Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες – Έρχεται η κάρτα του Πολίτη

poukis

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιστευεις σιγουρα οτι εχουν χασει τα προνομια τους?? Δηλαδη η κυβερνηση αποφασιζει χωρις να παρει την συγκαταθεση τους????

Μεγάλη κουβέντα πας να ανοίξεις Νάντια και ευχαρίστως να την κάνουμε αλλά όχι εδώ γιατί θα εκφυλιστεί :lol:

Εν συντομία όμως θα σου πω πως όχι δεν πιστεύω ότι την έχουν χάσει απλώς δεν είναι οι ίδιοι που ήταν τόσα χρόνια στην "εξουσία" και έχουν περάσει από το τοπικό επίπεδο στο παγκόσμιο :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Ωρε τι διαβάζω Παρασκευιάτικα!!!

Η συγκεκριμένη ταινία (The net) ουδεμία σχέση έχει με εμφυτευμένα μικροτσιπ ή έστω κάρτες με μικροτσιπ και θα το ήξερες αυτό αν είχες δει την ταινία!!!

http://www.imdb.com/title/tt0113957/plotsummary

Όσο για τα υπόλοιπα , άλλο Χριστιανός και άλλο συντηρητικός!!!

Σας παρακαλώ , επειδή μου διαφεύγει , θυμίστε μου , σε ποιό σημείο της Αποκάλυψης γράφει ότι η κάρτα του πολίτη είναι αντίθετη με το Χριστιανισμό ή ότι έστω θα φέρει , όπως λέτε, τον Αντίχριστο με το 666...

Νομίζω ότι οι διαχειριστές θα πρέπει να κλειδώσουν το θέμα...

Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες.....

ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ?ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ DVD ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SANDRA BULLOCK KAI TON SILVESTER STALONE!ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ!!ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ 'ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ KAI META ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ!

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος!

Ε αφού το ρίξαμε και στις προσβολές και τους χαρακτηρισμούς μέσω ρητών ας βάλω κι εγώ ένα που ταιριάζει γάντι στο thread:

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. Άλμπερτ Αϊνστάιν

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Ψάχνονται με το συστατικό του υδράργυρου και το αλουμίνιο για να είναι ασφαλές :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

"Ἐπικινδυνότερη κρίνουμε τὴν ἀναγγελθεῖσα ἔκδοση τῆς ἠλεκτρονικῆς Κάρτας Πολίτη, μὲ τὴν ὁποία θὰ διασυνδέονται ὅλες οἱ δημόσιες ὑπηρεσίες καὶ θὰ ἐνσωματωθοῦν ὁ ΑΦΜ ὁ ΑΜΚΑ, ὁ ἀριθμὸς διαβατηρίου, τὸ δίπλωμα ὁδήγησης κλπ. Μὲ τὸν τρόπο αὐτὸ σχηματίζεται ἕνα πλῆρες προφὶλ τοῦ πολίτη, πλήρως ἐλεγχόμενου. Αὐτὸ γίνεται δυνατὸν μέσω τοῦ ἐνσωματωμένου στὴν Κάρτα Πολίτη microchip καὶ τῶν δυνατοτήτων τῆς τεχνολογίας γιὰ τὸν ἔλεγχο καὶ τὴν παρακολούθηση τῶν πολιτών. Μέσω αὐτοῦ ὅλα τὰ δεδομένα διαβιβάζονται στὸ ὑπέρ-κομπιοῦτερ τῶν Βρυξελλῶν στὸ ὁποῖο συγκεντρώνονται πυρετωδῶς τὰ δεδομένα δισεκατομμυρίων ἀνθρώπων. Ἔτσι διαρκῶς μεγαλώνει ὁ ἔλεγχος καὶ ἡ τυραννία τῆς ἀνθρωπότητας."

Πρώτον.........αυτό το πολυτονικό ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιείται ακόμα..μήπως να καταργήσουμε και τη δημοτική??

Δεύτερον......από τη στιγμή που δεν είμαι εγκληματίας, δεν καταλαβαίνω γιατί να με ενοχλεί να γίνει επιτέλους η ηλεκτρονική καταχώρηση μας....να σταματήσουμε να καταθέτουμε 100 φορες τα ίδια δικαιολογητικά.....

Καλά δεν βλέπετε NCIS που τους βρίσκουν με τη μια??? Πατάνε το όνομα στο pc και τσακ τσακ τους βρίσκουν...εμεις έχουμε μείνει στα τευτέρια...............

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο........πιστεύετε δηλαδή ότι τώρα δεν έιμαστε καταχωρημένοι (τα χρεή σε τράπεζες εφορία ασφ. φορείς δεν χάνονται....), τα pc παρακολουθούνται, τα κινητά επίσης....sο what??? καθαρός ουρανος αστραπες.....εδώ εκπρόσωποι της εκκλησίας κάνουν facebook...είπαμε πάμε μπροστά....!!

καταρχάς tracy μη γκαρίζεις

κατα Δευτερον εγω που την εχω κάνει φύλλο και φτερό

*την αγία γραφη και αλλα "ιερα βιβλία"

αυτη η μετάφραση - ερμηνεία ΔΕΝ υφίστατο ...!

η Αποκάλυψης του Ιωαννη δεν έχει και δεν πρόκειται Π Ο Τ Ε να ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ κατα βούληση ....... !

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ με υπογραφη του ερμηνευτή για να μπορέσω να την αντικρούσω ... ετσι γενικά λέω κι εγω ότι μου την βαράει κατα πως με βολέυει ... για να μαζέψω υπογραφές και αναλογα με την πειθώ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ που χρησιμοποιώ εκμεταλλεύομαι την ανταπόκριση του ΚΟΙΝΟΎ ΜΟΥ

σου θυμίζω πριν μερικές δεκαδες χρόνια τι ελεγαν για την τηλεόραση τους υπολογιστές τις ταυτότητες και ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ !

Καλά, πόσες κυρίες Λουκα υπάρχουν επιτέλους?

Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι γεμάτοι αμφιβολίες.....

ετσι αποκαλεις μια κοπελα η οποια εχει διαβασει και εχει ψαξει πολυ για το συγκεκριμενο θεμα???πραγματικα με εκανες και γελασα!!μπραβο σου,γιατι αν ειχες παρακολουθησει λιγο πιο πανω ειπα πως δεν ειμαι ουτε θρησκολιπτη ουτε με τους μεγαλους σταυρους να γυρναω τις εκκλησιες!οποιος ασχολειται με θεματα θεολογικα ειναι δηλαδη ΛΟΥΚΑ?τοσο σου κοβει???χαχαχαχαχαχαχαχαχα..Εδω με αυτο το θεμα ασχολουνται επιστημονες και ανθρωποι του πνευματος και θα μας πεις ΛΟΥΚΑ οσες εχουμε αποψη??

Διαφημίσεις

για οσους πιστευουν οτι υπαρχει "κρυφη" αναγραφη του 666 στις περιβοητες καρτες, να θυμισω τα περιφημα barcode σε ολα τα προιοντα του super market. τα ιδια ακουστηκαν και τοτε. παρολα αυτα εξακολουθειτε να ψωνιζετε.

Νομίζω ότι οι διαχειριστές θα πρέπει να κλειδώσουν το θέμα...

Όχι όχι να μην το κλειδώσουν! Όπως είπες είναι Παρασκευή! Πως θα βγει ευχάριστα το 8ωρο στο γραφείο; ε; ε; αυτό το σκέφτηκες; :rolleyes:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ρε παιδία ήρεμα αφου το 2012 θα πεθάνουμε όλοι, μην αρπάζεστε.

ΣΩΣΤΑ το ξέχασα !

:-D:-D:-D:-D

για οσους πιστευουν οτι υπαρχει "κρυφη" αναγραφη του 666 στις περιβοητες καρτες, να θυμισω τα περιφημα barcode σε ολα τα προιοντα του super market. τα ιδια ακουστηκαν και τοτε. παρολα αυτα εξακολουθειτε να ψωνιζετε.

έλα ντε γιατι ψωνίζουν και βάζουν τον σατανα μεσα στα σπίτια τους ...

αμ την τηλεόραση ?

ΚΑΙ ΚΑΛΑ εχουν και σαιτ ...Ε Λ Ε Ο Σ ! :-D:-D

Καλά, πόσες κυρίες Λουκα υπάρχουν επιτέλους?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Όχι όχι να μην το κλειδώσουν! Όπως είπες είναι Παρασκευή! Πως θα βγει ευχάριστα το 8ωρο στο γραφείο; ε; ε; αυτό το σκέφτηκες; :rolleyes:

ΣΥΜΦΩΝΩ ναι ναι ναι, ειναι Παρασκευη!!!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

A ναι θυμήθηκα κι άλλο ένα απόφθεγμα που ταιριάζει γάντι:

Ακολουθώ το νόμο της εξέλιξης. Οι ηλίθιοι μένουν πίσω και οι τρελοί τρέχουν πολύ μπροστά Φρανς Α.

(Λορέτα Ποντικίνα)

Η ιστορία αντανακλά το σε ένα βιβλικό απόσπασμα στο βιβλίο της Αποκάλυψης που περιγράφει «Το σημάδι του κτήνους, "ένα σύστημα στο οποίο την αγορά και πώληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την έγκριση ενός άρχοντα κόσμου που απαιτεί το σήμα του να είναι στο δεξί χέρι ή μέτωπο του κάθε ζωντανού προσώπου. (για την κοπελια που εχει διαβασει οπως μας λεει την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.xaxaxa να στε καλα με κανατε και γελασα πολυ σημερα!!ειλικρινα βλεπω για ακομα μια φορα το επιπεδο της ενημερωσης του κοσμου-δεν θα αφησω αλλο τον εαυτο μου να αναλωνεται εδω μεσα...αλληλοφαγωθητε!!χαχαχαχαχα και οσοι θελετε απλα...........ενημερωθητε:

http://www.google.gr/images?hl=el&q=microchip+mondex&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=MSSTTNuAJ9L24AaKqbyNBA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDUQsAQwAw&biw=1003&bih=545

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.truthorfiction.com/rumors/m/mondex.htm&ei=MSSTTNuAJ9L24AaKqbyNBA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CCoQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dmicrochip%2Bmondex%26hl%3Del%26sa%3DG%26prmd%3Div

Η ιστορία αντανακλά το σε ένα βιβλικό απόσπασμα στο βιβλίο της Αποκάλυψης που περιγράφει «Το σημάδι του κτήνους, "ένα σύστημα στο οποίο την αγορά και πώληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την έγκριση ενός άρχοντα κόσμου που απαιτεί το σήμα του να είναι στο δεξί χέρι ή μέτωπο του κάθε ζωντανού προσώπου. (για την κοπελια που εχει διαβασει οπως μας λεει την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.xaxaxa να στε καλα με κανατε και γελασα πολυ σημερα!!ειλικρινα βλεπω για ακομα μια φορα το επιπεδο της ενημερωσης του κοσμου-δεν θα αφησω αλλο τον εαυτο μου να αναλωνεται εδω μεσα...αλληλοφαγωθητε!!χαχαχαχαχα και οσοι θελετε απλα...........ενημερωθητε:

http://www.google.gr/images?hl=el&q=microchip+mondex&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=MSSTTNuAJ9L24AaKqbyNBA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDUQsAQwAw&biw=1003&bih=545

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.truthorfiction.com/rumors/m/mondex.htm&ei=MSSTTNuAJ9L24AaKqbyNBA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=3&ved=0CCoQ7gEwAg&prev=/search%3Fq%3Dmicrochip%2Bmondex%26hl%3Del%26sa%3DG%26prmd%3Div

ασχολίαστο

αβάσιμο

ανάξιο λόγου και αντιπαράθεσης

με αλλα λόγια

μπλά μπλα μπλα μπλα μπλα λέω λέξεις γράφω λέξεις γράφω λεξεις :-D:-D:-D:-D:-D

ωρα σου καλή " κοπελιά" μην σκοτίζεσαι μαζι μας , κανε δουλειά σου εσυ :-D

Ενδιαφερον αρθρο για τα τσιπια και το 666

http://www.iospress.gr/ios2000/ios20000709a.htm

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ: To θέμα, αν το 666 είναι το χάραγμα του αντίχριστου, είναι θέμα ερεύνης της επιστήμης της Ορθόδοξης Θεολογίας. Σε θέματα επιστημονικά, έρευνας και επιστήμης, οι γνωματεύσεις και αποφάνσεις της Ιεράς Συνόδου δεν έχουν καμία θέση. Οταν το κάνει, πέφτει στο ίδιο εκείνο λάθος, που έκαμε η Δυτική Εκκλησία, τότε που, αντίθετα στην επιστημονική παρατήρηση του Γαλιλαίου, προσδιόρισε "αυθεντικά" ότι η γη μένει ακίνητη και ο ήλιος κινείται!... Είναι θλιβερό ότι η Ιεραρχία μας σήμερα, αντί να καταδικάζει και να καταστέλλει το νόθο αυτό παραλήρημα γύρω από το 666, αφήνει να δίνεται η εντύπωση ότι το υιοθετεί και το αποδέχεται!... Και μάλιστα, ενώ ή Ορθόδοξη Θεολογία διακηρύττει ότι είναι αδύνατο να δοθεί αυθεντική ερμηνεία στα εσχατολογικά προβλήματα που θέτει η Αποκάλυψη. Ταλαιπωρούμε τον λαό του θεού για πράγματα αβέβαια!...

Δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω bold εδώ μπας και τα δουν αυτοί με τις παρωπίδες... προτίμησα να κάνω το τελευταίο μόνο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

για να ειμαι ηλικρινης οταν ανοιξα αυτο το θεμα ηξερα πολυ καλα οτι πολλοι θα πεσουν να με φανε...

αλλα για μενα αξιζει τον κοπο εστω και για εναν ανθρωπο που μπορει να ενδιαφερει το θεμα αυτο...το εκανα για να γνωρισει ο κοσμος αυτο που σιγα σιγα ετοιμαζεται....

δεν θελω να πεισω κανεναν απο εσας για κατι...οσοι πιστευουν πιστευουν...οσοι δεν πιστευουν και δεν τους ενδιαφερει το θεμα ας μην κανουν το κοπο να μπουν εδω...ας μην κανουν τον κοπο να σχολιασουν...ας μην χασουν αλλο χρονο απο τον πολυτιμο χρονο τους...

ζητησατε να κλεδωδει το θεμα...τι να πω ? οπως ειπε και η φιλη πιο πανω... οταν συζηταμε εδω μεσα ποσες φορες την εβδομαδα το κανουμε και για τσοντες και για οτιδηποτε αλλο...αυτα δεν σας προσβαλουν και σας προσβαλει ενα θεμα που εχει να κανει με τη θρησκεια μας...

και φυσικα πιστευω οτι εχει θεση ενα τετοιο θεμα σε φορουμ με γονεις αφου ολοι (οι περισσοτεροι) γονεις ειμαστε και μπορουμε να συζηταμε τα παντα...

εγω σιγα σιγα θα προσπαθω να βαζω οσο πιο πολλα στοιχεια-πληροφοριες μπορω για αυτο το θεμα και για ολα αυτα που μας περιμενουν απο δω και περα...

οποιος δεν γουσταρει απλα ας μην ασχοληθει...

και φυσικα δεν με λενε Λουκα και δεν ειμαι σαν και αυτη...δεν κυνηγαω τον ρουβα αντιθετα καποια τραγουδια του τα ακουω κιολας...

δεν ειμαι στην εκκλησια απο το πρωι μεχρι το βραδυ...δεν ειμαι με κοτσο στο μαλλι...δεν ειμαι με τη φουστα μεχρι τον αστραγαλο...δεν εχω τα παιδια μου σαν παπαδοπαιδια...

ειμαι μια κοπελα της καθημερινοτητας που πιστευω στον θεο...που προσπαθω να διαβαζω κατι παραπανω...που εχω μαθει πολλα απο τον αντρα μου ο οποιος διαβαζει πολυ περισσοτερο απο μενα...που προσπαθω με τον τροπο μου να ειμαι κοντα στον θεο...

και ξαναλεω οσοι δεν ενδιαφερεστε μην κανετε τον κοπο να ασχολειθητε με το θεματακι που σας προκαλει γελιο και σας βοηθαει να περασετε ευχαριστα την ωρα σας στο γραφειο...ασχοληθειτε με κατι πιο συμαντικο για εσας απο την σωτηρια της ψυχης σας...

Είναι φανερό, ότι η απληστία δεν έχει όρια. Βιβλία, δίσκοι CD και δαλέξεις φέρνουν πολύ χρήμα.

Με όπλο το φόβο οι τσέπες των επιτήδειων γεμίζουν. Πάνω από όλα το χρήμα.

και αποθηλασε επιτελους!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...