Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η νηπιαγωγός δάγκωσε παιδάκι για παραδειγματισμό!

Recommended Posts

Προσωπικα εγω θα την απειλουσα , και αμα εφταναν στα ακρα τα πραγματα ισως και να τη χτυπουσα μπροστα στα παιδια και το δικο μου παιδι .Απλως δυστηχως υπαρχει αδιαφορια απο γονεις εκει εξω τελικα .

Ότι το είπες... το είπες! Το αν το εννοούσες ή όχι είναι άλλο θέμα! Και στα παιδιά πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και κυρίως αυτά που λέμε να τα εννοούμε ;) Με εννόησες;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 112
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντα οι μικρές κοινωνίες θα έχουν αυτά τα προβλήματα με τις γνωριμίες-φιλίες και το "τι θα πει ο κόσμος".Ζω σε μικρή πόλη και ξέρω.

Φτάνει όμως!Μια ζωή καταπίεση!

Ιδίως σε τέτοια περίπτωση που αφορά τα παιδιά μας είναι όμως ανεπίτρεπτο.

Κάνε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και φυσικά να αλλάξει τμήμα ή σχολείο.Μπορεί να ζοριστεί που θα χάσει τους φίλους του αλλά αν του εξηγήσεις θα καταλάβει.Δεν είναι καθόλου ευοίωνο για τη μετέπειτα σχολική πορεία του να μένει σε μια τέτοια κατάσταση ακόμα κι αν σταματήσει το ξύλο από τη νηπιαγωγό.Η σχέση έχει διαταραχτεί.

(Πρόσφατα κι εγώ κινήθηκα νομικά εναντίον δημόσιου οργανισμού και προσωπικά εναντίον του προιστάμενου που τυχαίνει να είναι πολύ γνωστός του άντρα μου(μικρή κοινωνία είπαμε).Κι ενώ το θέμα αφορούσε μεγάλο αριθμό ατόμων και στην αρχή ξεσηκώθηκαν όλοι στο τέλος όλοι λάκισαν και έμεινα μόνη.Δεν γίνεται όμως να αφήνουμε να καταπατούν τα δικαιώματά μας που κάποιοι παλαιότερα έκαναν αγώνες για να μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε.)

Υπάρχει αλήθεια κάτι πιο πολύτιμο από τα παιδιά μας;

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να πας στο Υπουργείο Παιδείας η ίδια και να καταγγείλεις εκεί το γεγονός μαζί με άλλους γονείς αν είναι δυνατόν. Αυτοί μετά ξέρουν τη δουλειά τους. Μπορεί να τη θέσουν σε διαθεσιμότητα και να περάσει από επιτροπή. Μέχρι και τη σύνταξή της μπορεί να χάσει και το εφαπαξ.

mitsimitsi μιλησες με την μαμα του παιδιου που δαγκωθηκε απο το αλλο παιδακι? Ποια ηταν η δικια της αντιδραση οταν ακουσε για αυτη την τιμωρια? Ο γιος μου χαρακτηριστικε "δυσκολος" απο την κυρια της φυλαξης, και πολυ ησυχος απο την δασκαλα του...

Δεν θα ηθελα να φαει ξυλο αλλα αν χτυπησει καποιο αλλο παιδακι συνηδειτα? Αν τον δικο μου τον χτυπησει καποιο αλλο παιδακι??? (Εχω βαλει θεμα με τιτλο "Μας την ειπαν στο σχολειο.."

Διαφημίσεις

Το θέμα δεν είναι εάν φάει ξύλο από κάποιο άλλο παιδάκι, αλλά εάν επιτρέπεται η παιδαγωγός να χρησιμοποιεί αυτές τις μεθόδους παραδειγματισμού.

Τα νέα μας τώρα.Η δασκάλα δε χρησιμοποιεί πλέον τη βίτσα,ούτε κάτι άλλο για να επιβάλλει την τάξη.Τμήμα δε μας άλλαξαν,ούτε πρόκειται.Ο μικρός δείχνει ευχαριστημένος.(είδαμε παιδοψυχολόγο για παν ενδεχόμενο).

Προτίμησα να λήξω το θέμα με ήρεμο τρόπο γιατί αλλιώς δεν οδηγούσε πουθενά.Το σημαντικό για μένα είναι ότι το παιδί κατάλαβε ότι το στηρίζουμε και το υπολογίζουμε,μας εμπιστεύεται και είναι χαρούμενο.

Φυσικά δεν επαναπαύομαι.Παρατηρώ και αξιολογώ τα πάντα.Εάν αναφέρει ξανά οτιδήποτε τότε θα φτάσω τα πράγματα εκεί που πρέπει.Δεν το τράβηξα τώρα γιατί είδα στη συγνώμη της ειλικρινή μεταμέλεια.Δε νομίζω να βοηθούσα το παιδί με επιπλέον φασαρίες.

Ας ελπίσουμε τα πράγματα να είναι καλύτερα από δω και πέρα.

Το σημαντικό για μένα είναι ότι το παιδί κατάλαβε ότι το στηρίζουμε και το υπολογίζουμε,μας εμπιστεύεται και είναι χαρούμενο.

Δε νομίζω να βοηθούσα το παιδί με επιπλέον φασαρίες.

μακαρι να πανε ολα οπως τα θες και να εχει καταλαβει οντως το λαθος της

Ειναι πολυ σημαντικο το παιδι να ξερει οτι μπορει να βασιζετε στους γονεις του

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Mitsimitsi αυτά που γράφεις αν και δεν είναι η έκβαση που ίσως θα ήταν απόλυτα επιθυμητή είναι εξαιρετικά ευχάριστα! :) Διαπιστώνω από μέρους σου μια εκπληκτική νηφαλιότητα την οποία πραγματικά θαυμάζω. Συγχαρητήρια για τον τρόπο που καταφέρνεις να σταθείς στο παιδί σου και να ζυγίζεις τις καταστάσεις προς όφελός του.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Mitsimitsi αυτά που γράφεις αν και δεν είναι η έκβαση που ίσως θα ήταν απόλυτα επιθυμητή είναι εξαιρετικά ευχάριστα! :) Διαπιστώνω από μέρους σου μια εκπληκτική νηφαλιότητα την οποία πραγματικά θαυμάζω. Συγχαρητήρια για τον τρόπο που καταφέρνεις να σταθείς στο παιδί σου και να ζυγίζεις τις καταστάσεις προς όφελός του.

miriki, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Μπράβο mitsimitsi, μπράβο!

Το θέμα δεν είναι εάν φάει ξύλο από κάποιο άλλο παιδάκι, αλλά εάν επιτρέπεται η παιδαγωγός να χρησιμοποιεί αυτές τις μεθόδους παραδειγματισμού.

Τα νέα μας τώρα.Η δασκάλα δε χρησιμοποιεί πλέον τη βίτσα,ούτε κάτι άλλο για να επιβάλλει την τάξη.Τμήμα δε μας άλλαξαν,ούτε πρόκειται.Ο μικρός δείχνει ευχαριστημένος.(είδαμε παιδοψυχολόγο για παν ενδεχόμενο).

Προτίμησα να λήξω το θέμα με ήρεμο τρόπο γιατί αλλιώς δεν οδηγούσε πουθενά.Το σημαντικό για μένα είναι ότι το παιδί κατάλαβε ότι το στηρίζουμε και το υπολογίζουμε,μας εμπιστεύεται και είναι χαρούμενο.

Φυσικά δεν επαναπαύομαι.Παρατηρώ και αξιολογώ τα πάντα.Εάν αναφέρει ξανά οτιδήποτε τότε θα φτάσω τα πράγματα εκεί που πρέπει.Δεν το τράβηξα τώρα γιατί είδα στη συγνώμη της ειλικρινή μεταμέλεια.Δε νομίζω να βοηθούσα το παιδί με επιπλέον φασαρίες.

Mitsimitsi έχοντας κι εγώ τον υιό μου στο νήπιο διάβασα το θέμα από την αρχή και προβληματίστηκα τρομερά. Έπραξες πολύ σωστά. Το πήρε το μήνυμα η κυρία. Απλά αναρωτιέμαι πόσα χρόνια δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα σε παιδάκια και δεν την έχει πάρει κανείς χαμπάρι?

Διαφημίσεις

Βρίσκω την αντίδρασή σου υγιή και άψογη από όλες τις απόψεις!

Mitsimitsi μπραβο για τις ενεργειες σου. Τουλαχιστον το παιδι σου θα ξερει οτι δεν ειναι μονο του και στα δυσκολα θα μιλαει παντα στους γονεις του. Ελπιζω η εν λογω "κυρια" να πηρε πραγματικα το μηνυμα (και μαλλον το πηρε γιατι κατι τετοιες ειναι θρασυδειλες) και να μην εχετε παρατραγουδα στο μελλον. Παντως αν μου συνεβαινε κατι παρομοιο θα εκανα καταγγελια στο αστυνομικο τμημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

• 2 εβδομάδες μετά...

Eιχα καιρο να επισκεφτω το φορουμ και εχω τρελαθει με αυτα που διαβαζω. δεν ξερω τι εγινε τελικα, αλλα κανε και μια καταγγελια στην αστυνομια για κακοποιηση ανηλικου. Εχω τρομοκρατηθει γιατι και οι δυο κορουλες μου πανε παιδικο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...