Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να καταγγειλω καποιες επωνυμες πανες..δυστυχως δεν μπορω να της ονοματησω γιατι δεν μου επιτρεπεται.εχω ενα κοριτσακι τωρα 9 μηνων.χρησιμοποιω απο οταν γεννηθηκε καποιες πανες που ας πουμε θεωρουνται οι καλυτερες και οι πιο ακριβες.εδω και δυο τρεις μηνες εχω παρατηρησει οτι μολις κανει η μικρη τσισα,εστω και μια σταγονα ,βρωμαει το παιδι τοσο σαν να εχω να το αλλαξω6-7 ωρες.το εχω πει και σε 2-3 φιλες μου και μου ειπαν οτι το εχουν παρατηρησει και αυτες.μια μαλιστα μου ειπε οτι μολις κανει η δικια της τσισα μυριζει ολο το δωματιο..δοκιμασα λοιπον και εγω και αλλες επωνυμες μαρκες και ηταν πολυ καλα τα πραγματα...και εχω να σας πω οτι δοκιμασα και τις πανες των lidl που ειναι γερμανικες και στη μιση τιμη σχεδον απο αυτες που επαιρνα και ειναι τελειες..γιαυτο να ξερετε οτι οτι διαφημιζεται δεν ειναι παντα καλο

Διαφημίσεις

Καλησπερα σου,

Επειδη καπου εδω το ειχα δει το θεμα για τις πανες!

Οι συγκεκριμενες ειναι οντως ετσι δλδ μυριζουν μολις κανει τσισα το μωρο, για να μπορεις να καταλαβεις οτι το μωρο εχει κανει την αναγκη του χωρις να χρειαζεται να το ξεντυσεις!

Κ γω τις ιδιες χρησιμοποιω , βασικα κ απ του λιντ παιρνω δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με τις μεν ουτε με τις δε ουτε απο αποψη ερεθισμου(γιατι την πλενω δεν χρησιμοποιω μωρομαντηλα) ουτε αποψη οσμης (δεν την αφηνω ωρα με την πανα )

Απλα εχω μια προτιμηση επειδη ειναι οι πιο λεπτες !

Φιλικα Ιωάννα

Εγώ παίρνω Βabylino γιατί είναι ελληνικές και πιο φθηνές, βάζουν συχνά προσφορές, κουπόνια κλπ. Για τις πάνες που λες εγώ είχα παρατηρήσει το εξής γι αυτό και τις σταμάτησα (στις μωβ πάνες), βγάζανε κάτι ασπράκια από μέσα μάλλον το βαμβάκι τους;; Οταν άλλαζα το μωρό ήταν γεμάτο από ασπράκια, μου είχαν σπασει τα νεύρα.

Από το Lidl μια φορά πήρα νομίζω μαρκα Cien, μια χαρά ήταν αλλά δεν έχει πάντα τις ίδιες μάρκες.

Ολγάκι σκέφτηκες να παρεις τη γραμμή επικοινωνίας της συγκεκριμένη εταιρίας να τους πεις το πρόβλημα;;

................χρησιμοποιω απο οταν γεννηθηκε καποιες πανες που ας πουμε θεωρουνται οι καλυτερες και οι πιο ακριβες.εδω και δυο τρεις μηνες εχω παρατηρησει οτι μολις κανει η μικρη τσισα,εστω και μια σταγονα ,βρωμαει το παιδι τοσο σαν να εχω να το αλλαξω6-7 ωρες.

Από το τελευταίο που είπες κατάλαβα για ποιες ακριβώς μιλάς.

Το έπαθε φίλη, επικοινωνήσε με την εταιρεία και τι της είπαν : Μπορείτε να μας στείλετε ένα δείγμα; :roll::roll::roll:

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

Και εμείς το έχουμε παρατηρήσει το βράδυ καμιά φορά ( γιατί την μέρα πάμε στο γιογιό). Μάλιστα σε κάποια φάση ο άντρας μου είχε πει 'Τι βρωμερό πλάσμα που είναι αυτό το μωρό' :P

There is no patch for human stupidity.

Ολγάκι σκέφτηκες να παρεις τη γραμμή επικοινωνίας της συγκεκριμένη εταιρίας να τους πεις το πρόβλημα;;

Αν είναι ελαττωματικό το προϊόν (παρτίδα) μπορεί να στο αντικαταστήσουν ή να σου στείλουν κουπόνια ίσης αξίας (μου έχει συμβεί !). Ίσως αξίζει να τηλεφωνήσεις...

Ξερω για ποιες λέτε, γιατι το εχω ξανακούσει και ειναι αυτες που χρησιμοποιούμε.

Υπάρχει περίπτωση να είναι θεμα παρτίδας?Γιατι εμάς δεν εχει τυχει να μυρίζει...:confused:

QqmLp3.png

ούτε το ακριβοτερο είναι παντα καλό

κι εγω χρησιμοποιω ή babylino ή lidl

Γεια σου ismenaki :D, η οικογενεια καλα?

Συμφωνω απολυτα...

Επειδη ολες μας, εμμεσως πλην σαφως, καταλαβαινουμε για ποια εταιρια προκειται, θα ηθελα να πω κι εγω με την σειρα μου, οτι κι εμας δεν μας βολεψαν καθολου, και αυτο γιατι ειχαμε κυριως διαρροες και φυσικα οσμες. Αρα δεν ειναι τυχαιο. Δεν ειναι απλως η ιδεα μας. Ας οψεται η πολυ διαφημιση, που τα κανει "επωνυμα" και πιστευουμε και εμεις οτι προκειται για ποιοτικα προϊοντα.

Εγω επεια απο προτροπη φιλεναδων μου, με μεγαλυτερα μωρα, δοκιμασα αυτες των lidl. Εμεινα ιδιαιτερα ευχαριτημενη, γιατι ουτ ερεθισμους (το σημαντικοτεροο) ειχαμε, αλλα ουτε και διαρροες.

Εκτοτε,τις εναλλασω με τις babylino, προς αποφυγη τυχον ερεθισμων.

Διαφημίσεις

δεν πιστευω οτι ειναι θεμα πατριδας,αλλα θα επικοινωνησω με την εταιρεια να δω τι θα μου πει...παντως το παιδι μου φανταστειτε οτι το εχω κανει μπανιο,του εχω βαλει καθαρα πιτζαμακια,και μεχρι να του φτιαξω το γαλα του ισως εχει κανει λιγα τσισα και αρχιζει ηδη να μυριζει.επισης οντως πολλες φορες την εχω βρει βρεγμενη.το ειπα και στην παιδιατρο το γεγονος και μου ειπε οτι και καλα για να συγκρατει πολλα τσισα και για να ειναι λεπτες φανταστειτε τι υλικα χρησιμοποιουν για να τις φτιαξουν..γιαυτο ισως και μυριζουν τοσο...παντως εφοσον οι αλλες πανες δεν την ερεθιζουν θα χρησιμοποιω τις αλλες

Εγώ κορίτσια από τις συγκεκριμένες πάνες δεν αντιμετωπίζω θέμα οσμής! Το μόνο που έχω παρατηρήσει [στη πράσινη] είναι ότι ʽʼγεμίζουνʼʼ πολύ γρήγορα ιδιαίτερα το βράδυ, ενώ με τα babylino είναι όλα νορμάλ

Για να πω την αλήθεια παίρνω και από τις 2 μάρκες ,αναλόγως βέβαια τα κουπόνια και τις προσφορές! Α ο Βεροπουλος και τα Carrefour έχουν ʽδικές τους ʽ πάνες κάνουν γύρο στα 6 ευρώ και μου έχει πει μια κοπέλα ότι τις φτιάχνει η babylino

Εγώ κορίτσια από τις συγκεκριμένες πάνες δεν αντιμετωπίζω θέμα οσμής! Το μόνο που έχω παρατηρήσει [στη πράσινη] είναι ότι ʽʼγεμίζουνʼʼ πολύ γρήγορα ιδιαίτερα το βράδυ, ενώ με τα babylino είναι όλα νορμάλ

Για να πω την αλήθεια παίρνω και από τις 2 μάρκες ,αναλόγως βέβαια τα κουπόνια και τις προσφορές! Α ο Βεροπουλος και τα Carrefour έχουν ʽδικές τους ʽ πάνες κάνουν γύρο στα 6 ευρώ και μου έχει πει μια κοπέλα ότι τις φτιάχνει η babylino

αυτο που γεμιζουν πολυ τη νυχτα ναι ναι ναι θα συμφωνήσω και απο σουπερ λεπτες γινονται σουπερ μπουγελο πανες!!!!

εχει ο βεροπουλος δικες του πανες???? αααααααααα θα παω αυριο

παντως και του λιντλ καλες ειναι αν και στην αρχη ειχαμε διαροες !

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Το έπαθε φίλη, επικοινωνήσε με την εταιρεία και τι της είπαν : Μπορείτε να μας στείλετε ένα δείγμα; :roll::roll::roll:

εεεεεεεεε??? δηλαδη να βαλει μια πανα με τα τσισα στο δεμα???:lol::lol::roll::roll::roll:

Πριν από 4-5 χρόνια όταν ο μεγάλος μου γιος φορούσε ακόμη πάνα, σε σχέση με τις ακριβές πάνες γνωστής μάρκας οι άλλες είχαν μακράν πολύ κατώτερες ποιοτικά. Τις είχα δοκιμάσει όλες. Τώρα όμως που ο μικρός μου φοράει ακόμη το βράδυ, έχω να πω ότι πολλές άλλες έχουν φτάσει και ίσως ξεπεράσει την απόδοση των ακριβών πανών. Πχ. οι πάνες των Άλντι είναι κα-τα-πλη-κτι-κές. Πανέμορφες, πανλεπτες και πολύ καλές ποιοτικά. Επίσης και των Ντία που παίρνω τώρα. Πολύ καλές και φθηνότατες σε σχέση με τις γνωστές. Των Λίντλ δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά τώρα που το λέτε μανούλες θα τις πάρω κι αυτές.

wjhKp3.png

c5dop3.png

Διαφημίσεις

εεεεεεεεε??? δηλαδη να βαλει μια πανα με τα τσισα στο δεμα???:lol::lol::roll::roll::roll:

Μμμμμ, γιατί όχι? Αφού εκείνοι το ζητήσανε!!!!

wjhKp3.png

c5dop3.png

Πριν από 4-5 χρόνια όταν ο μεγάλος μου γιος φορούσε ακόμη πάνα, σε σχέση με τις ακριβές πάνες γνωστής μάρκας οι άλλες είχαν μακράν πολύ κατώτερες ποιοτικά. Τις είχα δοκιμάσει όλες. Τώρα όμως που ο μικρός μου φοράει ακόμη το βράδυ, έχω να πω ότι πολλές άλλες έχουν φτάσει και ίσως ξεπεράσει την απόδοση των ακριβών πανών. Πχ. οι πάνες των Άλντι είναι κα-τα-πλη-κτι-κές. Πανέμορφες, πανλεπτες και πολύ καλές ποιοτικά. Επίσης και των Ντία που παίρνω τώρα. Πολύ καλές και φθηνότατες σε σχέση με τις γνωστές. Των Λίντλ δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά τώρα που το λέτε μανούλες θα τις πάρω κι αυτές.

του αλντι εχουν κι ωραια σχεδιακια !!!!

Απο την αρχη ''τις μωβ'' χρησιμοποιουσα και ουδεποτε ειχα προβλημα. Ισα ισα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Μια φορα τωρα το καλοκαιρι πηρα της ιδιας μαρκας αλλα τις πιο φθηνες ''πορτοκαλι'' γιατι δεν εβρισκα αυτες που παιρνω και ηταν χαλια. Το παιδι δεν τις ηθελε καθολου ετσι κι αλλιως η διαφορα ποιοτητας ηταν αισθητη!

Α ο Βεροπουλος και τα Carrefour έχουν ʽδικές τους ʽ πάνες κάνουν γύρο στα 6 ευρώ και μου έχει πει μια κοπέλα ότι τις φτιάχνει η babylino

Είμαστε σίγουρες; Αν τις φτιάχνει όντως η babylino να πάω να πάρω.

Για τον ίδιο λόγο άλλαξα κι εγώ (είχα δοκιμάσει και τις πράσινες και τις μωβ) και αποφάσισα να στηρίξω την ελληνική επιχείρηση αντί των πολυεθνικών που μας κοροϊδεύουν!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Παίδες έχω δοκιμάσει όλη τη σειρά... πάντα ψάχνω μήπως έχω ξεχάσει καμιά πάνα μες το δωμάτιο, ειδικά το βράδυ.............

απορώ όταν θα βάλει κρύο και θα πρέπει να κλεισω το παράθυρο κ' μετά θα βάλω καλοριφερ ΠΩΣ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ?

για το βράδυ μονο έχω την 12ωρη πράσινη με τα αυτοκόλητα, ακριβώς γιατι φουσκώνει αντί να σφύγγει το παιδί κ' δεν τον έχω αλλάξει ποτέ το βράδυ.

Το πρωί φοράμε βρακάκι, το μαστοράκο... τουλάχιστον ξέρω πότε πρέπει να τον αλλάξω, έτσι δεν φοβάμαι μην μου πάθει έγκαυμα

γνώμη μου, ότι βολεύετε ο καθένας

Είμαστε σίγουρες; Αν τις φτιάχνει όντως η babylino να πάω να πάρω.

Μου το είπε μια κοπέλα που δουλεύει χρόνια στο Βεροπουλο.

Να σας πω και πως έγινε.

Πριν από λίγα χρόνια ο μεγάλος μου γιος αν και είχε βγάλει τη πάνα αρρωσταίνει με γαστρεντερίτιδα και επειδή δε προλάβαινε να πάει στη τουαλέτα ,είπα να πάω να του πάρω πάνες, και φυσικά διάλεξα τις πιο φτηνές μιας και θα ήταν για 3-4 μέρες. Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι παρόλο το χάος που επικρατούσε μέσα στη πάνα , απ έξω ήταν μια χαρά .συγκεκριμένα είπα [ ο βλάκας τόσα χρόνια έπαιρνα τις ακριβές:confused: , ενώ και με αυτές κάνεις τη δουλειά σου]

Είπα το περιστατικό στη πωλητρια και εκείνη μου απάντησε ʽʼναι είναι καλές ,μάλιστα τις φτιάχνει η babylino.

Και για να είμαι ειλικρινής δε παίρνω πάντα αυτές διαλέγω αναλόγως τα κουπόνια που έχω ανάμεσα στις μοβ ,τις babylino.,και του Βεροπουλου

Και για να μην το ξεχάσω τη Δευτέρα μου έστειλε κουπόνια η babylino.και τα Carrefour, και τη Τρίτη μου ξαναέστειλε η babylino.:shock:, αν κάποια κοπέλα θέλει από τη babylino να μου πει [ μη το βάλω τώρα στις αγγελίες]

Αυτά τα λίγα!!

τα κουπόνια δόθηκαν στη blue_yellow butterfly

Και εμείς το έχουμε παρατηρήσει το βράδυ καμιά φορά ( γιατί την μέρα πάμε στο γιογιό). Μάλιστα σε κάποια φάση ο άντρας μου είχε πει 'Τι βρωμερό πλάσμα που είναι αυτό το μωρό' :P

η αδερφη μου,ειχε πει:παρε το βοθρακι σου να το αλλαξεις...:shock: