Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι δώρο να του πάρω στην πρώτη επέτειο του γάμου μας;

little

Recommended Posts

Κοριτσια ο συμβολισμος της βερας ειναι ο κυκλος. Κατι που δεν εχει αρχη και τελος. Οτι ειναι εκει για παντα. Περαν αυτου δικαιωμα του καθε παντρεμενου να ΜΗΝ φοραει βερα φυσικα και αυτο δεν το κανει λιγοτερο παντρεμενο. Εγω το βλεπω πιο πολυ πρακτικα το πραγμα. Το να μην φοραει βερα ποσο τον κανει να δειχνει αρκετα ΄διαθεσιμος' προς τα εξω ειναι το ζητημα.......με εννοειτε? Και αν εισαι οντως παντρεμενος ποιον 'πρακτικο' λογο εχεις να ΜΗΝ φορας βερα. Δεν το καταλαβαινω.....

Πίστεψέ με οι γυναίκες πια θεωρούν πιο διαθέσιμους αυτους που φοράνε βέρα σε σχέση με αυτούς που δεν. Για μένα τουλάχιστον υπάρχει πρακτικος λόγος που δεν την φοράω.

This is a man's world

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 65
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πίστεψέ με οι γυναίκες πια θεωρούν πιο διαθέσιμους αυτους που φοράνε βέρα σε σχέση με αυτούς που δεν. Για μένα τουλάχιστον υπάρχει πρακτικος λόγος που δεν την φοράω.

θα συμφωνησω :shock::shock::shock:

Κοριτσια ο συμβολισμος της βερας ειναι ο κυκλος. Κατι που δεν εχει αρχη και τελος. Οτι ειναι εκει για παντα. Περαν αυτου δικαιωμα του καθε παντρεμενου να ΜΗΝ φοραει βερα φυσικα και αυτο δεν το κανει λιγοτερο παντρεμενο. Εγω το βλεπω πιο πολυ πρακτικα το πραγμα. Το να μην φοραει βερα ποσο τον κανει να δειχνει αρκετα ΄διαθεσιμος' προς τα εξω ειναι το ζητημα.......με εννοειτε? Και αν εισαι οντως παντρεμενος ποιον 'πρακτικο' λογο εχεις να ΜΗΝ φορας βερα. Δεν το καταλαβαινω.....

εχει και μια ταινια οπου παντρευονται δυο αντρες(δεν ειναι γκει στα ψεματα το κανουν ωστε αν πεθανει αυτο που εχει τα παιδια που εχει πεθανει η γυναικα του,να τα μεγαλωσει ο κολλητος του) και αυτος που τους παντρευει λες συνεχεια για τον κυκλο της βερας..off topic αλλα αυτο μου θυμισες με αυτο που ειπες..

εχει και μια ταινια οπου παντρευονται δυο αντρες(δεν ειναι γκει στα ψεματα το κανουν ωστε αν πεθανει αυτο που εχει τα παιδια που εχει πεθανει η γυναικα του,να τα μεγαλωσει ο κολλητος του) και αυτος που τους παντρευει λες συνεχεια για τον κυκλο της βερας..off topic αλλα αυτο μου θυμισες με αυτο που ειπες..

"I Now Pronounce You Chuck and Larry" :mrgreen:

This is a man's world

Περιορισε το λιγακι σε παρακαλω. Καποιες γυναικες. Μην μας βαζεις ολες στο ιδιο βρωμικο καζανι......:|

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

σαν τν αντρα μου κι εσυ λεω περιγραφη λεει τιτλο..εγω τιτλους δεν θυμαμαι ουτε απο τις αγαπημενες μου ταινιες..

Ουφ. Τόσες πια λένε πως τους θυμίζω τον άντρα τους. Είμαι τελικά ένας αχταρμάς από τα θετικά στοιχεία όλων των αντρών. Δε μπορώ άλλη τελειότητα :P

This is a man's world

Περιορισε το λιγακι σε παρακαλω. Καποιες γυναικες. Μην μας βαζεις ολες στο ιδιο βρωμικο καζανι......:|

Με συγχωρείς έχεις δίκιο. Αυτό ενοούσα.

This is a man's world

Ουφ. Τόσες πια λένε πως τους θυμίζω τον άντρα τους. Είμαι τελικά ένας αχταρμάς από τα θετικά στοιχεία όλων των αντρών. Δε μπορώ άλλη τελειότητα :P

ειπα εγω οτι ειναι θετικο το οτι ο αντρας μου λεει αμεσως τιτλους..?εμενα μου τη σπαει..αλλα κι εσυ τετοια μετριοφροσυνη..πες κι εναν καλο λογο για τον εαυτο σου ρε παιδι μου..:-P:-P

• 3 εβδομάδες μετά...

ήθελα τη γνώμη σας στο εξής. εμείς έχουμε την δεύτερη επέτειο σε λίγες μέρες, αλλά πέφτει Δευτέρα.

σκεφτόμουν λοιπόν, επειδή εργαζόμαστε, καθημερινή, κοιμάται το μικρό μας στις 9.30, δεν την αφήνουμε ποτέ βράδυ, να του κάνω πρόταση γάμου με δώρο τη βέρα του, γιατί την είχε χάσει φέτος στη θάλασσα.

παντρεμένοι είμαστε, αλλά συχνά πυκνά του λέω "πότε θα με αποκαταστήσεις, με έχεις εκθέσει..."και του απλώνω την χερούκλα μου επιδεικτικά.

εκείνος γελάει κα ιμου λέει "μικροί είμαστε, έχουμε καιρό, ..θα δούμε.." και γελάμε.

πώς σας φαίνεται αν αφού βάλω την κόρη μας για ύπνο, του πάω δυο ποτήρια κρασί και του φορέσω τη βέρα στο δεξί, αφού γονατίσω;

καμία άλλη ιδέα γύρω από αυτό;;)

Διαφημίσεις

Ωραία ιδέα και καλό θα ήταν, αφού το έχεις τόσο καημό, να τον ποτίσεις λίιιγο κρασάκι παραπάνω μπας και κάνετε και 2ο παιδάκι!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

όλο τον Βόσπορο να πιεί, τα έχει 400!

όταν λέμε προφύλαξη δεν χωρούν ημίμετρα, ...μετά, πριν...λίγο..

από την αρχή προφύλαξη. το ξέχ..α το θέμα.

να βάλω το τραγούδι του γάμου μας υπόκρουση; ελπίζω να μπορέσω να το κάνω, χωρίς να ξυπνήσω το μπουμπούκι. να το χορέψουμε, "la vie en rose" Edith Piaf.

Γυρίσαμε εχθές! Το ξενοδοχείο υπέροχο! Η έκπληξη πετυχημένη! Η πρώτη επέτειος αξέχαστη! Σας ευχαριστώ για τις ιδέες σας!

πολυ χαιρομαι που σου αρεσε κ στους κουμπαρους αρεσε πολυ απλα κ μονο απ το σαιτ . δυστυχως δεν εχουν καταφερει να πανε ακομα κ ουτε εμεις ( θα παμε μαζι τους χιχιχι να δουμε απο κοντα το δωρο) εμεις εχουμε σημερα επετειο γαμου αλλα δεν εχω εμπνευση κ διαθεση για κατι....

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

πολυ χαιρομαι που σου αρεσε κ στους κουμπαρους αρεσε πολυ απλα κ μονο απ το σαιτ . δυστυχως δεν εχουν καταφερει να πανε ακομα κ ουτε εμεις ( θα παμε μαζι τους χιχιχι να δουμε απο κοντα το δωρο) εμεις εχουμε σημερα επετειο γαμου αλλα δεν εχω εμπνευση κ διαθεση για κατι....

:D:D:DΧρόνια σας Πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...