Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ!(Σάκχαρο διατροφή)

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τί κάνετε;

Εγώ πήγα γυναικολόγο χθες και πήρα μιά ήττα...το ζάχαρο λίγο ανησυχητικό, βέβαια δεν θα κάνω ινσουλίνη αλλά πρέπει να ακολουθήσω διατροφή! Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, όχι που πρέπει να κάνω διατροφή αλλά φοβάμαι για το νινί μου αν και ο γιατρός μου είπε να μην φοβάμαι γιαυτό!

Κορίτσια που είχατε το ίδιο πρόβλημα και ακολουθήσατε μία διαίτα μπορείτε να μου την δώσετε ή έστω κάπως να με βοηθήσετε;

Μου είπαν να αποφεύγω άμυλο, ζάχαρη και φρούτα που περιέχουν πολύ γλυκόζη.

Αν μπορεί όμως κάποια να μου δώσει περισσότερες συμβουλές να ξεστραβωθώ θα χαιρόμουν πολύ.

Βέβαια θα κλείσω και ραντεβού στον ενδοκρινολόγο για τον θηροειδή μου που συγχρόνως είναι και διαβητολόγος και θα το συζητήσω και μ΄αυτόν, αλλά μέχρι τότε ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας !

Ευχαριστώ

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικά μπήκα σε κάτι γερμανικές σελίδες και διάβασα όπου σου λέει ότι και άμυλο κάνει να φας αλλά όλα με μέτρο. Το πιο βασικό είναι να αποφεύγονται η ζάχαρη και τα λίπη.

Ξέρω πως δεν παθαίνει τίποτε το νινί, το είπε άλλωστε κι ο γιατρός χθες. Απλά μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να γεννήσουμε λιγάκι νωρίτερα, ανάλογα την ανάπτυξη του μωρού!

Παρόλα αυτά κορίτσια θέλω συμβουλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

1125746o08vv7idm8.gif

Καλημέρα σαρδελάκι,εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις δίαιτα μόνο απο το γιατρό σου,και να προσπαθήσεις να μην ανησυχείς όσο γίνεται. :D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

σε ευχαριστώ πολύ gavrias μου...

και μόνο αυτή η πανέμορφη φώτο με το Good Morning με έκανε να χαμογελάσω.

Χθες με έπιασε μιά φρίκη μετά την επίσκεψη στον γιατρό...μ΄αυτήν την σκέψη κοιμήθηκα, έκανα μαύρο ύπνο και πάλι έτσι ξύπνησα.

Τώρα το παλεύω να ξεχαστώ...θα πάρω και τηλ. στον γιατρό σήμερα να κλείσω ραντεβού να δούμε τί θα μου πεί!

Διαφημίσεις

καλημερα σαρδελακη μου.

δεν εχω αναλογη εμπειρια να σε συμβουλεψω γλυκια μου απλα καλο ειναι να μην αγχωνεσαι γιατι απο οτι ξερω το ζαχαρο ανεβαινει και απο το αγχος καμια φορα,μην ανησυχεις προσεχε λιγο τι τρως και ολα θα παρουν το δρομο τους....ειδικα τα ζυμαρικα προσεχε τα πολυ.

ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου...μου κάνει καλό η συμπαράσταση :wink:

Το απόγευμα θα πάρω τηλ. στον γιατρό κι ελπίζω να μου κλείσει άμμεσα ραντεβού.

Sardelaki, tha soy elega na min anisixeis poli. Stin egimosini moy kai meta tin kampili zaxaroy, ta apotelesmata vgikan ligo parapano apo ta oria. I Ginaikologos moy me esteile se diavitologo, poy moy sistise na troo me metro kai sosta, giati eixa valei kai arketa kila, kai metroysa kai to zaxaro sxedon kathimerina, gia na vlepo ti ginetai. I alithia einai oti prosexa perissotero. To moro moy gennithike kala, alla genissa peripoy 15 meres prin apo tin teleytaia imerominia. Apla rotise ti ginaikologo i diavitologo an xreiazetai na metras to zaxaro moni soy. Mporei etsi na eisai pio isixi.

αχ Σαρδελάκι μου....

ΞΕΧΝΑΣ γλυκά κλπ και περιορίζεις τα αμυλώδη παααααααρα πολύ

δλδ μακαρόνια μια στις 15 μέρες

ψωμί... ελάχιστο κλπ

κατά τα άλλα τρως τα ψητά σου, τα βραστά σου, τις σαλάτες σου και προσέχεις και τις ποσότητες των φρούτων να μην υπερβαίνουν τα 2 τεμάχια τη μέρα

Ανησυχητικό δεν είναι ΑΝ προσέχεις

Αν δεν προσέχεις μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για σένα και το μωρό σου

Πάντως δες τα θετικά της υπόθεσης... ότι βάρος πήρες... αυτό ήταν... δεν παίρνεις άλλο αφού κόβεις υποχρεωτικά τα τζιτζιμπρίκια :wink:

όσες γνωστές είχα με τσιμπημένο ζάχαρο... δεν πήραν πάνω από 10-11 κιλά :wink:

Στο τέλος θα σου βγει σε καλό...

Διαφημίσεις

αχ Σαρδελάκι μου....

ΞΕΧΝΑΣ γλυκά κλπ και περιορίζεις τα αμυλώδη παααααααρα πολύ

δλδ μακαρόνια μια στις 15 μέρες

ψωμί... ελάχιστο κλπ

κατά τα άλλα τρως τα ψητά σου, τα βραστά σου, τις σαλάτες σου και προσέχεις και τις ποσότητες των φρούτων να μην υπερβαίνουν τα 2 τεμάχια τη μέρα

Ανησυχητικό δεν είναι ΑΝ προσέχεις

Αν δεν προσέχεις μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για σένα και το μωρό σου

Πάντως δες τα θετικά της υπόθεσης... ότι βάρος πήρες... αυτό ήταν... δεν παίρνεις άλλο αφού κόβεις υποχρεωτικά τα τζιτζιμπρίκια :wink:

όσες γνωστές είχα με τσιμπημένο ζάχαρο... δεν πήραν πάνω από 10-11 κιλά :wink:

Στο τέλος θα σου βγει σε καλό...

μπράβο βρε μαμά του Ωρίων...με ξεστράβωσες λιγάκι...δηλ. μία στις 15 μέρες κάνει να τρώω και το μακαρονάκι μου ε; Πάλι καλά :wink: μαζί με τα μακαρόνια σίγουρα και πατάτες και ρύζι και τέτοια περιορισμένα ε;

Σε κάτι γερμανικές σελίδες γράφει μπορείς να τρως ζυμαρικά, αλλά μικρές ποσότητες και ολικής αλέσεως...

Το ψωμί δεν με πολυ ενδιαφέρει γιατι γενικά δεν έτρωγα και πολύ ψωμί...μπορεί μια φετούλα την ημέρα ή και καθόλου!

Φρυγανιές επιτρέπονται;;;

Ναι προσπαθώ να το δω θετικά από την άποψη των κιλών...αν προσέξω τώρα προφανώς δεν θα βάλω άλλα κιλά...γιουπίιιιιιιιιιιιιιιιιιι....λέμε τώρα. Εγώ τόσο τυχερή που είμαι μοσχάρα θα γίνω :lol:

Σε 10 μέρες μπαίνω στον 8ο κι έχω πάρει 9 κιλά η γουρούνα :cry:

Μαμά;;; Κούκλος ο γιος σου βρε :wink::wink:

Sardelaki μην ανησυχείς καθόλου, απλά θα τρως πιο πολλά λαχανικά.Όλα μια χαρά θα πάνε. Ο μπουμπούκος σου γύρισε;

Mammyblue μου που τέτοια τύχη; Δεν γουστάρει να γυρίσει ο γιόκας...την έχει καταβρεί εκεί δίπλα στην καρδούλα της μαμάς του! :lol:8)

Αααααααααααααα μεγαλώσαμε κιόλας...ζυγίζουμε 1420γρ. καλά είναι ή είναι θεριό το μωρό;;; χα χα χα

λεπτομέρειες δεν ξέρω... για τις φρυγανιές δλδ αν μπορείς (που σίγουρα θα μπορείς αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να είναι μία ή δυο ή παραπάνω τη μέρα)

θα πάρεις διατροφή από τον ειδικό που θα πας

κοίτα.... πρόβλημα βασικά δεν έχεις

όπως σου είχα πει και στο άλλο θέμα, έχεις τσιμπημένες τις τιμές

(εγώ στο είπα ότι θα τα κόψεις αλλά δε με πίστευες :lol::P )

πρέπει απλά να κάνεις μια πολύ σωστή διατροφή με όλες τις τροφές μέσα απλά περιορισμένα κάποια πράγματα

τα γλυκά δεν είναι τροφή όμως, τα ξεχνάς :lol:

βέβαια θα βρεις διάφορα κόλπα υποκατάστατα για όταν σε πιάνει η λιγούρα σου!!! δοκίμασε μήλο με λίγο μέλι και κανέλα πάνω για παράδειγμα :wink:

Διαφημίσεις

Sardelaki μην ανησυχείς καθόλου, απλά θα τρως πιο πολλά λαχανικά.Όλα μια χαρά θα πάνε. Ο μπουμπούκος σου γύρισε;

Mammyblue μου που τέτοια τύχη; Δεν γουστάρει να γυρίσει ο γιόκας...την έχει καταβρεί εκεί δίπλα στην καρδούλα της μαμάς του! :lol:8)

Αααααααααααααα μεγαλώσαμε κιόλας...ζυγίζουμε 1420γρ. καλά είναι ή είναι θεριό το μωρό;;; χα χα χα

Μεγαλούτσικος είναι. Τι να πω και εγώ βρε. Άρχισε να με πονάει και η μέση μου, είναι ήδη 2 κιλά. Τι παιδί θα είναι αυτό, δεν ξέρω

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Καλημέρα! Σαρδελάκι μου μην ανησυχείς...δεν έχω περάσει κάτι παρόμοιο αλλά είναι αρκετά συνηθισμένο απ'ότι διαβάζω.Πάλι καλά που έτυχε προς το τέλος να λες οπότε δεν θα στερηθείς για πολύ καιρό :wink: και το νινί σου θα είναι μια χαρα! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ :D:D:D:D

DoUwp3.png

λεπτομέρειες δεν ξέρω... για τις φρυγανιές δλδ αν μπορείς (που σίγουρα θα μπορείς αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να είναι μία ή δυο ή παραπάνω τη μέρα)

θα πάρεις διατροφή από τον ειδικό που θα πας

κοίτα.... πρόβλημα βασικά δεν έχεις

όπως σου είχα πει και στο άλλο θέμα, έχεις τσιμπημένες τις τιμές

(εγώ στο είπα ότι θα τα κόψεις αλλά δε με πίστευες :lol::P )

πρέπει απλά να κάνεις μια πολύ σωστή διατροφή με όλες τις τροφές μέσα απλά περιορισμένα κάποια πράγματα

τα γλυκά δεν είναι τροφή όμως, τα ξεχνάς :lol:

βέβαια θα βρεις διάφορα κόλπα υποκατάστατα για όταν σε πιάνει η λιγούρα σου!!! δοκίμασε μήλο με λίγο μέλι και κανέλα πάνω για παράδειγμα :wink:

ααααααααααααααααααααααααααχ εσύ το έλεγες αλλά ποιός σε άκουγε; Τράβα τα τώρα για να μάθεις μικρό κι ανόητο σαρδελάκι :lol:

Λοιπόν σήμερα έφαγα το πρωί...δημητριακά με γάλα...και πρίν λίγο ένα γιαούρτι με 2% λυπαρά...αυτά...

το μεσημέρι είμαι για πλούσια σαλάτα σήμερα και μετά βλέπουμε...καλά τα πάω;;; χα χα χα

Mammyblue μου στα 2κιλά είσαστε κιόλας;;; Ε, και δεν έχουμε και πολύ διαφορά στις μέρες...θηριάκι το μπουμπουκάκι σου! Γερός να είναι βρε...

όσο για την μέση σε καταλαβαίνω...πονεμένη ιστορία. Εγώ ακόμη κούτσα κούτσα πάω!

Mammyblue μου στα 2κιλά είσαστε κιόλας;;; Ε, και δεν έχουμε και πολύ διαφορά στις μέρες...θηριάκι το μπουμπουκάκι σου! Γερός να είναι βρε...

όσο για την μέση σε καταλαβαίνω...πονεμένη ιστορία. Εγώ ακόμη κούτσα κούτσα πάω!

μη σας τρομάξω αλλά... εγώ είναι πιθανό να πρέπει να κάνω χειρουργείο.....

θα ξέρω σε κανα μήνα....

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!

arma: σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου...ναι ευτυχώς είναι μόνο 2 μήνες κι έτσι δεν θα στερηθώ και πολύ. Αν και δεν με πολυνοιάζει αυτό, αλλά να είναι ο παίδαρός μου καλά :wink:

mam to beναι προσπαθώ να το δω θετικά...μακάρι βρε να μην πάρω άλλα κιλά...ούτε που θέλω...ας μείνω στα 9 κιλά που έβαλα ή άντε ας βάλω άλλα δυο και τέλος!

θα ξέρω σε κανα μήνα....

χειρουργείο για την μέση;;; Γιατί;;;

Μπα δεν με τρομάζει πιά τίποτε εμένα χα χα...έχω είδη 2 δισκοκήλες αλλά κάπως την παλεύω...κι έχω κι έναν άντρα σαράβαλο σκέτο :lol: είδη εγχειρισμένος στην μέση!

θα ξέρω σε κανα μήνα....

χειρουργείο για την μέση;;; Γιατί;;;

Μπα δεν με τρομάζει πιά τίποτε εμένα χα χα...έχω είδη 2 δισκοκήλες αλλά κάπως την παλεύω...κι έχω κι έναν άντρα σαράβαλο σκέτο :lol: είδη εγχειρισμένος στην μέση!

γιατί λόγω του βάρους και της μετατόπισης του κέντρου βάρους με την κοιλάρα, μάλλον μετακινήθηκε πολύ κάποιος δίσκος και πιέζει κάποιο νεύρο που μου προκαλεί ακόμα και σήμερα (5,5 μήνες μετά τον τοκετό) πόνο στο πόδι....

πονάω συνεχώς και κουτσαίνω...

αύριο πάω για Αξονική και βλέπουμε....

μην βγαίνω εκτός όμως... :wink: ακολουθα την διατροφή σου κι ολα θα πανε καλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...