Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Με πονάει και μόνο η ιδέα!!!

sternchen

Recommended Posts

Αισθάνομαι ήδη μοναξιά και ας μην έχει φύγει ακόμη, είναι εδώ και τον κοιτάω με θλίψη, δεν μπορώ καθόλου μακριά του και δεν θέλω να συνηθίσω σε κάτι, που δεν μου αρέσει.

Έτσι κι εγώ. Το τι ανασφάλεια με έχει πιάσει δε λέγεται. Και συναισθηματικά αλλά και σε πρακτικά θέματα. Συνεχώς αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω... Μια γνωστή μου με 2 παιδιά που είχε άντρα δικαστικό, ο οποίος είχε παέι για 2 χρόνια Ρόδο μου είχε πεί ότι στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα αλλά μετά τα απομυθοποιείς...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 89
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας ήρθε ο διορισμός τελικά, την Πέμπτη που ταξιδεύαμε... όλοι χάρηκαν εκτός από μένα. Θα παρουσιαστεί την Τετάρτη. Ούτε να το χωνέψω δεν πρόλαβα ρε παιδιά! Χθές έβαλα τα κλάματα, δεν άντεξα... Η μόνη ελπίδα μας είναι να πάρει την άδεια ανατροφής, αλλά θα του τη δώσουν; Αυτό είναι το θέμα...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

• 1 χρόνο μετά...

Άνοιξα αυτό το θέμα πριν από κοντά 2 χρόνια και ο φόβος μου έγινε πραγματικότητα και εδραιώθηκε.

Από πέρυσι τον Σεπτέμβρη, ο άντρας μου επέστρεψε στην παλιά του δουλειά και τον βλέπουμε κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους μας, αλλά από τότε έχουν έρθει και όλα "ανάποδα" στην πατρίδα μας, που πολλοί μου λένε να μην μιλάω, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει δουλειά και θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένη, που ο άντρας μου λείπει, αλλά δουλεύει.

Τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας με ξεπερνάνε, αλλά σίγουρα την οικογένεια και τον γάμο, τα είχα αλλιώς στο μυαλό μου.

Πιο πολύ στενοχωριέμαι για τον μικρό που στερείται τον μπαμπά του και μετά για τον άντρα μου, που μας στερείται και τους 2.

Το σίγουρο είναι πως στην αρχή δυσκολεύεσαι περισσότερο και μετά συνηθίζεις, κάτι είναι και αυτό.

Να είστε όλοι σας καλά και μαζί με τις οικογένειες σας!

Δεν διάβασα τα άλλα μηνύματα παρά μόνο το αρχικό σου μήνυμα και το καινούργιο... εσείς δεν μπορείτε να πάτε εκεί που δουλεύει ο άντρας σου? φαντάζομαι σε κάποιο σπίτι θα μένει, εκεί δεν μπορείτε να πάτε όλοι και να μείνετε? εκτός και εάν εσύ έχεις κάποια σταθερή δουλειά και δεν θέλεις να την αφήσεις.. κρίμα είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια να μην μπορεί να είναι μαζί.. η αλήθεια είναι πως η απόσταση δυσκολεύει πολύ τις σχέσεις... ποτε δεν ξέρεις πως ερχονται τα πράγματα όμως και αύριο μεθαύριο μπορεί να υπάρχουν οι συνθήκες να μην χρειάζεται να λείπει.... σκέψου ότι αυτό που περνάς στον τομέα των εκπαιδευτικών ή γιατρών είναι πολύ σύνηθες μην σου πω κανόνας.... ο ένας εδώ ο άλλος εκεί :(

Δεν γινεται να μετακομισετε και εσεις Αθηνα?

Διαβασα τους λογους που δεν μπορεις να πας, καταλαβαινω την υποχρεωση που νιωθεις προς τους μαθητες σου αλλα η χρονια τελειωνει, οποτε μπορεις να τους ενημερωσεις και να δουν τι θα κανουν του χρονου.

Στην τελικη ειναι πιο σημαντικο να κρατηθει ενωμενη η οικογενεια σας και να ειναι ευτυχισμενα τα μελη της παρα η υποχρεωση προς τους μαθητες σου. Και απο οτι καταλαβα διδασκεις καποια ''σπανια'' γλωσσα οποτε σιγουρα θα βρεις μαθητες και στην Αθηνα. Ασε που αν νοικιασεις το σπιτι σας μπορει να μην χρειαστει και να δουλεψεις οσο τωρα.

Η κορη σου θα παει Γ' λυκειου τωρα ή τελειωσε? Υπαρχει το ενδεχομενο να σπουδασει στην Αθηνα? Αν ναι τοτε μπορει να κανει και σε εκεινη καλο γιατι θα μπορεσει να προσαρμοστει στη ζωη στην πολη,να κανει φιλους και να ειναι με την οικογενεια της.Στην ουσια μονο η προσαρμογη της μεγαλης σου κορης μου φαινεται το πιο σοβαρο εμποδιο, πως το βλεπει εκεινη το ενδεχομενο της μετακομισης?

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθούν εδώ τα πράγματα, θα παραμείνουμε έτσι, γιατί όλα είναι ρευστά.

Όταν είχα ανοίξει το θέμα η κρίση δεν ήταν τόσο μεγάλη, μπορεί να μείνω εγώ πρώτη άνεργη και να τον ακολουθήσω ή αυτός να ξανά γυρίσει πίσω.

Ο άντρας μου δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μετακομίσουμε στην Αθήνα, επειδή ζούμε μια ήρεμη ζωή στην επαρχία και απλά λέει πως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να βρεθεί κάτι στην επαρχία.

Από την άλλη εάν ανέβω στην Αθήνα, θα τον βλέπουμε μόνο το βράδυ, επειδή φεύγει πολύ νωρίς το πρωί και κάνει και υπερωρίες και η δουλειά του είναι μακριά.

Μένει με την μητέρα του.

Είναι μια κατάσταση σ@%τα, είναι να μην σου τύχει.

Εύχομαι και ελπίζω το μέλλον να μας ξανά φέρει ξανά πολύ κοντά και να έχει όλος ο κόσμος υγεία.

Αρχοντούλα μου....

Μια μεγάλη αγκαλιά!

ΚΑι να σκέφτεσαι ότι τα παιδάκια σου είναι γερά και να παίρνεις κουράγιο......

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

εχεις δικιο να προβληματιζεσαι αλλα πρεπει να τον στηριξεις στην επιλογη του να δουλεψει αν χρειαστει μακρια. Αυτο θα φερει ισως μεγαλυτερη ισορροπια μεταξυ σας απο αυτη που φανταζεσαι.

Υπομονη χρειαζεται κοπελα μου και καλη θεληση . Φανταζομαι θα ειναι δυσκολο αλλα περναει ο καιρος , και που 3ερεις μπορει να βρεθει κατι εκει που μενετε τελικα .

Εμενα ο αντρας μου ειναι α3ιωματικος πολεμικης αεροποριας ,πλεον με 3 παιδια ειναι αδυνατον να παρει μεταθεση γιατι υπαρχει νομος .Ομως πριν κυνδινευαμε τα 2-3 τελευταια χρονια να μας 3εσκονισουμε , ευτυχως δεν εγινε .Ομως αμα ερχοτανε η μεταθεση δεν θα ακολοθουσα , ηταν δικη μου αποφαση και πληρως υποστηριξιμη απο τον αντρα μου , η θεσσαλονικη ειναι η πολη που γεννηθηκα , που ζω 36 χρονια και η πολη που αγαπαω και νοιωθω ομορφα ειναι το σπιτι μου. Θελω να μεγαλωσουνε τα παιδια μας εδω , και σιγουρα εφοσον επιλε3αμε συγκεκριμενο σχολειο εδω δεν θα τους αλλαζα με τιποτα περιβαλλον . Εγω δεν εργαζομαι αρα θα ειχα σιγουρα αρκετο χρονο να ασχοληθω με τα παιδια μιας και δεν υπαρχει καμια αλλη ε3ωτερικη βοηθεια απο μαμαδες , γιαγιαδες κτλ . Κανεις δεν ειπε οτι θα ηταν ευκολο , ομως μερικες φορες χρειαζεται νΑ κανεις υπομονη . Περα οτι θα μου ελειπε (εντα3ει αυτο το ξεπερνας αμα ασχολησε ολη μερα με τα παιδια με τα διαβασματα με τους ρυθμους της ζωης μας ) ειναι το μοναδικο στηριγμα που εχω στην ανατροφη των παιδιων , εκεινος τα κραταει για να κανω εγω δουλειες εκτος σπιτιου , εκεινος τα φροντιζει αμα ειμαι αρρωστη και δεν μπορω ή αμα στην τελικη βαριεμε και θελω να χαλαρωσω και εκεινος ειναι που ανεχεται εμενα και τις παρα3ενιες μου και τα τρελλα μου, ιδιαιτερα τωρα που ειμαι εγκυος αλλα< δεν πιανεται τωρα . Καποια εποχη ημουνα προσκολημενη πανω του και δεν αντεχα ουτε τις υπηρεσιες που εκανε , δουλεψα πολυ για να το αλλα3ω γιατι δεν ηθελα να λειτουργω ετσι και τα καταφερα .

QRyOp2.png

Αρχοντούλα μου....

Μια μεγάλη αγκαλιά!

ΚΑι να σκέφτεσαι ότι τα παιδάκια σου είναι γερά και να παίρνεις κουράγιο......

Kαλή μου φίλη, σε σκέφτομαι τόσο πολύ!

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Διαφημίσεις

Υπομονη χρειαζεται κοπελα μου και καλη θεληση . Φανταζομαι θα ειναι δυσκολο αλλα περναει ο καιρος , και που 3ερεις μπορει να βρεθει κατι εκει που μενετε τελικα .

Εμενα ο αντρας μου ειναι α3ιωματικος πολεμικης αεροποριας ,πλεον με 3 παιδια ειναι αδυνατον να παρει μεταθεση γιατι υπαρχει νομος .Ομως πριν κυνδινευαμε τα 2-3 τελευταια χρονια να μας 3εσκονισουμε , ευτυχως δεν εγινε .Ομως αμα ερχοτανε η μεταθεση δεν θα ακολοθουσα , ηταν δικη μου αποφαση και πληρως υποστηριξιμη απο τον αντρα μου , η θεσσαλονικη ειναι η πολη που γεννηθηκα , που ζω 36 χρονια και η πολη που αγαπαω και νοιωθω ομορφα ειναι το σπιτι μου. Θελω να μεγαλωσουνε τα παιδια μας εδω , και σιγουρα εφοσον επιλε3αμε συγκεκριμενο σχολειο εδω δεν θα τους αλλαζα με τιποτα περιβαλλον . Εγω δεν εργαζομαι αρα θα ειχα σιγουρα αρκετο χρονο να ασχοληθω με τα παιδια μιας και δεν υπαρχει καμια αλλη ε3ωτερικη βοηθεια απο μαμαδες , γιαγιαδες κτλ . Κανεις δεν ειπε οτι θα ηταν ευκολο , ομως μερικες φορες χρειαζεται νΑ κανεις υπομονη . Περα οτι θα μου ελειπε (εντα3ει αυτο το ξεπερνας αμα ασχολησε ολη μερα με τα παιδια με τα διαβασματα με τους ρυθμους της ζωης μας ) ειναι το μοναδικο στηριγμα που εχω στην ανατροφη των παιδιων , εκεινος τα κραταει για να κανω εγω δουλειες εκτος σπιτιου , εκεινος τα φροντιζει αμα ειμαι αρρωστη και δεν μπορω ή αμα στην τελικη βαριεμε και θελω να χαλαρωσω και εκεινος ειναι που ανεχεται εμενα και τις παρα3ενιες μου και τα τρελλα μου, ιδιαιτερα τωρα που ειμαι εγκυος αλλα< δεν πιανεται τωρα . Καποια εποχη ημουνα προσκολημενη πανω του και δεν αντεχα ουτε τις υπηρεσιες που εκανε , δουλεψα πολυ για να το αλλα3ω γιατι δεν ηθελα να λειτουργω ετσι και τα καταφερα .

Κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου! :)

Με το καλό να έρθει το τρίτο παιδάκι σου. Πολύ χαίρομαι που είστε όλοι σας μαζί, αυτό είναι και το νόημα της οικογένειας.

Εγώ έχω γεννηθεί για να ταλαιπωρούμαι, μια ζωή με θυμάμαι να κλαίω τόσο συχνά και να πονάει η καρδιά μου.

Το μόνο που με παρηγορεί και δεν είναι και λίγο, είναι να έχουμε όλοι μας υγεία.

Σε φιλώ,

Αρχοντούλα

Αρχοντούλα μου....

Δεν το ξέρεις;

Μερικοί άνθρωποι κλαίνε πολύ γιατί από τα μάτια τους βγαίνουν διαμάντια....μην στενοχωριέσαι καρδούλα μου, σκέψου πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε την υγεία μας....τελευταία βλέπουνε πολλά τα μάτια μου.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Αρχοντούλα μου....

Δεν το ξέρεις;

Μερικοί άνθρωποι κλαίνε πολύ γιατί από τα μάτια τους βγαίνουν διαμάντια....μην στενοχωριέσαι καρδούλα μου, σκέψου πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε την υγεία μας....τελευταία βλέπουνε πολλά τα μάτια μου.....

Έχεις τόσο πολύ δίκιο καλή μου φίλη, απλά μερικές φορές με πιάνει το παράπονο.

Θα αρχίσω να σκέφτομαι περισσότερο τα καλά που έχω και θα κάνω τον σταυρό μου, γιατί δεν θέλω να είμαι και αχάριστη.

Καλημερα!!!

Μπορω να καταλαβω πως νιωθεις μιας και ειμαι κορη ναυτικου.. που μπορει να ελειπε και 2 χρονια συνεχομενα ο μπαμπας μου.. και θυμαμαι πολυ καλα πως νιωθαμε ολοι(εγω.. η μαμα μου και τα αδελφια μου).Ειναι δυσκολα το ξερω..οως οπως σου λενε και οι αλλοι θα σου το πω και εγω!Να κανεις τον σταυρο σου που εχετε υγεια .. και που εχει δουλεια ο αντρας σου σε τετοιες εποχες!Επισης εισαι τυχερη που ζεις στην επαρχια.. και εχετε μια ομορφη ηρεμη ζωη.. στην φυση.. τα παιδακια σου τρωνε υγειηνα.. αναπνεουν καθαρο οξυγονο.. και δεν ζουν αυτην την τρελα της Αθηνας!Παρολο που μενω σε καλο προαστιο της Αθηνας.. και τι δεν θα εδινα.. να ζησω στην εξοχη!Σκεψου λοιπον τα θετικα.. και να ξερεις οτι υπαρχουν και αλλες γυναικες που ζουν κατι αναλογο.. δεν εισαι μονη σου σε ολο αυτο!

Σου ευχομαι παντα να ειστε ετσι αγαπημενοι!

FvxMp3.png

Kαλη μου σκεψου ενα αλλο σεναριο και μετα δες σε ποσο καλυτερη θεση εισαι τωρα...

α) Ο αντρας σου να εφευγε απο την Αθηνα και να αφηνε την καλη του δουλεια για να μειντετε μαζι στην επαρχια. Δουλεια να μην βρισκει και να τον παιρνει απο κατω. Θα ειχατε πολλες ψυχολογικες μεταπτωσεις του συζυγου και συνεχεις τσακωμους καθοτι αν δεν υπαρχει εισοδημα υπαρχει και γκρινια. Θα στο χρεωνε συνεχως! Επισης θα σου πεταγε συνεχως οτι εφυγε αυτος ενω εσυ δεν θα εφευγες ποτε απο εκει που εμενες.

Δεν τον ξερω τον αντρα σου μπορει να μην εκανε τιποτα απο ολα αυτα που γραφω παραπανω αλλα σκεψου τουλαχιστον οτι δεν τα περασες ποτε, εισαι τυχερη που ειναι καλος ανθρωπος και εχει θελησει για δουλεια. Αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να αντεξεις αλλο αυτην την κατασταση ακολουθησε τον! Στηριξε τον! Μην τον στενοχωρεις για την αποσταση , κανε και εσυ μια μικρη θυσια .

Φιλικά παντα! ;)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...