφού ανεβασε πυρετό 39.5 για 2 ημέρες έπεσε ΄τελικά άλλά έβγαλε άσπρα στίγματα μέσα στο στόμα στο λαιμο (φαίνονται όταν το ανοίγει καλά)

τα είδε η παιδίατρος και μου είπε ότι η μορφή της συγκεκριμένης ίωσης δημιουργεί τέτοια στίγματα τα οπόια θα φύγουν μόνα τους σε καμια εβδομάδα

και μου πρότινε να μην του δίνω καθόλου όξινα (πορτοκάλια, λεμόνι κτλ ) γιατί ερεθίζονται αυτά και πονάνε

σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο; μήπως υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να του δώσω για να περάσει;

Καλημέρα εμένα ο ένας πέρυσι μου έκανε μια ερπητική ίωση. Νομίζω ότι δεν χρεάζεται τίποτα ίσως ανάλογα την ηλικία να του βάζεις κάποιο στοματικό διάλυμα ή λίγο unisept (βάζω τοπικά όταν χτυπάνε ) ή daktarin για το στόμα όμως να ρωτήσεις το γιατρό. Πρέπει να κάνει τον κύκλο του και θα περάσει δεν θέλει ούτε όξινα ούτε αλμυρά.

Τα ίδια περνάμε και εμείς mamy-g. "Ψηνόταν" στον πυρετό χθες το βράδυ και τα χείλη της (από μέσα) είναι γεμάτα άφτρες. Ιωγενείς στοματίτιδα μου είπε η παιδίατρος (κυκλοφορεί και δυστυχώς την αρπάξανε τα παιδάκια μας) και επειδή περάσαμε κάτι ανάλογο και πέρυσι θα κάνει τον κύκλο της. Απλά οπλίσου με υπομονή γιατί ο πυρετός μπορεί να κρατήσει παραπάνω από τρεις μέρες και τα παιδιά δείχνουν αποστροφή στο φαγητό κυρίως λόγω πόνου. Δεν ενδείκνυται κανένα φάρμακο/αλοιφη για το στόμα. Daktarin μου είπε μόνο για μύκητες, για ίωγενή στοματίτιδα δεν βοηθάει... Περαστικά μας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...