Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ιώσεις- πόσο συχνά;;;

Recommended Posts

OK, ετχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες... Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο διαστακτική -άσε που μια φορά που το "πέταξα" στην μαμά μου κόντεψε να με φάει- αλλά θα το επεξεργαστώ και θα δούμε.

Και καλά... εάν εσείς λέτε πως η 1η επίσκεψη λόγω ιστορικού παίρνει μια ώρα τουλάχιστον εμείς με το "βαρύ" ιστορικό που έχουμε θα χρειαστούμε κανένα 3ωρο χ α λ α ρ ά !!!!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 199
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω είμαι το κοριτσακι????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ!!!!

Το έχω "δημοσιευσει" σ'αυτό το τόπικ λίγο παλιότερα. Ειναι κοντά στο μέγαρο μουσικής.

Εμείς τον είχαμε οικογενιακώς και το έχουμε συστήσει σε πολλούς. Εχουμε μόνο καλά να θυμόμαστε, εμείς και όλοι οι γνωστοι που πήγαν. Δεν ειχαμε ποτέ παράπονο, ίσα-ίσα.

Αν δεν το βρίσκεις πες μου να σου στείλω πμ.

Α κοντά μου είναι!!!! Αυτός είναι καθαρά ομοιοπαθητικός ή ομοιοπαθητικός παιδίατρος?

azHYp2.png

vwuep3.png

OK, ετχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες... Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο διαστακτική -άσε που μια φορά που το "πέταξα" στην μαμά μου κόντεψε να με φάει- αλλά θα το επεξεργαστώ και θα δούμε.

Και καλά... εάν εσείς λέτε πως η 1η επίσκεψη λόγω ιστορικού παίρνει μια ώρα τουλάχιστον εμείς με το "βαρύ" ιστορικό που έχουμε θα χρειαστούμε κανένα 3ωρο χ α λ α ρ ά !!!!!

Μεταξάκι θα εκλπαγείς! Το ιστορικό που παίρνει δεν είναι μόνο ιατρικό. Αυτά συνήθως τα προσπερνανε γρήγορα. Παθήσεις, φαρμακα, πόσες φορές, τέλος

Το "τεστ προσωπικότητας" κρατάει πολύ. Ρωτάει για συνήθειες, μ'αρεσει, δεν μ'αρεσει και τέτοια.

Αν το κάνεις για τον εαυτό σου είναι πολύ ωραία! Ειναι σαν να σου παίρνουν συνέντευξη....:wink:

Διαφημίσεις

να μας πεις πώς πήγε μετά την αγωγή ... γιατί την κάναμε κι εμείς και τη βοήθησε πολύ!

εχουμε ξεκινησει την αγωγη για τονωση του ανοσοποιητικου εδω και καμμια 20μερες μας μενουν αλλες 10. Συνεχιζει να εχει μυξες και χθες εκανε και ενα 38 πυρετο και μαλλον εχει και επιπεφυκιτιδα (λιγες τσιμπλες και υγρα ματακια). Λοιπον θελω να πω πως παρολα αυτα ειμαι ικανοποιημενη με την αγωγη γιατι ναι μεν αρρωσταινει αλλα τα περναει ολα ορθιος χωρις να χρειαστει ποτε μεχρι τωρα να παρει καποιο αλλο φαρμακο. Νομιζω πως δεν ειναι εφικτο να μην αρρωστησει καθολου την πρωτη χρονια στον παιδικο και μολις 2 ετων, ειδωμεν κοριτσια!

ε ναι ... δεν είναι ότι δεν αρρωσταίνουν απλά είναι πιο δυνατά!

Δλδ κι εμένα πέρσυ 2η χρονιά αρρώστησε αλλά με μικρότερη συχνότητα και πιο ελαφρά!

azHYp2.png

vwuep3.png

Καλησπέρα!

Ευτυχώς που ανοίγουν και τέτοια θέματα εδώ, γιατί αν δεν διάβαζα όλες αυτές τις εμπειρίες μαζεμένες, θα έλεγα ότι είμαστε η μόνη οικογένεια που δεν έχουμε "σηκώσει κεφάλι" φέτος με τις ιώσεις από τον παιδικό!!

Όπως καταλάβατε λοιπόν, είμαι κι εγώ στα πρόθυρα της απελπισίας!! Ο μικρός μου ξεκίνησε παιδικό στα μέσα Σεπτέμβρη. Πέρσυ τον κρατούσε η γιαγιά και δεν ξέραμε τι θα πει βήχας ή πυρετός...Ούτε όταν έβγαζε δόντια, τίποτα! Φέτος όμως μας έχει τσακίσει! Είναι συνεχώς άρρωστος εδώ και 1,5 μήνα. Πότε βήχας-μύξες, πότε διάρροια (για 3 μέρες μόνο ευτυχώς), πότε εμετούς, πότε πυρετό, απ' όλα έχει το πρόγραμμα! Και βέβαια μέσα σε όλα, απίστευτη γκρίνια και πολύ ξενύχτι! Αυτή τη βδομάδα πήγε σχολείο τη Δευτέρα και Τρίτη πρωί ανέβασε 39,6, για πρώτη φορά στη ζωή του τόσο πολύ!!! Ευτυχώς δεν έχει κάτι άλλο, μόνο πυρετό, ο οποίος κατεβαίνει με ponstan...Αν συνεχίσει, αύριο είμαστε για γιατρό πάλι...

Το κακό είναι ότι με όλα αυτά που "κουβαλάει", κολλάει συνέχεια και το μωρό, το οποίο έχει πάρει ήδη 1 φορά αντιβίωση, είναι συνεχώς μπουκωμένο (και πολλές νύχτες έχουμε μείνει ξάγρυπνοι), η διάρροια, που στον μεγάλο κράτησε 3 μέρες, αυτό το ταλαιπώρησε για 1 εβδομάδα (και δείχνει να επιστρέφει...), όλα αυτά του έχουν δημιουργήσει ανορεξία, του ξεκίνησα φρούτα αλλά με τη διάρροια τα κόψαμε κι αυτά...

Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε! Δε γινεται να σταματήσουμε τον παιδικό, γιατί εγώ δουλεύω και το μωρό το κρατάει η μαμά μου, στην οποία δε μπορώ να "φορτώσω" 2 παιδιά (2 μωρά ουσιαστικά), θα τρελλαθεί η γυναίκα! Πριν από λίγες μέρες, πήρα σταγόνες εχινάτσια για τον μεγάλο, του τις ρίχνω στην πορτοκαλάδα αλλά δεν ξέρω αν και πότε θα έχει κάποιο αποτέλεσμα...

Όσο για την ομοιοπαθητική, του είχα κάνει μια κούρα όταν ήταν 6 μηνών, ήταν άνοιξη, και ταλαιπωρούταν από απανωτές βρογχίτιδες, δεν έδειξε να κάνει κάτι σε εκείνη τη φάση, όμως την επόμενη άνοιξη δεν ξαναέπαθε! Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με την λίγη ομοιοπαθητική ή με το ότι μετακομίσαμε σε περιοχή με λιγότερο καυσαέριο/ σκόνη και κοντά στη θάλασσα.

Το "τρομακτικότερο" σε όλη την ιστορία πάντως, είναι αυτό που έχει αναφερθεί και πιο πάνω: αν είμαστε έτσι τώρα, που ο καιρός είναι ακόμα καλός, τον Φεβρουάριο-Μάρτιο τι θα γίνει??????

irencat,

εμείς αυτή την εβδομάδα "πανηγυρίζουμε" επειδή δεν είναι κανένα εκ των δυο άρρωστα... μετράω βλέπεις ανάποδα τις ημέρες, τόσο πολύ το περιμένω... κουράγιο... έχεις βέβαια και το μωρό που, όντως, είναι πολύ μικρό ακόμη...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Έτσι τις μέτραγα και εγώ μεταξάκι και ξαφνικά Τετάρτη απόγευμα χωρίς κανένα σύπτωμα βάζουμε θερομόμετρο και είχαμε 39,4!!!

Και εμείς ξεκινήσαμε παιδικό πριν 1 1/2 μήνα περίπου...είναι η δεύτερη φορά που αρρωσταίνουμε αλλά αυτή τη φορά έχουμε και πυρετό ψηλό για τρίτη μέρα...τη προηγούμενη φορά τη γλυτώσαμε με αερολίν..αν μπορείς να το πεις γλυτώσαμε αυτό το πράγμα αλλά τέλοσπάντων...

Το σκέφτομαι και εγώ τον ομοιοπαθητικό αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά...ξέρετε αν υπάρχει οποιοπαθητικός παιδίατρος; δηλαδή με ειδίκευση στο παιδί; Αλλιώς μήπως δοκιμάσω αυτόν που πρότεινε μία κοπέλα στις προηγούμενες σελίδες...

Αυτό που καταλαβαίνω πάντως εγώ είναι ότι δεν ξέρεις πότε θα σταματήσουν οι ιώσεις στο κάθε παιδί γιατί το καθένα αντιδρά διαφορετικά...ας ελπίσουμε να στρώσουνε τα πράγματα για όλες μας!!!

Τουλάχιστον είμαστε πολλές και ανταλάσσουμε πληροφορίες ε;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσακια μου σας καταλαβαίνω όλες πέρσι έζησα την αντίστοιχη δικιά σας χρονιά με απανωτές ιώσεις ,νοσηλεία στο νοσοκομείο και φυσικά επειδή εγώ δεν έχω αλλό μωρό έπαιζα εγώ αυτόν τον ρόλο και τσίμπαγα απο την μικρή όλες τις ιωσεις.Ωτίτιδα η μικρή το ίδιο και εγώ, βροχγίτιδα η μικρή μετά απο ίωση ,το ίδιο και εγώ μόνο που εγώ τράβαγα μεγαλύτερη ταλαιπώρια γιάτι με έπιανε και το ιγμόριο μου και με τσάκιζε.

Α πήγα και εγώ νοσοκομείο γιατι μια γαστρεντερίτιδα που έφερε η μικρή με εξάντλησε και χρείαστηκα ορο και εισαγώγη για 2μέρες:oops::oops:Φέτος να χτυπήσω ξύλο και φτού σκ%^α στο στόμα μου μόνο ιωσούλες 2ήμερες ή τριήμερες χωρίς καν πυρετό με σιροπάκι του κορρέ και οι 2και ρινοπλύσεις και όλα καλά.

Η 2η λοιπόν χρονιά του παιδικού θα έιναι πιο ανώδυνη γιαυτό πολλά φρούτα εσείς και τα μικρά σας βόλτες στον ήλιο όποτε έχει και ξεκούραση όποτε μπορείτε έτσι τονωνετε την φυσική άμυνα του οργανισμού.

Περαστικά στα μικρά σας και να είναι η τελευταία ιωσούλα.:lol:

Το σκέφτομαι και εγώ τον ομοιοπαθητικό αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά...ξέρετε αν υπάρχει οποιοπαθητικός παιδίατρος; δηλαδή με ειδίκευση στο παιδί; Αλλιώς μήπως δοκιμάσω αυτόν που πρότεινε μία κοπέλα στις προηγούμενες σελίδες...

Μαρίτα, υπάρχουν και ομοιοπαθητικοί παιδίατροι, εγώ σε τέτοια τον είχα πάει. Δεν συνέχισα μαζί της, γιατί δεν μου "έκανε" σαν συμπεριφορά, σαν τύπος (και τα ίδια λόγια άκουσα και από μια φίλη στην οποία την σύστησα, οπότε δεν την ξανασυστήνω!), επιστημονικά δε μπορώ να την κρίνω. Την είχα βρει από αυτή τη λίστα: http://www.homeopathy.gr/homeopathy/pediatricians-pediatrics.html

Το καλό πάντως με τον ομοιοπαθητικό, που είναι και παιδίατρος, είναι ότι, αν σου κάνει, μπορείς να τον κρατήσεις γενικά για γιατρό, οπότε να μη χρειάζεται να τρέχεις από τον έναν στον άλλο!

Καλημέρα. Εμείς ίωση πριν δύο εβδομάδες, τώρα βροχιολίτιδα και οι δύο και μάλιστα ο ένας με υψηλό πυρετό. Ο γιατρός λέι ότι το χειμώνα θα είναι καλύτερα τα πράγματα και λόγω κρύου και λόγο ηλικίας (4 ετών) είναι έτσι; ή φρούδες ελπίδες;

Καλημέρα. Εμείς ίωση πριν δύο εβδομάδες, τώρα βροχιολίτιδα και οι δύο και μάλιστα ο ένας με υψηλό πυρετό. Ο γιατρός λέι ότι το χειμώνα θα είναι καλύτερα τα πράγματα και λόγω κρύου και λόγο ηλικίας (4 ετών) είναι έτσι; ή φρούδες ελπίδες;

"λόγω κρύου" εννοείς προφανώς ότι σκοτώνονται τα μικρόβια έτσι ???? Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα... περαστικά σας πάντως...

Εμένα πάντως που ο μεγάλος έχει ευαισθησία και κάνει βρογχιολίτιδα συνέχεια έχω καταλήξει ότι τον "τσακίζει" η υγρασία κυρίως, μένουμε και κοντά στην θάλασσα και άσ' τα να πάνε !

Τί να πώ κι εγώ η μάνα? Την Κυριακή το πρωί πήρε τελευταία φορά αντιβίωση για ίωση με λαιμό (μετά από αυτήν της ωτίτιδας βεβαίως βεβαίως) και το απόγευμα έκανε δέκατα... το ίδιο και την Δευτέρα όλη την μέρα. Μιλάω με την παιδίατρο και μου λέει ότι εάν κάνει και πάλι υψηλό πυρετό που δεν πέφτει, θα χρειαστεί να κάνουμε εξετάσεις... Ευτυχώς, χθες ήταν καλά. Έχουν και τα δυο βήχα -- τους δίνω σιροπάκι..

Δεν ξέρω κορίτσια. Χάνω την μπάλα. Αλλά το πρωί που έρχεται το σχολικό όλα είναι στο "γκούχου-γκούχου" και τα μισά μιλάνε σαν νταληκέρηδες .... Γίνεται, δεν γίνεται ... να μην αρρωστήσουν άρα...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Καλημέρα! Κάθε εβδομάδα εμεις όλο και κάτι θα έχουμε: Βρογχίτιδες, ωτίτιδες, δύσπνοια χθές το μικρό μου, πυτερό, βήχα κοκ. Αυτός ο παιδικός τα κάνει όλα. Aerolyn, Atrovent και Flixotide τα έχουμε σε καθημερινή σχεδόν βάση. Και φυσικά ξενύχτια, γκρίνια κλπ κλπ.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Κι εμεις τα ιδια συνεχιζουμε ακαθεκτες οτι εχουνε ολα στο σταθμο να τα φερνουμε σπιτι, πυρετοι-βηχας-μυξες ατελειωτες. και κολλαει κ η μικρη και εμεις. τωρα εχω πονολαιμο. η μικρουλα βηχα, κ η μεγαλη.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

¨Ασε αυτά τα ξενύχτια και το πρωΊ δουλειά. Χθες ο καημένος είχε ένα τρομερό ρίγος 3 η ώρα τα ξημερώματα. Βλέπεις ανέβαινε πάλι ο πυρετός. Αλλά με ξυπνούσε κάθε μία ώρα. Φοβόταν τον βήχα και τα φλέματα που δεν βγαίνανε, φοβόταν τη νύχτα. ¨Ολα... Και αυτά τα λυπάμαι και εμένα πονάει όλο μου το σώμα

¨Και αυτά τα λυπάμαι και εμένα πονάει όλο μου το σώμα

Έτσι... και αυτά υποφέρουν κι εμείς υποφέρουμε που δεν μπορούμε να τα βοηθήσουμε... Κάθε φορά λέω:δεν γίνόταν να τα περνάω εγώ αυτά; Τι φταίνε οι ψυχούλες..; άσε που νομίζω ότι όταν δίνω φάρμακα στον μικρό (που δεν καταλαβαίνει ακόμα για να το κάνουμε σαν παιχνίδι), μου φαίνεται ότι με μισεί:-(

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Καλημέρα και από μας...

Εμείς παιδικό δεν πάμε...παρόλα αυτά κάθε μήνα κάτι θα κολλήσουμε, μια ιωσούλα, ενα κρυωματάκι και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί...

Από εχθές είμαστε πάλι με δέκατα μέχρι και τώρα (37,1-37,7), αντιπυρετικό δεν έχω δώσει ακόμα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί...

Απλά απορώ αν πάμε παιδικό τι έχουμε να περιμένουμε??? :(

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια

Καλημέρα και από μας...

Εμείς παιδικό δεν πάμε...παρόλα αυτά κάθε μήνα κάτι θα κολλήσουμε, μια ιωσούλα, ενα κρυωματάκι και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί...

Από εχθές είμαστε πάλι με δέκατα μέχρι και τώρα (37,1-37,7), αντιπυρετικό δεν έχω δώσει ακόμα. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί...

Απλά απορώ αν πάμε παιδικό τι έχουμε να περιμένουμε??? :(

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια

Μπορεί εσείς που έρχεστε από τώρα σε επαφή με τους ιούς στον παιδικό να περάσετε πιο ήπια!

azHYp2.png

vwuep3.png

Από όταν άνοιξε το νηπιαγωγείο μέχρι σήμερα είναι καλά μόνο 2 εβδομάδες. Δεν έχει ξαναπάει παιδικό κτλ ήταν με την μαμά μου μέχρι τώρα αλλά δεν το περίμενα τόσο ζόρικα τα πράγματα.

Θέλουμε λίγο βόρειο άνεμο, όχι άλλους νοτιάδες παρακαλώ! Η υγρασία μας έχει τσακίσει και τα παιδάκια το ίδιο...:(

Από όταν άνοιξε το νηπιαγωγείο μέχρι σήμερα είναι καλά μόνο 2 εβδομάδες. Δεν έχει ξαναπάει παιδικό κτλ ήταν με την μαμά μου μέχρι τώρα αλλά δεν το περίμενα τόσο ζόρικα τα πράγματα.

Θέλουμε λίγο βόρειο άνεμο, όχι άλλους νοτιάδες παρακαλώ! Η υγρασία μας έχει τσακίσει και τα παιδάκια το ίδιο...:(

Συμφωνώ αυτός ο καιρός είναι ότι χειρότερο. Νοέμβριος με τέτοια ζέστη;

Τελικά τον ανεβάσαμε τον πυρετο...ένα ωραιότατο 38,5. Για σιρόπι ούτε λόγος, κάνει εμετό κατευθείαν! Μόνο υπόθετα...

Πάντως όταν είναι άρρωστη η μικρή αρρωσταίνω και εγώ...γίνομαι κουρέλι, δεν μπορώ να κοιμηθώ έχω μια τρομερή ανησυχία, μέχρι και εμετούς κάνω από το στομάχι μου που γίνεται κόμπος...εσείς πώς είστε βρε κορίτσια? Γιατί ο άντρας μου υπερβολική με ανεβάζει, υπερβολική με κατεβάζει, και μάλλον έχει δίκιο απλά ήθελα να ξέρω είμαι η μόνη?

christine06 πρεπει να κανεις αμεσα δευτερο παιδι εκει τα ξεπερνας ολα αυτα,εμενα οταν αρρωσταινε η κορη μου ημουν κομματια εκλαιγα απο την στεναχωρια μου.Τωρα λεω αντε κι αλλη ιωση παλι,αυτο ομως που με γονατιζει ειναι οταν χρειαζεται να δωσω αντιβιωση εκει το περνω πολυ βαρυα ακομα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...