Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Για τις πάνες που λες εγώ είχα παρατηρήσει το εξής γι αυτό και τις σταμάτησα (στις μωβ πάνες), βγάζανε κάτι ασπράκια από μέσα μάλλον το βαμβάκι τους;; Οταν άλλαζα το μωρό ήταν γεμάτο από ασπράκια, μου είχαν σπασει τα νεύρα.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και δεν τις ξαναπήρα..

The love of my life....

Διαφημίσεις

KORITSIA ασ μου στειλει καμια ενα πμ να καταλαβω ποιες λετε να ξερω οταν ερθει η ωρα και να ειμαι υποψιασμενη!!

Αρχίζουν από P και τελειώνουν σε S! Το είπα? Δεν το είπα!

wjhKp3.png

c5dop3.png

όσες δεν εχουμε βεροπουλο στην περιοχη μας λετε πως και των carrefour οι πανες ειναι αξιολογες?????

Είναι ακριβώς οι ίδιες!! Το περιτύλιγμα αλλάζει

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν είναι η ποιότητα της babylino , αλλά τη δουλειά τους τη κάνουν.

Για τις πάνες που λες εγώ είχα παρατηρήσει το εξής γι αυτό και τις σταμάτησα (στις μωβ πάνες), βγάζανε κάτι ασπράκια από μέσα μάλλον το βαμβάκι τους;; Οταν άλλαζα το μωρό ήταν γεμάτο από ασπράκια, μου είχαν σπασει τα νεύρα.

εχω και εγω το ιδιο προβλημα.μηπως ξερετε αν ειναι βλαβερο για το μωρακι αυτα τα ασπρακια γιατι μαλλον ειναι αυτο το τσελ που υπαρχει μεσα στις πανες.

RB08p3.png

Διαφημίσεις

κι εμείς με τις μωβ έχουμε αρώματα. όντως οι ελληνικές δε μυρίζουν, απλά είναι πιο φουσκωτές (ε καλά δε θα του βάλω το κολάν του ρομπέν των δασών) Κουπόνια πώς βρήκατε για τα babylino;

FLcUp3.png0BQfp3.png

βρε κοριτσια μου και εγω που δεν χρησιμοποιω p.......s αλλα L....O ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ....μυριζουν πολυ τα τσισα.......

κοριτσακια μου,το παιδι μου μυριζει και με του λιντλ,και με τις λιμπερο και με τις παμπερς(μπορω να πω λιγοτερο) αλλα μονο το πρωι που φοραει την πανα ωρες και δεν την αλλαζω.Μπορω να πω δε οτι οσο ηταν 1-2 μηνων η μπεμπα κι επαιρνα τις newbaby δεν μυριζε καθολου,μεγαλωνοντας μυριζει πιο πολυ:rolleyes::rolleyes:

Εγω βασικα προτιμω παμπερς αλλα επειδη οι Λιμπερο στελνουν καλα κουπονια αγοραζω συχνα εκεινες.

Κατα τα αλλα δεν εχει αναπτυξει δερματοπαθεια απο καμια πανα μεχρι τωρα τουλαχιστον!!!

Εγω χρησιμοποιώ την "γνωστη μαρκα" από την αρχη και δεν ειχα καποιο πρόβλημα(οσμη ή διαρροες), απλά οι πρωτες (για νεογεννητα)μου ειχαν φανει πιο καλές ποιοτηκα.

Τωρα λόγω κουπονιων εχω πάρει Λιμπερο(μ αρεσει που όλες τις αλλες μαρκες τις λέμε :lol:) αλλά εχουμε διαρροες αρκετες φορες.Δεν ειναι τοσο απορροφητικες.

Θελω να δοκιμασω και Babylino κι αν ειναι καλές θα συνεχίσω εκει(να υποστηριξουμε τα ελληνικα προιοντα!)

Παντως γενικά θέλω να χρησιμοποιω τα κουπόνια που στελνουν οπότε θα παρουμε απ'όλα.(Lidl λέω να επιχειρησω μετα τον χρόνο...)

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις πάλι μια φορά χρησιμοποιήσαμε p...s και έγινε κατακόκκινος ο κ...ος μας!:evil:Χρησιμοποιούμε λοιπόν babylino αν βρούμε προσφορα και lidl,κανενα πρόβλημα και με τις δύο αυτές.

ouQHp3.png

w1tfp3.png

Εγώ παίρνω Βabylino γιατί είναι ελληνικές και πιο φθηνές, βάζουν συχνά προσφορές, κουπόνια κλπ. Για τις πάνες που λες εγώ είχα παρατηρήσει το εξής γι αυτό και τις σταμάτησα (στις μωβ πάνες), βγάζανε κάτι ασπράκια από μέσα μάλλον το βαμβάκι τους;; Οταν άλλαζα το μωρό ήταν γεμάτο από ασπράκια, μου είχαν σπασει τα νεύρα.

Από το Lidl μια φορά πήρα νομίζω μαρκα Cien, μια χαρά ήταν αλλά δεν έχει πάντα τις ίδιες μάρκες.

Ολγάκι σκέφτηκες να παρεις τη γραμμή επικοινωνίας της συγκεκριμένη εταιρίας να τους πεις το πρόβλημα;;

και εγω εχω αυτο το προβλημα...βγαζει ασπρα σαν βαμβακι η πανα και τα φοβαμαι λιγο...

ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις "γνωστες" ακριβές πάνες και δε νομίζω να έπαιρνα από λιντλ κτλ, έχω ακούσει από γνωστές μου για ερεθισμούς και συγκάμματα...

Πολλά τα λεφτά, ειδικά αν έχείς δύο παιδιά που φοράνε κ τα δύο πάνες, αλλά προτιμώ να ακριβοπληρώνω αυτά, και να κάνω οικονομία σε άλλα....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...