Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΤΡΩΤΕ;;;

Recommended Posts

επίσης στην εγκυμοσύνη την πρωτη..δεν είχα πλησιάσει μπρόκολο ή ψαρι που τρελλαίνομαι..τώρα τα θέλω..επίσης ήθελα κρέας που τώρα δεν μου κάνει κέφι..προτιμάω τα λαδερά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι δεν υπάρχει φαγητό που να μην τρώω! Ειδικά στο πρώτο τρίμηνο μπορούσα να φάω και ολόκληρο βόδι, κάθε 2-3 ώρες έτρωγα, αλλιώς δεν την πάλευα. Στο δεύτερο τρίμηνο μου κόπηκε η όρεξη αισθητά και τώρα στο τρίτο πάλι πεινάω, αλλά ευτυχώς όχι το βράδυ. Το βράδυ τρώω ελαφρά. Κι εγώ με ύψος 1,60, ξεκίνησα εγκυμοσύνη στα 50-51 κιλά κι έχω βάλει 7,5 ως τώρα. Αλλα σταθερά, μήνας και κιλό, τρώω-δεν τρώω, το ίδιο μπαίνουν. Τον τελευταίο μήνα ειδικά πήρα μόνο μισό κιλό. Άβυσσος το βάρος της εγκύου. :lol:

Το πρωτο τριμηνο ετρωγα τα παντα ,καθε βραδει sandwich με πολυ τυρι και παριζα .

Τωρα πρωη τρωω γαλα με corn flakes , μετα ενα φρουτο και ενα ασπραδι , οταν περνω το σιδερο τρωω και ενα ακτινιδιο .

Το μεσημερι τρωω φαγητο ( οχι πολυ ) και αποφευφω οσο μπορω το ψομι .

Απογευμα ενα φρουτο και γαλα η λιγο κιτρινο τυρι (εναλαξ).

Το βραδει ασπραδι και ενα φρουτο.

Ισορροπημένη διατροφή , 5 γεύματα την ημέρα από τα πάντα, φυσικά εξαιρουντε τα αυτονόητα. Καλύτερη συμβουλή που έχω ακούσει: όπως θα ταιζατε το μωρό σας αργότερα που θα γεννηθεί, έτσι να το ταίζετε και μέσα σας. Τα πράγματα είναι απλά.

Διαφημίσεις

Δικιο εχεις αλλα δεν ειναι παντα τοσο απλα τα πραγματα!!!Αν για παραδειγμα καπνιζε καποια οπως εγω και το σταματαγε με το που μαθαινε οτι ειναι εγκυος και ηταν συνεχεια στο σπιτι θα τα επαιρνε πολυ ποιο ευκολα τα κιλα και αν επαιρνε και καποια φαρμακα που ανοιγαν την ορεξη ακομα χειροτερα.

Δικιο εχεις αλλα δεν ειναι παντα τοσο απλα τα πραγματα!!!Αν για παραδειγμα καπνιζε καποια οπως εγω και το σταματαγε με το που μαθαινε οτι ειναι εγκυος και ηταν συνεχεια στο σπιτι θα τα επαιρνε πολυ ποιο ευκολα τα κιλα και αν επαιρνε και καποια φαρμακα που ανοιγαν την ορεξη ακομα χειροτερα.

το ιδιο έπαθα και εγώ στο πρώτο.Εκοψα κάπνισμα συν οτι επειρνα και Τ4 για θυροείδη.Αποτέλεσμα +18 κιλά.Στο δεύτερο εχω πάρει μόνο 8 κιλά και σε λγό καιρό γεννάω.Δεν είναι τυχαίο.

tnDpp3.png

77l3p3.png

Φυσικά μιλάμε πάντα υπό φυσιολογικές συνθήκες και για τον μέσω όρο γυναικών.

Σε τέτοιες περιπτώσεις όπως μου περιγράφετε υπάρχουνε ειδικές διατροφές. Με ειδική ισσοροπημένη διατροφή, ούτε πείνας, ούτε κιλά βάζεις. Όταν τρέφεσαι σωστά δεν έχεις λυγουρα. Αυτό είναι γεγονός και όλα τα υπόλοιπα είναι στο μυαλό μας.

το ιδιο έπαθα και εγώ στο πρώτο.Εκοψα κάπνισμα συν οτι επειρνα και Τ4 για θυροείδη.Αποτέλεσμα +18 κιλά.Στο δεύτερο εχω πάρει μόνο 8 κιλά και σε λγό καιρό γεννάω.Δεν είναι τυχαίο.

Κι εγω ξεκινησα τα Τ4 λογο εγκυμοσυνης δεν ειχα πριν προβλημα.Σε καταλαβαινω απολυτα και οχι δεν ειναι τυχαιο!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση???

Από γλυκά τι τρωτέ και ποσό συχνά??? Όλη μέρα μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ αλλά κρατιέμαι όσο μπορώ… αντί να φάω μια σοκολάτα στην καθισιά μου τρώω λίγα κομμάτια μαύρης αλλά που και που τρώω και κάνα γλυκάκι… τι να κάνω ειλικρινά είναι πρώτη φορά στην ζωή μου που εύχομαι να μην μου άρεσαν τα γλυκά… η καμπύλη ζάχαρου βγήκε καλή και από κιλά δεν έχω πρόβλημα αλλά και πάλι έχω τύψεις άμα φάω κάτι και ξεφύγω… βλέπω κοπέλες που έτρωγαν στην εγκυμοσύνη όλο σοκολάτες και γλυκά και σε καθημερινή βάση κιόλας και δεν είχαν πρόβλημα αλλά πως μου έχει κάτσει έμενα πως δεν κάνει να τρώω καθόλου δεν ξέρω… μήπως γίνομαι υπερβολική???

JhYEp2.png

Διαφημίσεις

Αφου γουρουνιασα αρκετα και σταθηκα τυχερη και δεν πηρα βαρος πολυ , ειπα να αρχησω και εγω τη διατροφη μου για να μην κλαιω σε λιγο καιρο με το φαλαινωιδες που θα γινω . Οποτε διαμορφωνεται η διατροφη μου εως εξης

Πρωι - καφεδακι στανταρτ εσπρεσσακι , 1 κουλουρι θεσσαλονικης , 1 τυρακι της αγελαδας που γελαει και 1 ποτηρι χυμο ή μιλκο 0% λιπαρα και ζαχαρη

Δεκατιανο - 2-3 κριτσινια ή γαλετες ή ρυζογκοφρετες και 1 καφε με γαλα

Μεσημεριανο - κοτοπουλο βραστο ή ψητο με πατατες φουρνου και 1 φετα ψωμι

Απογευματινο κριτσινια

Βραδυνο βραστες πατατες , τυρι και ψωμι

QRyOp2.png

Ντρεπομαι να σας πω τι κατεβάζω:oops::oops:. Είμαι στην κατηγορία που αν δεν φαω ανα 1 ωρα ανακατέβομαι.

Πρωι - γαλα με δημητριακα,λίγο αργότερα φυσικό χυμο πορτοκάλι

Δεκατιανο-γιαουρτάκι ή σαντουιτσακι ή και τα δύο

Μεσημερινο- οτι καλό έχω μαγειρέψει παίρνω και στην δουλειά με σαλατούλα και τυράκι (πάντα)

Ενδιάμεσα τσιμπάω ότι βρω-απο μπισκότα, καρακερακια, γιαουρτάκι, φρούτο...οτι βρω

Το βραδακι φαγητο και παλι με ψωμί και τυράκι εννοείται (πάντα)

Λίγο πριν κοιμηθώ πάλι κάτι θα τσιμπήσω..καμιά μπανάνα ή χυμό πορτοκάκαλι (φυσικο) ή ρυζογαλάκι.

Το πρωι που ξυπνάω και είμαι νηστική πάντα επισκέπτομαι το μπανιο μια και το στομαχι είναι σκ. Την πρώτη φορά πηρα 9,5 κιλά. Ελπίζω και τώρα κάπου εκει να είμαι. Παντως (σε λίγο κλείνω τον 2) μέχρι τώρα δεν έβαλα τίποτα. Αντε να δούμε!!!!

Καλα μωρε , μια χαρα τρως και τα 9,5 κιλα δεν ειναι ασχημα , τελεια ειναι θα ελεγα και στην τελικη δεν πεινας , πραγμα πραγματικα απαισιο στην εγκυμοσυνη . Αυτο με το ρυζογαλο τι το ειπες τωρα ?? τρελαινομαι για τετοιου ειδους εδεσματα , βρηκα ομως μια ωραια κρεμμα της sweat and βalance και καλουτσικη ειναι μπορω να πω , αν και ρε γμτ θελω να πεσω με τα μουτρα σε κατι οργια με τα κωκ , τα προφιτερολ , τις μπουγατσες και πιτσα ρομα οπου απο τοτε που ειδα τη διαφημιση δεν εχω ησυχια . παντως αυτο που ισως με σωζει καπως ειναι οτι απο περυσι που ειχα τις αποβολες εως φετος εβαλα ενα 10αρι κιλα και δεν ειμαι για πολλα πολλα .

QRyOp2.png

Oχι μωρέ...μη νομίζεις οτι και στην πρώτη έτρωγα έτσι μέχρι τέλος. Εκεί στο 4ο με αφήνει και τρώω νορμάλ. Ασε...και ρυζόγαλο homemade όχι οτι κ ότι. Εμένα εκεί που μου κακοφάνηκε είναι που στην πρώτη λόγο ανεβασμένης καμύλη ζαχάρεως μου έκοψε ψωμιά και ζυμαρικά τα οποία και λατρεύω. Αντε να δούμε τι θα γίνει με αυτήν. Παντως μέχρι τώρα έχω ακριβώς ίδια εγκυμοσύνη..λες να κάνω και πάλι κοριτσάκι :D:D!!

πρωινό τοστ με ζαμπόν, διπλό τυρί

μισό καφέ

στη δουλειά άλλο μισό καφε, νερά πολλά, 2 παξιμαδακια με 1 κομμάτι γραβιέρα, 2 φρούτα

μεσημεριανό ό,τι φαγητό υπάρχει κανονική μερίδα αν φάω πολύ έχω καούρες ως το βράδυ

απογευματινο ένα ποτηρι γάλα, λίγα αμύγδαδα

βραδυνο βραστά λαχανικά ή μπροκολο ή μαρούλι ή λαχανοσαλάτα..

γλυκά σπάνια , κάτι μικρό μία στις δέκα μερες τύπου σοκολατάκι..ευτυχώς δεν τα έτρωγα ποτέ ιδιαίτερα..

Διαφημίσεις

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση???

Από γλυκά τι τρωτέ και ποσό συχνά??? Όλη μέρα μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ αλλά κρατιέμαι όσο μπορώ… αντί να φάω μια σοκολάτα στην καθισιά μου τρώω λίγα κομμάτια μαύρης αλλά που και που τρώω και κάνα γλυκάκι… τι να κάνω ειλικρινά είναι πρώτη φορά στην ζωή μου που εύχομαι να μην μου άρεσαν τα γλυκά… η καμπύλη ζάχαρου βγήκε καλή και από κιλά δεν έχω πρόβλημα αλλά και πάλι έχω τύψεις άμα φάω κάτι και ξεφύγω… βλέπω κοπέλες που έτρωγαν στην εγκυμοσύνη όλο σοκολάτες και γλυκά και σε καθημερινή βάση κιόλας και δεν είχαν πρόβλημα αλλά πως μου έχει κάτσει έμενα πως δεν κάνει να τρώω καθόλου δεν ξέρω… μήπως γίνομαι υπερβολική???

Η καμπύλη ζακχαρου δεν έχει σχέση με το ποσά γλυκά τρως. Απλά μπορεί να συμβεί κάτι στον οργανισμό σου κατά την διάρκεια της εγκυμοσηνης, και έτσι να μην επεξεργάζετε σωστά το σώμα σου την ζάχαρη. Τότε αυτό που συμβενει είναι ότι το μωρό υπάρχει πιθανότητα να γίνει διαβητικό. Είναι κάτι που δεν θα το καταλάβεις, για αυτό πλέον είναι υποχρεωτική αυτή η εξέταση εδώ και μερικά χρόνια. (να διευκρινισω κατι: δεν προκαλεις καμπυλη ζακχαρου τρωγοντας γλυκα, ΑΛΛΟ ομως αν εχεις καπυλη ζακχαρου το τι μπορεις να φας και τι οχι)

Οι κοπέλες αυτές που τρώνε γλυκά όλη μέρα, για μένα το χρησιμοποιούνε σαν δικαιολογία ότι είναι έγκυες και δήθεν ότι τους τραβάει, κατά βάθος το ξέρουνε και μετά τα κιλά που βάζουνε τα δικαιολογουνε στην εγκυμοσηνη. Ενώ δεν είναι έτσι. Κανένας δεν έχει ανάγκη να τρώει μόνο γλυκά και τόσα πολλά. Αν έχεις μια σωστή και ισοροπημένη διατροφή όπως έχω ξανά γράψει, δεν έχεις τέτοιων ειδών ληγούρες.

Φυσικά όμως κάνει να τρως γλυκά. Και σε καθημερινή βάση. ΑΛΛΆ είναι συνταγές που μπορείς να κανείς μόνη σου στο σπίτι , που θα είναι άπαχες , η χαμηλά σε λιπαρά κτλ .... Δεν εννοώ να τρως σοκολάτες , και σιροπιαστά βέβαια . Αν ενδιαφέρεσε παρά πάνω μπορώ να σου στείλω σε προσωπικό μήνυμα κάποιες από αυτές για να πάρεις ιδέες . H σοκολάτα , είτε μαυρη , είτε όχι , μετράει το ίδιο . Απλά η μαυρη είναι πιο υγειηνή . Εγώ για τα κιλά μου , την ηλικία μου , και το ύψος μου , μπορώ να φάω 3 κομματάκια σοκολάτας την ημέρα (21 γρ. ). Αλλά προτιμώ να φάω κάτι άλλο , και να έχω πιο ισσοροπημένη διατροφή .

Επεξεργάστηκαν by petit
μια παραπανω διευκρινιση

Η καμπύλη ζακχαρου δεν έχει σχέση με το ποσά γλυκά τρως. Απλά μπορεί να συμβεί κάτι στον οργανισμό σου κατά την διάρκεια της εγκυμοσηνης, και έτσι να μην επεξεργάζετε σωστά το σώμα σου την ζάχαρη. Τότε αυτό που συμβενει είναι ότι το μωρό υπάρχει πιθανότητα να γίνει διαβητικό. Είναι κάτι που δεν θα το καταλάβεις, για αυτό πλέον είναι υποχρεωτική αυτή η εξέταση εδώ και μερικά χρόνια. (να διευκρινισω κατι: δεν προκαλεις καμπυλη ζακχαρου τρωγοντας γλυκα, ΑΛΛΟ ομως αν εχεις καπυλη ζακχαρου το τι μπορεις να φας και τι οχι)

Οι κοπέλες αυτές που τρώνε γλυκά όλη μέρα, για μένα το χρησιμοποιούνε σαν δικαιολογία ότι είναι έγκυες και δήθεν ότι τους τραβάει, κατά βάθος το ξέρουνε και μετά τα κιλά που βάζουνε τα δικαιολογουνε στην εγκυμοσηνη. Ενώ δεν είναι έτσι. Κανένας δεν έχει ανάγκη να τρώει μόνο γλυκά και τόσα πολλά. Αν έχεις μια σωστή και ισοροπημένη διατροφή όπως έχω ξανά γράψει, δεν έχεις τέτοιων ειδών ληγούρες.

Φυσικά όμως κάνει να τρως γλυκά. Και σε καθημερινή βάση. ΑΛΛΆ είναι συνταγές που μπορείς να κανείς μόνη σου στο σπίτι , που θα είναι άπαχες , η χαμηλά σε λιπαρά κτλ .... Δεν εννοώ να τρως σοκολάτες , και σιροπιαστά βέβαια . Αν ενδιαφέρεσε παρά πάνω μπορώ να σου στείλω σε προσωπικό μήνυμα κάποιες από αυτές για να πάρεις ιδέες . H σοκολάτα , είτε μαυρη , είτε όχι , μετράει το ίδιο . Απλά η μαυρη είναι πιο υγειηνή . Εγώ για τα κιλά μου , την ηλικία μου , και το ύψος μου , μπορώ να φάω 3 κομματάκια σοκολάτας την ημέρα (21 γρ. ). Αλλά προτιμώ να φάω κάτι άλλο , και να έχω πιο ισσοροπημένη διατροφή .

Σε υπέρ ευχαριστώ για την απάντηση σου… αν σου είναι εύκολο ναι θα ήθελα να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα μερικές συνταγές…

Και πάλι ευχαριστώ…

JhYEp2.png

Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Όμως από κάποιο σημείο και μετά είναι και θέμα μεταβολισμού. πχ εγώ δεν είδα καμία διαφορά στα κιλά μου από το πρώτο τρίμηνο (που ετρωγα ΣΥΝΕΧΕΙΑ) στο δεύτερο που ελάττωσα σχεδον στο μισό την ποσότητα, επειδή δεν πεινούσα πλέον τόσο. 4 κιλά έβαλα στο πρώτο και 3 στο δεύτερο. Και σοκολάτα έτρωγα ολόκληρη 3 φορές τη βδομάδα το λιγότερο. Αλλά τόσες έτρωγα και πριν την εγκυμοσύνη. Είναι μια μικρή ατασθαλία, που μου τη συγχωρώ. :oops: Το χειμώνα ειδικά, αν δεν φάω σοκολάτα, κάτι με πιάνει!

Τα σπιτικά γλυκά με χαμηλά λιπαρά που λες, μ' ενδιαφέρουν. Όχι για μένα, για το φουκαριάρη τον άντρα μου. Εγώ είμαι έγκυος, εκείνος παχαίνει. :lol: Αν θες, μου στέλνεις σε ΠΜ για τι γλυκά πρόκειται, να μη σε βάζω και γράφεις τις συνταγές τσάμπα, γιατί μπορεί να μην τα τρώει. Ευχαριστώ.

Συμφωνω οτι δεν εχεις λιγουρες στην εγκυμοσυνη , ομως ειναι δυσκολο να ακολουθησεις προγραμμα , και το 3ερω πολυ καλα απο πρωτο χερι , γιατι μπορει να μην εχεις λιγουρες εχεις ομως αηδιλες για πολλες τροφες . Μερικες φορες οι τροφες που δεν σε αηδιαζουνε ειναι παχυντικες , οποτε εκει κανεις φρενο με αποτελεσμα να ψηλουποφερεις . Ας μην ειμαστε ομως υπερβολικοι , το να φας ενα γλυκο και να χρησιμοποιησεις την εγκυμοσυνη ως μια καλη δικαιολογια ,, δεν ειναι κακο . Εγκυες ειμαστε οχι ρομποτ . Το πρωτο τριμηνο , ιδιαιτερα τον πρωτο καιρο με ειχε πιασει μια ακαταμαχιτη επιθυμια γενικως για φαγητο , ισως λιγο ψυχολογικο , ισως αρκετα ορμονικο . Οι λιγουρες που λεγανε παλια , και δεν τα πιστευω φυσικα , εχουνε περισσοτερο να κανουνε με ορμονικα αιτια .

QRyOp2.png

• 5 εβδομάδες μετά...

εγώ πάλι τρώω όποτε να΄ναι ότι να΄ναι... απο φαγητά, γλυκά,αναψυκτικά.... το πρωί που θα πάω στη δουλειά τρώω κορν φλεικς με μπόλικο γάλα, μετά απο κανα 3 ωρο κανα κεικ ή παραγγέλνω απ'έξω, γυρνάω σπίτι μαγειρεύω κ το βράδυ ξανα κορν φλεικς... α!κ καμια σοκολάτα κατά τη διάρκεια της ημέρας!!!!

ntRCp3.png

Εγω κοριτσια οτι ετρωγα τρωω.Στην αρχη η αληθεια ειναι οτι δεν προσεχα αλλα τις τελευταιες εβδομαδες προσπαθω, οχι παντα με απολυτη επιτυχια ομως, γιατι υπαρχουν μερες που πειναω παρα πολυ και λογο συσπασεων δεν μπορω να πω παω μια βολτα να μου περασει.Ειμαι στην 32η εβδομαδα και εχω παρει ηδη 20κιλα ευτυχως που ξεκινησα αδυνατη και πλησιαζει και ο καιρος.Μετα θα πεσει πολυυυυυυυυυυυυ πεινα!!!!!!!!Ευτυχως που θα ειναι καλοκαιρι και οσο να ναι βοηθαει περισσοτερο στη ψυχοολογια και θα μπορω να κανω και οσες βολτες θελω με τον μικρουλη μου.

• 2 months later...

egw pali den mporw na faw tipota einai mia vdomada pou eme8a oti eimai egkuos me exei piasi tasi gia emeto den mporw na faw tipota sthn arxh mou legane einai h idea sou apo toso noris k omws re koritsia meto pou faw kati 8elw na to vgalo.ean 8a faw kati afto einai karpouzaki me euxaristi para poli.alla meta apo ligo me piani pali.makari na mou perasei grigora afto giati den antexete..pff

πρωινό τοστ ολικής με ζαμπόν τυρί ντομάτα γαλοπούλα

σε μία ώρα ένα ποτ. γάλα

δεκατιανό φρούτα

μεσημεριανό μεριδα κανονική και σαλάτα χωρίς ψωμί

απογευματινό γιαούρτι ή ξηρους καρπούς

βραδυνό σαλάτα ή χόρτα με λίγο τυρί κίτρινο ή φέτα

πριν τον ύπνο ένα ποτήρι γάλα

Ουσιαστικά έχω προσθέσει σε ό,τι έτρωγα τα γαλακτοκομικά

και τουλάχιστον ένα λίτρο νερό τη μέρα

μπαίνω στον 8ο σε μια βδομάδα και είμαι στα συν εφτάμιση κιλά.

• 1 month later...

μπαίνω στον 3ο μήνα και πεινάω συνέχεια. Επίσης όταν τρώω φτιάχνει λίγο το στομάχι μου όπότε κάθε 3 -4 ώρες τσιμπάω κάτι αλλά πολύ μικρές μερίδες φαγητού και γιαούρτια ή φρούτα. Πρίνα την εγκυμοσύνη είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα ζυγίζομαι καθημερινα γιατι με παίρνει έυκολα η μπάλα. Δυστυχώς ενώ πριν δεν ήμουν καθόλου γλυκατζού τώρα σκέφτομαι συνέχεια παγωτά, παύλοβα και κεικ λεμόνι. Τα τρώω σπάνια αλλά τα σκέφτομαι συνέχεια. Κεικ λεμόνάκι με παγωτό βανιλια μμμμμμμ κλαψψ Επίσης λέω να πάρω απο το φούρνο τα κουλούρια εκείνα τα στρόγυλα με το σπανάκι και τις ελιές για τις καούρες αλλά έχουν λιπαρά φοβάμαι και πάλι κλαψψψ..

μπαίνω στον 3ο μήνα και πεινάω συνέχεια. Επίσης όταν τρώω φτιάχνει λίγο το στομάχι μου όπότε κάθε 3 -4 ώρες τσιμπάω κάτι αλλά πολύ μικρές μερίδες φαγητού και γιαούρτια ή φρούτα. Πρίνα την εγκυμοσύνη είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα ζυγίζομαι καθημερινα γιατι με παίρνει έυκολα η μπάλα. Δυστυχώς ενώ πριν δεν ήμουν καθόλου γλυκατζού τώρα σκέφτομαι συνέχεια παγωτά, παύλοβα και κεικ λεμόνι. Τα τρώω σπάνια αλλά τα σκέφτομαι συνέχεια. Κεικ λεμόνάκι με παγωτό βανιλια μμμμμμμ κλαψψ Επίσης λέω να πάρω απο το φούρνο τα κουλούρια εκείνα τα στρόγυλα με το σπανάκι και τις ελιές για τις καούρες αλλά έχουν λιπαρά φοβάμαι και πάλι κλαψψψ..

παυλοβα!!!(εχεις σχεση με αυστραλια?)

λενε οτι αν τρως και ζητας γλυκα ειναι κοριτσακι!

με το καλο σου ευχομαι ενα γερο μωρακι

το πρωτο τριμηνο δεν εβαλα κανενα κιλα αντιθετα εχασα ενα

τωρα βλεπω τι ζυγαρια να ανεβαινει λιγα γραμμαρια καθε μερα

babycobra διαβασα το μενου σου και ειδα οτι τρως συχνα και πολλα γαλακτοκομικα και μου δημιουργηθηκε μια απορια:

το σιδηρο πρεπει να το πινουμε με αδειο το στομαχι για καλυτερη απορροφηση, γι'αυτο κι εγω το πρωι παιρνω του θυροειδη κατα τις 9 πινω τον καφε μου και μετα κατα τις 1 πινω το σιδηρο με αδειο στομαχι

επειτα πρεπει να περασει αλλη μιση ωρα για να φαω επιτελους

επισης 2η απορια

με τα γαλακτοκομικα

μου ειπαν οτι οταν πινω το σιδηρο να μην τρωω για 2 ωρες γαλακτοκομικα γιατι το ασβεστιο δεν βοηθαει να αποροφηθει το σιδηρο

αλλα ειμαι πολυ του γαλακτοκομικου και δεν ξερω τι να κανω

ρωταω εσενα που τωρα θα εισαι 8 μηνων και σιγουρα παιρνεις σιδηρο

KkgRp2.png

byzDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...